Politika
65 feliratkozó
több mint 9 éve
index.hu/urbanista/2016/04/21/tenyleg_szetbarmolnak_a_varban_egy_muemleket/index.hu/index2/#bloghu/vigyazo/2016/04/20/norvegia_moralis_csodje_breiviket_milliokkal_jutalmazzakNem morális csőd, hanem jogállam. Btw mindig az egyik kedvenc alkotmányjog oktatóm mondása szokott az ilyenekről eszembe jutni, hogy ugyebár a hülyeség önmagában nem alkotmányellenes. Ez van.
Gondolom kedveztek neki a Vezér szülinapján.
Vrij6
több mint 9 éve
index.hu/belfold/2016/04/21/hiszekeny_felmentes_vesztegetes_itelet/Tud nekem mondani valaki egy legalább közepesen befolyásos politikust (nem Zuschlag-féle táskavivőket) a "rendszerváltás" utáni időszakból, akit ténylegesen lecsuktak?
több mint 9 éve
index.hu/index2/#bloghu/vigyazo/2016/04/20/norvegia_moralis_csodje_breiviket_milliokkal_jutalmazzakGondolom kedveztek neki a Vezér szülinapján.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
...és ésszerűen felhasználni a pénzt.sityy-sutty, megint 500 milliárd...ha sikerül még időben elkezdeni...
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ertelmetlen_oriasberuhazasra_keszulnek_orbanek.613453.html
Lecsó
slowmotion
Pont erről ismerjük a jelenlegi vezetést 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
talán még ide tartozik:www.napi.hu/magyar_gazdasag/rektort_cserel_a_corvinus_egyetem.613494.html
ezzel kapcsolatban több dolgot nem értek.
1. Lánczi a büdös életben még dékán sem volt, csak egy tanszékvezető. oké, tanszékvezető 6 év kurzusazonos hátszéllel, de akkor is...
2. csodálkozom, hogy a Gazdálkodástudományi, Közgazdaságtudományi karról senki sem ambicionálta a rektori posztot. avagy elrettentette őket az elmúlt pár év számtalan csatározása és/vagy már finoman leszóltak fentről, hogy ha nem Lánczi lesz a rektor, akkor jön a szopálarc?
3. elvileg csodálkozom, hogy a Társadalomtudományi kar dékánját "átugrotta" a kar egyik tanszékvezetője, bár annyiban megértem, hogy 2002-ben, amikor Lánczi tszv lett, akkor Csicsmann, a mai dékán még egy fiatal kis tanársegéd volt...
de akkor is. Lánczi?!
több mint 9 éve
sityy-sutty, megint 500 milliárd...viszont a címmel ellentétben egyáltalán nem értelmetlen beruházás.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ertelmetlen_oriasberuhazasra_keszulnek_orbanek.613453.html
Lecsó
ha sikerül még időben elkezdeni, az megdobhatja az építőipar teljesítményét a grafikonokon, a hitelt meg majd úgyis eltüntetik a kimutatásokból valami bűvésztrükkel és tádámmm! már lehet is kiplakátolni, hogy Magyarország még mindig jobban teljesít.
választások előtt kimondottan jól jön az ilyen.
több mint 9 éve
sityy-sutty, megint 500 milliárd...www.napi.hu/magyar_gazdasag/ertelmetlen_oriasberuhazasra_keszulnek_orbanek.613453.html
több mint 9 éve
Hát kederült amig a fityesz 4 millioert tankolt egy kocsiba addig fleto 9 ert...IFAval jarják az orszagot tuti.
több mint 9 éve
...az büdös komcsi, aki akadályozza a reformok sikerességét.Ha tudsz olvasni a sorok között, akkor láthatod a választ. Aki fizetésemelést kap, az azért kapja, mert jól dolgozik. Aki viszont nem kap....444.hu/2016/04/18/matolcsy-a-magyar-allam-vezetoit-jol-meg-kell-fizetni?fbfanpage444+20160418+1529azért megkérdezném a t. elnök urat, hogy ezeket a sikereket csak a vezetők érték el? a közigben dolgozók nem tettek hozzá semmit?
Egyet kell értsek a szoci képviselővel: Matolcsi szavaira tényleg nem lehet egyszerű választ találni. Ahogy olvasom egyszerűen úgy érzem magam, mint egy komédiában és már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.
Klaci79
csak azért mondom, mert 2007 óta nem volt béremelés közigben. akkor ez azt jelenti, hogy 2007 óta mi nem tettünk semmit? csak úgy felmerült kérdésként.
csebi
Klaci79
Szerkesztette: zinedine5
több mint 9 éve
Ha tudsz olvasni a sorok között, akkor láthatod a választ. Aki fizetésemelést kap, az azért kapja, mert jól dolgozik. Aki viszont nem kap....444.hu/2016/04/18/matolcsy-a-magyar-allam-vezetoit-jol-meg-kell-fizetni?fbfanpage444+20160418+1529azért megkérdezném a t. elnök urat, hogy ezeket a sikereket csak a vezetők érték el? a közigben dolgozók nem tettek hozzá semmit?
Egyet kell értsek a szoci képviselővel: Matolcsi szavaira tényleg nem lehet egyszerű választ találni. Ahogy olvasom egyszerűen úgy érzem magam, mint egy komédiában és már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.
Klaci79
csak azért mondom, mert 2007 óta nem volt béremelés közigben. akkor ez azt jelenti, hogy 2007 óta mi nem tettünk semmit? csak úgy felmerült kérdésként.
csebi
több mint 9 éve
444.hu/2016/04/18/matolcsy-a-magyar-allam-vezetoit-jol-meg-kell-fizetni?fbfanpage444+20160418+1529azért megkérdezném a t. elnök urat, hogy ezeket a sikereket csak a vezetők érték el? a közigben dolgozók nem tettek hozzá semmit?
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2016/04/18/korhaz_orvos_egeszsegugy_betegseg_lantos_gabriella_elso_resz/Doc, mit gondolsz?
több mint 9 éve
már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.Kezdik belátni a hibát: www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_lesz_szuperkorhaz_ujranyitjak_az_opni-t.613137.html
Klaci79

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
444.hu/2016/04/18/matolcsy-a-magyar-allam-vezetoit-jol-meg-kell-fizetni?fbfanpage444+20160418+1529Egyet kell értsek a szoci képviselővel: Matolcsi szavaira tényleg nem lehet egyszerű választ találni. Ahogy olvasom egyszerűen úgy érzem magam, mint egy komédiában és már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.
több mint 9 éve
A reformok működnek!
több mint 9 éve
444.hu/2016/04/15/az-ugyeszseg-hibai-miatt-megszuntethetik-a-tarsoly-csaba-elleni-eljarastMuhahahahahaha
több mint 9 éve
Mind ezt mondja. 😉ja... azért van, amit pénzért sem tennék meghát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem ha ezt a luxust megkapnád, mindegy lenne, hogy nő vagy pasi az illető😊???szerintem a férjed is 😉hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem azHúúú az sokkal jobb lesz. 😊Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
csak a feleségem nem csinált castingcéget nekem, és nincs az ő kezében a magyar filmipar, és nem visz el az Oscar-gálára. többek között.
baszki, jobban belegondolva inkább nem is szeretem 😉
slowmotion
Negritis
slowmotion
NB2
slowmotion
több mint 9 éve
de minden másra ott a mastercard 😊ja... azért van, amit pénzért sem tennék meghát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem ha ezt a luxust megkapnád, mindegy lenne, hogy nő vagy pasi az illető😊???szerintem a férjed is 😉hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem azHúúú az sokkal jobb lesz. 😊Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
csak a feleségem nem csinált castingcéget nekem, és nincs az ő kezében a magyar filmipar, és nem visz el az Oscar-gálára. többek között.
slowmotion
Negritis
slowmotion
NB2
slowmotion
több mint 9 éve
ja... azért van, amit pénzért sem tennék meghát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem ha ezt a luxust megkapnád, mindegy lenne, hogy nő vagy pasi az illető😊???szerintem a férjed is 😉hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem azHúúú az sokkal jobb lesz. 😊Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
Negritis
slowmotion
NB2
több mint 9 éve
Te (meg én, meg majd mindenki) még ilyen esetben sem a feleséged szeretnéd, hanem csak azt, amit ad neked. És csak addig, amíg biztosítja ezt. De ez már nem politika 😊hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem azHúúú az sokkal jobb lesz. 😊Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem ha ezt a luxust megkapnád, mindegy lenne, hogy nő vagy pasi az illető😊???szerintem a férjed is 😉hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem azHúúú az sokkal jobb lesz. 😊Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
Negritis
slowmotion
több mint 9 éve
???szerintem a férjed is 😉hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem azHúúú az sokkal jobb lesz. 😊Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
Negritis