Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor te mi jogon hasonlítod a magyar viszonyokat a németekhez?jjncaaérzelmi alapon hasonlítom és nem a tényszerűség vagy a realitás alapján.
(De, ha felhoztad az alkotmány témájában a német viszonyokat, nem tudom, hogy ismered-e a német alkotmányt, de vannak benne olyan törvények - a demokrácia alapjait biztosítók első sorban - amelyeket csak 100%-s többséggel lehet módosítani a 2/3 helyett.)
több mint 12 éve
Akkor te mi jogon hasonlítod a magyar viszonyokat a németekhez?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
2 teljesen más társadalom, más financiális viszonyok, már popkult, más hagyományok. Az sem volt korrekt összehasonlítás, ahogy ez sem az.az szép, mert akkor az volt a téma, hogy bizony nem egyedülálló eset támogatásért kuncsorogni az alumniktól, ami nyilván teljesen összhangban van azzal, hogy a két országban hányszor volt alkotmánymódosítás egy bizonyos periódusbanjjncaaés ennek így mi köze van Magyarországhoz? hazánk hány külföldi országban állomásoztat katonai csapatokat? és az USA?jjncaapár napja a Corvinus-os sztorira felhoztad az OSU-t és társait, e mentén próbálok haladni én is.Amadeus91
több mint 12 éve
az szép, mert akkor az volt a téma, hogy bizony nem egyedülálló eset támogatásért kuncsorogni az alumniktól, ami nyilván teljesen összhangban van azzal, hogy a két országban hányszor volt alkotmánymódosítás egy bizonyos periódusbanés ennek így mi köze van Magyarországhoz? hazánk hány külföldi országban állomásoztat katonai csapatokat? és az USA?jjncaapár napja a Corvinus-os sztorira felhoztad az OSU-t és társait, e mentén próbálok haladni én is.Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
és ennek így mi köze van Magyarországhoz? hazánk hány külföldi országban állomásoztat katonai csapatokat? és az USA?jjncaapár napja a Corvinus-os sztorira felhoztad az OSU-t és társait, e mentén próbálok haladni én is.
több mint 12 éve
és ennek így mi köze van Magyarországhoz? hazánk hány külföldi országban állomásoztat katonai csapatokat? és az USA?

---
több mint 12 éve
jó, akkor hány alkotmánymódosítás volt a jelenlegi kormányciklus alatt? (II. Obama-kormány)az USA államformája Washington óta változatlanul prezidenciális köztársaság, Magyarország csupán 1989 óta parlamentáris köztársaságjjncaane vetíts, nem Obama elnöksége alatt törölték el a rabszolgatartást.Amadeus91huszonhétszerjjncaaés a jelen adminisztráció folyamán?Amadeus91az amerikai alkotmány az egész világ legrövidebb alkotmánya, éppen ezért bár újraszövegezni nem kellett egyszer sem, eleddig csak huszonhétszer egészítették ki (olyan apróságokkal, mint a rabszolgaság eltörlése...)jjncaaIGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]Amadeus91
több mint 12 éve
az USA államformája Washington óta változatlanul prezidenciális köztársaság, Magyarország csupán 1989 óta parlamentáris köztársaságne vetíts, nem Obama elnöksége alatt törölték el a rabszolgatartást.Amadeus91huszonhétszerjjncaaés a jelen adminisztráció folyamán?Amadeus91az amerikai alkotmány az egész világ legrövidebb alkotmánya, éppen ezért bár újraszövegezni nem kellett egyszer sem, eleddig csak huszonhétszer egészítették ki (olyan apróságokkal, mint a rabszolgaság eltörlése...)jjncaaIGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]Amadeus91

---
több mint 12 éve
ne vetíts, nem Obama elnöksége alatt törölték el a rabszolgatartást.huszonhétszerjjncaaés a jelen adminisztráció folyamán?Amadeus91az amerikai alkotmány az egész világ legrövidebb alkotmánya, éppen ezért bár újraszövegezni nem kellett egyszer sem, eleddig csak huszonhétszer egészítették ki (olyan apróságokkal, mint a rabszolgaság eltörlése...)jjncaaIGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]Amadeus91
több mint 12 éve
huszonhétszerés a jelen adminisztráció folyamán?Amadeus91az amerikai alkotmány az egész világ legrövidebb alkotmánya, éppen ezért bár újraszövegezni nem kellett egyszer sem, eleddig csak huszonhétszer egészítették ki (olyan apróságokkal, mint a rabszolgaság eltörlése...)jjncaaIGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]Amadeus91

---
több mint 12 éve
és a jelen adminisztráció folyamán?az amerikai alkotmány az egész világ legrövidebb alkotmánya, éppen ezért bár újraszövegezni nem kellett egyszer sem, eleddig csak huszonhétszer egészítették ki (olyan apróságokkal, mint a rabszolgaság eltörlése...)jjncaaIGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]Amadeus91
több mint 12 éve
az amerikai alkotmány az egész világ legrövidebb alkotmánya, éppen ezért bár újraszövegezni nem kellett egyszer sem, eleddig csak huszonhétszer egészítették ki (olyan apróságokkal, mint a rabszolgaság eltörlése...)IGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]Amadeus91

---
több mint 12 éve
IGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaJJ, sokszor felhozod Amerikát, meg tudod nekem mondani, hogy Amerikában hányszor volt eddig alkotmánymódosítás? [Achtung! Demagógia!]
több mint 12 éve
az a csodálatos, hogy az emberek racionális kormányzást és választási kampányt várnak el, mikor ők maguk is érzelmi alapon szavaznak, illetve értékelik az adott politikai erő munkásságát

---
több mint 12 éve
Úgyvan!Ha legalább ArchiCAD-del csinálta volna, de painttel? Pfff.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
húha, akkor pl. a coca-cola is mennyi embert gusztustalanul átvert már, akinek nem lett tökéletesen boldog a napja, csak azért, mert felbontott egy dobozzal... egy painttel készült kép viszont most felnyitotta a szemem, szerencsére vannak olyanok, akik jobban átlátnak a szitán, mint én!

---
több mint 12 éve
Igazából a viccek topicba kellett volna tennem. Ok, hogy nem csak itt szívatják a jó népet, de az most azt jeleni, hogy ha máshol is szar a helyzet akkor mi is törődjünk bele?Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy ezzel a Magyarország jobban teljesít dumával ugyanazt a szemetet akarják beadni mint anno a Dübörög a gazdasággal. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
IGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlikjjncaaLehet, hogy te kibírod, más nem annyira. Ettől még ez egy szar kormány. Szarabb, hazugabb mint az előző, pedig isten látja lelkemet azokat sem szerettem.
több mint 12 éve
Dübörög a gazdaság 2.0 ...avagy Magyarország jobban teljesít! 😊Azért ez így nem igaz. Nem csak itthon van ilyen "fantasztikus" világ.
Greengo
Megnézhetnénk, hogy a szomszédos romániában mit csinál az alkotmánnyal, alkotmánybírósággal ponta elvtárs.
Megnézhetnénk, hogy mennyi déli államban vettek el nagyon sok mindent az emberektől, akik lassan az egész életüket az utcán töltik tüntetésekkel.
Igazából megnézhetnénk magát az EU-t, hogy mennyire "rohad" belülről. Habár ahol a csirkék luxusházakban történő tartása és az uborka megfelelő görbülete a legnagyobb gond, ott biztos sokan egy álomvilágban élhetnek.
több mint 12 éve
IGEN! Csak Magyarországon aláztak meg embereket az EU-ban! Ha ezen múlik a világbéke, én igazán kibírom azt a szenvedést, ami itthon zajlik

---
több mint 12 éve
Dübörög a gazdaság 2.0 ...avagy Magyarország jobban teljesít! 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
A mi gyulánknak az a gondja vele, hogy nem ő kapja azt a nettót. (Nem mintha nem lenne neki, de a több jobb...)nem mintha probléma lenne ezzel.Amadeus91De mit keres Oszkó Péter a Wizz Air-ben?apeszosValószínű, hogy nettóelégsokat.laccoo74
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
nem mintha probléma lenne ezzel.De mit keres Oszkó Péter a Wizz Air-ben?apeszosValószínű, hogy nettóelégsokat.laccoo74
több mint 12 éve
De mit keres Oszkó Péter a Wizz Air-ben?apeszosValószínű, hogy nettóelégsokat.
több mint 12 éve
De mit keres Oszkó Péter a Wizz Air-ben?