Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Udvardi Gyulának volt egy jó mondása, amikor a klasszikus Cardinals-Packers wild card meccsen 21 ponttal égtünk, jött is a nézői sms, hogy Gyula mondjon már valami biztatót a Packersre, erre ő:telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
“Nagyon szurkol az egészségügyben dolgozóknak, hogy még jobbá tegyék a rendszert.”
HajráFradiegészségügy. Partvonalról szorít nektek Gábor!
Toca
-Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy maga rákos, alig van két hónapja hátra...
-Jajj, Szűzmáriám, doktor úr, mondjon már valami biztatót is!
-Hajrá Kovács néni!"
somoskovig
Hajrá
több mint 1 éve
Ez a videó megint nagyon jó lett a Partizántól:youtu.be/3FMwnMw57jo?si=l04vNiX12tKARjCQ
több mint 1 éve
Csurran, cseppen...telex.hu/techtud/2025/02/02/nis2-kiberbiztonsagi-audit-sztfh-rendelet-dijak-reszletszabalyok-hunguard
több mint 1 éve
- Kovács néni, van egy jó még egy rossz hírem.telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
“Nagyon szurkol az egészségügyben dolgozóknak, hogy még jobbá tegyék a rendszert.”
Toca
-Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy maga rákos, alig van két hónapja hátra...
-Hajrá Kovács néni!"
somoskovig
- Jajj, mi a rossz hír?
- Egy hatalmas folt van a tüdején.
- De akkor mi a jó?
- Ha gondolja, photoshoppal kiszedhetem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Pedig a Carpenter választás óta éppen hogy értelmet nyer.www.reddit.com/r/hungary/comments/1ifz2rp/vend%C3%A9geskedtem_az_%C3%B6nk%C3%A9nyes_m%C3%A9rvad%C3%B3ban_a_pesti/Rakerestem erre az Ambrozy Aronra. Ez a csavo tobb kepen is Seahawks sapkaban virit. Elfogott a szekunder szegyenerzet 😀
Negritis, a vajda
Duff
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ifz2rp/vend%C3%A9geskedtem_az_%C3%B6nk%C3%A9nyes_m%C3%A9rvad%C3%B3ban_a_pesti/Rakerestem erre az Ambrozy Aronra. Ez a csavo tobb kepen is Seahawks sapkaban virit. Elfogott a szekunder szegyenerzet 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/1ifz2rp/vend%C3%A9geskedtem_az_%C3%B6nk%C3%A9nyes_m%C3%A9rvad%C3%B3ban_a_pesti/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol"Kovács néni az orvosnál:
Toca
-Hajrá Kovács néni!"
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/02/03/kubatov-az-indexnek-beszelt-a-sajat-valasarol-magyar-peterrol-es-a-nemzeti-sportrol“Nagyon szurkol az egészségügyben dolgozóknak, hogy még jobbá tegyék a rendszert.”
Hajrá
több mint 1 éve
Nem a Fidesz a baj.Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
Úgy néz ki, sosem mosom le magamról, pedig pár hónapja megírtam, hogy új ember vagyok, mert otthagytam a gyulit és beláttam az összes hibám, stb, de ti feszt jöttök a multammal😅😅😅pedig már tiszas vagyok ezerrel😂
Az amifoci fórumon nincs bocsánat tesó 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
| Hanem a Miele. |
De ezt te is tudod 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Azt nem írtad, hogy a Fideszből is kiábrándultál és sosem lesz az a pénz, hogy újra rájuk szavazz 😛Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
Úgy néz ki, sosem mosom le magamról, pedig pár hónapja megírtam, hogy új ember vagyok, mert otthagytam a gyulit és beláttam az összes hibám, stb, de ti feszt jöttök a multammal😅😅😅pedig már tiszas vagyok ezerrel😂
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
számlatömbCsak egészség legyen és számlatömb! 🙏🏻😇Te könnyen beszélsz, amíg csilingel a kassza 😄Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
aztán mikor jön a kísértés akkor lesz érdekes hogy hova húz az X
Negritis, a vajda
MC12
warr_b
MC12
....
bolondok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Csak egészség legyen és számlatömb! 🙏🏻😇Te könnyen beszélsz, amíg csilingel a kassza 😄Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Majd ha a Miele sutőbe belevan karcolva MP feje!Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Nemtom hova mehetne...máshol feljött Majka és a Bindzsisztán, aztán írtam, hogy feldolgozhatna még pár számot, szigorúan '90-es évek MTV és Viva rap zenékből, többre nem nagyon terjed ki a tudásom.dmx-party up-> pinyő xd
Ha valakinek van jobb ötlete, jöhet meg persze lehet variálni bőven 😊
Will Smith - Miami -> Adria, Lölő, Andika
TLC - No Scrubs -> Rogán Cilli feat. Sarki Kata
Ice Cube - You Know How We Do It -> A Geri
Puff Dadyy - Notorius B.I.G: Mo' Money Mo Problem -> Kuszaszem feat. Big Marci
2 Pac - California Love -> Bobo
Coolio - Gangsta's Paradise - > Pintér Satya
Ice Cube - It Was a Good Day -> Rogán "Anti" Antal
Cypress Hill - Insane in the Brain -> Kósa Lala / Deutsch "Dec it" Tomi
2 Pac - All Eyez On Me -> Lézer Johnny (versenyben: Pras - Ghetto Supastar)
Busta Rhymes - Dangerous -> Kakadu
Dr. Dre - The Next Episode -> Döbrögi
Ráadás:
The Notorious B.I.G. - Hypnotize -> MP
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Te könnyen beszélsz, amíg csilingel a kassza 😄Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Méghogy nincsenek kiábrándult fideszesek…MzP lájkolja ezt!mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
mondani könnyűHogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Ez itt nem a második esélyek helye.Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Hogy ti mekkora rohadekok vagytok, ezt most olvastam csak😃remelem buknak 26-banCsak nehogy kapjatok megint egy kis családi adókedvezményt és meginogjon a hited 😀
JC6 (Mr. Miele)
Hanni
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Kinek testvére Nanejah még a Nina 99 luftballoon mehetne gulyás geri kipukkadt a lufi dumájára 😀Nena
Negritis, a vajda
Assurbanapli
több mint 1 éve
Komár László feat Deutsch Tamás - No misstompikához nekem valamiért ez ugrik be instant
gordon
www.youtube.com/watch?v=6Ye34rhuhdw
több mint 1 éve
Komár László feat Deutsch Tamás - No miss