BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Politika

65 feliratkozó

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 12 509 — SB 50 Champion @ Grund
Kövezzetek meg de ma felbontottam a nemzeti konzultációs levelet....

Aztán oda adtam az ikreknek tudnak a hátuljára rajzolgatni húsvéti nyuszit meg kocsikat....
Janek
Én fontolgattam, hogy visszaküldöm úgy, hogy ráírom "Minek kérdezgettek, ha a véleményem úgyse érdekel? (lásd: népszavazások)", de aztán rájöttem, hogy magával a visszaküldéssel is csak a statisztikát erősíteném a "visszaküldték" rovatban...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 325 — Így remélem megfelelek nektek.....

Aztán oda adtam az ikreknek tudnak a hátuljára rajzolgatni húsvéti nyuszit meg kocsikat....
Janek
Vigyázz a ruszkik már látják miket írkálsz ide oda 😛 😉
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 958 — Слава Україні! Героям слава!

Janek
😊 😊

Én ha hazamegyek Debrecenbe, akkor csak simán felgyújtom a kertben.

Mondjuk a Schilling Árpádos verzió elismerem, hogy minőségibb.😊

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/17798464_1821213698096438_581775654073139200_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=B3gKp3DmFTkQ7kNvwG1UsjF&_nc_oc=AdlrUn7E2a07zZxJVheLkF1IW64Wm1SL_a1Hbc241CXMrD0-atlAGlmNz00SunnPj60&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=OStKOh5zF2BHhNPrWMXkqg&oh=00_Afmy8eMZGx6-6kxvIJtjK6MeFpJqBpSCX0ly3DbkKOdR7w&oe=69594F62
1.6M views · 20K shares | Viktor, kaptam ma tőled egy levelet. A CEU-val nem konzultálsz, velem meg igen? Hát, te akartad. | Árpád Schilling
Viktor, kaptam ma tőled egy levelet. A CEU-val nem konzultálsz, velem meg igen? Hát, te akartad.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 691 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 444.hu/2017/04/10/ha-on-is-szereti-es-hat-ki-ne-szeretne-a-kerdesektol-izzado-habogo-politikusok-latvanyat-nezze-meg-benyo-rita-interjujat-retvari-bencevel

Ehhez nem kell hozzáfűznivaló...
Vrij6
ahogy felénk mondják, rendesen betették Bencének a bránert. Gyönyörű.

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Sorosista 😀 😀 kifeküdtem ezen
Chargers LT
olvass egy kis origo-t, fetrengeni is fogsz 😊

több mint 8 éve
 index.hu/belfold/2017/04/10/ader_janos_ceu-torveny_dontes/

Ahogy várható is volt, nem növesztett gerincet még mindig, igaz akkor nem is választották volna újra..
StormST
Nem lepődtem meg. Hiszen anno frakcióvezető volt. De újraválasztani még egyszer már nem fogják. Kinyírni csak nem nyírták volna ki. Egyszerűen félelmetes, hogy egy embertől ennyire fosik mindenki...

Ha gerincet növesztett volna, úgy kerülne be a történelemkönyv lapjaiba, aki legalább nemet mondott ezeknek az idiótáknak az egyik agymenésére sok közül.

Szerda igaz sima hétköznap, de gondolom megint sokan kifognak menni tüntetni.

Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491

Ahogy várható is volt, nem növesztett gerincet még mindig, igaz akkor nem is választották volna újra..
StormST
Semmi váratlan, csak bebiztosította a helyét a történelemkönyvek legsötétebb korokat taglaló fejezeteinek személylistájában, közvetlenül a Geci mellett.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Hazaáruló - Soros bérenc - Soros menekültbizniszéért tüntető kiskatona mi a következő titulus amit rám aggat a kormány ?
Persze hülyén kívül mert én mint egy egyszerű polgár már azt se tudom miért tüntetek...
Toca
Te züllött, CEU köntösbe bújt, romkocsmákban NER-bomlasztó sorosista liberális provokátor, Brüsszelt imádó és kiszolgáló, szivárványzászlót cipelő, magyar zászlót EU-sra cserélő kozmopolita világpolgár, reszkess!
Vrij6
 i.imgur.com/QrFNXFA.png
Háttérképnek, használjátok egészséggel! 😀

több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Sorosista 😀 😀 kifeküdtem ezen

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
jó, Rétváriról van szó. 'nuff said.
persze valahol az is vicces, hogy ekkora idióták pozícióba kerülnek az emmiben, de... de hát tegye fel a kezét, aki meglepődik ezen.
több mint 8 éve
Hazaáruló - Soros bérenc - Soros menekültbizniszéért tüntető kiskatona mi a következő titulus amit rám aggat a kormány ?
Persze hülyén kívül mert én mint egy egyszerű polgár már azt se tudom miért tüntetek...
Toca
Te züllött, CEU köntösbe bújt, romkocsmákban NER-bomlasztó sorosista liberális provokátor, Brüsszelt imádó és kiszolgáló, szivárványzászlót cipelő, magyar zászlót EU-sra cserélő kozmopolita világpolgár, reszkess!

több mint 8 éve
 444.hu/2017/04/10/ha-on-is-szereti-es-hat-ki-ne-szeretne-a-kerdesektol-izzado-habogo-politikusok-latvanyat-nezze-meg-benyo-rita-interjujat-retvari-bencevel

Vrij6
Disznó a jégen tipikus esete...
StormST
Amúgy óriási respect a riporternek, én 2 perc után tarkónbasztam volna azt az önelégült képét. 😀
Félek, hogy ez a riporter is utoljára látta az Országgyűlést belülről.
Vrij6
Igen, a kommentek is kb. ezekről szólnak alatta... 😀

Valszeg én se bírtam volna 15 percig, max 10 után üvöltöttem volna vele, hogy "Józan ész a kurva anyádat", vagy valami hasonló... 😛

több mint 8 éve

Vrij6
StormST
Amúgy óriási respect a riporternek, én 2 perc után tarkónbasztam volna azt az önelégült képét. 😀
Félek, hogy ez a riporter is utoljára látta az Országgyűlést belülről.

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
több mint 8 éve

Vrij6

több mint 8 éve

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
csebi!

Minden oké? Vagy te nyugis helyen vagy?
NB2
Tanta az olyan 100 kilométerre van Kairótól, Alexandria meg 220. vasárnap az itt ugye munkanap, tehát szépen benn voltam a melóhelyen miközben történtek a dolgok. amúgy március 31-én pénteken az alexandriai templomtól 100 méterre sétálgattam. köszi az aggódást, jól vagyok 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
M1 híradó tegnap 23 óra:

Soros finanszírozta a tüntetést, gyakorlatilag magyar szót alig hallani, mindenhol brutális erőszak, vasakkal, üvegekkel és műanyag palackokkal megtámadott rendőrök, az M1 stábja épphogy megmenekült, még a mikrofonszivacsot is elvette a tömeg. Trágár szavak (elkúrtad).

Jézusom, mint ha a Phenjani állami tévét hallanám...

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 115 — Invisible man
De ha már olimpia most nem lesz, szerencsére a helyszínek elkészülnek.
#csakhogymindenkimegnyugodjonhogyténylegellopjákaztapénztis

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 305
siminek sajna véges a tervezési lehetősége az egészsége miatt, szóval bármit is akar, azzal sokáig nem várhat...
több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 417 — Steelers fan
Ha nem koncepcióban gondolkodnak, előre pontosan megtervezett lépésekben, akkor rossz is. Ha pontról-pontra megvan a kidolgozott stratégiájuk, és ez csak egy folyamat része, amiből majd tervszerűen következik a többi, akkor nyilván más a helyzet. Év végére látni fogjuk szerintem.
Jan
Szerintem van koncepció, felépítmény, mégiscsak Simicskáról beszélünk.
És tartom, hogy az dönti el, hogy ez jó, vagy rossz marketing, hogy lesz e a Jobbiknak több szavazója, mint 2014-ben. (Az már más kérdés, ha a 12 százalékuk felmegy ezzel 15-re, az mennyiben értékelhető sikerként. Szerintem számszakilag igen, politikailag nem.)
Sobri Jóska
Az attól függ, hogy Siminek mi a célja. Meglehet hogy őt nem az érdekli, hogy ki van/lesz kormányon, csak az hogy személyesen Viktort megbuktassa. És ha mondjuk ezt valahogy eléri, utána már nem fogja érdekelni hogy Lázár vagy Vona lép a helyébe. Ezt sem zárnám ki. Azért itt nem csak hatalmi játszma van, hanem komoly személyes sérelmek is.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 129
2006-ban nem volt a tüntetők mögött ilyen nemzetközi szimpátia, Gyurci nem volt vállalhatatlan nyugaton, stb... sokkal többet megengedhetett magának mint most Viktor.
Jan
De, a Putyinnal ápolt szívélyes kapcsolata miatt állandóan basztatta az amerikai külügy, 2006 ősze után meg kifejezetten pária volt az EU-s találkozókon, nem annyira a tömegoszlatás miatt, hanem mert rossz kabalának tartották vele pózolni.

több mint 8 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 417 — Steelers fan
egy faszság 70.000 ember, még pár arogáns baromság, másik párszáz...csak bennük bízhatunk 😊 hátha
ozibozi
70000 ember + a teljes nyugati sajtó, + az EU (mondjuk az kb semmi, de jól hangzik), + az US Govt. (az már komolyabb) és bónusz: a tudományos élet mérvadó emberei-intézményei a világból. Ja meg Soros. Ez az egyik oldal. Ki a másik?
Jan
A demokratikusan megválasztott magyar kormányzat, és a választók nagy része.
És amíg a kormányzat játékszabályai szerint zajlanak a csörték, addig elég egyértelmű a kimenetel is.
(Attól, hogy nem lett netadó, vagy olimpiai pályázat, még elég szépen elkaristol az oligarchia, megvalósulnak a valóban fontos dolgok, szóval az én értelmezésemben addig ők a nyerők, amíg használhatják az állami forrásokat, mintha a sajátjuk volna.)

2006-ban a rendőrök beleálltak, beleállították őket a konfliktusba, szépen el is fajultak a dolgok.
(Fontos adalék: utána még ennek ellenére is 4 évig az MSZP kormányzott.)
Most nem keménykednek, ide-oda kísérgetik a tömeget, amelyik mostanra szépen elkopott, 4-500 ember (atv-hu adat) békésen üldögél az Oktogonon, társasjátékozik!, csasztuskákat énekel, kicsit skandál, majd szépen hazamegy.
Problémakezelés: level +100.
Pintér kb. ennyivel okosabb, és hatékonyabb, mint a 11 évvel ezelötti elődje.
Sobri Jóska
Pintér szíve szerint közéjük lövetne, nem azért nem teszi meg mert okos, hanem mert nem teheti meg. Békés fiatalok, teljes nyugati támogatással.

2006-ban nem volt a tüntetők mögött ilyen nemzetközi szimpátia, Gyurci nem volt vállalhatatlan nyugaton, stb... sokkal többet megengedhetett magának mint most Viktor.