Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Komár László feat Deutsch Tamás - No misstompikához nekem valamiért ez ugrik be instant
gordon
www.youtube.com/watch?v=6Ye34rhuhdw
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Komár László feat Deutsch Tamás - No miss
több mint 1 éve
jah még a Nina 99 luftballoon mehetne gulyás geri kipukkadt a lufi dumájára 😀Nena
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nem is igazán a számban szóló szöveg volt nálam a lényeg, hanem a cím, látványvilág és az érzés amit közvetítettek 😊Nemtom hova mehetne...máshol feljött Majka és a Bindzsisztán, aztán írtam, hogy feldolgozhatna még pár számot, szigorúan '90-es évek MTV és Viva rap zenékből, többre nem nagyon terjed ki a tudásom.N.W.A - Dope Man -> Deutsch Tamás
Ha valakinek van jobb ötlete, jöhet meg persze lehet variálni bőven 😊
Will Smith - Miami -> Adria, Lölő, Andika
TLC - No Scrubs -> Rogán Cilli feat. Sarki Kata
Ice Cube - You Know How We Do It -> A Geri
Puff Dadyy - Notorius B.I.G: Mo' Money Mo Problem -> Kuszaszem feat. Big Marci
2 Pac - California Love -> Bobo
Coolio - Gangsta's Paradise - > Pintér Satya
Ice Cube - It Was a Good Day -> Rogán "Anti" Antal
Cypress Hill - Insane in the Brain -> Kósa Lala / Deutsch "Dec it" Tomi
2 Pac - All Eyez On Me -> Lézer Johnny (versenyben: Pras - Ghetto Supastar)
Busta Rhymes - Dangerous -> Kakadu
Dr. Dre - The Next Episode -> Döbrögi
Ráadás:
The Notorious B.I.G. - Hypnotize -> MP
Lúdas Solymi
1987 igaz, de szerintem ez a legjobb kokainról szóló rap
KeyG
De még mehetne ez is:
Puff Daddy - I'll Be Missing You -> OV to Szájer
Vagy: Salt N Pepa - Push It / Let's Talk About Sex- Szájer
Esetleges csere:
Vanilla Ice - Ice Ice Baby -> Kakadu
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
jah még a Nina 99 luftballoon mehetne gulyás geri kipukkadt a lufi dumájára 😀
több mint 1 éve
Nemtom hova mehetne...máshol feljött Majka és a Bindzsisztán, aztán írtam, hogy feldolgozhatna még pár számot, szigorúan '90-es évek MTV és Viva rap zenékből, többre nem nagyon terjed ki a tudásom.N.W.A - Dope Man -> Deutsch Tamás
Ráadás:
Lúdas Solymi
1987 igaz, de szerintem ez a legjobb kokainról szóló rap
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nemtom hova mehetne...máshol feljött Majka és a Bindzsisztán, aztán írtam, hogy feldolgozhatna még pár számot, szigorúan '90-es évek MTV és Viva rap zenékből, többre nem nagyon terjed ki a tudásom.carpe diem - álom hajó -> borkai 😊
Ráadás:
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Nemtom hova mehetne...máshol feljött Majka és a Bindzsisztán, aztán írtam, hogy feldolgozhatna még pár számot, szigorúan '90-es évek MTV és Viva rap zenékből, többre nem nagyon terjed ki a tudásom.Ha valakinek van jobb ötlete, jöhet meg persze lehet variálni bőven 😊
Ráadás:
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/02/01/bombariado-gyanusitott-15-eves-fiu-rendorseg-terrorcselekmeny

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ja és a zöme meg már auslander lenne....már mindenkibe is minden szart látnak....bárcsak valahogy buknának 2026-ban...24 évesek lettek volna a Bokros csomag miatt elvetett gyerekek. Elkezdhettek volna szülni, de nem tudtak mert a Bokros csomag helyett meg sem született.24.hu/belfold/2024/10/16/szuletesszam-alacsony-kormany-magyarazat-bokros-csomag/azt mondják már meg nekem hogy mi a faszért csökken 2010 óta is?
Ennél nagyobb faszságot nem tudtak kitalálni....
Legközelebb már Ádám és Éva lesz a hibás mert nincs elég gyerek?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Jaj már, hogy mindent el kell magyarázni bötűről-bötüre!
Toca
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
24 évesek lettek volna a Bokros csomag miatt elvetett gyerekek. Elkezdhettek volna szülni, de nem tudtak mert a Bokros csomag helyett meg sem született.24.hu/belfold/2024/10/16/szuletesszam-alacsony-kormany-magyarazat-bokros-csomag/azt mondják már meg nekem hogy mi a faszért csökken 2010 óta is?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Jaj már, hogy mindent el kell magyarázni bötűről-bötüre!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Plusz ez a nem megyek és vonszolni meg lökdösni kell, ritka ellenszenves viselkedés..www.youtube.com/watch?v=itEX4t8dGVc&t=122s Azért szép hogy itt tartunk 2025-ben.De legalább kreatívak és nem a kamera gyártási számára voltak kíváncsiak hanem egyszer csak lejárt a forgatási engedély.fura, mert értem, hogy OV, de lehet azt mondani, hogy megvan a sajtó helye, nem oda mentek, akkor cumi
Porsan
nyilván nem volt szép, de ezt szerintem nem nagyon mutogatnám
NB2
Mondjuk a magánterület kijelentés elég vicces, annak tudatában hogy 42 milliárd közpénz lett elköltve 😅
több mint 1 éve
Pedig egyszeru.Mert 2010-től az "elmútnyócév", azóta meg az "azelőttinyócév" az oka a népességnövekedés stagnálásának.24.hu/belfold/2024/10/16/szuletesszam-alacsony-kormany-magyarazat-bokros-csomag/azt mondják már meg nekem hogy mi a faszért csökken 2010 óta is?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Ha nem lenne ilyen sikeres kormányunk családpolitikája már 6 millióan sem lennénk.
Isten áldja meg a mi kedves vezetőnket!
kittli
Szuletesek szama a Kadar korszakban es utana.
A szamok nem hazudnak.
több mint 1 éve
Mert 2010-től az "elmútnyócév", azóta meg az "azelőttinyócév" az oka a népességnövekedés stagnálásának.24.hu/belfold/2024/10/16/szuletesszam-alacsony-kormany-magyarazat-bokros-csomag/azt mondják már meg nekem hogy mi a faszért csökken 2010 óta is?
ThundersNFL a Paraszt
Negritis, a vajda
Ha nem lenne ilyen sikeres kormányunk családpolitikája már 6 millióan sem lennénk.
Isten áldja meg a mi kedves vezetőnket!
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/10/16/szuletesszam-alacsony-kormany-magyarazat-bokros-csomag/azt mondják már meg nekem hogy mi a faszért csökken 2010 óta is?
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/10/16/szuletesszam-alacsony-kormany-magyarazat-bokros-csomag/Ennél nagyobb faszságot nem tudtak kitalálni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=itEX4t8dGVc&t=122s Azért szép hogy itt tartunk 2025-ben.De legalább kreatívak és nem a kamera gyártási számára voltak kíváncsiak hanem egyszer csak lejárt a forgatási engedély.fura, mert értem, hogy OV, de lehet azt mondani, hogy megvan a sajtó helye, nem oda mentek, akkor cumi
Porsan
nyilván nem volt szép, de ezt szerintem nem nagyon mutogatnám
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/31/nemzeti-konzultacio-nyomkoveto-kovetes-kommukacis-ceg😄😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=itEX4t8dGVc&t=122s Azért szép hogy itt tartunk 2025-ben.De legalább kreatívak és nem a kamera gyártási számára voltak kíváncsiak hanem egyszer csak lejárt a forgatási engedély.
több mint 1 éve
444.hu/2025/01/31/lazar-karacsony-takaritsa-ki-a-rakosrendezotLézer Janó mit erőlködik amúgy egy állam által tulajdonolt terület kapcsán?
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/01/31/igy-gyoztuk-le-a-covid-jarvanyt-46-milliardert-veszunk-meg-vakcinat/Mondjuk ezzel most mi a baj amit nem látok?
Beki
több mint 1 éve
- Tudja, Virág elvtárs, én ideológiailag nem vagyok elég képzett, biztos ezért nem értem.valamelyik mémkirály vagy ai guru ebből csinálhatna egy shortot vagy képpoént 😀
- Mit nem ért, Pelikán?
- Ezt a szankciódolgot. Mert, ugyebár, eddig mindig azt mondta Bástya elvtárs, hogy a szankciók a háborút szolgálják. Erre ma meg azt mondja Bástya elvtárs a rádióban, hogy a békét szolgálják. Hogy szolgálhatják egyszerre a háborút is, meg a békét is, Virág elvtárs? Az atyaúristen, az se érti ezt.
- Ezen lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!
Zsellér van de Vrij
több mint 1 éve
- Tudja, Virág elvtárs, én ideológiailag nem vagyok elég képzett, biztos ezért nem értem.- Mit nem ért, Pelikán?
- Ezt a szankciódolgot. Mert, ugyebár, eddig mindig azt mondta Bástya elvtárs, hogy a szankciók a háborút szolgálják. Erre ma meg azt mondja Bástya elvtárs a rádióban, hogy a békét szolgálják. Hogy szolgálhatják egyszerre a háborút is, meg a békét is, Virág elvtárs? Az atyaúristen, az se érti ezt.
- Ezen lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil