Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Meg a korai halálozás. Meg kevesebb pénzt az egészségügynek! 😊A fogyasztási ráta az alacsonyabb keresetűeknél és a középosztálynál sokkal magasabb, mint a magasabbaknál.Az időskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése.
Nagy Marton - kozgaz geniusz
JéBé
Kampman
több mint 1 éve
miért, rógánt is pikk pakk lekapták a tiltólistáról nem?Különlleges kapcsolat= MAL FMAKT (maralago, fizeccmintakatonatiszt)“A magyarok kockáztatják az Egyesült Államokkal való különleges kapcsolatukat, ha a jövő évi választásokon leszavazzák Orbán Viktort – mondta Donald Trump amerikai elnök korábbi budapesti megbízottja. “ (Cornstein)Egyébként ez a Cornstein vajon tisztában van azzal, hogy a "különleges kapcsolat"-nak még egyelőre semmi jele vagy bizonyítéka nincs? Mármint én tudom, hogy csak 1 hete van hatalmon Trump, de attól még szerintem egy ilyen mondat jelen pillanatban inkább baromság, mint fenyegetés. Kb. Vanuatuval különlegesebb a kapcsolatunk, mint egyelőre a US-el... 😀
A Szuverenitásvédelmi Hivatal akkor most OV-t fogja vizsgálni, mint MP-t Weber hasonló mondatai miatt csak ellentétes előjellel? azért ez vicces 😊
MC12
StormST
sutianap
nem?
több mint 1 éve
technikailag visszahozhatná ha az itt forgató studiók őket használnákEgy ekkora stúdió nem önfenntartó, és soha nem is lesz az, az állam fog beszállni az üzemeltetésbe.ez eddig 1-1, egyszerűbb lenne tények mentén vitatkozni xdDehogy hozná..42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.mondjuk az speciel legalább visszahozná az árát belátható időn belül sztem
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
42 millárd… fel sem fogom mennyi pénz. Hihetetlen. Mennyi jó dologra mehetett volna.. remelem buknak 26-ban
JC6 (Mr. Miele)
de nem 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egy ekkora stúdió nem önfenntartó, és soha nem is lesz az, az állam fog beszállni az üzemeltetésbe.ez eddig 1-1, egyszerűbb lenne tények mentén vitatkozni xdDehogy hozná..42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.mondjuk az speciel legalább visszahozná az árát belátható időn belül sztem
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
42 millárd… fel sem fogom mennyi pénz. Hihetetlen. Mennyi jó dologra mehetett volna.. remelem buknak 26-ban
több mint 1 éve
ez eddig 1-1, egyszerűbb lenne tények mentén vitatkozni xdDehogy hozná..42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.mondjuk az speciel legalább visszahozná az árát belátható időn belül sztem
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Dehogy hozná..42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.mondjuk az speciel legalább visszahozná az árát belátható időn belül sztem
JC6 (Mr. Miele)
fake.id
több mint 1 éve
42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.Hogy mire?
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
Pontosabb lett volna úgy fogalmaznom, hogy az ügyből a Fidesz nem tud politikai veszteség nélkül kijönni.Ennek a projectnek szerintem soha semmilyen szinten nem volt oka vagy célja a politikai nyereség. Elég nekik, ha nem lesz belőle nagy veszteség. Alapvetően az időzítés se lett volna rossz, a választásokig pont elfelejtette volna sok ember, ha nincs ez az elővásárlásos amatőrködés/dupla pénzlehúzási próbálkozás, így meg mehetnek pereskedni évekre és marad a felszínen a dolog. Karigeri pont most mondta a Telexen, hogy ők tudtak az elővásárlásról, bár azt hitték, hogy az eladás előtt elintézi a kormány, hogy ne legyen útban addigra, de nem verték nagy dobra, hátha mégis ott marad és bejött, mert vagy arroganciából vagy amatőrségből, nem foglalkoztak vele a fidesznél és most visszanyal a fagyi...Ebből a Dubaj-botrányból, ha ügyesen teszi a dolgát az ellenzék, beleértve Vitézyt és Karácsonyt (egyébként mind a ketten nagyon jól tolják eddig), a Fidesz nem tud politikai nyereséggel kijönni. Ez olyan téma, amit országos üggyé lehet emelni, a vidéki Mo-n is át lehet nyomni. Elég Vitézy négy pontját ismételgetni, ami arról szól, hogy a Fidesz miért megy fundamentálisan szembe azzal, amit szavakban képvisel. Ha azt nem is tudja a választók nagy része, hol van Rákosrendező, azt tudja, hol van a Hősök tere.Én nem vagyok benne biztos, hogy menekülni akarnak. Az biztos, hogy káosz van, de nekik Budapest úgyse fontos szavazatszámban, vagyis már feladták, a vidékieket meg szerintem nem fogja ez megmozgatni, max úgy, hogy "a szemét ellenzékieknek semmi se jó és bántják szegény fideszt, pedig ők csak pénzt hoznának az országba". Ergó, ha ezt átnyomják erőből, azzal nem fognak szavazatot veszíteni, de a zsebüket 10-20 évre megtömik, még kormányváltás esetére is...Nekem egyébként ez a kedvenc részem:Számomra ez a hablatyolás jó jel, az látszik, hogy próbálnak menekülni ebből a minden elemében katasztrofális sztoriból.
Azt mondta, Rákosrendező esetében kíváncsiak voltak, hogy a tőkeerős arab fél „mit szeretne piaci alapon megvalósítani, s ha már láttuk a terveket, akkor tudunk a kerületekkel és a fővárossal elindítani egy részletekbe menő egyeztetést”.Az időrend a rossz csak, hiszen előbb adják el nekik, mont hogy elvárják tőlük, hogy elmondják mit is kezdenének vele...
StormST
nagylaza, főpohárnok
StormST
Az pedig nagy tévedés, hogy a Fidesznek "Budapest úgyse fontos szavazatszámban". Hát dehogynem. Nemcsak a listás szavazatok, hanem az ún. győztes kompenzáció miatt is az. Ha marad a trend, és a Fidesz népszerűsége a kisebb városokban is csökken, akkor pláne fontos lesz.
nagylaza, főpohárnok
A budapesti győztes kompenzációs dologban viszont pont a Tisza segíthet nekik, ha ráindít mindenhol az addigi ellenzéki képviselőkre (főleg mert ugye pár helyen az inkumbens hatást is megkavarták), ahelyett, hogy kiegyezne velük, lesznek 40-30-30-as körzetek, ott meg nem sok szavazat megy a győztes a kompenzáción, bárki nyer is...
StormST
Az a veszély valóban fennáll, amit írsz, hogy a regnáló egyéni képviselők és a tiszások elindulnak egymás ellen Bp-en, de a Fidesznek erre (a kavaráson kívül) csekély a ráhatása. Nyilván MP is pontosan tisztában van azzal, hogy a politikai kényszerűség - függetlenül attól, hogyan áll a többi párt népszerűsége - az együttműködést, a koordinált indulást diktálja Bp-en. Ha ez mégse történik meg, akkor szar van a palacsintában. A másik lehetőség: addigra olyan toronymagasan fog vezetni a Tisza a Fidesz előtt, hogy az OEVK-kban is cunamira számíthat. Ennek azonban lényegesen kisebb, kb. nulla a valószínűsége.
több mint 1 éve
A fogyasztási ráta az alacsonyabb keresetűeknél és a középosztálynál sokkal magasabb, mint a magasabbaknál.Az időskori szegénység esélyét csökkenti a nyugdíjak emelése.
Nagy Marton - kozgaz geniusz
JéBé
több mint 1 éve
A fogyasztási ráta az alacsonyabb keresetűeknél és a középosztálynál sokkal magasabb, mint a magasabbaknál.Nagy Marton - kozgaz geniusz
több mint 1 éve
Ennek a projectnek szerintem soha semmilyen szinten nem volt oka vagy célja a politikai nyereség. Elég nekik, ha nem lesz belőle nagy veszteség. Alapvetően az időzítés se lett volna rossz, a választásokig pont elfelejtette volna sok ember, ha nincs ez az elővásárlásos amatőrködés/dupla pénzlehúzási próbálkozás, így meg mehetnek pereskedni évekre és marad a felszínen a dolog. Karigeri pont most mondta a Telexen, hogy ők tudtak az elővásárlásról, bár azt hitték, hogy az eladás előtt elintézi a kormány, hogy ne legyen útban addigra, de nem verték nagy dobra, hátha mégis ott marad és bejött, mert vagy arroganciából vagy amatőrségből, nem foglalkoztak vele a fidesznél és most visszanyal a fagyi...Ebből a Dubaj-botrányból, ha ügyesen teszi a dolgát az ellenzék, beleértve Vitézyt és Karácsonyt (egyébként mind a ketten nagyon jól tolják eddig), a Fidesz nem tud politikai nyereséggel kijönni. Ez olyan téma, amit országos üggyé lehet emelni, a vidéki Mo-n is át lehet nyomni. Elég Vitézy négy pontját ismételgetni, ami arról szól, hogy a Fidesz miért megy fundamentálisan szembe azzal, amit szavakban képvisel. Ha azt nem is tudja a választók nagy része, hol van Rákosrendező, azt tudja, hol van a Hősök tere.Én nem vagyok benne biztos, hogy menekülni akarnak. Az biztos, hogy káosz van, de nekik Budapest úgyse fontos szavazatszámban, vagyis már feladták, a vidékieket meg szerintem nem fogja ez megmozgatni, max úgy, hogy "a szemét ellenzékieknek semmi se jó és bántják szegény fideszt, pedig ők csak pénzt hoznának az országba". Ergó, ha ezt átnyomják erőből, azzal nem fognak szavazatot veszíteni, de a zsebüket 10-20 évre megtömik, még kormányváltás esetére is...Nekem egyébként ez a kedvenc részem:Számomra ez a hablatyolás jó jel, az látszik, hogy próbálnak menekülni ebből a minden elemében katasztrofális sztoriból.
Azt mondta, Rákosrendező esetében kíváncsiak voltak, hogy a tőkeerős arab fél „mit szeretne piaci alapon megvalósítani, s ha már láttuk a terveket, akkor tudunk a kerületekkel és a fővárossal elindítani egy részletekbe menő egyeztetést”.Az időrend a rossz csak, hiszen előbb adják el nekik, mont hogy elvárják tőlük, hogy elmondják mit is kezdenének vele...
StormST
nagylaza, főpohárnok
StormST
Az pedig nagy tévedés, hogy a Fidesznek "Budapest úgyse fontos szavazatszámban". Hát dehogynem. Nemcsak a listás szavazatok, hanem az ún. győztes kompenzáció miatt is az. Ha marad a trend, és a Fidesz népszerűsége a kisebb városokban is csökken, akkor pláne fontos lesz.
nagylaza, főpohárnok
A budapesti győztes kompenzációs dologban viszont pont a Tisza segíthet nekik, ha ráindít mindenhol az addigi ellenzéki képviselőkre (főleg mert ugye pár helyen az inkumbens hatást is megkavarták), ahelyett, hogy kiegyezne velük, lesznek 40-30-30-as körzetek, ott meg nem sok szavazat megy a győztes a kompenzáción, bárki nyer is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Különlleges kapcsolat= MAL FMAKT (maralago, fizeccmintakatonatiszt)“A magyarok kockáztatják az Egyesült Államokkal való különleges kapcsolatukat, ha a jövő évi választásokon leszavazzák Orbán Viktort – mondta Donald Trump amerikai elnök korábbi budapesti megbízottja. “ (Cornstein)Egyébként ez a Cornstein vajon tisztában van azzal, hogy a "különleges kapcsolat"-nak még egyelőre semmi jele vagy bizonyítéka nincs? Mármint én tudom, hogy csak 1 hete van hatalmon Trump, de attól még szerintem egy ilyen mondat jelen pillanatban inkább baromság, mint fenyegetés. Kb. Vanuatuval különlegesebb a kapcsolatunk, mint egyelőre a US-el... 😀
A Szuverenitásvédelmi Hivatal akkor most OV-t fogja vizsgálni, mint MP-t Weber hasonló mondatai miatt csak ellentétes előjellel? azért ez vicces 😊
MC12
StormST

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
“A magyarok kockáztatják az Egyesült Államokkal való különleges kapcsolatukat, ha a jövő évi választásokon leszavazzák Orbán Viktort – mondta Donald Trump amerikai elnök korábbi budapesti megbízottja. “ (Cornstein)Egyébként ez a Cornstein vajon tisztában van azzal, hogy a "különleges kapcsolat"-nak még egyelőre semmi jele vagy bizonyítéka nincs? Mármint én tudom, hogy csak 1 hete van hatalmon Trump, de attól még szerintem egy ilyen mondat jelen pillanatban inkább baromság, mint fenyegetés. Kb. Vanuatuval különlegesebb a kapcsolatunk, mint egyelőre a US-el... 😀
MC12

több mint 1 éve
Ebből a Dubaj-botrányból, ha ügyesen teszi a dolgát az ellenzék, beleértve Vitézyt és Karácsonyt (egyébként mind a ketten nagyon jól tolják eddig), a Fidesz nem tud politikai nyereséggel kijönni. Ez olyan téma, amit országos üggyé lehet emelni, a vidéki Mo-n is át lehet nyomni. Elég Vitézy négy pontját ismételgetni, ami arról szól, hogy a Fidesz miért megy fundamentálisan szembe azzal, amit szavakban képvisel. Ha azt nem is tudja a választók nagy része, hol van Rákosrendező, azt tudja, hol van a Hősök tere.Én nem vagyok benne biztos, hogy menekülni akarnak. Az biztos, hogy káosz van, de nekik Budapest úgyse fontos szavazatszámban, vagyis már feladták, a vidékieket meg szerintem nem fogja ez megmozgatni, max úgy, hogy "a szemét ellenzékieknek semmi se jó és bántják szegény fideszt, pedig ők csak pénzt hoznának az országba". Ergó, ha ezt átnyomják erőből, azzal nem fognak szavazatot veszíteni, de a zsebüket 10-20 évre megtömik, még kormányváltás esetére is...Nekem egyébként ez a kedvenc részem:Számomra ez a hablatyolás jó jel, az látszik, hogy próbálnak menekülni ebből a minden elemében katasztrofális sztoriból.
StormST
nagylaza, főpohárnok
StormST
több mint 1 éve
“A magyarok kockáztatják az Egyesült Államokkal való különleges kapcsolatukat, ha a jövő évi választásokon leszavazzák Orbán Viktort – mondta Donald Trump amerikai elnök korábbi budapesti megbízottja. “ (Cornstein) A Szuverenitásvédelmi Hivatal akkor most OV-t fogja vizsgálni, mint MP-t Weber hasonló mondatai miatt csak ellentétes előjellel? azért ez vicces 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Én nem vagyok benne biztos, hogy menekülni akarnak. Az biztos, hogy káosz van, de nekik Budapest úgyse fontos szavazatszámban, vagyis már feladták, a vidékieket meg szerintem nem fogja ez megmozgatni, max úgy, hogy "a szemét ellenzékieknek semmi se jó és bántják szegény fideszt, pedig ők csak pénzt hoznának az országba". Ergó, ha ezt átnyomják erőből, azzal nem fognak szavazatot veszíteni, de a zsebüket 10-20 évre megtömik, még kormányváltás esetére is...Nekem egyébként ez a kedvenc részem:Számomra ez a hablatyolás jó jel, az látszik, hogy próbálnak menekülni ebből a minden elemében katasztrofális sztoriból.
StormST
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.mondjuk az speciel legalább visszahozná az árát belátható időn belül sztem
JC6 (Mr. Miele)
több mint 1 éve
42 milliárd forint a fóti stúdióra…. Rohadjatok meg.
több mint 1 éve
24.hu/fn/gazdasag/2025/01/30/mav-lazar-janos-vasut-munkaugy-otthoni-munkavegzes-home-office-tavmunka-szakszervezet-felmondas/
több mint 1 éve
Nekem egyébként ez a kedvenc részem:Számomra ez a hablatyolás jó jel, az látszik, hogy próbálnak menekülni ebből a minden elemében katasztrofális sztoriból.
StormST
több mint 1 éve
nem kerülte el, csak kontextusban kezeltem 😊Szerintem a LEHET szó elkerülte a figyelmed. Benne lehet minden, de az is lehet, hogy semmi nem lesz benne...telex.hu/belfold/2025/01/30/lanszki-rego-index-interju-rakosrendezo-mini-dubajwtf?
A főépítész szerint egyelőre nincs miről egyeztetni a projekttel kapcsolatban, ezért nem tárgyaltak még a fővárossal sem. „Egyelőre csak a terület tulajdonosváltása indult el, ami egy jogi folyamat” – mondta.
Lánszki azt mondta, szakítani akartak azzal a felfogással, „hogy a főváros vagy a kerületek mondják meg, hogy mit szeretnének látni, aztán jön a fejlesztő, és az adott kereteken belül mindent kimaxol.”
benne lehet mindaz, amire a budapestieknek, az angyalföldieknek és a zuglóiaknak igénye van”. Lánszki arról is beszél, hogy a kiemelt
Kegyes urak bassza meg ezek én mondom kegyes urak!
Toca
most akkor a kerületek mondják meg hogy mit szeretnének látni, vagy a kerületek igénye lesz bene?
a kettő ugyanaz!
Negritis, a vajda
StormST
több mint 1 éve
Nekem egyébként ez a kedvenc részem:Azt mondta, Rákosrendező esetében kíváncsiak voltak, hogy a tőkeerős arab fél „mit szeretne piaci alapon megvalósítani, s ha már láttuk a terveket, akkor tudunk a kerületekkel és a fővárossal elindítani egy részletekbe menő egyeztetést”.Az időrend a rossz csak, hiszen előbb adják el nekik, mont hogy elvárják tőlük, hogy elmondják mit is kezdenének vele...

több mint 1 éve
Szerintem a LEHET szó elkerülte a figyelmed. Benne lehet minden, de az is lehet, hogy semmi nem lesz benne...telex.hu/belfold/2025/01/30/lanszki-rego-index-interju-rakosrendezo-mini-dubajwtf?
A főépítész szerint egyelőre nincs miről egyeztetni a projekttel kapcsolatban, ezért nem tárgyaltak még a fővárossal sem. „Egyelőre csak a terület tulajdonosváltása indult el, ami egy jogi folyamat” – mondta.
Lánszki azt mondta, szakítani akartak azzal a felfogással, „hogy a főváros vagy a kerületek mondják meg, hogy mit szeretnének látni, aztán jön a fejlesztő, és az adott kereteken belül mindent kimaxol.”
benne lehet mindaz, amire a budapestieknek, az angyalföldieknek és a zuglóiaknak igénye van”. Lánszki arról is beszél, hogy a kiemelt
Toca
most akkor a kerületek mondják meg hogy mit szeretnének látni, vagy a kerületek igénye lesz bene?
a kettő ugyanaz!
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2025/01/30/lanszki-rego-index-interju-rakosrendezo-mini-dubajwtf?
Toca
a kettő ugyanaz!