Politika
65 feliratkozó
több mint 12 éve
Köztársasági elnökhöz nem árt egy köztársaság is. A Közgép egyelőre tudtommal még RT, nem KT.én sajnálom, hogy Áder aláírja, mert az előzetes boozásom ellenére mutatott olyan jeleket, hogy korrekt köztársasági elnök lesz. Kár.Amadeus91Korrekt köztársasági elnökhöz méltóan nem lép ki közjogi funkciójából. A köztársasági elnöknek nem funkciója politikai okokból lázítani a népet, bármennyire szeretnéd.Rajna
több mint 12 éve
a népet kéne szolgálnia és nem a pártját. (fiatal vagyok és romantikus)én sajnálom, hogy Áder aláírja, mert az előzetes boozásom ellenére mutatott olyan jeleket, hogy korrekt köztársasági elnök lesz. Kár.Amadeus91Korrekt köztársasági elnökhöz méltóan nem lép ki közjogi funkciójából. A köztársasági elnöknek nem funkciója politikai okokból lázítani a népet, bármennyire szeretnéd.Rajna
több mint 12 éve
én sajnálom, hogy Áder aláírja, mert az előzetes boozásom ellenére mutatott olyan jeleket, hogy korrekt köztársasági elnök lesz. Kár.Amadeus91Korrekt köztársasági elnökhöz méltóan nem lép ki közjogi funkciójából. A köztársasági elnöknek nem funkciója politikai okokból lázítani a népet, bármennyire szeretnéd.
több mint 12 éve
Hát persze. Áder pont azt tette, amire jogosítványa volt. Ha azt teszi amit mondasz, őt lövik le először, és nem a lázadók.. 😛Mondjátok meg, mit tehetett volna?apeszoslázadásra szólít fel.Amadeus91
több mint 12 éve
Mondjátok meg, mit tehetett volna?apeszoslázadásra szólít fel.
több mint 12 éve
sajnos nem az van ebben az elkúrt alappiszkozatban, hogy "a KE 5 napon belül dönt arról, hogy elfogadja-e", hanem hogy "5 napon belül elfogadja, és a hivatalos lapban kihirdeti".egyetlen alternatívája a lemondás lehetett volna, és akkor esetleg kapunk egy még rosszabbat (nem a smittpali-féle gagyi szintre gondolok, a Führer annak idején Torgyán doktort is majdnem elnökké tette. ja, hát ennyire lehet komolyan venni, de ezt úgy pármillióan képesek voltak elfelejteni.)
több mint 12 éve
Mondjátok meg, mit tehetett volna?apeszosLemond. Nah jó, nem, felébredtem. 😀 De ilyen 22-es csapdahelyzetnél akár ezt is mondhatta volna... Akár.
több mint 12 éve
Mondjátok meg, mit tehetett volna?
több mint 12 éve
Akkor mégiscsak marad pártkatona. Kár....
több mint 12 éve
én sajnálom, hogy Áder aláírja, mert az előzetes boozásom ellenére mutatott olyan jeleket, hogy korrekt köztársasági elnök lesz. Kár.
több mint 12 éve
M1-en Áder éppen most lázad fel Orbánnal szemben az alaptörvényt illetően!Edit: Sajnos nem, csak mosta kezeit, mint Pilatus. Aláírja!
több mint 12 éve
"egy egész karriert dobott el, hogy robot legyen.."Zseniális:Oriási.
captiongenerator.com/2909/VIktor-s-a-rezsicskkents#.UT7zDvHTHs4.facebook
Putyin íze még itt a számban...
Hát görög vagyok én bazmeg?
..dátum, pecsét.
Nem bízhatom ezt is a Kerényire.
stb.Sobri Jóska
"Negyedjére bazdmeg"
"Simicska elégedett lehet, leszarom már."
😀zinedine5
"..nyugi Gabika, a helyeden maradsz, jól teljesítettél."
A CSÚÚCS: "A Boros Norbi van e mögött. Szőke Feri majd meglapogatja lelkiismereti alapon." 😀 😀
több mint 12 éve
Zseniális:Oriási.
captiongenerator.com/2909/VIktor-s-a-rezsicskkents#.UT7zDvHTHs4.facebook
..dátum, pecsét.
stb.Sobri Jóska
"Negyedjére bazdmeg"
"Simicska elégedett lehet, leszarom már."
😀
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/03/13/schmitt_szivesen_lenne_ujra_nagykovet/...addig nyerjek főnyereményt a lottón, amíg a Forintot átváltják Dollárra és Ferihegyről felszáll az utolsó gép. 😕
valamiből meg kell élni.
index.hu/gazdasag/2013/03/13/gyors_osszeomlasba_rohansz_magyarorszag/Amadeus91
több mint 12 éve
Zseniális:captiongenerator.com/2909/VIktor-s-a-rezsicskkents#.UT7zDvHTHs4.facebook
..dátum, pecsét.
stb.
több mint 12 éve
index.hu/belfold/2013/03/13/schmitt_szivesen_lenne_ujra_nagykovet/valamiből meg kell élni.
index.hu/gazdasag/2013/03/13/gyors_osszeomlasba_rohansz_magyarorszag/
több mint 12 éve
index.hu/gazdasag/2013/03/12/iparkamara/némmá, Parragh kiszólt a NER-ből? cúnya vége lesz ennek a számára, én előre szóltam.
de még mennyire hiányzik....Amadeus91
több mint 12 éve
velemenyvezer.blog.hu/2013/03/13/orban_mar_az_eu-penzek_elbukasara_keszulhetAz a % még lehet alacsonyabb is.

több mint 12 éve
Bocsánat, hogy kijavítalak, de a 30%-os támogatás már régóta nem jellemző. Az átlag 40-50%, a nagyon nagy összegű (már kkv szinten) kiírásoknál is 35% körül van. A macera viszont megvan, valóban, de 200 milliós beruházásnál, ha kaphatok 100-at, ott már érdemes kínlódni vele.....index.hu/gazdasag/2013/03/12/iparkamara/Azt látom nem nagyon reklámozta, hogy minden fejlesztésre költött 100 forintból 94-et az EU adott. Ami azért is elképesztő szám, mert a kkv-k átlagban olyan 30%-os támogatásban részesülnek. Ami 10 millió forintnál persze még mindig 3 millió forint ingyen pénz, csak sokan úgy vannak vele, hogy inkább hagyják a picsába, mert amit ezért szopni kell, az szinte elviselhetetlen, hát inkább ülnek a seggükön.füligjimmy
de még mennyire hiányzik....Amadeus91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem kellene egyből ledegralálni, mert nem vagyunk egy állásponton. Nem mondtam, hogy könnyű munka, és megérdemlik a pénzt, amit kapnak. De ne magyarázza már meg senki, hogy mondjuk egy 85 éves bíró ugyan olyan gyorsan és hatékonyan tud dolgozni, mint egy 55 éves mondjuk. Emiatt igen is lehet lassulás. Túlterhelve? 24 évük volt olyan szabályokat hozni, amikkel lehetne gyorsítani az egész ügymeneten, mégsem sikerült sehova se fejlődni. Részemről ezt befejeztem, mert nincs kedvem lenéző állásponttal szembemenniSziasztok!Azt gondolom, hogy halvány fogalmad sincs arról, amiről beszélsz.
Elnézést, hogy nem éppen a témába vágót kérdezek, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szubjektív véleményt fogok mondani, de bizton állíthatom, hogy sokan látják ezt így.
Ha jól értem, az "EU és a barátai" az egész demokrácia vége történetet a bírák korai? nyugdíjazása miatt erőlteti. Eleve nem tudom mire fel kellene egy bíró a pulpitusból egyből a koporsóba dőljön, és aztán csodálkoznak, hogyha évekig tart minden piszlicsáré ügy.....
Rendben, sokat tanulnak hozzá, és nem lehet valaki az egyetem után egyből bíró. De nekem ez simán csak pénzéhségnek tűnik. Amíg a napjai nagy rész abból áll, hogy elnapolgatja a tárgyalásokat, persze hogy megéri csinálni, minthogy a nyugdíjas éveit töltse kisebb pénzből (nem épp minimálnyugdíj szint persze).
Most a hatékonyságot nem is szeretném felhozni, vagy esetleg a média által felkapott ügyekben tanúsított hosszas bénázást vagy felháborító ítélkezést (lásd Cozma ügy, Mori mészárlás, vagy a kavarás a Kulcsár ügyben.....).
Egy szó mint száz, nem igazán értem, mire fel kérik ki maguknak a bírák az egyéni elbírálásmódot, amikor a teljesítményükkel nem szolgálnak rá.....
Mit gondoltok a témáról?flzoli
A bíróságok ki vannak véreztetve, kurva szarul vannak ellátva, a bírók rettenetesen túl vannak terhelve, ez hozzájárul az ügyek elhúzódásához, de annak még egy csomó eljárásügyi oka is lehet, ami a legkevésbé sem a bírók hibája. Azt meg fogadd el, hogy egy bíró jobban meg tudja ítélni az egyes ügyeket, mint a közvélemény - egyébként mindig csóválom a fejem, amikor emberek könnyű szívvel ítélkeznek mások - bűnösök - felett, nekem pl kurvára nem hiányzik, hogy emberi életekről döntsek, el sem tudom képzelni, milyen lehet ilyen felelősséggel együtt élni.Jakehomer
több mint 12 éve
Bár nyilván semmilyen jelentősége, de ...index.hu/belfold/2013/03/12/a_bajor_parlament_elnoke_lemondta_talalkozojat_koverrel/
több mint 12 éve

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P