Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20250120_500-meter-felhokarcolo-Rakosrendezo-2039-arab-minidubaj-ngm-ebx50,9 milliárd 85 hektárért, 3 részletben, zseniális. 60 000 Ft/nm és elvileg még az állam állja a talajszennyezés mentesítést is és egyéb értéknövelő beruházásokat 330 milliárdért...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/zuglo-parkolas-korrupcios-ugy-targyalas/ww30jtyEzt most így nem értem, hogy mire utalsz.Igazán gatya nekik most a Markó utcában van.Érdekes ez a III. kerületi időközi.A régi ellenzéknek lényegében 2010 óta gatya van, azóta épeszű ember csak "jobbhíjján" szavazott rájuk, nem képességek vagy lehetőségek miatt, csak amíg nem volt más, addig ez nem ütközött ki ilyen látványosan.
Kutyapárt 33%
Azt hiszem a régi ellenzéknek Pesten is gatya van.
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus the Young
Őszentsége Sobri Jóska
A Fővárosi TVSZ a Markóban van.
több mint 1 éve
Ezt most így nem értem, hogy mire utalsz.Igazán gatya nekik most a Markó utcában van.Érdekes ez a III. kerületi időközi.A régi ellenzéknek lényegében 2010 óta gatya van, azóta épeszű ember csak "jobbhíjján" szavazott rájuk, nem képességek vagy lehetőségek miatt, csak amíg nem volt más, addig ez nem ütközött ki ilyen látványosan.
Kutyapárt 33%
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
Amadeus the Young
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/01/20/magyar-orvosi-kamara-mok-belugyminiszterium-korhazak-finanszirozas-problemak/Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Orbán értékelője: elég ha csak a főcímeket és egy-egy odaszúrt mondatát olvasom. Igazi gyöngyszemek:"A Brüsszel elfoglalását célzó hadművelet második fázisát ezennel megnyitom”; "lejönnek a szerről..."
„Az EU-nak ki kellene józanodnia, de még a ráivás szakaszában van.”
Totál elmebaj, ha így gondolja, ha nem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Igazán gatya nekik most a Markó utcában van.Érdekes ez a III. kerületi időközi.A régi ellenzéknek lényegében 2010 óta gatya van, azóta épeszű ember csak "jobbhíjján" szavazott rájuk, nem képességek vagy lehetőségek miatt, csak amíg nem volt más, addig ez nem ütközött ki ilyen látványosan.
Kutyapárt 33%
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Buzi gyurcsók az elsők között repült rá a majka klippre, saját videót is gyártott azonnal a tikktokkra is, csak hogy muníciót adjon azonnal.Hihetetlen milyen egy kártékony az a faszi.🤮
több mint 1 éve
értelmezés kérdése ! gyakorlatilag eddig is látványosan végük volt ......vagy te láttál bármi komoly lehetőséget bennük?Érdekes ez a III. kerületi időközi.A régi ellenzéknek lényegében 2010 óta gatya van, azóta épeszű ember csak "jobbhíjján" szavazott rájuk, nem képességek vagy lehetőségek miatt, csak amíg nem volt más, addig ez nem ütközött ki ilyen látványosan.
Kutyapárt 33%
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
az a jó hogy a "régi" ellenzék nagy része nem is létezett '10benÉrdekes ez a III. kerületi időközi.A régi ellenzéknek lényegében 2010 óta gatya van, azóta épeszű ember csak "jobbhíjján" szavazott rájuk, nem képességek vagy lehetőségek miatt, csak amíg nem volt más, addig ez nem ütközött ki ilyen látványosan.
Kutyapárt 33%
gabokocka
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Érdekes ez a III. kerületi időközi.A régi ellenzéknek lényegében 2010 óta gatya van, azóta épeszű ember csak "jobbhíjján" szavazott rájuk, nem képességek vagy lehetőségek miatt, csak amíg nem volt más, addig ez nem ütközött ki ilyen látványosan.
Kutyapárt 33%
gabokocka
több mint 1 éve
Érdekes ez a III. kerületi időközi.Kutyapárt 33%
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
laura loomerhez képest felüdülésHát én nem örülnék annyira ha ilyen hal vergődne a horgomon.Nyugi szopni ő is tud😁😁😁Legalább valami jó macát küldtek volna oda, hátha megenyhül Donald.Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan
StormST
Matthew99
ThundersNFL a Paraszt
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Vagy ő, vagy a női Szijjártó.Hát én nem örülnék annyira ha ilyen hal vergődne a horgomon.Nyugi szopni ő is tud😁😁😁Legalább valami jó macát küldtek volna oda, hátha megenyhül Donald.Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan
StormST
Matthew99
ThundersNFL a Paraszt
Matthew99
Valószínű, hogy az iktatás utáni afterpartyra egyiket sem hívják meg.
több mint 1 éve
Hát én nem örülnék annyira ha ilyen hal vergődne a horgomon.Nyugi szopni ő is tud😁😁😁Legalább valami jó macát küldtek volna oda, hátha megenyhül Donald.Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan
StormST
Matthew99
ThundersNFL a Paraszt

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nyugi szopni ő is tud😁😁😁Legalább valami jó macát küldtek volna oda, hátha megenyhül Donald.Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan
StormST
Matthew99
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Remélem serényen dolgoznak a propaganda képei amikor NATO tankok fognak itt átvonulni valami mucsai gettón át hogy legyen alapanyag a proliriogató kampányhoz.
több mint 1 éve
A Muppet Showt mindenki ismeri arrafelé...Legalább valami jó macát küldtek volna oda, hátha megenyhül Donald.Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan
StormST
Matthew99
több mint 1 éve
Legalább valami jó macát küldtek volna oda, hátha megenyhül Donald.Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan
StormST

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatasMeg vagyunk mentve!
Porsan

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mindenki lenyugodhat a picsába lesz fideszes képviselő Trump beiktatásán, telex.hu/belfold/2025/01/18/gal-kinga-washington-patriotak-europaert-donald-trump-elnok-beiktatas
több mint 1 éve
jól értem, hogy azért mentek neki az Integritás Hatóság elnökének, mert az IH által kiírt közbeszerzést nem a NER oligarcha Balásy Gyula cége nyerte?A fiuk így közlik Brüszellel, hogy semmilyen további pénzt nem kérnek tőlük. Én ezt máshogy nem tudom értékelni.
media1.hu/2024/10/01/meghekkelt-kozbeszerzes-jogi-utra-terelte-a-new-land-media-ugyet-az-integritas-hatosag/
deyell
több mint 1 éve
jó, hogy ilyen élénk a fantáziád elrettentésképpen, mert nagyon nem szeretnék olyan országban egy percet sem eltölteni állampolgárként, ahol ilyesmikről egy szó vagy halvány gyanú árnyéka is eshetne. úgyhogy most már tudom, mire kell nagyon figyelniTökéletesen egyetértek. Az ugyanis sosem fordult még elő, hogy kormánytagok - pl. Varga Judit - állami autóval vitették iskolába a gyerekeiket. Az még kevésbé elképzelhető, hogy pl. a külügyminiszter egy közpénzen hizlalt oligarcha jachtján nyaraljon, hiszen ez teljesen összeférhetetlen lenne a pozíciójával. Az pedig teljesen kizárt, hogy pl. OV honvédségi repülőgépen utazzon családi vakációra, vagy meccset nézni. Ha mindennek csak a gyanúja felmerült volna, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a rendőrség, a TEK és az ügyészség kéz a kézben szigorú kérlelhetetlenséggel lecsapott volna.jól értem, hogy azért mentek neki az Integritás Hatóság elnökének, mert az IH által kiírt közbeszerzést nem a NER oligarcha Balásy Gyula cége nyerte?Nem jól érted.
media1.hu/2024/10/01/meghekkelt-kozbeszerzes-jogi-utra-terelte-a-new-land-media-ugyet-az-integritas-hatosag/
deyell
Azért mentek neki a brüsszeli bábhatóság elnökének, mert köztulajdont használt sajátjaként.
Meglopott téged, engem, mindannyiunkat és ezt egyetlen becsületes, nemzeti érzelmű ember sem tűrheti el.
kittli
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Gyurcsány!Tökéletesen egyetértek. Az ugyanis sosem fordult még elő, hogy kormánytagok - pl. Varga Judit - állami autóval vitették iskolába a gyerekeiket. Az még kevésbé elképzelhető, hogy pl. a külügyminiszter egy közpénzen hizlalt oligarcha jachtján nyaraljon, hiszen ez teljesen összeférhetetlen lenne a pozíciójával. Az pedig teljesen kizárt, hogy pl. OV honvédségi repülőgépen utazzon családi vakációra, vagy meccset nézni. Ha mindennek csak a gyanúja felmerült volna, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a rendőrség, a TEK és az ügyészség kéz a kézben szigorú kérlelhetetlenséggel lecsapott volna.jól értem, hogy azért mentek neki az Integritás Hatóság elnökének, mert az IH által kiírt közbeszerzést nem a NER oligarcha Balásy Gyula cége nyerte?Nem jól érted.
deyell
Azért mentek neki a brüsszeli bábhatóság elnökének, mert köztulajdont használt sajátjaként.
Meglopott téged, engem, mindannyiunkat és ezt egyetlen becsületes, nemzeti érzelmű ember sem tűrheti el.
kittli
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Hát mire volt a mindennapi testnevelés óra meg a honvédelmi ismeretek? Mennek biciklivel.Hogy vinnék el, a honvédség se tudná kifizetni a benyát 😊Vagy ha átoperálnák? Elvinnék a háborúba? Ugye, hogy ugye?De örülnél neki ha a fiad buzi lenne? Na ugye.Meg a 415-os euró is biztos sokat segít.+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
Mert ki emelte az egekbe y jövedéki adóját, ti majmok? 😂
Brüsszel, háború, szankciók persze.
warr_b
Negritis, a vajda
StormST
somoskovig
vpi
StormST
somoskovig

több mint 1 éve
Én már csak ilyen cinikus, megkeseredett, libsibolsi vén broki vagyok ☺️telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJaj már warr_b, hát miért nem hiszel a megmentő szabadságharcosunknak?
Mert ki emelte az egekbe y jövedéki adóját, ti majmok? 😂
Brüsszel, háború, szankciók persze.
warr_b
Mikey