Politika

65 feliratkozó

több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Limitálnám 1000 muzulmánban az itt lévőket aztán akinek nem tetszik elhúzhat a pi...a. Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!
NB2
Na most engem az érdekel, hogyha megvan az 1000 magyarországi muzulmán, de én, és 4 barátom áttérünk erre a hitre, akkor ezt ne tehessük meg, vagy 5 régebbi muzulmánnak el kell húznia, mondjuk Belgiumba? Sobri Jóska
Személyesen Semjén fogja őket megkeresztelni 😉

több mint 9 éve
JéBé Green Bay Packers 7 748
Voltak már a történelemben olyanok akik elég sikeresen harcoltak eszmék ellen, pl J. Edgar Hoover és a mai szemmel megvetett, de kétségkívül hatásos módszerei.
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 688 — Apu ökölbeszorított keze
Ott van utána a lényeg! Limitálnám a muzulmánok számát! Ha van egy pár egy városban azzal nincs nagy gond. DE!!! Ha van belőlük 40e egy kupacban ott azért már lesznek bajok!
NB2
Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.
Lecsó
Viktor dolgozik ezen

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 229
Nah, -1 Pozsgay.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Ott van utána a lényeg! Limitálnám a muzulmánok számát! Ha van egy pár egy városban azzal nincs nagy gond. DE!!! Ha van belőlük 40e egy kupacban ott azért már lesznek bajok!
NB2
Egyféle képen lehet megakadályozni hogy ide jöjjenek: ha szarabb nekik itt, mint ott. Na ezt találd ki, és akkor megoldottad a problémát.
Lecsó
Vannak elméleteid

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
NB2
több mint 9 éve
Tejesember 256
Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!NB2
Lyonban épp egy kedves arab család mellett élek normálisan, most akkor költözzek haza? 😕
markny
NB2
Mégis miként akarnál limitálni a muszlimok számát? Megkérdezed tőlük ,,Hé te! Muszlim vagy?" Ha igennel válaszol és pont meg van már a limit akkor kirakod a határnál, hogy menj oda ahova akarsz? Alapból már az egész rendszered hibás, hisz simán rávághatja, hogy nem és akkor már nem rakhatod ki. Annyi lenne, ha bevezetnél egy ilyet az összes másnak mondaná magát vagy megmondaná ateista és kész.
Peterk írta le a legnormálisabban: nem a népvándorlással meg ilyenek megakadályozásával kellene foglalkozni, hanem azzal, hogy normálisan tudjanak integrálódni a társadalomba. Toporzékolhatsz, de ezt a népvándorlást úgyse fogod megakadályozni. Ez olyan, mint a folyók. Próbálhatod elvezetni, hogy ne folyjon tovább, de előbb-utóbb úgyis el fog oda folyni ahova akar.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk: az az eső lehet jeges eső lesz
diverdoc
No, jó hasonlatot találtunk 😊 A jeges eső ellen lehet is és kell(ene) is tenni. De csak ismételni tudom magam: nem úgy, hogy az esőt próbáljuk meg meggátolni, mert az nem fog menni. De a jeget fel lehet aprítani, hogy ha már esik, ne törjön a háztetőn a cserép.

Ja, és az eső már vsn 😊 Ahol még nincs (pölö nálunk), ott belátható időn belül még nem is várható. Emiatt egyelőre a jégtől se kell félni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ami népbutítás itt megy: Hazajöttem Húsvétra.
diverdoc
Üdv a világomban! A Red Bull NER világában! 😊
több mint 9 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Ami népbutítás itt megy: Hazajöttem Húsvétra. A Ferihegyre bevezető úton páncélozott TEK járművek. Namármost, ha Ali bevitte a reptérre a bombát és már elhangzott az allahuakbár ezek a harckocsik egy dolgot tudnak csinálni: a kifelé menekülő tömeget megsorozni, vagy eltaposni. De jól lehet demonstrálni, hogy felkészült a kormány, és ezt el is hiszik. Normális embert ez nem hogy megnyugtat, de inkább aggaszt. Persze Orbánnak ez kell, legitimizálhat dolgokat vele. Borzasztó. Ja és a pécsi vásárcsarnokban a káposztás és sonkás placc között ténfergő gépfegyveres, golyóálló mellényes bevetésiekről is ugyanez a véleményem.

peterk: az az eső lehet jeges eső lesz

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 422 — The only discipline that lasts, is self discipline
Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!NB2
Lyonban épp egy kedves arab család mellett élek normálisan, most akkor költözzek haza? 😕
markny
NB2
És ezt hogyan csinálnád? Beleírnád az alkotmányba? 😀 (Azt már meg se merem kérdezni, hogy remélem nem a Dunába akarod lőni a "felesleget". )

A logikám egyébként baromi egyszerű. Ha nem akarok megázni, akkor nem az esőt próbálom elállítani, mert elég kicsi az esély a sikerre. Inkább fedelet építek magam fölé. Vagy előveszek egy esernyőt. Népvándorlást még soha a történelemben nem állított meg senki. Soha. Senki. Nincs fordított ozmózis. 😊 Ha van a világnak olyan része, ahol jobb az élet mint máshol, akkor oda elkezdenek menni az emberek. Ahol meg szarabb, onnan elkezdenek elmenni. Igaz volt ez százezer évvel ezelőtt is, amikor az időjárás elől menekültek, és igaz ma is. Mi is ezért jöttünk ide, mert elfogytak a legelőink ott ahol korábban éltünk. Ha nem fogytak volna el, nem jöttünk volna. És nem azért nem mentünk még nyugatabbra, mert bezárták előttünk a kaput és nem engedtek, hanem azért, mert itt már volt fű. Ha nem lett volna, akkor mentünk volna tovább, kerül amibe kerül. És tovább is jutotunk volna. Lehet, hogy baromi komoly áron, de ha az életedért veszed a nyakadba a lábad, akkor nem nagyon létezik az a fogalom, hogy ledönthetetlen akadály.

Ezt a mostani felbuzdulást és nekiindulást lehet(ne) korlátozni, ha épkézláb módon összefog(na) Európa, de hosszú távon szinte lényegtelen. A bevándorlásnak, migrációs folyamatnak ez csak egy apró kis látványos töredéke. A migráció évtizedek óta zajlik "szép csendesen", és zajlani is fog. Európában száz millióra tehető azon europolgárok száma, akik, vagy akiknek a szülei nem a kontinensen születtek. És nem csak, nem elsősorban azért, mert mondjuk a franciák vagy angolok kinyitották valamikor a kaput a volt gyarmataikon élők előtt. Mi nem nyitottuk ki, sőt, 25 évvel ezelőttig vasfüggöny "védett" bennünket, úgyhogy csak 25 éve beszélhetünk migrációról. De 25 elteltével már nálunk is egy Liu Shaoang nevű srác nyer magyar színekben világbajnokságot. Aki egyébként folyékonyan beszél magyarul, hiszen itt született, itt nőtt fel. Vagy egy Nguyen Thanh Hien nevű csaj lesz helyezett egy énekes showban.

Nem csak Európában van ez. Az USA se akarta, akarja beengedni a mexikóiakat. Baromi komoly milliárdokat öl a déli határ védelmére, komoly infrastruktúrát, falakat, kerítéseket építve, rengeteg emberrel meg helikopátertől lézeres megfigyelőrendszeren át drónokik minden szarral próbálkozva. Oszt mégis ma már a lakosság harmada spanyol ajkú. De említhetném pl. Svájcot is. Az egyik legzárkózottabb ország, a legnehezebb bejutni oda. Nem is EU tag, nincsenek nyitott határaik. És mégis, Zürichben ma nem tudsz egy órát úgy sétálni az utcán, hogy ne halljál magyar szót. És nem túristáét. És ezek csak a magyarok, a kollegám felesége pl. brazil, még mindik akcentussal beszéli a svájci németet. A másik kollegám felesége meg egy (asszem) zimbabwei származású nő (az országban lehet, hogy tévedek 😀 Afrika belseje). Olyan feketék a srácai, mint a szurok 😊 De a szurorfekete kölykök egyike középiskolás, a másik orvos egyetemre jár, és mindegyik echte svájcinak tartja, érzi magát. Ahogy gondolom a Liu Shaoang nevű srác is magyarnak.

Szóval én csak egyszerűen tudomásul veszem, hogy esik az eső időnként. És inkább abban az irányban próbálnék meg erőfeszítéseket tenni, hogy a következményeit mérsékeljük, mert abban az irányban lehet tenni. Építsünk fedelet a fejünk fölé, építsünk gátakat, hogy ha már leesett az az eső, akkor ne vigye el az árvíz a házat. És halkan megjegyzem, még az is előfordulhat, hogy ha ügyesek vagyunk, akkor az egésznek az előnyeit is élvezhetjük. Mert akarnak előnyök is, nem csak hátrányok. A víz például öntözheti a földet. A bevándorló - vagy a gyereke - meg nyerhet nekünk VB aranyat. Vagy mivel bevándorló, motiváltabb, több áldozatra hajlandó, mint az itt született. Ezért elvállal olyan munkát is, amit az itt született már nem. Mondjuk hajlandó három műszakban 90 ezerért nővérkedni. Vagy felszolgálni egy éjjelnappaliban. Aki meg többre akar jutni, az jobban hajt a tanulásban, amivel az itt születetteket is versenyre készteti. Abból meg általában több teljesítmény szokott születni.

(Egyébként attól nem kell félni, hogy a mi életünkben itthon olyan számban legyen bevándorló, mint Franciaországban, Németországban, stb. Nekünk ugyanis van már kb 1 millió "bevándorlónk", akik ugyan mindig is itt éltek, itt is születtek, de a helyzetük nagyon hasonlít a bevándorlókéhoz. Kultúrálisan, szociálisan nehezen illeszkednek be a többségi társadalomba, csomó probléma van velük, a társadalom peremén élnek. Emiatt nálunk nincs is "ozmózis nyomás". Nem akarnak idejönni, mert nincs értelme idejönni. Azoknak akik batyuval érkeznek és nulláról indulnak, mi nem tudunk semmi jót kínálni, csak a szarnál is szarabb viszonyokat. Ergó ezek nem is jönnek, ezek mennek oda, ahol jobb a helyzet. Ide jelenleg - a magyarajkúakon kívül - döntően csak olyanok jönnek, akiknek megvan az anyagi, tanulmányi, családi hátterük ahhoz, hogy itt érvényesülni is tudjanak, mert nekik éri meg idejönni. A Hien félék szüleinek.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 211 — #NoStress
Ott vannak, ok. De mivel ügyes kémek, nem kellene látniuk őket.
Lecsó
Az ügyeseket nem is látják.
Akiket látnak azok nem annyira ügyesek.

több mint 9 éve
Ott vannak, ok. De mivel ügyes kémek, nem kellene látniuk őket.
több mint 9 éve
Ez a mindenhol kémeket látunk már tipikus jele a rendszer paranoiájának.
Lecsó
De attól még valójában mindenütt ott vannak a kémek.
Az is egy szakma, csak dolgozniuk kell valahol, otthon mit tudnának kikémlelni? Hogy mi van a fridzsiben?

több mint 9 éve
Limitálnám 1000 muzulmánban az itt lévőket aztán akinek nem tetszik elhúzhat a pi...a. Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!
NB2
Na most engem az érdekel, hogyha megvan az 1000 magyarországi muzulmán, de én, és 4 barátom áttérünk erre a hitre, akkor ezt ne tehessük meg, vagy 5 régebbi muzulmánnak el kell húznia, mondjuk Belgiumba? Vagy nekünk? Ne nekünk kelljen már, mi magyarok vagyunk azért mégis...
Vagy ha két muzulmánnak születik egy gyereke, az nem lehet muzulmán, ha megtelt a keret?
Vagy ha az 1000 muzulmánból 2 terroristagyanús, de csak üldögél épp, és eszegeti a gyrosát, akkor lőjék őket ott agyon a helyszínen, preventíven, vagy elég ha eligazítják őket, hogy merre van Belgium?
És a végére még egy gyakorlati kérdésem lenne: mi van akkor ha jön 3 ember, aki azt mondja, hogy ő nem muzulmán, de valójában mégis, csak ily' rútul eltitkolják?
Vagy jön 2 sötétarcú, elhigyjük nekik, hogy nem muzulmánok, vagy azért, mert olyan hülye, arabos fejük van kezeljük őket muzulmánként, bár váltig állítják, hogy ők, egyiptomi és cseh felmenőkkel rendelkező ateisták valójában?

több mint 9 éve
Ez a mindenhol kémeket látunk már tipikus jele a rendszer paranoiájának.
több mint 9 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
NB2
nem számoltam meg őket, de szerintem itt is élnek legalább ennyien. ettől még ugyanyannyira nem félek egy potenciális terrortámadástól, mint amennyire undorítónak tartom a helyi bevándorlóellenes megnyilvánulásokat a Nemzeti Front szimpatizánsaitól.

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 508 — nabege2@yahoo.com
markny
több mint 9 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 721
 hvg.hu/itthon/20160324_kemugy_szijjarto_arcade_imf
Ez se pite 😊
több mint 9 éve
Ez vicces volt, érdemes meghallgatni 😊
 www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=197703

És a cikk, aminek apropóján a beszélgetés indult (vigyíázat! Magyar Idők!):
 magyaridok.hu/belfold/mindenki-celkeresztbe-kerul-521074/

Szerkesztette: Lecsó
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 092 — Lájkold a zsűrit!
Amikor elkezdtem írni a választ, itt még volt egy egész hosszú hozzászólás. Most meg már nincs. 😊 Remélem nem csak képzeltem...
Na mindegy...
Lecsó
undisputedlynek valóban volt csak ő/vmelyik admin törölte

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
peterk!

Fura egy logikád van😊 Nem tudom megérteni miért akarsz ártani a saját hazádnak. Limitálnám 1000 muzulmánban az itt lévőket aztán akinek nem tetszik elhúzhat a pi...a. Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!
NB2
gondolom egyik országban sem jártál még.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Amikor elkezdtem írni a választ, itt még volt egy egész hosszú hozzászólás. Most meg már nincs. 😊 Remélem nem csak képzeltem...
Na mindegy...
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 363 — The Mathematician
peterk!

Fura egy logikád van😊 Nem tudom megérteni miért akarsz ártani a saját hazádnak. Limitálnám 1000 muzulmánban az itt lévőket aztán akinek nem tetszik elhúzhat a pi...a. Franciaország és Belgium elveszett, ott nem lesz már rend soha, de én itt normálisan akarok élni!
NB2
bocs, de ez paradoxon

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!