NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 761
49
01:40 COTTON BOWL - Ohio State vs Miami
Politika
65 feliratkozó
több mint 8 éve
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F24.p3k.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2015%2F07%2Fketfarku-kutya-plakat30811cfe-42ef-4197-b9f0-fd0f1883f98f.jpg&key=vlfXTU2UxedrAistHx9cQQ&w=600&h=402Van itt pénz bazdmeg mindenre, üveghídra meg a faszom tudja, mire, ezen viszont már felröhögtem, egyszer még tankönyvet fognak annak az elmebetegségnek szentelni, ahogy az EU-s támogatásokat felhasználtuk.
Ezek a jövőbe látnak.
Vrij6
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2F24.p3k.hu%2Fapp%2Fuploads%2F2015%2F07%2Fketfarku-kutya-plakat30811cfe-42ef-4197-b9f0-fd0f1883f98f.jpg&key=vlfXTU2UxedrAistHx9cQQ&w=600&h=402Ezek a jövőbe látnak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
tumbleren terjedő poén, de szerintem a "vicces" az, hogy simán lehetne igazi. nem egyértelmű.ezt csak így itthagyomez Kétfarkú kutya/hírcsáda?
68.media.tumblr.com/70af0efbc9998353d7bf44f83cc83e75/tumblr_om1exipKDf1r9ks2oo1_1280.jpg
winston
Amadeus91
több mint 8 éve
Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.én is kikértem volna, de mivel itt leoltottak téged, hazafiként marad a magyaros😊
Kampman
több mint 8 éve
ezt csak így itthagyomez Kétfarkú kutya/hírcsáda?
68.media.tumblr.com/70af0efbc9998353d7bf44f83cc83e75/tumblr_om1exipKDf1r9ks2oo1_1280.jpg
winston
több mint 8 éve
Aranyköpésbe vele! 😀A villamos is, mégse teszed pizzára 😊sárga-sárga, nem?Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.Sajtfejűként ananászos pizza, nem paradox ez kicsit?
Kampman
empty taxi
slowmotion
somoskovig
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
A villamos is, mégse teszed pizzára 😊sárga-sárga, nem?Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.Sajtfejűként ananászos pizza, nem paradox ez kicsit?
Kampman
empty taxi
slowmotion
több mint 8 éve
sárga-sárga, nem?Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.Sajtfejűként ananászos pizza, nem paradox ez kicsit?
Kampman
empty taxi
több mint 8 éve
Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.Sajtfejűként ananászos pizza, nem paradox ez kicsit?
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mint az ananászos pizza rajongója, kikérem magamnak az agresszív kirekesztési kísérleteiteket. Gusztustalan, hogy mindig minket vesznek elő.
több mint 8 éve
mondjuk emellett kiállnék én is, az tutiezt csak így itthagyomA Momentum helyében ebből csinálnék választási plakátokat
winston
sapka
több mint 8 éve
ezt csak így itthagyomA Momentum helyében ebből csinálnék választási plakátokat
winston
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
444.hu/2017/02/27/ennyi-volt-felszamoljak-az-eu-s-penzekkel-csalo-hid-a-munka-vilagaba-roma-foglalkoztatasi-programotHozzá: www.youtube.com/watch?v=6jGaIjJzaEA
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Autocorrectmitől függetlenek? 😊Ez egy 2013-as írás, nem a Momentum vette elő, hanem a "három függetlenül magánszemély".Ezt mire alapozod?Erre:
hum
“Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni, ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra, és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van b…va, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az embert már a saját gondolatát sem hallja”.Mécs JánosHozzátették azt is, hogy ez az írás a “pökhendi Budapesttel (…) szembeni nagyon kemény kritika, (…) azokkal szemben, akiket nem érdekel a vidék”.Atari
Gyurma Pappa
Amadeus91

több mint 8 éve
mitől függetlenek? 😊Ez egy 2013-as írás, nem a Momentum vette elő, hanem a "három függetlenül magánszemély".Ezt mire alapozod?Erre:
hum
“Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni, ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra, és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van b…va, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az embert már a saját gondolatát sem hallja”.Mécs JánosHozzátették azt is, hogy ez az írás a “pökhendi Budapesttel (…) szembeni nagyon kemény kritika, (…) azokkal szemben, akiket nem érdekel a vidék”.Atari
Gyurma Pappa
több mint 8 éve
Igen.Nem tudom, hogy a fidesz/fidelitaszban mindenki autista-e...www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#Vicces, hogy egy pont a pestieket ekéző ironikus írást tud csak felmutatni a fidesz.
már elő is szedtek valamit...
mondjuk vidéken amúgy sem rúgnának labdába😊
NB2
Amadeus91
winston
De ez nem az ö hibájuk/ sajátosságuk (mégha a politika biztosan nem nemesiti az embert..) lehet a Sturgeon's Law-féle, mindenek felett álló alapaxiómára hivatkozni ebben az esetben is.
Heh, viszont ezzel én is az elitizmus csapdájába estem.... micsoda ördögi kör. 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ez egy 2013-as írás, nem a Momentum vette elő, hanem a "három függetlenül magánszemély".Ezt mire alapozod?Erre:
hum

több mint 8 éve
Nem tudom, hogy a fidesz/fidelitaszban mindenki autista-e (elnézést a nem ott lévő autistáktól, nem őket akarom bántani, de tény, hogy ők nem értik a szarkazmust és az iróniát) vagy a közönségüket nézik-e annak, de ez már annyira legalja, hogy nehéz rá mit mondani.www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#Vicces, hogy egy pont a pestieket ekéző ironikus írást tud csak felmutatni a fidesz.
NB2
Amadeus91
Persze költői kérdés volt, a válasz, hogy tökmindegy, mert ha ők ezt harsogják minden felől, akkor a legtöbben a teljes cikk elolvasása nélkül innentől ezt gondolják a momentumról.
több mint 8 éve
Ezt mire alapozod?Erre:
hum
“Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni, ahogy jönnek a csütörtök tíztől megtartott szemináriumra, és már messziről lehet hallani ahogy a gurulós bőröndjük kereke ugrál a járólapok illesztésénél, én már ilyenkor tudom, hogy ez a nap is el van b…va, jönnek a vidékiek, hömpölyögnek be a terembe, hujjongatva, az embert már a saját gondolatát sem hallja”.Mécs János
Hozzátették azt is, hogy ez az írás a “pökhendi Budapesttel (…) szembeni nagyon kemény kritika, (…) azokkal szemben, akiket nem érdekel a vidék”.
Szerkesztette: Atari
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
hum
49
mondjuk vidéken amúgy sem rúgnának labdába😊Miért?
NB2
Átvitt üzenetekkel, valamennyire intellektuális szöveggel akarnak tömegbázist építeni?Ezt mire alapozod?
Atari
több mint 8 éve
Átvitt üzenetekkel, valamennyire intellektuális szöveggel akarnak tömegbázist építeni? Ez nemhogy Magyarországon, sehol sem működik. Ha az 5 %-a cél, akkor persze meg lehet próbálni.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 8 éve
www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#wow, hirado.hu, és még a momentumos választ is odaírták a végére? Ebből fegyelmi lesz 😊
NB2

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#Vicces, hogy egy pont a pestieket ekéző ironikus írást tud csak felmutatni a fidesz.
NB2
több mint 8 éve
www.hirado.hu/2017/02/25/lenezi-es-utalja-a-videkieket-a-momentum-mozgalom/#már elő is szedtek valamit...