Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Mondjuk nekem már total megszokott és elfogadott a vasárnap.

Most őszintén tényleg ez az ország legnagyobb gondja?

ennyire fogyasztói társadalom vagyunk ?

Én nem hiszem,hogy ne lenne sok más dolog ami fontosabb és égetőbb lenne....

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 794 — Steelers fan
Melóhelyen most a Petőfi szól (zene miatt), egész óra, hírek...
 www.hirado.hu/2016/04/08/magyar-idok-aremelest-hozhat-a-vasarnapi-nyitvatartas/
Ezt a hírt mondták be, nah mondom beindult a manipulálás megint. Ezen logika mentén mikor bezártak a boltok volt árcsökkentés?
NB2
"...ha vasárnap nyitva kell tartaniuk..."

Vastag az a bőr.
zinedine5
Vastag... És mernek nagyot mondani. Akár 100%-al emelkedhetnek a fogyasztói árak. Először felröhögtem, de jobban belegondolva lesz aki elhiszi.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 295 — Ajmo Vatreni
Ezt a hírt mondták be, nah mondom beindult a manipulálás megint. Ezen logika mentén mikor bezártak a boltok volt árcsökkentés?
NB2
"...ha vasárnap nyitva kell tartaniuk..."

Vastag az a bőr.
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
NB2
A nyugdíjas csak arra emlékszik, hogy bezzeg a cocializmusban csak 1 forint 20 fillér volt a kenyér. Meg hogy akkor minden jobb vót.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 508 — nabege2@yahoo.com
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 759 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
...
Ha nem tudnám mi az az időbélyegző, azt hinném, valami szent ereklye... 😊
Lecsó
Viszont úgy hallottam, hogy annyival nehezítve lesz a feladat, hogy csak a Szent Jobb-al lehet aktivizálni a berendezést, az Antiókiai Szent Kézigránát, és Ménárd atya társaságában.
Sobri Jóska
És előtte még meg kell küzdeni a fekete lovaggal, természetesen a nyúllal és persze a lovagokkal, akik azt mondják "ni". És nem árt, ha van a közelben egy rekettyés is.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
...
Lecsó
Viszont úgy hallottam, hogy annyival nehezítve lesz a feladat, hogy csak a Szent Jobb-al lehet aktivizálni a berendezést, az Antiókiai Szent Kézigránát, és Ménárd Tibi atya társaságában.
Sobri Jóska
ahogy szoktad volt mondani: javítottam 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
...
Lecsó
Viszont úgy hallottam, hogy annyival nehezítve lesz a feladat, hogy csak a Szent Jobb-al lehet aktivizálni a berendezést, az Antiókiai Szent Kézigránát, és Ménárd atya társaságában.

több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Lecsó
nekem is ez volt az első gondolatom, mintha a Szent Grál lenne ott ...
szerk.: @kittli: akkor már inkább a Máté Krisztás műsort tudom elképzelni 😊
csebi
Nekem meg az, hogy ez túl könnyű. Valami ilyesmi kellene:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 964 — Lucas Scott
Lecsó
nekem is ez volt az első gondolatom, mintha a Szent Grál lenne ott ...
szerk.: @kittli: akkor már inkább a Máté Krisztás műsort tudom elképzelni 😊

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 794 — Steelers fan
 index.hu/belfold/2016/04/06/kuria_vasarnapi_boltbezarasos_nepszavazas_nvi_idobelyegzo_mszp/

Hát bazmeg, rég röhögtem ennyit egy hivatalon.
A cikk eleje még ok, a kúria döntött. De ami utána jött az kiverte a biztosítékot nálam 😊
Elképzelem, ahogy ülnek gondterhelten a pállfyilonák, és azon gondolkoznak, hogy mit csináljanak, és hosszas tanakodás meg 3 kávé után arra jutnak, hogy kiállítják az aula közepére azt a szart, és még körbe is keretezik ragszalaggal. Annyira megnéztem volna, ahogy szerkesztik ki a kört...
Lecsó
Én meg azt amikor jelre előrevetődve gombot nyomnak.
Vagy még jobb lenne, ha Vágó Pista tenne fel villámkérdéseket és a leggyorsabb helyes választ adó jut tovább a következő körbe.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
 index.hu/belfold/2016/04/06/kuria_vasarnapi_boltbezarasos_nepszavazas_nvi_idobelyegzo_mszp/

Hát bazmeg, rég röhögtem ennyit egy hivatalon.
A cikk eleje még ok, a kúria döntött. De ami utána jött az kiverte a biztosítékot nálam 😊
Elképzelem, ahogy ülnek gondterhelten a pállfyilonák, és azon gondolkoznak, hogy mit csináljanak, és hosszas tanakodás meg 3 kávé után arra jutnak, hogy kiállítják az aula közepére azt a szart, és még körbe is keretezik ragszalaggal. Annyira megnéztem volna, ahogy szerkesztik ki a kört...
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 722
Ez lehet a viccek oldalon jobban mutatna, de mégiscsak politikai hír:
 444.hu/2016/04/04/a-kormany-szerint-az-elmultnyolcev-miatt-van-offshore-erdekeltsege-a-fideszes-horvath-zsoltnak
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
 444.hu/2016/04/02/sandor-maria-a-fekete-ruhas-apolo-feladja
több mint 9 éve
Hol melózol? 😉
Sobri Jóska
 en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Mellette

Madden hates me.
több mint 9 éve

empty taxi
Hol melózol? 😉

több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

empty taxi
Upvote előtt azért megnéztem, nehogy a viccek témában legyen.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 423 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért, ha bakiból is, de már kimondják a köztévén is:

www.youtube.com/watch?v=sBgAm84wyfI

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Erdősiné töri a rendszert.
Miatta vasárnap is nyitva voltak. 😉

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 423 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez van, ha nincs kontroll. Egyre kevésbé lesz önkontroll is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 722
Tudom, Sobri azt mondaná, hogy a NER így működik. Na de most tényleg...ennyire nem adni még a látszatra se 😕
 www.atv.hu/belfold/20160330-rekord-gyorsan-biraltak-el-erdosine-kerelmet
több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(Off)
Nah, -1 Pozsgay.
Amadeus91
Nah, egészen ügyvéd formád kezd lenni.
(On)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Ismertem, csak úgy, hogy a gyerekeknek példákat kell mondani Lenin bácsi jóságára.
Szerjózsa meg elmondja a történetet Lenin bácsiról, aki nagyon mérges lett az ablak alatt focizó gyerekekre, és kikabált, hogy húzzatok a picsába innen. A tanárnéni meg nem értette, hogy hol példázza ez Lenin bácsi jóságát, mire Szerjózsa: hát ott, hogy akár közéjük is lövethetett volna...
több mint 9 éve
Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.
Lecsó
Viktor dolgozik ezen
Janek
Valami ilyesmiről beszéltem. Csak Viktornak azét van nehéz dolga, mert nem lövethet közéjük, míg Assad meg a többi fasz igen.
Lecsó
Lövethetne, csak nem akar. Mert Viktor jó.

Biztos ismered a viccet:
A tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
- Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek mennyire, elmesélek nektek egy történetet:
Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
- Tudjátok gyerekek, az elmúlt időben rengeteg dolgom volt, csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket...