Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Tökéletesen egyetértek. Az ugyanis sosem fordult még elő, hogy kormánytagok - pl. Varga Judit - állami autóval vitették iskolába a gyerekeiket. Az még kevésbé elképzelhető, hogy pl. a külügyminiszter egy közpénzen hizlalt oligarcha jachtján nyaraljon, hiszen ez teljesen összeférhetetlen lenne a pozíciójával. Az pedig teljesen kizárt, hogy pl. OV honvédségi repülőgépen utazzon családi vakációra, vagy meccset nézni. Ha mindennek csak a gyanúja felmerült volna, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a rendőrség, a TEK és az ügyészség kéz a kézben szigorú kérlelhetetlenséggel lecsapott volna.jól értem, hogy azért mentek neki az Integritás Hatóság elnökének, mert az IH által kiírt közbeszerzést nem a NER oligarcha Balásy Gyula cége nyerte?Nem jól érted.
media1.hu/2024/10/01/meghekkelt-kozbeszerzes-jogi-utra-terelte-a-new-land-media-ugyet-az-integritas-hatosag/
deyell
Azért mentek neki a brüsszeli bábhatóság elnökének, mert köztulajdont használt sajátjaként.
Meglopott téged, engem, mindannyiunkat és ezt egyetlen becsületes, nemzeti érzelmű ember sem tűrheti el.
kittli
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJaj már warr_b, hát miért nem hiszel a megmentő szabadságharcosunknak?
Mert ki emelte az egekbe y jövedéki adóját, ti majmok? 😂
Brüsszel, háború, szankciók persze.
warr_b
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Hogy vinnék el, a honvédség se tudná kifizetni a benyát 😊Vagy ha átoperálnák? Elvinnék a háborúba? Ugye, hogy ugye?De örülnél neki ha a fiad buzi lenne? Na ugye.Meg a 415-os euró is biztos sokat segít.+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda
StormST
somoskovig
vpi
StormST
több mint 1 éve
jól értem, hogy azért mentek neki az Integritás Hatóság elnökének, mert az IH által kiírt közbeszerzést nem a NER oligarcha Balásy Gyula cége nyerte?Nem jól érted.
media1.hu/2024/10/01/meghekkelt-kozbeszerzes-jogi-utra-terelte-a-new-land-media-ugyet-az-integritas-hatosag/
deyell
Azért mentek neki a brüsszeli bábhatóság elnökének, mert köztulajdont használt sajátjaként.
Meglopott téged, engem, mindannyiunkat és ezt egyetlen becsületes, nemzeti érzelmű ember sem tűrheti el.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
jól értem, hogy azért mentek neki az Integritás Hatóság elnökének, mert az IH által kiírt közbeszerzést nem a NER oligarcha Balásy Gyula cége nyerte?media1.hu/2024/10/01/meghekkelt-kozbeszerzes-jogi-utra-terelte-a-new-land-media-ugyet-az-integritas-hatosag/
built for this shit
több mint 1 éve
Vagy ha átoperálnák? Elvinnék a háborúba? Ugye, hogy ugye?De örülnél neki ha a fiad buzi lenne? Na ugye.Meg a 415-os euró is biztos sokat segít.+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda
StormST
somoskovig
vpi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Az a lényeg, hogy a Soros-hálózat legyen minél előbb kisöpörve.De örülnél neki ha a fiad buzi lenne? Na ugye.Meg a 415-os euró is biztos sokat segít.+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda
StormST
somoskovig
vpi
több mint 1 éve
De örülnél neki ha a fiad buzi lenne? Na ugye.Meg a 415-os euró is biztos sokat segít.+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda
StormST
somoskovig
több mint 1 éve
Meg a 415-os euró is biztos sokat segít.+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda
StormST
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelFigyi…ne kezdd el nekik magyarazni h a MOL-nak mennyi penz folyik be pluszban vagy h a kormany abbol mennyit kap, mert nem ertik.
warr_b
Ez olyan mint amikor a cigi aran duhongenek az emberek, aminek a 80%-a ado…a maradekon meg osztozik az ODBE, a dohanybolt es a gyarto.
több mint 1 éve
+ÁFA?telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Von Der Leyen, elég legyen!telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelJanuár 1-től a benzin és gázolaj jövedéki adója is 6-6 forinttal emelkedett literenként.
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2025/01/18/nemzetgazdasagi-miniszterium-benzinarak-dizelMert ki emelte az egekbe y jövedéki adóját, ti majmok? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
De hát látod hogy mégis, megszűntették a nyomozást, mert nem történt bcs 🙄😐Nem is szabad ilyen helyeket megfigyelni, sem titokban, sem nyíltan.Azért egy öltözőre vagy mosdóra ne rakják már ki, hogy kamerával megfigyelt terület 😁Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Megváltozott a törvény?
StormST
A cikket meg nem olvastam de a kamera elvileg csak a saját ingatlant vehette régen már az közterület se fért bele
edit: beleolvastam és más szitu
én a magán kamerákra gondoltam
amúgy ha kirakták hogy "kamerával megfigyelt terület" akkor nemtom mi fér bele, de elég gáz
Negritis, a vajda
warr_b
Kampman

több mint 1 éve
Nem is szabad ilyen helyeket megfigyelni, sem titokban, sem nyíltan.Azért egy öltözőre vagy mosdóra ne rakják már ki, hogy kamerával megfigyelt terület 😁Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Megváltozott a törvény?
StormST
A cikket meg nem olvastam de a kamera elvileg csak a saját ingatlant vehette régen már az közterület se fért bele
amúgy ha kirakták hogy "kamerával megfigyelt terület" akkor nemtom mi fér bele, de elég gáz
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 1 éve
Azért egy öltözőre vagy mosdóra ne rakják már ki, hogy kamerával megfigyelt terület 😁Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Megváltozott a törvény?
StormST
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Megváltozott a törvény?
StormST
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Basszus, tényleg. 😊Ejnye! Kefir!🙂Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Egészséges erotika újragondolva.
StormST
Nyugodtan lehet csattogtatni a joghurtos dobozokat.
kittli
nagylaza, főpohárnok
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Lázár vajon fog részvétet nyilvánítani?telex.hu/kulfold/2025/01/18/meghalt-strabag-vezerigazgatoja-klemens-haselsteiner
több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Nem tudom hiteles még az infóm, de legutóbb amikor szóba került 2 db nyomozó volt a Váci RK-n...
StormST
Mindenki csinál mindent is.
Ne várj érdemi eredményt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ejnye! Kefir!🙂Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Egészséges erotika újragondolva.
StormST
kittli
több mint 1 éve
Aki illúzióba ringatja magát az semmit sem tanult.Én pedig úgy látom, hogy sokan illúziókba ringatják magukat, mint MZP előválasztási győzelme után és időről időre egy-egy ilyen írás hasznos. Nem a tartalmi mélységében, hanem pszichésen.Mondjuk ebben sok igazság van:Elolvastam. Vicceskedve megírt - időnként tényleg jópofa, időnként erőltetetten poénkodó - eszmefuttatás, aminek tartalmilag elég csekély a hozzáadott értéke. Összességében leginkább elnagyoltnak mondanám. Nincs mélysége, pedig a terjedelem nem kevés.
A Tisza-parton mit keresek? – ezért korai még leírni a Fideszt – Válasz Online www.valaszonline.hu/2025/01/14/fidesz-tisza-valasztas-politika-2025-bacsik-luszien/
Dzsokijuing
Az biztos, hogy a Fideszt nem szabad leírni, ebben nincs vita. De szerintem nem is írja le senki, akinek csöpp esze van.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
1. Nem nagyon van olyan, hogy kiábrándult fideszes vagy ha van is, nem akkora tényező.
2. MZP-nél is tudtuk, hogy rá kell szavazni, akármennyire is viselkedett úgy mint az elszabadult hajóágyú, mert más lehetőség nincs.
3. Aki a választásokig és akkor is azon fog rugózni illetve a döntését az befolyásolja, hogy mit is akar valójában MP vagy hát már megint mit mondott, annak igazából jó a Fidesz is. Hisz képtelen volt eljutni addig a pontig, hogy kettő közül kell választani és jelenleg nem a kormányzó párt nyújtja az esélyt, hogy itt lehet jobb. Majd. Egyszer. Talán. Gyerekeinknek.
A végkövetkeztetése meg szimpla szellemi maszturbáció és nem tudom hova akar kilyukadni...alternatív közösségek? Itt? Ugyan.
több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?Egészséges erotika újragondolva.
StormST
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Egyébként jól értem, hogy a rendőrség szerint, ha nem rögzítem a videót, vagy nem azért rakom fel, hogy azoknak az adatait, akiket látok a kamerán megismerjem, akkor akárhová felrakhatom a kamerát? Legalizálták a kukkolást és erről lemaradtam?