Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 368 — The Mathematician
Húúú az sokkal jobb lesz. 😊
Lecsó
Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
dankodavid
nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem az
slowmotion
Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.
Ettemlevest
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.
csak a feleségem nem csinált castingcéget nekem, és nincs az ő kezében a magyar filmipar, és nem visz el az Oscar-gálára. többek között.
baszki, jobban belegondolva inkább nem is szeretem 😉
slowmotion
szerintem a férjed is 😉

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.
Ettemlevest
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.
csak a feleségem nem csinált castingcéget nekem, és nincs az ő kezében a magyar filmipar, és nem visz el az Oscar-gálára. többek között.
baszki, jobban belegondolva inkább nem is szeretem 😉

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Lecsó
dankodavid
slowmotion

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
Lecsó
dankodavid
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
Lecsó

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
Lecsó
Ha neked semmi se jó...

több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
több mint 9 éve
 index.hu/belfold/budapest/2016/04/15/tarlos_budapest_kerekpar/

Azért ez a semennyire sem burkolt buzizás kemény.
Bár tarlós mindig is paraszt módon viselkedett és személyeskedett, ha arról volt szó.
Talán épp ezért nem való főpolgármesternek.
Lecsó
2019-től nem is lesz, jön Máté. 😉

több mint 9 éve
 index.hu/belfold/budapest/2016/04/15/tarlos_budapest_kerekpar/

Azért ez a semennyire sem burkolt buzizás kemény.
Bár tarlós mindig is paraszt módon viselkedett és személyeskedett, ha arról volt szó.
Talán épp ezért nem való főpolgármesternek.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 427 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az én életem szempontjából nagyjából tökmindegy, hogy nyitva van e a bolt vasárnap vagy nincs. Elmegyek szombaton és megveszem ami kell.

De ha így közelíted meg, akkor legyen nyitva az orvosi rendelő, a hivatalok, az autószerelő, dolgozzon a postás meg úgy mindenki mert én nem érek rá akkor amikor hétközben melóznak.
Bazzani
Éés, ez pontosan így is volt 😊

Először is, a kereskedelemben sem volt nyitva minden bolt. A boltoknak csak kisebb része volt nyitva, azok, akiknek megérte, akik olyasmit árultak amire vasárnap is igény volt, stb.

Másodszor, az orvosi rendelő is nyitva van hétvégén. Úgy hívják, hogy orvosi ügyelet. A patika is, azt meg úgy, hogy ügyeletes patika. Autószerelő is van nyitva vasárnap, próbáld ki, hogy lerobbansz az autópályán vasárnap délelőtt. Fogsz találni olyant is aki elvontatja, meg olyant is aki sűrgősséggel megjavítja (ha kéred, akarod). Meg vízvezetékszerelő is van, ha éppen vasárnap kezd el ömleni a kolyóban a víz. És van "postás is", ha vasárnap akarsz csomagot feladni. Lényegében minden szolgáltatás elérhető a hét minden napján - hiszen 10 millió ember 7/24-ben él. Csak éppen a létszám alakul úgy, hogy nagyobbik részük nappal/hétköznap, és egy kisebbik rész éjszaka/hétvégén. A szolgáltatások is ehhez alakulnak, idomulnak. Kivéve, ha jön egy kormány, vagy egy műpárt és kitalálja, hogy inkább ő majd megmondja, hogy az élet egy szűk területén hogy legyen...

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 427 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért az tényleg kemény, ahogy előadják, hogy meghallgatták a népet és a mi érdekünkben eltörlik. Kár hogy ez csak akkor lenne hiteles, ha nem ők hozták volna ezt a hibás döntést.
Ettemlevest
Ez az a fajta kommunikációs blokk, amit elő kell adni, de senki nem veszi be. És senkit nem is érdekel. Akit érdekelt a téma, az úgyis tudja, hogy azért döntöttek így, mert elcsúsztak a népszavazás-blokkolásos sztorin, és egy vesztes népszavazást inkább megelőztek. Akit meg nem érdekelt, annak tök mindegy mit kommunikálnak 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
így is lehet...
NB2
A vége úgyis az lesz, hogy ha megéri nyitva lesznek, ha nem akkor nem. (Szvsz először a bevásárlóközpontos boltok nyitnak újra, mert ott egyik kinyitása hozza a másiknak is a vásárlót. Meg a sok kis vidéki boltocska, amelyik abból élt, hogy vasárnap reggel leugrottam friss tejért meg kifliért.)

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 509 — nabege2@yahoo.com
így is lehet...
 www.facebook.com/decathlonmagyarorszag/posts/10153955808410469
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
Na ebben az évben hisztizett a fidesz, hogy a szocik hordták a népet szavazni.
kittli
Mindig hisztizett mindenki 😀 Az én kedvencem a kampánycsendsértésre való folyamatos hivatkozás volt. Azt hiszem ez volt a világ egyetlen olyan szabálysértése, amiért tényleg soha semmilyen büntetést nem osztottak ki senkinek 😀

több mint 9 éve
Tényleg ilyen faszságokon vitatkoztok, egy olyan országban, ahol bármi megtörténhet, meg annak az ellenkezője is?
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 794 — Steelers fan
Nem 2014 és nem ajánlócédula...

Sok évvel ezelőtt (sajnos már nem emlékszem épp melyik évben) az exem a parlamenti választásoknál segédkezett abban a körzetben ahová én is tartoztam. Elmentem szavazni, látom épp indul a helyi kisebbségi önkormányzat vezetője a 9 személyes toyotával fullra megpakolva roma nemzetiségű személyekkel el. Mire végeztem jött vissza egy másik csapattal. Délben vittem az ebédet az exnek, jön megint a toyota egy újabb társasággal. Kérdezem bent, hogy csapatokban jönnek a romák? Csak hümmögés és terelés volt a válasz. Beültem a kocsiba és vártam kicsit. Még egy fuvar. Betelefonáltam a helyi választási irodába, hogy furcsa ez a történet, biztos rendben mennek a dolgok ott? A válasz az volt, hogy ne törődjek vele, minden a legszabályosabb keretek között folyik.
Na ebben az évben hisztizett a fidesz, hogy a szocik hordták a népet szavazni. (a trükk ugye az, hogy az első nem dob az urnába semmit, csak kihozza a papírt, ott kitöltik, a második beviszi, bedobja, a saját üres példányát kihozza és folytatódik a lánc akár a végtelenségig) A város, a körzet, hagyományosan baloldali győzelmeket hozott, abban az évben is így történt. Viszont utólag megnéztem a szavazóhelyeken leadott eredményeket a neten és a következőt láttam. A városban emlékeim szerint 3 helyen szorította meg a fidesz a szocikat, (a többiben nagy volt a szoci fölény) mindháromban volt eltérés a felvett és a leadott szavazólapok között és az egyik az előbb említett szavazókörzet volt.

Forrás: Kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
(Ajánlóívet csak a párt, vagy jelölt megbízásának birtokában lehet felvenni, így a gyűjtő személye egyértelműen az adott párthoz, jelölthöz kötött, a gyűjtőívet alá is kell írnia. Elvileg más nem gyűjthetne.)
Atari
(1, XY fideszes aktivista főnöke, miután a jelöltállítás másnapján konstatálja, hogy az adott körzet fideszes jelöltjének már meg is van az induláshoz szükséges ajánlások duplája, ad egy ajánlóívet XY-nak a KAMUpárt, illetve azon KAMUpárt jelöltjének megbízásának birtokában, így a gyűjtő személye egyértelműen az adott párthoz, jelölthöz kötött, amíg annak a jelöltnek is össze nem gyűjtenek elégséges ajánlást az induláshoz.
A KAMUpárt helyére elég sok pártnév beírható.
A fidesznek elég sok aktivistája van XY-on kívül is.
2, ZW LMP aktivista felveszi az íveket, majd abból jópárat átad a fideszes segítségének, akik legyűjtik nekik, aláírják [két kurfli, amely, ha bárki kérdezni, akkor ZW szerint a saját aláírása], visszaadják. ZW köszöni a segítséget.•
• forrás: két saját szem)

több mint 9 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
(Ajánlóívet csak a párt, vagy jelölt megbízásának birtokában lehet felvenni, így a gyűjtő személye egyértelműen az adott párthoz, jelölthöz kötött, a gyűjtőívet alá is kell írnia. Elvileg más nem gyűjthetne.)

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.
Logika ide, logika oda, ez történt. 😊
Sobri Jóska
Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
MacPhisto
Mondjuk nem győztelek meg.
Nem érzem úgy, hogy ez az én problémám lenne. 😉
Sobri Jóska
Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.
MacPhisto
te mégis mi a faszt vártál itt, hogy lábjegyzetelni fog neked, vagy mi?
Amadeus91
Hát írhatta volna, hogy ő Gulyás Gergely és tudja.

De nem, akkor pufogtassunk megalapozatlan hazugságokat. Én pl tudom hogy Sobrit Gyurcsány pénzeli! Sőt téged is! Forrás nincs, így van oszt kész.
MacPhisto
és akkor most mi van? Komolyan. Attól, hogy te írtál egy állítást így online?Azt hiszed, hogy érdekel, vagy befolyásolja az életem? Hogy most emiatt kirúgnak az irodából, suliból, otthonról? Őszintén kérdem, mert nem értem ezt a jelenséget, hogy itt online, vadidegen emberekkel való véleménycserére így rágörcsöltök.

Írtál valamit, faszságot, le van szarva, ha ettől jobb lett neked, akkor egészség.
több mint 9 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 993 — Detroit vs. everybody
Én csak azt tudom, hogy sok helyen a fideszesek gyűjtöttek az lmp-s egyéni jelöltnek ajánlószelvényt.
Sobri Jóska
Én meg azt tudom, hogy pofátlanul hazudsz. Jelöld meg a forrásodat, ez így szart nem ér.
MacPhisto
Sobri Jóska
Tehát nem tudsz forrást megjelölni. Hát ez egy kibaszott nagy nulla így. Főleg, hogy én pontosan tudom, hogy mi történt, ugyanis minden este láttam a beérkező számokat és a gyűjtő, fizetett embereket is vegyik sem volt fideszes.
MacPhisto
Fideszes? Nem kell Fideszesnek lenni, hogy gyűjtsél 😊 Nálunk a 2014-es választások idején 3 ember járt ajánlócédulákért. Az egyik helyi jobbikos képviselő (önk. képviselő) lánya volt személyesen, ő kérte a jobbiknak. Aztán egy soseláttam fiatal csaj kopogott be az összefogás nevében. Végül egy főiskolás korúnak kinéző trojka, két csaj meg egy srác, akik kb. úgy gyűjtöttek, hogy "adnám a Fidesznek"? "Nem?" "Hát az XY-nak" "Nem ismeri?" "Akkor a YZ-nek" "Őt sem ismeri?", "És őneki?" "Őt sem" "Van egyáltalán akinek odaadná?". Rákérdeztem, hogy tulajdonképpen ők kinek is gyűjtenek, a válasz tartalmilag lényegében az volt, hogy fidesz+mindegykinek, a lényeg, hogy adjam oda, mert darabra fizetik őket 😀

Forrásmegjelölés nincs, nem készítettem az esetről felvételt 😀
peterk2005
Kár, rendkívül érdekelt volna, kik és hogyan gyűjtötték a 2014-ben már nem létező ajánlócédulát. Kérlek mesélj még.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 9 éve
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
Amadeus91
Hát írhatta volna, hogy ő Gulyás Gergely és tudja.

De nem, akkor pufogtassunk megalapozatlan hazugságokat. Én pl tudom hogy Sobrit Gyurcsány pénzeli! Sőt téged is! Forrás nincs, így van oszt kész.

DET UM
több mint 9 éve
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
Fideszes? Nem kell Fideszesnek lenni, hogy gyűjtsél 😊 Nálunk a 2014-es választások idején 3 ember járt ajánlócédulákért. Az egyik helyi jobbikos képviselő (önk. képviselő) lánya volt személyesen, ő kérte a jobbiknak. Aztán egy soseláttam fiatal csaj kopogott be az összefogás nevében. Végül egy főiskolás korúnak kinéző trojka, két csaj meg egy srác, akik kb. úgy gyűjtöttek, hogy "adnám a Fidesznek"? "Nem?" "Hát az XY-nak" "Nem ismeri?" "Akkor a YZ-nek" "Őt sem ismeri?", "És őneki?" "Őt sem" "Van egyáltalán akinek odaadná?". Rákérdeztem, hogy tulajdonképpen ők kinek is gyűjtenek, a válasz tartalmilag lényegében az volt, hogy fidesz+mindegykinek, a lényeg, hogy adjam oda, mert darabra fizetik őket 😀

Forrásmegjelölés nincs, nem készítettem az esetről felvételt 😀

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska
MacPhisto
több mint 9 éve
Sobri Jóska
MacPhisto
Sobri Jóska

DET UM
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 110 — Invisible man
 nol.hu/belfold/az-egyhazi-vezeto-biralja-az-orban-kormanyt-a-boltzar-eltorlese-miatt-1610567

hát mi lesz itt kérem. nem lesz ingyen bűnbánó cédula Vityának így.
petey
Jobb lett volna ha csendben marad.

Szerk: "az emberek gyorsan alkalmazkodtak az új helyzethez, nem hiányzott nekik a boltok vasárnapi nyitva tartása."
Én is megvagyok a vallás nélkül...

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.