Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
www.instagram.com/p/BMlPeW0gLdI/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
1. Lehet gondolkodni, hogy van e jobb metodika, mint a demokrácia. Mert azt kajakra meghekkelte Trump.2. Viva trolling level: maximum.
3. Nem tudom ki ismeri a chicken game győztes stratégiáját. Márpedig ami most a világban zajlik, az egy gigászi chicken game. És abban bizony Trump a fő esélyes, mert ahogy mi elhisszük róla, hogy képes rányomni a piros gombra, úgy Putyin is. Aki most elvileg örül, de a szurkovi káoszpolitikát csak egy másik, nem tudatos, hanem ösztönös káoszpolitikával lehet sakkban tartani/legyőzni. És az Trump. (Aki sosem volt se politikus, se republikánus, sőt, évtizedekig fő demokrata támogató volt, és demokratákkal üzletelt, azokat támogatott, stb.)
Sose derül ki, hogy mi lett volna ha Clinton nyer, de úgy érzem, mint a Holtsáv (S.King) végén, hogy a keresztúton állva, a lehetséges kimenetelek közül arra indultunk, amelyikkel jobban járunk, az 1. és 2. pontok dacára is.
www.airsassociation.org/media/k2/items/cache/a3f4726c78823c3ee8df87dc2ad0ad37_L.jpg
több mint 9 éve
Talan tulzottan a nem feherekre koncentraltak Clintonek...igen, én is ebben látom az egyik okot. a fehérek nagyon kemény protest szavazatot nyomtak Clintonra.
Janek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
ez mondjuk tetszetős:444.hu/2016/11/09/gyozott-trump-veszelyesebb-hely-lett-a-vilag
több mint 9 éve
Talan tulzottan a nem feherekre koncentraltak Clintonek...
több mint 9 éve
Szerintem ez nem volt olyan meglepő, Hillary felé lejtett a média nagy része, de ettől még nem ő volt a favorit, Ez egy anti establishment szavazás volt (és azon nem lehet meglepődni, hogy az emberek többségének tele van a fasza azzal, ahogy a világ alakul), persze szomorú, hogy ehhez egy ilyen xenofób, rasszista, primitív ösztönökre ható kampány kellett, amit Trump vitt, de hát nem tart még ott a civilizáció, hogy egy választás konstruktív párbeszédet jelentsen. Szavunk nem lehet, nálunk ugyanez a nyerő stratégia...Nem segített, hogy a demokratáknak sikerült olyan piece of shit jelöltet állítani, aki mellett még Trump is szimpatikusnak tűnt (még sok demokrata szavazó szemében is), nem kellett volna Berniet kigolyózni, főleg nem úgy, ahogy az történt...
Szerkesztette: Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Frászt. Előbb szavaznak meg egy szoci meleg mexikoi nőt, mint egy szocit.Hát ennyi, Sobri megint eltalálta.amúgy a szoci megverte volna Trumpot sztem.
Hillary pedig az a jelölt, aki Amerikában kikapott egy négertől, egy szocitól majdnem és még Trumptól is.
Amadeus91
csebi
több mint 9 éve
akkor most elcsalták a választást vagy sem? 😀az volt a "B" terv...de jött az "A"
Negritis
több mint 9 éve
Így, hogy Trump nyert minden adva van a 2020-as Trump vs Kanye West összecsapáshoz a Fehér Házért...
több mint 9 éve
azért az, hogy Clintonné nem beszélt, az nagyon nagyon kemény sztem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
MeglepőAmúgy én is meglepődtem, azt hittem Hillary nyer egy kicsivel.
Janek
Haver fogadott ezzel az sms-sel reggel: Old Macdonald had a farm and young Macdonald has a country 😊
több mint 9 éve
Hát ennyi, Sobri megint eltalálta.Ha Elizabeth Warren indult volna, akkor sanszosan egy indiántól is. 😊
Hillary pedig az a jelölt, aki Amerikában kikapott egy négertől, egy szocitól majdnem és még Trumptól is.
Amadeus91
több mint 9 éve
akkor most elcsalták a választást vagy sem? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
elvileg Hillary felhívta Trumpot, hogy gratuláljon neki.
több mint 9 éve
Hát ennyi, Sobri megint eltalálta.amúgy a szoci megverte volna Trumpot sztem.
Amadeus91
több mint 9 éve
Hazafelé biciklizve hozzámvágtak egy jéggel teli üdítőspoharat "takarodj haza" felkiáltással, éljen trump!Ha nem egy indián volt, akkor visszadobhattad volna, hogy gyere velem hülyegyerek 😊
baggio
több mint 9 éve
Hát ennyi, Sobri megint eltalálta.Hillary pedig az a jelölt, aki Amerikában kikapott egy négertől, egy szocitól majdnem és még Trumptól is.
több mint 9 éve
Igen, pont ezért tettem oda 😊Nálunk Orbánnak (közel) kétharmada van, csak itt lehetnek hülyék az emberek, máshol ez nem lehetséges? 😊ez a közel épp tegnap derült ki, hogy mennyire fontos lenne neki.
gabokocka
csebi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nálunk Orbánnak (közel) kétharmada van, csak itt lehetnek hülyék az emberek, máshol ez nem lehetséges? 😊ez a közel épp tegnap derült ki, hogy mennyire fontos lenne neki.
gabokocka
több mint 9 éve
Nálunk Orbánnak (közel) kétharmada van, csak itt lehetnek hülyék az emberek, máshol ez nem lehetséges? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
nehezen térek magamhoz....ugyanakkor arra gondolok, hogy nem lehet véletlen, hogy kinti (nem túl nagyszámú) ismeretségi köröm, akik mind fehér középosztálybeliek egyöntetűen Trump-ra szavaztak és ez nem lehet véletlen...valamiért tetszik nekik ez az innen meglehetősen idiótának tűnő pali
több mint 9 éve
én NBC-t nézek, nincsen velük semmi probléma.
több mint 9 éve
"College-educated white women voted for Clinton 51 percent to 45 percent, but non-college-educated white women voted for Trump 62 percent to 34 percent."Akkor a non- college nőknek tuti ilyen Trumpos férjeik barátaik vannak
Jesus Christ...
Igor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018