NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 774
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F12%2Fsolyom_a_ceu-torveny_egyertelmuen_alkotmanyellenes%2FAzért ha ő mondja, mint volt AB elnök, akkor azért lehet benne valami, bár lehet Áder tanácsadói még nála is jobban értenek hozzá... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
- szia Vitya, itt Vlado. Ki kell raknod Gyuri bácsit!- cső, nem mintha ellenemre lenne, de tudod, hogy balhé lesz belőle, s azt nem szeretném.
- nemigaz, hogy mindig az orrodalá kell dörzsölnöm...
- mit?
- hejj Vitya, Vitya - hát hogy mikor mész megin Kaczinsky sírját koszorúzni? hmmm, gondókozzmánkicsit......

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve
tiszteletet a h-nak is!Semjén szerint létezik olyan szó, hogy evidentikus. Oké.Nekünk azt tanították az egyetemen, hogy a nyelv leíró, nem pedig előíró, azaz ha pl. sokan kezdenek el használni egy kezdetben értelmetlennek tűnő szót, akkor az létezik.
Vrij6
Semjén kimondta, te leírtad, én elolvastam. Létezik és kész. Tiszteletet a KDNP-nek.
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
😀 Náluk a National Geographic-Sport1-2 vonal megy inkább, most főleg, mióta bukták Andy Vajna miatt a Discovery-Eurosport vonalat...Mondjuk ők nem a brazil-mexikói-török vonal hívei... 😊Éjjel-Nappal Budapest, Jóban-rosszban, BK vonal sem üdvözítőbb 😀
StormST
NB2

több mint 8 éve
444.hu/2017/04/12/alairja-a-jobbik-az-lmp-beadvanyat-alkotmanybirosag-ele-kerul-a-lex-ceuEgy kis pozitívum.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Mondjuk ők nem a brazil-mexikói-török vonal hívei... 😊Éjjel-Nappal Budapest, Jóban-rosszban, BK vonal sem üdvözítőbb 😀
StormST
több mint 8 éve
Hát, én magam Pesten lakom és szar a kocsimban a rádió, csak kevés adó jön be (ha másnak 20, akkor nekem 5), hangoskönyvet hallgatok inkább. Viszont szüleim vidéken laknak és őket eléggé zavarja, hogy nincs alternatíva, még ha nem is kajálják meg a Kossuth híreit, akkor se nagyon tudnak mást tenni, mint azt hallgatni, főleg kocsiban...Ez itt Pest megyében annyira nem játszik. A fővárosi csatornák is elérhetőek (klub vagy info) és mégis valahogy 50-60 felett ahova így járok rokonságba megy a Kossuth és fél 8-kor kapcsolnak arra a szarra. Nem állítom, hogy ez a többség lenne, de ha csak néhány százezer ember ezt nézi az is komoly tömeg. És ezek az emberek általában aktív szavazók is.Az utóbbihoz hozzájön az is, hogy jelen pillanatban csak közszolgálati országos lefedettségű rádió van, ha jól tudom, a Kossuth, a Petőfi és a Bartók. Aki nem szeret zenét vagy operát hallgatni, annak marad a Kossuth...Én is, bár nagyon szűken. (Pest megye) és pont az idősebbek akik nézik és aktívan szavaznak is. Náluk sok helyen megy az M1. Ami igazán meglep, hogy Kossuth rádió milyen sok helyen szól.Vidéki vagyok, aki itt még tévéből tájékozódik (50 alatt már szinte senki), az kereskedelmit néz. Még a jobbosok nagy része is.Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidékenAz átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
A Fidesz pedig simán legyőzhető a választáson, na persze ennek az ellenzéknek tényleg soha nem fog sikerülni.
Kampman
Klaci79
Kampman
Klaci79
StormST
Persze ők a nézőközönsége a brazil-mexikói-török szappanoperáknak is, úgyhogy van baj bőven 😊
De ha felétek másképp van az időseknél én elfogadom, lehet csak nagyon egyedi eset ez itt nálunk.
Klaci79
Mondjuk ők nem a brazil-mexikói-török vonal hívei... 😊

több mint 8 éve
Semjén szerint létezik olyan szó, hogy evidentikus. Oké.Nekünk azt tanították az egyetemen, hogy a nyelv leíró, nem pedig előíró, azaz ha pl. sokan kezdenek el használni egy kezdetben értelmetlennek tűnő szót, akkor az létezik.
Vrij6
Semjén kimondta, te leírtad, én elolvastam. Létezik és kész. Tiszteletet a KDNP-nek.
több mint 8 éve
Semjén szerint létezik olyan szó, hogy evidentikus. Oké.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve

index.hu/belfold/2017/04/12/hiaba_igerte_nem_ker_bocsanatot_schmidt_maria/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ez itt Pest megyében annyira nem játszik. A fővárosi csatornák is elérhetőek (klub vagy info) és mégis valahogy 50-60 felett ahova így járok rokonságba megy a Kossuth és fél 8-kor kapcsolnak arra a szarra. Nem állítom, hogy ez a többség lenne, de ha csak néhány százezer ember ezt nézi az is komoly tömeg. És ezek az emberek általában aktív szavazók is.Az utóbbihoz hozzájön az is, hogy jelen pillanatban csak közszolgálati országos lefedettségű rádió van, ha jól tudom, a Kossuth, a Petőfi és a Bartók. Aki nem szeret zenét vagy operát hallgatni, annak marad a Kossuth...Én is, bár nagyon szűken. (Pest megye) és pont az idősebbek akik nézik és aktívan szavaznak is. Náluk sok helyen megy az M1. Ami igazán meglep, hogy Kossuth rádió milyen sok helyen szól.Vidéki vagyok, aki itt még tévéből tájékozódik (50 alatt már szinte senki), az kereskedelmit néz. Még a jobbosok nagy része is.Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidékenAz átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
A Fidesz pedig simán legyőzhető a választáson, na persze ennek az ellenzéknek tényleg soha nem fog sikerülni.
Kampman
Klaci79
Kampman
Klaci79
StormST
Persze ők a nézőközönsége a brazil-mexikói-török szappanoperáknak is, úgyhogy van baj bőven 😊
De ha felétek másképp van az időseknél én elfogadom, lehet csak nagyon egyedi eset ez itt nálunk.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Az utóbbihoz hozzájön az is, hogy jelen pillanatban csak közszolgálati országos lefedettségű rádió van, ha jól tudom, a Kossuth, a Petőfi és a Bartók. Aki nem szeret zenét vagy operát hallgatni, annak marad a Kossuth...Én is, bár nagyon szűken. (Pest megye) és pont az idősebbek akik nézik és aktívan szavaznak is. Náluk sok helyen megy az M1. Ami igazán meglep, hogy Kossuth rádió milyen sok helyen szól.Vidéki vagyok, aki itt még tévéből tájékozódik (50 alatt már szinte senki), az kereskedelmit néz. Még a jobbosok nagy része is.Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidékenAz átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
Klaci79
Kampman
Klaci79

több mint 8 éve
Minek számítok jelenleg Doktor Úr? Statisztikai hiba lennék?Ahogy írtam. Vannak kiábrándult fideszesek, akik átszavaznak balra, de nagyon kevesen. Te vagy az egyik.
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
4 043
A 2,5 egy választási hajrában összerántott táborral annyi. Ergo nem biztos szavazó.
Maradt kb 5 millió. Ebből kb. 2,5 millió a Fideszé. Egy másik népszerű toposz "a kiábrándult Fideszes, aki majd átszavaz a baloldalra". Na ilyen szerintem nincs, vagy legalábbis elhanyagolható. Talán még a kilencvenes években voltak ilyenek, de akiket a Fidesz az ezredforduló óta megszerzett, azok kifejezetten kitartóak, akár érdekből, akár elvekből álltak be. Nekem legalábbis az a benyomásom, hogy inkább jellemző a "balról jobbra", mint a "jobbról balra"-típusú kiábrándult szavazó. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy a Fidesz ma gyengébb, mint 2002-ben, amikor kikapott.
Kampman
Másrészt én pl dél-budai vagyok egyházi suliba jártam egész érettségiig. Környezetben dekódolva volt a polgári párt iránti szimpátia. 2006-2010 között nem volt kérdés kire szavazom. Még birka módon 2008-as népszavazásra is úgy ikszeltem, ahogy most felnőtt fejjel biztos nem tenném. 2012-ben a millás tüntetések idején még biztos szavazójuknak számítottam. Ebből lett 2014-re egy listás lmp és egy orr befogott összefogás egyéniben. Persze igaz, ha az lett volna a tét ki nyeri a választást és nem az, h megakadályozható az újbóli 2/3, akkor egyéniben tuti nem összefogásra ikszeltem volna. Ugyanis hányingerem van tőlük.
Minek számítok jelenleg Doktor Úr? Statisztikai hiba lennék? Nem tudom, lehet. Ettől még a környezetemben nem egy hasonló gondolkodású ember van, akik legszívesebben elmenekülnének az országból. KB 5 éve nincs pártom, akire jóérzéssel tudnék szavazni és jelenleg nem látom a fényt sem.
BTW az idézet előtti/utáni dolgokkal nagyrészt egyetértek. Habár a Puzsér-felé összefogás, ami ugyan elméleti, arra azért 3 millió szavazó összegrundolható, csak ugye realitása semmi.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Én is, bár nagyon szűken. (Pest megye) és pont az idősebbek akik nézik és aktívan szavaznak is. Náluk sok helyen megy az M1. Ami igazán meglep, hogy Kossuth rádió milyen sok helyen szól.Vidéki vagyok, aki itt még tévéből tájékozódik (50 alatt már szinte senki), az kereskedelmit néz. Még a jobbosok nagy része is.Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidékenAz átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
Klaci79
Kampman
több mint 8 éve
Rossz világ jön a gonosz multikra, autógyárakra, mert - a lexCEU után - a velük kötött mindenféle különmegállapodást, adókedvezményt is törvényileg törli el majd a fidesz kormányzat. Lesz rend, meg jobbanteljesítés! (Legfeljebb a Mészáros és tsa. Zrt. átveszi a tevékenységet.)
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
Én hülyére röhögöm magam, vagy behányok, ( ép hangulattól függően) mikor azt olvasom, hogy a fidesz milyen okosan kezeli a helyzetet, tanulva a 'múlt hibáiból'. Pont akkora nettó hazugság, mint az egész rendszer. Szembe állítani köztörvényes bűnözőkkel megspékelt tömeget, az egymást csitítgató tiltakozókkal, vagy a szervezetten irányított közrendet sértő, rendőrökre támadó, bűncselekményeket büntetlenül elkövető forradalmárokat, a kerítésen hébe-hóba átmászó "terroristákkal"?Próbálnád te most egy tojással megdobni az imádott vezéredet. Min Terrorizmus ellen leszel elítélve, vagy hasonló.
Jól kezeli a helyzetet? ...Nincs helyzet.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Vidéki vagyok, aki itt még tévéből tájékozódik (50 alatt már szinte senki), az kereskedelmit néz. Még a jobbosok nagy része is.Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidékenAz átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
Klaci79
több mint 8 éve
Sőt, 83,5%, mivel te is akarod, én is, ő meg vagy igen, vagy nem.Végtére is lehet, hogy ma este Angelina Jolieval fogok dugni.75% esélyed van rá. 😊
Nem valószínű, de nem lehetetlen.
Sobri Jóska
Te akarod, az 50%, ő meg vagy igen vagy nem 25-25%.
Jan
több mint 8 éve
Van 8 millió választópolgár. Ebből kb. 2,5 millió nem fog elmenni. A politológusok és publicisták róluk szokták elmondani, hogy "bizonytalan tömeg", meg "aki őket megszerzi, az nyer". De ők nem bizonytalanok, hanem teljesen passzívok, akik soha nem mennek el. Unják vagy utálják a politikát, igazából mindegy. Őket soha semmilyen mozgósítás nem érte el az utóbbi 27 évben, gyakorlatilag kár is számolni velük.
Maradt 5,5 millió. Ebből olyan félmilliót lemorzsolnak a futottak még jellegű pártok, Thürmerék, Schmuck Andorék, lokális szervezetek, kamupártok.
Maradt kb 5 millió. Ebből kb. 2,5 millió a Fideszé. Egy másik népszerű toposz "a kiábrándult Fideszes, aki majd átszavaz a baloldalra". Na ilyen szerintem nincs, vagy legalábbis elhanyagolható. Talán még a kilencvenes években voltak ilyenek, de akiket a Fidesz az ezredforduló óta megszerzett, azok kifejezetten kitartóak, akár érdekből, akár elvekből álltak be. Nekem legalábbis az a benyomásom, hogy inkább jellemző a "balról jobbra", mint a "jobbról balra"-típusú kiábrándult szavazó. Ugyanakkor hangsúlyozni kell, hogy a Fidesz ma gyengébb, mint 2002-ben, amikor kikapott.
Szóval maradt 2,5 millió. Ebből kb. 1 millió a Jobbiké, akiknek a nagy része teljesen nyilvánvalóan kiábrándult szoci, alapvetően balos érzelmekkel, és (gazdaságilag) balos értékekkel. Ők már inkább hajlamosak lennének arra, hogy visszataláljanak a balos táborba, de nekik kifejezetten személyes problémái vannak a mostani balos elittel (Gyurcsány és a liberális hangadók)
Maradt 1,5 millió szavazó, akik az MSZP-DK-LMP-Együtt, stb. vonallal szimpatizálnak. Ezek a pártok folyamatosan osztják egymást is, majdnem annyira utálják egymást, mint a jobboldalt, miközben a legkarizmatikusabb karakterük egy olyan politikus, akit kb. 500.000 ember imád, a többi rühelli, vagy legalábbis idegenkedik tőle. Az újonnan létrejövő és a liberális sajtó által megváltóként hozsannázott fiatalos pártok (Momentum, Kutyapárt) valójában ezt a másfél milliós tábort szalámizzák mind kisebb és kisebb darabokra.
Egy valós lehetőség lenne: egy összellenzéki összefogás, amiben mindenki benne van, persze a futottak még/kamupártokon kívül. Tehát kb. MSZP-Jobbik-DK-LMP, meg akit még esetleg be akarnak venni. Egy ilyen szövetséggel elméletileg összeadnák a saját szavazataikat, és kb. annyi lenne, mint a Fidesznek. Csakhogy a balliberálisok és a radikális jobboldal olyan gyűlölettel viseltetett egymás iránt az utóbbi 10 évben, hogy a papíron meglévő 2,5 millió szavazójuk egy jelentős része beintene az összefogásnak és otthon maradna.
Ez az ellenzék reménytelen. 2010-ben azt hittem, hogy földcsuszamlásszerű változások lesznek a Fideszt leszámítva mindenhol. Ehelyett a Jobbik ott toporog, ahol 2010-ben, egy 15%-os középpárt rettenetesen sötét vezetőséggel, a balosoknál pedig még mindig az MSZP-Gyurcsány tengely a legmeghatározóbb, ami egészen hihetetlen. Az LMP-ből sem lett semmi. Szóval a Fidesz most verhetetlen, és ebben nekik van a legkisebb szerepük. Az ellenzékük az, ami lassan 10 éve nem fejlődik (Jobbik), illetve folyamatosan szalámizza magát (bal).
Szerkesztette: Kampman
több mint 8 éve
Végtére is lehet, hogy ma este Angelina Jolieval fogok dugni.75% esélyed van rá. 😊
Sobri Jóska
Te akarod, az 50%, ő meg vagy igen vagy nem 25-25%.
több mint 8 éve
Sajnos sokkal többen nézik mint gondolnád, különösen vidékenAz átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
több mint 8 éve
Végtére is lehet, hogy ma este Angelina Jolieval fogok dugni.Mint odaírtam nem valószínű, de nem lehetetlen.Háááát....A Fideszre (és természetesen a KDNP-re 😀 ) kb. 2m ember szavaz. Azért ne állítsuk be azt, hogy lehetetlen őket leváltani. A fennmaradó 6m-ből kellene kb ennyit összeszedni akár a baloldali pártoknak, akár a Jobbiknak, akár mindkettőnek. Ez utóbbi nem valószínű ugyan, de az első két lehetőség azért messze nem lehetetlen. (Mondjuk úgy tűnik nem megy nekik, de nem lehetetlen.)Az átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
zinedine5
2014-ben volt kb 1 millió.
Most van kb. 1 millió.
Ha összefogna a teljes ellenzék (kivéve Jobbik) akkoris csak 1 millió lenne.
És ezt Botka mondta.
Ha a maradék 3-4 millióból (mert azért van a Jobbiknak is kb. 1 millió támogatója) sikerül is mobilizálni még, azok ugyanezt a kb 50-25-25 arányt képeznék le a jelenlegi választási rendszerben.
Ezért a jelenlegi kormányt csak akkor lehetne leváltani, ha a Fidesz ellen érdemben mindenhol csak 1 jelölt indulna, egy Nemfidesz. (És még így se biztosan.)
És ezt is sok ellenzéki politikus, politológus, megmondóember kifejtette már.
Hidd el, a semmiből nem lehet leakasztani (mobilizálni) úgy 1-2 millió embert, hogy abból a kormánypártoknak ne jusson.
Sobri Jóska
zinedine5
több mint 8 éve
Mint odaírtam nem valószínű, de nem lehetetlen.Háááát....A Fideszre (és természetesen a KDNP-re 😀 ) kb. 2m ember szavaz. Azért ne állítsuk be azt, hogy lehetetlen őket leváltani. A fennmaradó 6m-ből kellene kb ennyit összeszedni akár a baloldali pártoknak, akár a Jobbiknak, akár mindkettőnek. Ez utóbbi nem valószínű ugyan, de az első két lehetőség azért messze nem lehetetlen. (Mondjuk úgy tűnik nem megy nekik, de nem lehetetlen.)Az átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
zinedine5
Most van kb. 1 millió.
És ezt Botka mondta.
Ha a maradék 3-4 millióból (mert azért van a Jobbiknak is kb. 1 millió támogatója) sikerül is mobilizálni még, azok ugyanezt a kb 50-25-25 arányt képeznék le a jelenlegi választási rendszerben.
Ezért a jelenlegi kormányt csak akkor lehetne leváltani, ha a Fidesz ellen érdemben mindenhol csak 1 jelölt indulna, egy Nemfidesz. (És még így se biztosan.)
Hidd el, a semmiből nem lehet leakasztani (mobilizálni) úgy 1-2 millió embert, hogy abból a kormánypártoknak ne jusson.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Háááát....A Fideszre (és természetesen a KDNP-re 😀 ) kb. 2m ember szavaz. Azért ne állítsuk be azt, hogy lehetetlen őket leváltani. A fennmaradó 6m-ből kellene kb ennyit összeszedni akár a baloldali pártoknak, akár a Jobbiknak, akár mindkettőnek. Ez utóbbi nem valószínű ugyan, de az első két lehetőség azért messze nem lehetetlen. (Mondjuk úgy tűnik nem megy nekik, de nem lehetetlen.)Az átírt választási rendszer fényében, meg a sötétségben tartott, köztévén szocializált tömegek milliói nem fogják leváltani ezt a rendszert.Felejtsétek már el ezt a mindenkori ellenzéki toposzt. A köztévét tizenöt éve nem nézi senki.
Vrij6
Kampman
zinedine5
Most van kb. 1 millió.
És ezt Botka mondta.