Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
 index.hu/urbanista/2016/04/21/tenyleg_szetbarmolnak_a_varban_egy_muemleket/

index.hu/index2/#bloghu/vigyazo/2016/04/20/norvegia_moralis_csodje_breiviket_milliokkal_jutalmazzak

Gondolom kedveztek neki a Vezér szülinapján.
Vrij6
Nem morális csőd, hanem jogállam. Btw mindig az egyik kedvenc alkotmányjog oktatóm mondása szokott az ilyenekről eszembe jutni, hogy ugyebár a hülyeség önmagában nem alkotmányellenes. Ez van.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111
 index.hu/belfold/2016/04/21/hiszekeny_felmentes_vesztegetes_itelet/

Tud nekem mondani valaki egy legalább közepesen befolyásos politikust (nem Zuschlag-féle táskavivőket) a "rendszerváltás" utáni időszakból, akit ténylegesen lecsuktak?

több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 957 — Слава Україні! Героям слава!
 index.hu/index2/#bloghu/vigyazo/2016/04/20/norvegia_moralis_csodje_breiviket_milliokkal_jutalmazzak

Gondolom kedveztek neki a Vezér szülinapján.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
sityy-sutty, megint 500 milliárd...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ertelmetlen_oriasberuhazasra_keszulnek_orbanek.613453.html
Lecsó
ha sikerül még időben elkezdeni...
slowmotion
...és ésszerűen felhasználni a pénzt.

Pont erről ismerjük a jelenlegi vezetést 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 934 — Cowboys fan
talán még ide tartozik:
 www.napi.hu/magyar_gazdasag/rektort_cserel_a_corvinus_egyetem.613494.html

ezzel kapcsolatban több dolgot nem értek.
1. Lánczi a büdös életben még dékán sem volt, csak egy tanszékvezető. oké, tanszékvezető 6 év kurzusazonos hátszéllel, de akkor is...
2. csodálkozom, hogy a Gazdálkodástudományi, Közgazdaságtudományi karról senki sem ambicionálta a rektori posztot. avagy elrettentette őket az elmúlt pár év számtalan csatározása és/vagy már finoman leszóltak fentről, hogy ha nem Lánczi lesz a rektor, akkor jön a szopálarc?
3. elvileg csodálkozom, hogy a Társadalomtudományi kar dékánját "átugrotta" a kar egyik tanszékvezetője, bár annyiban megértem, hogy 2002-ben, amikor Lánczi tszv lett, akkor Csicsmann, a mai dékán még egy fiatal kis tanársegéd volt...

de akkor is. Lánczi?!
több mint 9 éve

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ertelmetlen_oriasberuhazasra_keszulnek_orbanek.613453.html
Lecsó
viszont a címmel ellentétben egyáltalán nem értelmetlen beruházás.
ha sikerül még időben elkezdeni, az megdobhatja az építőipar teljesítményét a grafikonokon, a hitelt meg majd úgyis eltüntetik a kimutatásokból valami bűvésztrükkel és tádámmm! már lehet is kiplakátolni, hogy Magyarország még mindig jobban teljesít.

választások előtt kimondottan jól jön az ilyen.
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
 index.hu/gazdasag/2016/04/15/kerenyi_fidesz_offshore/

több mint 9 éve
 index.hu/gazdasag/2016/04/19/a_policy_agenda_kiszamolta_a_letminimumot_a_ksh_helyett/
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Hát kederült amig a fityesz 4 millioert tankolt egy kocsiba addig fleto 9 ert...

IFAval jarják az orszagot tuti.

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 295 — Ajmo Vatreni
 444.hu/2016/04/18/matolcsy-a-magyar-allam-vezetoit-jol-meg-kell-fizetni?fbfanpage444+20160418+1529
Egyet kell értsek a szoci képviselővel: Matolcsi szavaira tényleg nem lehet egyszerű választ találni. Ahogy olvasom egyszerűen úgy érzem magam, mint egy komédiában és már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.
Klaci79
azért megkérdezném a t. elnök urat, hogy ezeket a sikereket csak a vezetők érték el? a közigben dolgozók nem tettek hozzá semmit?
csak azért mondom, mert 2007 óta nem volt béremelés közigben. akkor ez azt jelenti, hogy 2007 óta mi nem tettünk semmit? csak úgy felmerült kérdésként.
csebi
Ha tudsz olvasni a sorok között, akkor láthatod a választ. Aki fizetésemelést kap, az azért kapja, mert jól dolgozik. Aki viszont nem kap....
Klaci79
...az büdös komcsi, aki akadályozza a reformok sikerességét.

Szerkesztette: zinedine5
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 725
 444.hu/2016/04/18/matolcsy-a-magyar-allam-vezetoit-jol-meg-kell-fizetni?fbfanpage444+20160418+1529
Egyet kell értsek a szoci képviselővel: Matolcsi szavaira tényleg nem lehet egyszerű választ találni. Ahogy olvasom egyszerűen úgy érzem magam, mint egy komédiában és már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.
Klaci79
azért megkérdezném a t. elnök urat, hogy ezeket a sikereket csak a vezetők érték el? a közigben dolgozók nem tettek hozzá semmit?
csak azért mondom, mert 2007 óta nem volt béremelés közigben. akkor ez azt jelenti, hogy 2007 óta mi nem tettünk semmit? csak úgy felmerült kérdésként.
csebi
Ha tudsz olvasni a sorok között, akkor láthatod a választ. Aki fizetésemelést kap, az azért kapja, mert jól dolgozik. Aki viszont nem kap....
több mint 9 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 966 — Lucas Scott
Klaci79

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
 index.hu/gazdasag/penzbeszel/2016/04/18/korhaz_orvos_egeszsegugy_betegseg_lantos_gabriella_elso_resz/

Doc, mit gondolsz?
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
már tényleg nem értem, hogy miért kellett az opni-t bezárni anno.
Klaci79
Kezdik belátni a hibát:  www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_lesz_szuperkorhaz_ujranyitjak_az_opni-t.613137.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 111

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 761 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A reformok működnek!
több mint 9 éve
 444.hu/2016/04/15/az-ugyeszseg-hibai-miatt-megszuntethetik-a-tarsoly-csaba-elleni-eljarast

Muhahahahahaha
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
Húúú az sokkal jobb lesz. 😊
Lecsó
Az egyik buzizik, a masik meg latens buzi, elorelepes😀
dankodavid
nanana, már a felesége is megmondta, hogy nem az
slowmotion
Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.
Ettemlevest
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.
csak a feleségem nem csinált castingcéget nekem, és nincs az ő kezében a magyar filmipar, és nem visz el az Oscar-gálára. többek között.
baszki, jobban belegondolva inkább nem is szeretem 😉
slowmotion
szerintem a férjed is 😉
Negritis
???
slowmotion
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem ha ezt a luxust megkapnád, mindegy lenne, hogy nő vagy pasi az illető😊
NB2
ja... azért van, amit pénzért sem tennék meg
slowmotion
Mind ezt mondja. 😉

több mint 9 éve
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Vajnáné is azt szokta mondani, hogy szereti a férjét. A valóság meg attól még lehet egy másik dolog.
Ettemlevest
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem. illetve az én esetemben ugye a feleségem.
csak a feleségem nem csinált castingcéget nekem, és nincs az ő kezében a magyar filmipar, és nem visz el az Oscar-gálára. többek között.
slowmotion
szerintem a férjed is 😉
Negritis
???
slowmotion
hát ha nekem a picsám alá tolnának egy rakás céget meg magyar szinten komoly luxust meg híres ismerőst, akkor én is szeretném a férjem ha ezt a luxust megkapnád, mindegy lenne, hogy nő vagy pasi az illető😊
NB2
slowmotion
de minden másra ott a mastercard 😊
több mint 9 éve
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
szerintem a férjed is 😉
Negritis
???
slowmotion
NB2
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
Te (meg én, meg majd mindenki) még ilyen esetben sem a feleséged szeretnéd, hanem csak azt, amit ad neked. És csak addig, amíg biztosítja ezt. De ez már nem politika 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 509 — nabege2@yahoo.com
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
szerintem a férjed is 😉
Negritis
???
slowmotion
több mint 9 éve
Lecsó
dankodavid
slowmotion
Ettemlevest
slowmotion
szerintem a férjed is 😉
Negritis
???