NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

46 feliratkozó

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
http://kuruc.info/r/34/80154/

Ördög Nóra meg tehet egy nagy szívességet...
Ostoba, hülye liba.

Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.Vrijbloed
öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
dehogyis, a kurucinfo is megírta, hogy nem így volt, egyszerűen csak antimagyar. ilyen egyszerű.
és én is ostoba, buta vagyok ezek szerint, hogy ha azt mondják nekem, júni 4, nem ez az első dolog, ami eszembe jut. vagy antimagyar. megfelelőt kéretik aláhúzni. meg lehet sajnálni is
még 1 apróság: mind ezt a műsort, mind Ördög Nórát utálom.Szobi22
Miért, neked mi jut eszedbe június 4-ről elsőre? Szülinap?
több mint 13 éve

Ostoba, hülye liba.

Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.Vrijbloed
öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.sapka
Szerintem nem. Látszik rajta, hogy nem tudja, azért kérdezi. De ezen nem veszünk össze. 😊

Sobri: nem az oldal a lényeg, hanem a tartalom. Ha más oldalról linkelném be ugyanazt, akkor máshogy ítélnéd meg?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 347 — #NoStress
Ja, néhol jobb, mint a Showder klub.Sobri Jóska
Sajnállak.Vrijbloed
Azt hittem viccből nyomod be.
Meg se fordult a fejemben, hogy értelmes, 70iq feletti ember komolyan linkel kurucinfót. (Most is nehéz elhinni.)
Nekem a kuruc a napiszar, demotiváló, hírcsárda, legalja ötösfogat tagja a 'poén' mappában.

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 844

Ostoba, hülye liba.

dehogyis, a kurucinfo is megírta, hogy nem így volt, egyszerűen csak antimagyar. ilyen egyszerű.
és én is ostoba, buta vagyok ezek szerint, hogy ha azt mondják nekem, júni 4, nem ez az első dolog, ami eszembe jut. vagy antimagyar. megfelelőt kéretik aláhúzni.Szobi22
én kapásból félreérteném júli 4-nek 😀 (erőltetett vicc)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok

Ostoba, hülye liba.

és én is ostoba, buta vagyok ezek szerint, hogy ha azt mondják nekem, júni 4, nem ez az első dolog, ami eszembe jut. vagy antimagyar. megfelelőt kéretik aláhúzni. meg lehet sajnálni is
még 1 apróság: mind ezt a műsort, mind Ördög Nórát utálom.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 612 — sapka

Ostoba, hülye liba.

öhm, azért legyünk őszinték, ezt inkább 'tanító jellegel' kérdezte, hogy a srác mondja el a tévében mi is van 4-én.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve

Ostoba, hülye liba.

Örülök, hogy gúnyhatáron túli ember nyerte, és, hogy elhangzott ez élő adásban.
több mint 13 éve
Ja, néhol jobb, mint a Showder klub.Sobri Jóska
Sajnállak.
több mint 13 éve
http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/
Hogy ez mennyire kamu javaslat már megint, az hihetetlen. Pont a gyorséttermek azok, akik szolgálnak fel bármit is, feltüntetik rendesen azok kalória, zsír, fehérje stb. tartalmát. És a kötelező játszótér, sportteres javaslat is teljesen irreális szerintem.
Inkább a szülőket kellene megfelelően tájékoztatni, hogy a gyereküket mennyire engedjék gyorséttermekbe.Schleck
Egyrészt nem tudom elképzelni, hogy a Keletinél majd, ahogy átérünk a paravánokon, legázoljuk a kis törpe kéregető csövest meg a cigiárus cigányokat, majd egy közös Burger King & MC Játszó fog minket fogadni... másrészt meg a McDonald's mögött áll akkora lobbi, hogy megfingassa a magyar kormányt.

Amúgy meg miért kéne itt bárki is figyelmeztetni? Nem kötelező ott enni. Aki nem akar, nem megy be.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://index.hu/belfold/2011/06/05/a_gyorsettermeket_szabalyozna_lazar_janos/
Hogy ez mennyire kamu javaslat már megint, az hihetetlen. Pont a gyorséttermek azok, akik szolgálnak fel bármit is, feltüntetik rendesen azok kalória, zsír, fehérje stb. tartalmát. És a kötelező játszótér, sportteres javaslat is teljesen irreális szerintem.
Inkább a szülőket kellene megfelelően tájékoztatni, hogy a gyereküket mennyire engedjék gyorséttermekbe.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 347 — #NoStress
Ja, néhol jobb, mint a Showder klub.

több mint 13 éve
http://kuruc.info/r/34/80139/

Vérző Magyarország

Ajánlom.
több mint 13 éve
Amúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapa
A "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.zinedine5
Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...tomi-tomi
Abból a 26 ezerből hány van, aki a végzettségének megfelelő munkahelyet kapott? Az ne számoljuk már akinek a Széll Kálmán téren a lapát jutott... amúgy én itt Békés megyében lófaszt se érzékelek a 26 ezer munkahelyből. Valahogy itt maradt a régi sláger; "Létszámleépítés, megszorítás, nincs pénz, protekció"....

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Amúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"atapapa
Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...tomi-tomi
A statisztika jó dolog, én is szeretem. Mindíg azt mutatja amit látni szeretnék....

gondoljatok pozitívan az 1 000 000 munkahelyre és akkor ott lesz. A negatív hullámaitok miatt ilyen a Nemzeti Együttműködés.
Legyen hited pajtás!haromt
Aki ebben az országban gondolkodik, az lassan menekülőre fogja. Vagy nem is olyan lassan....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az a baj a szakszervezetekkel – fejtegette Cséfalvay – hogy főként azokat képviselik, akik már bent dolgoznak a munkahelyeken. A kormány intézkedései viszont a munkaerőpiacra történő bejutást könnyítik meg – magyarázta az államtitkár.

Egy ilyen kijelentéshez, el kéne pusztítanom az agysejteim közel 98 százalékát, vagy leégetnem a bőrt az arcomról.zinedine5
sokat focizik viktorka. úgy gondolja a munkahelyeken is lehet cserélgetni az embereket és akkor majd jobban fog menni...

komolyan égni akarom látni a parlamentet.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 475 — Ajmo Vatreni
Az a baj a szakszervezetekkel – fejtegette Cséfalvay – hogy főként azokat képviselik, akik már bent dolgoznak a munkahelyeken. A kormány intézkedései viszont a munkaerőpiacra történő bejutást könnyítik meg – magyarázta az államtitkár.

Egy ilyen kijelentéshez, el kéne pusztítanom az agysejteim közel 98 százalékát, vagy leégetnem a bőrt az arcomról.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 146 — Saturday Night Lights
"Árok Kornél rendvédemi szakszervezeti vezető azt mondta, az eddig ismertetett javaslatokból már nem engednek. Javasolta Orbán Viktornak, hogy menjen ki a Kossuth térre, és tartson ott egy szociális konzultációt. Mint Árok Kornél fogalmazott, a kormányfő erre azt mondta, az ötletet majd elmondja a bohócügyi államtitkárának." (Index)

Legalább a hangulat jó volt...

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
gondoljatok pozitívan az 1 000 000 munkahelyre és akkor ott lesz. A negatív hullámaitok miatt ilyen a Nemzeti Együttműködés.
Legyen hited pajtás!haromt
Mást nem csinálok, mint arra a kurva 1 millió munkahelyre gondolok, de jönnek a mieink és lerombolják!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Legyen hited pajtás!
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Egészen pontosan 26 ezerrel több a foglalkoztatott és 15 ezerrel kevesebb a munkanélküli. Hát ennyire messze...

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 475 — Ajmo Vatreni
A "messze" nem fejezi ki igazán jól a helyzetet.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 051 — #neverpunt
Akinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.Dzsokijuing
A spanyol munkanélküliség 20%-os, a magyar meg 11-12.
És ahogy írtam, más stílusban megy az utcára a fiatal, mint a 40-50 éves rokker.

De reménykedj csak, különösebben nem zavaratapapa
Munkahelyekben reménykedem, az meg max. a biztonsági őrök számának megnövelésében lesz a kormánytagok körül.Dzsokijuing
legalább a rendvédelmi nyugdíjasok nem feketén fognak dolgozni 😛
Amúgy az elmúlt egy évben csökkent a munkanélküliség, persze messze elmaradva az 1 milliós "ütemtervtől"

több mint 13 éve
Nem hiszem, hogy egy visszaparancsolt rokkantnyugdíjas olyan utcai bulikat fog csinálni, mint egy vesztenivalóval nem rendelkező fiatal. Ezért szűkítettem a kört a fiatalok munkanélküliségére, ami az egész EU-ban a spanyoloknál a legnagyobb gond.atapapa
Akinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.Dzsokijuing
És ahogy írtam, más stílusban megy az utcára a fiatal, mint a 40-50 éves rokker.

De reménykedj csak, különösebben nem zavaratapapa
Munkahelyekben reménykedem, az meg max. a biztonsági őrök számának megnövelésében lesz a kormánytagok körül.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 051 — #neverpunt
A 25% mellé bejönnek a rendvédelmiek, a rokkantból visszaparancsoltak és megvan a 45. Mert terelgetés az van, munkahelyteremtés meg nincs.Dzsokijuing
Nem hiszem, hogy egy visszaparancsolt rokkantnyugdíjas olyan utcai bulikat fog csinálni, mint egy vesztenivalóval nem rendelkező fiatal. Ezért szűkítettem a kört a fiatalok munkanélküliségére, ami az egész EU-ban a spanyoloknál a legnagyobb gond.atapapa

De reménykedj csak, különösebben nem zavar

több mint 13 éve
majd ha a fiatal munkanélküliek aránya nem 25%, hanem a spanyoloknál pusztító 45% leszatapapa
A 25% mellé bejönnek a rendvédelmiek, a rokkantból visszaparancsoltak és megvan a 45. Mert terelgetés az van, munkahelyteremtés meg nincs.Dzsokijuing
Akinek nincs munkája, az ráér és kimegy az utcára. A spanyol képeken is sok a középkorú, de persze a fiatalok dominálnak.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.