NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 851
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Kampman
Mondjuk mielőtt személyeskedő síkra tereljük a beszélgetést és a vitapartnert hülyének próbáljuk beállítani, nem ártana értelmezni, amit írt, megvizsgálni, hogy az állításod igaz, indokolt vagy jogos-e egyáltalán. Én ugyanis egy szóval sem írtam, hogy nem ilyen a néplélek vagy, hogy nem Kádár hajlott gerincű, született alattvalói lennénk, hanem pont ellenkezőleg: azt állítottam, Magyarország és a magyar nép esetében nem beszélhetünk jelenlevő európai értékekről, ezért számon kérni európai politikusokon azt, hogy ezt az országot ki akarják nyomni maguk közül, és ezért képmutatással vádolni őket nettó butaság, lévén, pont ezzel teremthetik meg egy tényleg KÖZÖS EURÓPAI ÉRTÉKEKEN alapuló szövetség alapjait. Amiben mi nem leszünk benne.Magasról szarunk mi az összeurópai értékekre.
dankodavid
És lehet, hogy ez már "kintről" is látszik.
Talán ezért lenne jobb tényleg egy kétsebességes Európa. És akkor ha itt már nagyon szar, akkor le lehet lépni oda, ahol meg a mostaninál sokkal jobb lesz. Csak arra kell figyelni, hogy még éppen kiengedjenek a határon az ideiglenesen hazánkban állomásozó orosz határőrök.
több mint 8 éve
Mondjuk mielőtt személyeskedő síkra tereljük a beszélgetést és a vitapartnert hülyének próbáljuk beállítani, nem ártana értelmezni, amit írt, megvizsgálni, hogy az állításod igaz, indokolt vagy jogos-e egyáltalán. Én ugyanis egy szóval sem írtam, hogy nem ilyen a néplélek vagy, hogy nem Kádár hajlott gerincű, született alattvalói lennénk, hanem pont ellenkezőleg: azt állítottam, Magyarország és a magyar nép esetében nem beszélhetünk jelenlevő európai értékekről, ezért számon kérni európai politikusokon azt, hogy ezt az országot ki akarják nyomni maguk közül, és ezért képmutatással vádolni őket nettó butaság, lévén, pont ezzel teremthetik meg egy tényleg KÖZÖS EURÓPAI ÉRTÉKEKEN alapuló szövetség alapjait. Amiben mi nem leszünk benne.Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
Te követed el azt a hibát, hogy a a népet az értelmiséggel azonosítod, ignorálva azt a temérdek ostoba, primitív, proli bunkót, aki gyáva kiállni önmagáért és még hírből sem ismeri a szolidaritást, akiknél egy ilyen populista tahó sikeres lehet azokkal a szövegekkel, amiket megenged magának. Szerinted hány igazán európai ország miniszterelnöke maradhatna pozíciójában a nyílt buzizás, csicskázás után?
dankodavid
Ez Kádár, Horthy, Ferenc Jóska országa, nekünk bölcs atya kell, egy führer, egy jóságos atyuska, aki dönt és viszi a balhét helyettünk, és kurvára nem egy olyan ország, ahol feleőssek vagyunk a tetteinkért, ahol a kimondott szónak súlya van, ahol a tetteknek következménye, és még sorolhatnám. Fingod nincs a magyar néplélekről - már elnézést a személyeskedésért.
Ez nem bunkóság, primitívség, hanem ez egy torz túlélési taktika, egy rögzült szokás, egy magyar ősösztön.
Ezt lovagolja meg zseniálisan Orbán, és marad nekünk mindörökké, ámen.
Sobri Jóska
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Mindössze a Bayer féle ámokfutásra reagáltam cinikusan, mert ez egyszerűen védhetetlen, amit az az ember művel.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Sok igazság van benne, nem tudok vitatkozni az állításoddal.Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
Te követed el azt a hibát, hogy a a népet az értelmiséggel azonosítod, ignorálva azt a temérdek ostoba, primitív, proli bunkót, aki gyáva kiállni önmagáért és még hírből sem ismeri a szolidaritást, akiknél egy ilyen populista tahó sikeres lehet azokkal a szövegekkel, amiket megenged magának. Szerinted hány igazán európai ország miniszterelnöke maradhatna pozíciójában a nyílt buzizás, csicskázás után?
dankodavid
Ez Kádár, Horthy, Ferenc Jóska országa, nekünk bölcs atya kell, egy führer, egy jóságos atyuska, aki dönt és viszi a balhét helyettünk, és kurvára nem egy olyan ország, ahol feleőssek vagyunk a tetteinkért, ahol a kimondott szónak súlya van, ahol a tetteknek következménye, és még sorolhatnám. Fingod nincs a magyar néplélekről - már elnézést a személyeskedésért.
Ez nem bunkóság, primitívség, hanem ez egy torz túlélési taktika, egy rögzült szokás, egy magyar ősösztön.
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=NJJn-fLhF7s&t=4645s
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Meg kéne tanulni elfogadni, hogy erre van igény.Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
dankodavid
több mint 8 éve
Lies, damned lies and statistics.A francia politológusok azt nem ilyen nyugalommal kezelik.Amig nincs 30-35%-is reszveteli arany, addig soha a budos eletben nem fog Le Pen nyerni.Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?mert így csak 5 év múlva lépnek ki a csigazabálók az unióból, miután Le Pen majd megnyerni azt.
Toca
ozibozi
Igor
I. Le Pen, 2002, II. forduló: 5 525 032 szavazat, 17,8 százalék
II. Le Pen, 2017, II. forduló: 10 637 120 szavazat, 33,94 százalék.
ozibozi
1) Ja, és megint 1%-ra volt attól hogy 0%-ot kapjon a 2. körben.
2) 2002-ben hol volt a jobbik, hány százalékon?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Aaaannyira örülök, hogy megtudhattam, amit gondolok, puszta kivetítés, nyilván köze nincs hozzá a ténynek, hogy minden gátlástalan lopássorozatot, hazugság-és lebukásszériát következmények nélkül követhette el a Tisztelt Kormány, illetve, hogy a gyűlöletbeszédeiket és unióellenes kampányaikat különösebb arcvesztés nélkül megúszhatták.A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
Kampman
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
A kormány iránti utálatotokat (amit megértek) kivetítitek az egész magyar népre (amit már nem).A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
Vrij6
több mint 8 éve
Van ugye a forma, és van a tartalom.Azt azért tessék észrevenni, hogy amíg a forma durva változáson ment keresztül az elmúlt pár évben (sorosozás, migránsozás, bevaduló bayerzsóti, hazaárulózó bencsik -bár ez a két gyíkarc már az ATV megboldogult Sajtóklubjában is ugyanezt tolta vagy 10 éve is-, arrogáns, flegma, lekezelő kormányzati kommunikáció, olyan bónuszokkal, mint Németh Szilárd és Kósa Lajos, és lehet sorolni a végtelenségig), addig a tartalom tulajdonképpen jóttányit se változott.
Az ugyanaz, termelik a profitot, hatékonyan, amíg csak tudják.
Hogy ez '18 (kötve hiszem) '22 (megeshet, de meglepne), vagy akár még 8-10 évük is van rá nem tudható. Addig meg aratni kell, a többi nem számít, oszt jónapot.
több mint 8 éve
A NER neked nem elég? Az maga az érték! Bayer Zsoltostul, Bencsik Andrásostul. Nah jó, bocs, ez övön aluli volt, megyek hányni, de előtte kihúzok néhány civilt a taknyukon és a vérükön valahonnan.Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
dankodavid
több mint 8 éve
Milyen európai értékek fedezhetők fel ebben az oly' csodás magyar néplélekben, gondolkodásmódban?A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Világos, csak innentől kezdve a véget nem érő kioktatások az összeurópai értékekről, hát hogy mondjam... kissé hiteltelenek, az ezt hangoztató politikusokkal együtt.
Amadeus91
Kampman
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Ez egy olyan újonnan keletkezett kép, aminek nincs gyökere a múltban, és a jelenben sem létezik, hiszen se migráció, se terrorizmus nincs nálunk. Elképzeljük valamilyennek, és félünk tőle.Egész pontosan látjuk Kölnt, Párizst, Nizzát, Brüsszelt (továbbisvanmondjammég?) és félünk tőle.
peterk2005
több mint 8 éve
Már most sem vagyunk az átlag 500 euros magyar bérekkel. 😊 Az EU balkánja vagyunk, tessék ezt a nemzeti egoval lenyeletni. A franciák helyében én is a kétsebességes EU-t tolnám nélkülünk.Jól van, úgy tűnik Európa megúszta Marine Le Pent. Gratula Macronnak!Európa megúszta, csak mi meg nem leszünk benne abban az Európában....
iktriad
peterk2005
több mint 8 éve
Ezekből a statisztikákból szerintem kb. semmire nem lehet következtetni. A 2001-es eredményt még az öreg Le Pen érte el, aki egy egészen más ember volt, és a pártja is más volt akkor. A lány megcsinálta a saját cukiság kampányukat, emberarcúbbá téve a pártot, ami a népszerűségének nagyon jót is tett. De azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy a mostani választás egészen különleges volt. Mindkét nagy párt jelöltje fejjreállt más-más okból, így Le Pen-nek egy volt szoci, nulláról induló jelölttel, egy teljesen új mozgalommal kellett megküzdenie. Úgy, hogy kivételesen a teljes jobboldali szavazótábor megszólítására megvolt az esélye a második fordulóban, plusz a szélsőbalról is be tudott szedni szavazatokat, mert Macron szélsőbalon se népszerűbb, mint jobboldalon. Ha így se tudott 40% fölé menni, akkor én se nagyon látom, hogy hogyan fog, mert ilyen esély a közeljövőben aligha lesz még egy.Másrészt Franciaország nem Anglia. Az EU is mást jelent nekik. Ott pl. van a francia vidék, amelyik az utóbbi ötven évben talán a legnagyobb nyertese az EU-nak (a mezőgazdasági támogatásokon keresztül). Úgyhogy szvsz ott nem lesz egyszerű úgy összekötni a migránskérdést és az EU tagságot, mint nálunk. Vagy ahogy pl. az angoloknál sikerült brexit ügyben. Hozzátéve, hogy az angoloknál sem úgy merült fel a migránskérdés, ahogy a mi fejünkben él. Számunkra a migráció egy új fogalom, ami elsősorban a muszlim, harmadik világbeli bevándorlást jelenti, és szorosan összekapcsolódott vele a terrorizmus fogalma is. Ez egy olyan újonnan keletkezett kép, aminek nincs gyökere a múltban, és a jelenben sem létezik, hiszen se migráció, se terrorizmus nincs nálunk. Elképzeljük valamilyennek, és félünk tőle. Egy ilyen képet sokkal könnyebb ide-oda tologatni, árucsatolással eladni (és hirtelen nagy tömegeket megnyerni neki vagy veszíteni vele), mint azt a képet, ami több generációs együttélés során fokozatosan alakul ki. Az angoloknál a sikerhez kellett az is, hogy eleve mindig is a leg-EU-szkeptikusabb ország voltak, mindig is nagy volt a szkeptikusok aránya. És ezt sikerült összekapcsolni egy EU-hoz szorosan köthető migrációs folyamattal: az EU-n belüli munkaerő-bevándorlással. Önmagában a muszlimjaik és a terrorizmus miatt nem léptek volna ki.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
A francia politológusok azt nem ilyen nyugalommal kezelik.Amig nincs 30-35%-is reszveteli arany, addig soha a budos eletben nem fog Le Pen nyerni.Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?mert így csak 5 év múlva lépnek ki a csigazabálók az unióból, miután Le Pen majd megnyerni azt.
Toca
ozibozi
Igor
I. Le Pen, 2002, II. forduló: 5 525 032 szavazat, 17,8 százalék
II. Le Pen, 2017, II. forduló: 10 637 120 szavazat, 33,94 százalék.
S ez folyamatosan nő, olyan társadalmi csoportokkal, akik csak 1 éve is élesen szemben álltak vele. Ráadásul addigra eldől az angolok kilépése milyen hatással lesz valójában. A nagyvárosokban most még 55-90% szavazott a demokráciára, de ott várható a legnagyobb probléma migráncs ügyben. Ha nem lesz válasz a problémára, akkor azt tudjuk mit jelent
"A francia helyzet bonyolultabb, mint más országban, sokkal több az idegen, és sokkal több tragikus esemény történt, és ha figyelembe veszem, hogy náluk az idegent és a hülyét ugyanaz a szó jelöli." . 😊
több mint 8 éve
miért, egyébként Le Pen milyet szeretett volna? ő szereti az Uniót?Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?Macron kétsebességes Uniót szeretne.
Toca
Vrij6
több mint 8 éve
Amig nincs 30-35%-is reszveteli arany, addig soha a budos eletben nem fog Le Pen nyerni.Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?mert így csak 5 év múlva lépnek ki a csigazabálók az unióból, miután Le Pen majd megnyerni azt.
Toca
ozibozi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?Macron kétsebességes Uniót szeretne.
Toca
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
több mint 8 éve
Miért ne lennénk?Jól van, úgy tűnik Európa megúszta Marine Le Pent. Gratula Macronnak!Európa megúszta, csak mi meg nem leszünk benne abban az Európában....
iktriad
peterk2005
Lemaradtam valamiről, és a lemeztektonika elsodort minket Afrikába, vagy átsétált rajtunk az Urál?
több mint 8 éve
Jól van, úgy tűnik Európa megúszta Marine Le Pent. Gratula Macronnak!Európa megúszta, csak mi meg nem leszünk benne abban az Európában....
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=bpZrVUjzAJo
több mint 8 éve
Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?mert így csak 5 év múlva lépnek ki a csigazabálók az unióból, miután Le Pen majd megnyerni azt.
Toca
több mint 8 éve
Valamint miért jó Macron, Le Pen pedig nem?
több mint 8 éve
Kicsit lemaradtam, miért ilyen jelentős ez a Francia elnökválasztás ?