NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 897
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
OkÚri gőggel, megkérdőjelezhetetlen felsőbbrendűséggel idehintett, megmásíthatatlan écákat, iránymutatásokat tartalmazó fél - (de legfeljebb egy egész)mondataid fénylő lángpallosként mutatják az utat a sok sötétben kóbórló megtévedtnek.na, sikerült elolvasnod egy összetett mondatot? Bravo!de okos mondat, bakker, kösz, hogy montad...:ÖMondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
Fenszi, trendi, szexi arcok egytől egyig. A fiatalokat MOST megszólította a FIDESZ. 😀
dankodavid
NegritisA tehetségtelenség ünneplésének rendszere.(ezt kihúztam, mert nem biztos, hogy a szakterületén az, de, hogy a fidelitasos produkciója és szerepvállalása miatt egy szervilis szar marad, az biztos)
Egyébként az fasza, hogy havi félmillából nem futotta sem fodrászra, sem kozmetikusra, sem egy doboz zsírégetőre vagy mondjuk kommunikációs trénerre.
dankodavid
Amadeus91
csi77
Amadeus91
Köszönjük! 😊
csi77
több mint 8 éve
de ez nem tanulmányi célú, hanem tanítási célú, oder nein?Nekem is rögtön ez az összehasonlítás ugrott be, hiszen fiatalok vs fiatalok. Beszédes a különbség. Az a szomorú, hogy ezek még csak nem is random utcai konzervatív fiatalok, akiknek váratlanul odadugják az orra alá a mikrofont egy CÖF sétán, hanem ezek kézzel kiválogatott, direkt sajtótájékoztatóra küldött káderek.A csaj állítólag állami ösztöndíjas volt, havi fél misiért.
peterk2005
Ez a különbség a Soros ösztöndíj és az Orbán ösztöndíj között.
Lecsó
tudja valaki, mekkora a túljelentkezés erre? egyáltalán van túljelentkezés?
több mint 8 éve
Nekem is rögtön ez az összehasonlítás ugrott be, hiszen fiatalok vs fiatalok. Beszédes a különbség. Az a szomorú, hogy ezek még csak nem is random utcai konzervatív fiatalok, akiknek váratlanul odadugják az orra alá a mikrofont egy CÖF sétán, hanem ezek kézzel kiválogatott, direkt sajtótájékoztatóra küldött káderek.A csaj állítólag állami ösztöndíjas volt, havi fél misiért.
peterk2005
Ez a különbség a Soros ösztöndíj és az Orbán ösztöndíj között.
több mint 8 éve
kolozsvaros.com/2017/05/12/elbutulo-orszag-elbutulo-nepe/Vegigneztem a videot.
En csodalkozom ők építenek...
több mint 8 éve
Most mindenki gondolkodjon el, miközben a lelki szemei előtt megjelenik Kósa Lajos, Németh Szilárd, Tállai András stb.Nyilván, de ez a mélység azt is mutatja, nem csak igénytelen, hanem még kibaszott hülye is ahhoz, amit csinál; elvileg ha ifjúsági szervezetként komolyan veszem magam, és tényleg fiatalokhoz szeretnék szólni, akkor felfogom, hogy a többségük felszínes, tehát zsíros hajjal, zsíros bőrrel és igénytelen ruhákban nem állok ki nekik beszélni. Persze ez csak akkor áll meg, ha tényleg vannak céljaim, nem pedig, ha pusztán ingyenpénz szerzési lehetőségként tekintek a dologra😊)Mondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
Fenszi, trendi, szexi arcok egytől egyig. A fiatalokat MOST megszólította a FIDESZ. 😀
dankodavid
NegritisA tehetségtelenség ünneplésének rendszere.(ezt kihúztam, mert nem biztos, hogy a szakterületén az, de, hogy a fidelitasos produkciója és szerepvállalása miatt egy szervilis szar marad, az biztos)
Egyébként az fasza, hogy havi félmillából nem futotta sem fodrászra, sem kozmetikusra, sem egy doboz zsírégetőre vagy mondjuk kommunikációs trénerre.
dankodavid
Amadeus91
dankodavid
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
Úri gőggel, megkérdőjelezhetetlen felsőbbrendűséggel idehintett, megmásíthatatlan écákat, iránymutatásokat tartalmazó fél - (de legfeljebb egy egész)mondataid fénylő lángpallosként mutatják az utat a sok sötétben kóbórló megtévedtnek.na, sikerült elolvasnod egy összetett mondatot? Bravo!de okos mondat, bakker, kösz, hogy montad...:ÖMondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
Amadeus91
csi77
Amadeus91
Köszönjük! 😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
na, sikerült elolvasnod egy összetett mondatot? Bravo!de okos mondat, bakker, kösz, hogy montad...:ÖMondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
Amadeus91
csi77
több mint 8 éve
Nem csak mondja, deklarálja is egyben. 😛de okos mondat, bakker, kösz, hogy montad...:ÖMondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
Amadeus91
csi77
több mint 8 éve
de okos mondat, bakker, kösz, hogy montad...:ÖMondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
Amadeus91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Tiszta röhej, hogy ezeken a plakátokon szinte csak egymást akarják becsmérelni, szidni, szapulni a pártok, az adófizetők pénzéből...azt tennék ki inkább a plakátokra, hogy mennyit költöttek oktatásra, kórházakra stb..jaa, hogy arra már nem büszkék, meg az nem is fontos 😀 bohóckodás felsőfokonezt a fidelitas-os videót meg Bödőcs is megirigyelhetné, óriási 😀
több mint 8 éve
index.hu/velemeny/olvir/2017/05/11/megszolal_a_fidesz-torzsszavazo/ezekkel nekem az a bajom, hogy simán lehet trollkodás is, amit vegytisztán benéz az újságíró.
"Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.
Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni."
Ez ma a Fidesz hátországa. Nem kérdez, nem gondolkodik. Hívő. Nem érdekli a sok sátánista károgás, hiszen Isten nem lophat, Isten nem lehet bűnös. Aki mást lát, nem jól néz. Vagy megszállta egy démon.
peterk2005
olyan, mint a múltkor az az "én nyertem az euródzsekpotot, és most megmondom a frankót az összes libsibolsi magyarveszejtő köcsögnek", aztán a nemrég olvastam egy kissé "hivatalosabb" nyilatkozatot is a nyertestől, és hát nem volt sok átfedés a két sztori között.
szóval akár én is tudnék írni ilyet, mert a Fidesz-szavazók jelentős részének a gondolkodásmódja tényleg ilyen, és ezt tudni is lehet, aztán hátradőlnék, és sörrel meg chipsszel a kezemben derülnék a flame waron.
több mint 8 éve
index.hu/velemeny/olvir/2017/05/11/megszolal_a_fidesz-torzsszavazo/Felőlem aztán lehet ilyen agyhalott valaki, csak az a baj, hogy kurva sokan vannak, és már alig várják, hogy a Fidesz mellé rakhassák az x-üket jövőre. Öntudatos agyhalott.
"Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.
Azért, mert mi a nemzeti értékeket felvállaló politikusokra szavazunk. Nem jobbra, balra, vagy liberális köcsögökre, nem Teréz anyákra és a Pápára, hanem azokra, akik Magyarországot nem akarják elveszejteni."
Ez ma a Fidesz hátországa. Nem kérdez, nem gondolkodik. Hívő. Nem érdekli a sok sátánista károgás, hiszen Isten nem lophat, Isten nem lehet bűnös. Aki mást lát, nem jól néz. Vagy megszállta egy démon.
peterk2005
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
index.hu/velemeny/olvir/2017/05/11/megszolal_a_fidesz-torzsszavazo/"Minket, akik eddig is a fideszre szavaztunk, egyáltalán nem érdekel a korrupció, a lopás, Habony, Ferhófstadt, Sulc, Bayer és a lopás, meg a putyinozás, meg oroszozás és hasonlóak. Ha megszorozzátok ezeket a jelenségeket kettővel, vagy hárommal, az sem érdekel, akkor is a fideszre fogunk szavazni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nagyon sok rocker, youtube sztár zsíros hajjal, igéntelen ruhában képes megszólítani fiatalok százezreit. A probléma nem a ruha, hanem a mondanivaló. Van-e mondanivaló, vagy sincs. Ezeken a szerencsétlen fiatalokon látszik, hogy nincs.Szerintem ne mossuk össze a kettőt. A youtubecelebség egy világ, ő szórakoztat, teljesen más kritériumok vonatkoznak rá, mint a politikus-wannabe balfaszokra; külön kell választani, hogy míg az egyik szórakoztat, addig a politikai szereplőnek nem ez a varázsa, hanem vagy az, hogy félszrettegsz és ő majd megvéd, vagy az, hogy benne látod a biztonságot, esetleg a kisugárzása megfog; ebben a picsában egyik sincs meg, viszont amit legalább az összeszedettség, igényesség látszatáért megtehetne, ahhoz is ostoba. Nyilván elfogadom, ha szerinted ugyanazok a követelmények-elvárások vonatkoznak egy youtubecelebre, mint egy ifjúsági szervezet tagjára, de nem gondolom, hogy most igazad lenne.
Én még azt is lehetségesnek tartom, hogy ezek a gyerekek nem is meggyőződésből lettek fideszjugendesek, hanem az élet hozta így. Mint ahogy a kádári világban a KISZ működött. Voltak ott is karrieristák, de a többségnek egyszerűen szólt a tanár bácsi, hogy "Ildike, kéne valaki aki képviseli az orsztályt a pártban. Ne félj, nem kell sokat csinálni, csak időnként összejöttök egy "örsi gyűlésre", és néha elmegyünk majd felvonulni. Cserébe pedig kapsz ösztöndíjat és továbbtanulhatsz." Ildike pedig örömmel rábólintott, hiszen továbbtanulni nem könnyű, a többiről meg fogalma sincs.
peterk2005
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Nagyon sok rocker, youtube sztár zsíros hajjal, igéntelen ruhában képes megszólítani fiatalok százezreit. A probléma nem a ruha, hanem a mondanivaló. Van-e mondanivaló, vagy sincs. Ezeken a szerencsétlen fiatalokon látszik, hogy nincs.Én még azt is lehetségesnek tartom, hogy ezek a gyerekek nem is meggyőződésből lettek fideszjugendesek, hanem az élet hozta így. Mint ahogy a kádári világban a KISZ működött. Voltak ott is karrieristák, de a többségnek egyszerűen szólt a tanár bácsi, hogy "Ildike, kéne valaki aki képviseli az orsztályt a pártban. Ne félj, nem kell sokat csinálni, csak időnként összejöttök egy "örsi gyűlésre", és néha elmegyünk majd felvonulni. Cserébe pedig kapsz ösztöndíjat és továbbtanulhatsz." Ildike pedig örömmel rábólintott, hiszen továbbtanulni nem könnyű, a többiről meg fogalma sincs.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nyilván, de ez a mélység azt is mutatja, nem csak igénytelen, hanem még kibaszott hülye is ahhoz, amit csinál; elvileg ha ifjúsági szervezetként komolyan veszem magam, és tényleg fiatalokhoz szeretnék szólni, akkor felfogom, hogy a többségük felszínes, tehát zsíros hajjal, zsíros bőrrel és igénytelen ruhákban nem állok ki nekik beszélni. Persze ez csak akkor áll meg, ha tényleg vannak céljaim, nem pedig, ha pusztán ingyenpénz szerzési lehetőségként tekintek a dologra😊)Mondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
Amadeus91
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Mondom egy ideje, akit igénytelennek nevelnek az akkor is igénytelen marad, ha kitömöd pénzzel.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 8 éve
mondjuk a zsírégető az felesleges ide, nem kell ugyanerre a szintre lemenni sztem.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
dankodavid
fodrász, kozmetikus engem igazából addig nem érdekel, amíg mondjuk vki nem éri el a HÁT szintet, mert kb onnantól van az, hogy komolyabban is kell kis hazánkat képviselnie, és ebben az esetben már a megjelenésre valamilyen szinten adni kell.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
talán itt volt, hogy a Momentum fiataljait eléggé leszólták, hát sztem hozzájuk képest sehol sincsenek. igazából mind1, hogy fenszik, trendik, vagy szexik hanem egy normális mondatot nem tudnak elmondani. saját gondolatuk nincsen, de még a mantrát sem tudják elmondani ...Nekem is rögtön ez az összehasonlítás ugrott be, hiszen fiatalok vs fiatalok. Beszédes a különbség. Az a szomorú, hogy ezek még csak nem is random utcai konzervatív fiatalok, akiknek váratlanul odadugják az orra alá a mikrofont egy CÖF sétán, hanem ezek kézzel kiválogatott, direkt sajtótájékoztatóra küldött káderek.
csebi
Felesleges volt kihúzni, ez nem az a hülyeség, ami csak szakmán kívül, mikrofon előtt jelentkezik. Amúgy a legaranyosabb a sor jobb szélén álló két kiscsaj. Úgy álltak ott, mint egy hetvenes-évekbeli úttörő ünnepségen az osztályfőnök által a pulpitusra kiemelt Marcsika és Timike. Azt se tudják hol vannak szegénykéim, csak nézelődnek, egyik lábról a másikra állnak unatkozva. 😊A tehetségtelenség ünneplésének rendszere.(ezt kihúztam, dankodavid
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
Negritis
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEED24.hu/kozelet/2017/05/11/a-rohejes-fidelitas-video-foszereploje-egyebkent-havi-felmillio-forintos-allami-osztondijat-kapott/
dankodavid
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Ezek reggel egyedül húzták fel a zoknit?www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEEDA jövő fényes és csillogó...
dankodavid
StormST
Borzasztó, teljesen mindegy melyik párt fiataljai lennének a videón, ez egyszerűen kritikán aluli.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
ezt látva. csinálnak egy rendezvényt erre "nem kívánok nyilatkozni". de ha a válaszokat hagyjuk is, de a váll vonogatás, hadarás és még csak a kérdezőbe szemébe sem nézés olyan dolgok, amelyeket egy politikusnak készülő ember nem tehet meg. talán itt volt, hogy a Momentum fiataljait eléggé leszólták, hát sztem hozzájuk képest sehol sincsenek.www.facebook.com/nemzeti1tv/videos/801434520012017/?hc_ref=NEWSFEEDA jövő fényes és csillogó...
dankodavid
StormST
igazából mind1, hogy fenszik, trendik, vagy szexik hanem egy normális mondatot nem tudnak elmondani. saját gondolatuk nincsen, de még a mantrát sem tudják elmondani ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
444.hu/2017/05/11/tolgyessy-ez-egy-diadalmenet-a-zsakutcaban
több mint 8 éve
Mohács óta állandóan feljön egy kalandor mentalitású diplomáciai felfogás, hogy majd mi ellavírozunk a két nagy között, megőrizve a teljes szuverenitásunkat, az éppen aktuális keleti hódító pedig majd kikerül minket. Nem fog.Frappáns, kerek, kb. ugyanezt gondolom.
Ha a Juncker-Verhofstadt félékre nézek, elfog az undor, de Putyintól meg a bizánci stílusú oroszimádattól még inkább.
Kampman
Hozzátéve, hogy hasonló okokból aggódom mind a kétsebességes EU elképzelés, mind az EU esetleges felbomlása miatt is. Egy teljes felbomlás se hozna számunkra nagyobb mozgásteret, csak annyit változna a helyzet, hogy az EU helyére belépne direktben Németország. Akkor a direkt német vagy orosz befolyási övezet között választhatnánk. A két VH között már megtörtént, e kettő közé ragadtunk, és tessék megnézni milyen mozgástérre futotta akkoriban, és milyen kva jól jöttünk ki belőle... A direkt német befolyásnál - még ha Merkelről is van szó és nem Hitlerről - ez a mostani EU is jobb, mert ebben a bürokratikus sokországos rendszerben legalább lehet picit "pávatáncolni". Itt meg lehet lovagolni a francia-német rivalizálást, adott esetben együttműködni akár a mediterrán vagy skandináv országokkal is, stb. EU nélkül egyedül lennénk, mert a V4-ekben egyáltalán nem hiszek. Ahhoz sajnos túl kelet-európaiak vagyunk. Úgy játszanának ki a németek minket egymás ellen, mint annak a rendje.
A kétsebességes EU-val pedig az a bajom, hogy ha kimaradunk az első sebességből, akkor mi fog nekünk maradni? Hát pont az a féligmeddig (se) működő bürokratikus sz*r, ami az EU jelenleg. Se előre, se hátra. Pont abba fogunk beleszorulni, amit a leginkább rühellünk. Csak éppen még a magországok se lesznek benne, hanem csak a hozzánk hasonlóan csórók...