Politika
69 feliratkozó
több mint 6 éve
Csintalan kutyája, olyasmi lehet, mint Colombo felesége.Addig örülj, amíg nem hallod Csintalant. És a végig ugató kutyáját. Contentgyártás 2020, level 0.0.www.youtube.com/watch?v=V1loiFx3Chkszörnyű, Gulyás folyamatosan pofázott, alig halottam a másik 3. embert. Terjed a puzsérizmus.
Vrij6
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
egyik kedenc filmem jut eszembe erről 😀Addig örülj, amíg nem hallod Csintalant. És a végig ugató kutyáját. Contentgyártás 2020, level 0.0.www.youtube.com/watch?v=V1loiFx3Chkszörnyű, Gulyás folyamatosan pofázott, alig halottam a másik 3. embert. Terjed a puzsérizmus.
Vrij6
Amadeus
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=dWo0dm16wLY
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Addig örülj, amíg nem hallod Csintalant. És a végig ugató kutyáját. Contentgyártás 2020, level 0.0.www.youtube.com/watch?v=V1loiFx3Chkszörnyű, Gulyás folyamatosan pofázott, alig halottam a másik 3. embert. Terjed a puzsérizmus.
Vrij6
Amadeus
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=V1loiFx3Chkszörnyű, Gulyás folyamatosan pofázott, alig halottam a másik 3. embert. Terjed a puzsérizmus.
Vrij6
több mint 6 éve
Én azt a forgatókönyvet hallottam legvszínűbbnek anno h ő lesz a külügyminiszter, Peti bácsi megy a Miniszterelnökség élére, Gulyás meg Kásler helyére.Novák Katalin, ilyen szempontból kiemelkedik, látszik h Martonyi mellett volt külügyesnem is véletlen, hogy ha nem ütött volna be a korona akkor állítólag két KM lett volna az egy KKM helyett és állítólag ő kapta volna SzP mellé a másik KM-t.
www.youtube.com/watch?v=S21cki9Fy3o
www.youtube.com/watch?v=_hk0yC8xw3c
www.youtube.com/watch?v=SpMiYq3mSnw
empty taxi
csebi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=V1loiFx3Chk
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Novák Katalin, ilyen szempontból kiemelkedik, látszik h Martonyi mellett volt külügyesnem is véletlen, hogy ha nem ütött volna be a korona akkor állítólag két KM lett volna az egy KKM helyett és állítólag ő kapta volna SzP mellé a másik KM-t.
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Még.Novák Katalin, ilyen szempontból kiemelkedik, látszik h Martonyi mellett volt külügyesmeg a közgázon már akkor is kötelező volt a minimum két szakmai közép a diplomához
empty taxi
slowmotion
több mint 6 éve
Ugyan nem emeltem ki, de a hangsúly nem az interjút ad-on, még csak nem az idegen nyelven volt - a külügyminiszter meg egy külügyes azéé mondjuk ennyit tudjon is 😊 -, hanem a saját lakásából-on, meg azon, hogy az átlagos (kis)polgári nappalinak néz ki. De mindegy, ez mellément, legközelebb jobban irányzok. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Sajnos a legtöbbjük nyelve már foglalt, éppen valaki talpán vagy rektumja körül legyeskedik, így nehezen tudnak elsajátítani idegen nyelvet.
több mint 6 éve
Novák Katalin, ilyen szempontból kiemelkedik, látszik h Martonyi mellett volt külügyesmeg a közgázon már akkor is kötelező volt a minimum két szakmai közép a diplomához
empty taxi
több mint 6 éve
Novák Katalin, ilyen szempontból kiemelkedik, látszik h Martonyi mellett volt külügyeswww.youtube.com/watch?v=S21cki9Fy3o

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
bar nem politika de klasszikus:ne felejtsük el a másik ügyes lilát sem:
www.youtube.com/watch?v=VI61Lg9APig
rokaur
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
a vezérünk tud beszélni angolulnem értem a gondot
www.youtube.com/watch?v=edhe94KRun8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
na jó, ha ez a szint akkor valóbanwww.youtube.com/watch?v=DsuopleYZTQvan idegen nyelvet BESZÉLŐ fideszes? Aki fontos poziban is van?Elképzelem, hogy a mi kormánypártunk elnöke skype-on ad interjút egy a világ másik felén működő ellenzéki napnak, a saját nappalijából, ami úgy néz ki, ahogy 8 millió másik magyar nappalija is kinéz...Szoktak az idegen nyelveket beszélő fideszesek interjúkat adni külföldi médiáknak, barátinak és ellenségesnek egyaránt.
peterk2005
Kampman
briareos
Kampman
több mint 6 éve
Van még azorbán nője, az jól beszél németül.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=DsuopleYZTQvan idegen nyelvet BESZÉLŐ fideszes? Aki fontos poziban is van?Elképzelem, hogy a mi kormánypártunk elnöke skype-on ad interjút egy a világ másik felén működő ellenzéki napnak, a saját nappalijából, ami úgy néz ki, ahogy 8 millió másik magyar nappalija is kinéz...Szoktak az idegen nyelveket beszélő fideszesek interjúkat adni külföldi médiáknak, barátinak és ellenségesnek egyaránt.
peterk2005
Kampman
briareos
több mint 6 éve
van idegen nyelvet BESZÉLŐ fideszes? Aki fontos poziban is van?Elképzelem, hogy a mi kormánypártunk elnöke skype-on ad interjút egy a világ másik felén működő ellenzéki napnak, a saját nappalijából, ami úgy néz ki, ahogy 8 millió másik magyar nappalija is kinéz...Szoktak az idegen nyelveket beszélő fideszesek interjúkat adni külföldi médiáknak, barátinak és ellenségesnek egyaránt.
peterk2005
Kampman
több mint 6 éve
Elképzelem, hogy a mi kormánypártunk elnöke skype-on ad interjút egy a világ másik felén működő ellenzéki napnak, a saját nappalijából, ami úgy néz ki, ahogy 8 millió másik magyar nappalija is kinéz...Szoktak az idegen nyelveket beszélő fideszesek interjúkat adni külföldi médiáknak, barátinak és ellenségesnek egyaránt.
peterk2005
több mint 6 éve
Mert közben a Jobbik a néppártosodási útkeresése miatt elkezdett középre és baloldalra kacsingatni, ami már a Fidesz érdekei ellen van, ezért a nersajtó elkezdte gyilkolni.Igen, akkor magyarázd el miért lett Vona is ellenségkép, mikor tudtommal 2004-ben a jobbik kezdeményezte az egészet.Az eddigi polémiához: Ez a 2004-es állampolgársági dolog színtiszta politikai húzás volt. Két dologról szólt: ellenségképet generálni (Fidesz alap taktika) az erdélyieknek Gyurcsány és sleppje képében, és ezzel ottani szavazatokat nyerniNem sikerült volna ellenségképet generálni, ha a baloldal is beáll az állampolgársági ügy mellé. Meglehetett volna egy össznépi összefogás ebben a témában. Egy árkot be lehetett volna temetni a sok közül.
diverdoc
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Az új-zélandi szociáldemokrata kormánypárt elnöke. Elképzelem, hogy a mi kormánypártunk elnöke skype-on ad interjút egy a világ másik felén működő ellenzéki napnak, a saját nappalijából, ami úgy néz ki, ahogy 8 millió másik magyar nappalija is kinéz...Lehet, hogy mi maradtunk a múltban / mi vagyunk a 3. világ?
www.youtube.com/watch?v=s_IJjTjfVyA

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én nem vagyok ügyvéd. 😊egykori ügyfél?Szóval nem szép, de jó kis strapabíró zakók ezek.és milyen szépek lesznek, mikor 15 év múlva szabadulnak és visszakapják őket a BV raktárból.azt én értem, de ez nem indokolja, hogy +10-15 centivel hosszabb legyen mindegyik ujja, vagy azt, hogy úgy legyen megszabva mindegyik hátulja - "megszabva" - mint a fotel háta. Katasztrófa, a 90-es évek öltözködési szokásairól filmet kéne forgatni.Még növésben voltak, amikor készült, és előregondolkodtak.
Amadeus
Ugyanezek a zakók szépen passzoltak 15 év múlva a bíróságon, amikor már belepüffedtek.
Sobri Jóska
Amadeus
Volt, amibe hátra sodronyt varrattak, ne bökjék vesén a viselőjét. 😉
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=owFOk2YjOeYszép kis színes zakók 😊 micsoda korszak volt!azt én értem, de ez nem indokolja, hogy +10-15 centivel hosszabb legyen mindegyik ujja, vagy azt, hogy úgy legyen megszabva mindegyik hátulja - "megszabva" - mint a fotel háta. Katasztrófa, a 90-es évek öltözködési szokásairól filmet kéne forgatni.életemben nem láttam ennyi szarul szabott zakót egy felvételen.méretre szabott zakó és pisztoly nem jó kombó
Amadeus
briareos
Amadeus
NB2
built for this shit
több mint 6 éve
áh akkoriban mindenki igy mászkált, igaz nem falunelső zakóm (6-7 évesen) valami lilás mályva színű rettenet volt, és abszolút nem lógtam ki vele a közegből 😀, rá egy évre lett egy zöldes is 😀nálunk falun miután megjelensz egy olyanba
briareos
fél órán belül zöldes lett volna mer a fűben megforgatnak párszor 😀
Negritis