NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 228
Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?
Szerintem nagyot ütött volna...ha ezt orbán is végighallgatta volna
ghstzR
Igen, Orbánnak ez jobban ütött, hogy undorodva elfordult tőle mindenki, mint, hogy meghallgasson még egy "libsi rinyát". Amúgy elolvastam Mécs beszédét, és sok igazság volt benne.
több mint 10 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Szerintetek Göncz családja jól döntött az ügyben, hogy nem engedték Mécsnek hogy a temetésén mondhassa el a beszédét?
Szerintem nagyot ütött volna...ha ezt orbán is végighallgatta volna

több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
apró szépséghiba, hogy ez egy konkrétan a tumblrről lopott lista, de kíváncsi vagyok milyen irányba indul el Kanada:  hvg.hu/vilag/20151106_Meno_lista_hogy_miert_buszke_Kanada_az_uj

Szerkesztette: markny

több mint 10 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 558 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 index.hu/belfold/2015/10/21/nogradi_gyorgy_bocsanat/

Indexes vezércikken rég mosolyogtam ennyit...
Lecsó
folyt. köv.

#karaktergyilkosság

index.hu/belfold/2015/10/28/nogradi_az_osztrak_kormany_mellett_is_tanacsado_de_errol_az_osztrak_kormanynal_nem_tudnak/
Gyurma Pappa
dübörög 😊

vigyazo.blog.hu/2015/10/22/nogradi-ugy_karaktergyilkossag_12_oraban

több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
 hvg.hu/vilag/20151028_Nem_keritest_epitene_Ausztria_hanem_kaput

"Nem kerítést építene Ausztria, hanem kaput szárnyakkal"

Lehet itt kerítést építeni, csak jól kell kommunikálni.
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 026

Lecsó
folyt. köv.

#karaktergyilkosság

index.hu/belfold/2015/10/28/nogradi_az_osztrak_kormany_mellett_is_tanacsado_de_errol_az_osztrak_kormanynal_nem_tudnak/
Gyurma Pappa
Visszakérdeztünk a TEK-nél, hogy mivel magyarázzák ezt az ellentmondást, de a terrorelhárítók azóta sem válaszoltak. Cikk alján
Tipikus kormányzati viselkedés. Először hazudnak valamit, hogy gyorsan lerázzák az embert. Aztán amikor tényekkel visszakérdeznek, hogy mégis mi az igaz, akkor már válaszra sem méltatnak. Igazán hozzáértő és becsületes emberek dolgoznak az államigazgatásban. | Tisztelet persze a csekély kivételnek |
vandeminek
Lol jó öreg Nógrádi papa, aki anno a tudományos szocializmusról olyan szépen beszélt..
a tanszéken.. a Kossuthon... a jó öreg 3/1-es.. és ezekből mennyi van és lesz még poziban évekig.. lol

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 026
Persze, tök logikus, hogy feleslegesen baszom fel magam.
Viszont amikor ilyet olvasok ( 444.hu/2015/10/22/vasarnap-nyitva-tarto-boltja-van-a-vasarnapi-zarva-tartast-tamogato-nepszavazast-kezdemenyezo-nonek), akkor azért erős késztetést érzek, hogy a nőt bezárjam a boltjába, rágyújtsam, majd azért álljak kint valami nagy és élessel, hátha kijutna. Annyira borzalmas az a mentalitás, ami uralkodik ebben a kurva országban, hogy az valami hihetetlen.
dankodavid
Szerintem az a döbbenetes, hogy vannak felnőtt emberek, akik nem tudják megérteni a következő szavak valódi jelentését:
Önérdek, pragmatikus, haszonelvű.
Ugyan, miért kéne mindenkinek a Jóerkölcs 1.0 programot futtatnia, amikor a Profit 6.4 vagy a Pénz 100.100 esetleg a Siker 3.0 sokkal több örömmel és boldogsággal kecsegtet?!
Elképesztő együgyűségre vall azt hinni, hogy a világ teljesen magától majd pont úgy fog működni, ahogy szerinted az optimális, és borzalmasnak tartani egy olyan mentalitást amely nem ennyire bugyuta.
De persze szíved joga. Ha már az eszedet ezügyben száműzted.
Sobri Jóska
ha a szíve joga, akkor minek minősíted az eszét? és ha ő abban hisz hogy a Jóerkölcs 1.0 a mérvadó? neked a profit 6.4 vagy a pénz 100.000 vagy a korrupt vagyok mert máshogy nem érvényesülhetek mert nem voltam talentum 2.0?

¯\_(ツ)_/¯
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

Lecsó
folyt. köv.

#karaktergyilkosság

Gyurma Pappa
Visszakérdeztünk a TEK-nél, hogy mivel magyarázzák ezt az ellentmondást, de a terrorelhárítók azóta sem válaszoltak. Cikk alján
Tipikus kormányzati viselkedés. Először hazudnak valamit, hogy gyorsan lerázzák az embert. Aztán amikor tényekkel visszakérdeznek, hogy mégis mi az igaz, akkor már válaszra sem méltatnak. Igazán hozzáértő és becsületes emberek dolgoznak az államigazgatásban. | Tisztelet persze a csekély kivételnek |
vandeminek
nana.
2014. január elseje az Excel-ben 41640-es érték. 2015. február elseje 42036. ennek az intervallumnak a határai nyilván még szélesebbek is, mint a cikkben taglalt időpontok (CTI-k). 42036 - 41640 = 396, ez nyilvánvalóan nagyobb érték, mint a CTI-k különbsége, és még ez is simán az egy százalékos hibahatáron belül mozog (ami legalább 416 lenne), tehát a cikkben említett bármilyen időpontbeli probléma is a hibahatáron belül mozog, tehát a zindex kérdése irreleváns.
Q.E.D.
több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

Lecsó
folyt. köv.

#karaktergyilkosság

Gyurma Pappa

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 341 — zászló zászló szív

Lecsó
folyt. köv.

#karaktergyilkosság

több mint 10 éve
És hogy kicsit közeledhess a valósághoz, és legyen némi rálátásod arra, miként is működik, érdemes elolvasnod ezt a pár sort Finkelsteinről, aki zsidó származású, közismerten meleg, ő bélyegezte a liberalizmust az USA-ban meg, mégis:

Szakmai munkáját teljesen függetleníti saját személyétől. Első komolyabb ügyfelei közül Jesse Helms keményen ellenezte a melegek egyenjogúságát. Helms nagyrészt Finkelsteinnek köszönhetően három évtizeden át volt szenátor. Finkelstein eközben férfi párjával élt együtt, két gyermeket is neveltek, majd amikor erre a liberális jogalkotás lehetőséget teremtett, össze is házasodtak. Egy másik kampányban Finkelstein keményen „rádolgozott” a demokrata ellenfél zsidó származására. Kidolgozta azt az üzenetet, hogy az ellenfél külföldön született zsidó, aki nem hisz Jézus feltámadásában, de ezt nem saját jelöltje szájába adta, hanem közvetett úton juttatta el a választókhoz.

hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_J._Finkelstein
Sobri Jóska
magam is csodálkozva olvastam ezeket a szavakat...nagyon profi a csóka és akkor állt vele szemben a másik oldalon egy hozzá képest huszadrangú izraeli tanácsadó...Amerikában már megvan persze az ilyen populista paliknak az ellenszere, tehát már Finki se annyira sikeres tanácsadó, de itt még jó pár évig segíthet szétrabolni az országot
Klaci79
Jepp, itt még a belvárosi ingatlanokból ki lehet fizetni.
több mint 10 éve
Amador Los Angeles Rams 273
magam is csodálkozva olvastam ezeket a szavakat...nagyon profi a csóka és akkor állt vele szemben a másik oldalon egy hozzá képest huszadrangú izraeli tanácsadó...Amerikában már megvan persze az ilyen populista paliknak az ellenszere, tehát már Finki se annyira sikeres tanácsadó, de itt még jó pár évig segíthet szétrabolni az országot
Klaci79
Érdekességképpen, pár napja veszítette el a választást a szintén Finkelstein által trenírozott Stephen Harper kanadai miniszterelnök.
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 706
És hogy kicsit közeledhess a valósághoz, és legyen némi rálátásod arra, miként is működik, érdemes elolvasnod ezt a pár sort Finkelsteinről, aki zsidó származású, közismerten meleg, ő bélyegezte a liberalizmust az USA-ban meg, mégis:

Szakmai munkáját teljesen függetleníti saját személyétől. Első komolyabb ügyfelei közül Jesse Helms keményen ellenezte a melegek egyenjogúságát. Helms nagyrészt Finkelsteinnek köszönhetően három évtizeden át volt szenátor. Finkelstein eközben férfi párjával élt együtt, két gyermeket is neveltek, majd amikor erre a liberális jogalkotás lehetőséget teremtett, össze is házasodtak. Egy másik kampányban Finkelstein keményen „rádolgozott” a demokrata ellenfél zsidó származására. Kidolgozta azt az üzenetet, hogy az ellenfél külföldön született zsidó, aki nem hisz Jézus feltámadásában, de ezt nem saját jelöltje szájába adta, hanem közvetett úton juttatta el a választókhoz.

Sobri Jóska
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress

több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 192 — #NoStress
Viszont amikor ilyet olvasok ( 444.hu/2015/10/22/vasarnap-nyitva-tarto-boltja-van-a-vasarnapi-zarva-tartast-tamogato-nepszavazast-kezdemenyezo-nonek), akkor azért erős késztetést érzek, hogy a nőt bezárjam a boltjába, rágyújtsam, majd azért álljak kint valami nagy és élessel, hátha kijutna. Annyira borzalmas az a mentalitás, ami uralkodik ebben a kurva országban, hogy az valami hihetetlen.
dankodavid
Szerintem az a döbbenetes, hogy vannak felnőtt emberek, akik nem tudják megérteni a következő szavak valódi jelentését:
Önérdek, pragmatikus, haszonelvű.
Ugyan, miért kéne mindenkinek a Jóerkölcs 1.0 programot futtatnia, amikor a Profit 6.4 vagy a Pénz 100.100 esetleg a Siker 3.0 sokkal több örömmel és boldogsággal kecsegtet?!
Elképesztő együgyűségre vall azt hinni, hogy a világ teljesen magától majd pont úgy fog működni, ahogy szerinted az optimális, és borzalmasnak tartani egy olyan mentalitást amely nem ennyire bugyuta.
De persze szíved joga. Ha már az eszedet ezügyben száműzted.

több mint 10 éve
dankodavid
hát lehet, hogy nem tudta, hogy nem muszáj kinyitni.
az 1-es lehetőség ugye az volt, hogy kicsit sötét van a fejében...
több mint 10 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
 444.hu/2015/10/22/fel-percen-mult-a-nepszavazasi-kerdes-elutasitasa-vasarnapi-zarvatartas-ugyben
Simonné Gercsényi Gabriellának bizony az elvtelen kurva anyját.
dankodavid
Ne húzd fel magad, amíg Orbán èrdekei nem kívánják meg, addig nem lesz népszavazás.
Amadeus91
És ezen ne húzzam fel magam?
dankodavid
erre azt szokták mondani, hogy "a saját egészséged érdekében" ne
slowmotion
Ugyanezt akartam írni. Amin nem tudsz még változtatni, azon még nem kell. Majd eljön annak is az ideje.
több mint 10 éve
 444.hu/2015/10/22/fel-percen-mult-a-nepszavazasi-kerdes-elutasitasa-vasarnapi-zarvatartas-ugyben
dankodavid
Ne húzd fel magad, amíg Orbán èrdekei nem kívánják meg, addig nem lesz népszavazás.
Amadeus91
dankodavid
erre azt szokták mondani, hogy "a saját egészséged érdekében" ne
több mint 10 éve
dankodavid
Amadeus91

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
dankodavid
több mint 10 éve

Pulvis et umbra sumus.
több mint 10 éve
 444.hu/2015/10/22/a-kozradio-nem-adja-le-az-interjut-56-egyik-legelismertebb-kutatojaval-mert-nagyimres

ellenforradalom 😊
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 411 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lecsó
Azannya. Ezt a palit én is sokat láttam itt-ott mindenféle TV-ben nyilatkozni. Leginkább az maradt meg róla, hogy "ad 1", "ad 2", meg "pont". Mármint, hogy minden választ így kezd. És, hogy egyiket se fejezi viszont be. De álmomban nem gondoltam volna, hogy ekkora életművész a pali. 😀

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Gyuribá egyébként egy végtelenül kedves ember, én őszintén sajnálom, hogy ennek így kellett kiderülnie.

Mindig jövőre