Politika
69 feliratkozó
7 hónapja
Hulye vagyok én a reddithez. Merre keressem?“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
Pep71
7 hónapja
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Redditen mar miota fent van a kép is róla..azóta is kb minden ilyen cikk alatt..keress rá
Azta kutya….
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
“ Schadl György egy széfben őrzött zsarolós dokumentumainak egy szelete, amelyen az van Semjén fotója alá írva, hogy: "Több videó felvétel is van. Orális szex vadászházban cigány fiúkkal."Azta kutya….
7 hónapja
"Kármán leginkább olyan területeket említett, amelyekre megítélése szerint túl sok pénzt áldoz az állam – úgy véli, ebbe a körbe a sport, az egyházak és a kultúra támogatása is beletartozik"www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
én akkor a Fideszre szavazok, tuti (irónia)
NB2
Negritis, a vajda
Az egyházakét legalább annyira
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
7 hónapja
Hupsz444.hu/2025/09/23/trump-az-orosz-energiat-hasznalo-nato-tagorszagok-az-ellenuk-zajlo-haborut-finanszirozzak
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
7 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirmég egy indok a FIDESZ mellett.
NB2
ÖRÖKKÉ.
7 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirMondjuk ez kb. a minimum elvárás egy kormányváltás esetén.
NB2
7 hónapja
2011-2019 között kb. 800 milliárd Ft ment csak a fociba (állami költségvetés + TAO) • TAO focira kb. 356,7 milliárd volt eddig (legalább, amit vissza tudtak követni) 
• Emellett stadionok, infrastruktúra + működés + utánpótlás további százmilliárdok lehetnek
Igy valószínűsíthető, hogy 2010-2025 között több mint 1000-1500 milliárd Ft közpénz ment bele a magyar fociba (TAO-val, stadionokkal, működéssel, utánpótlással együtt).
Csak a foci…
Aztán ott vannak a csókos kézisek meg a többi sportág. Grat.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Valaki önszorgalomból kigyűjtötte a facen a látvány sportos és a többi sport támogatását, es az eredményeket, és csodák csodája kijött hogy összeségében válogatottak meg csapatok 2010 előtt sikeresebbek voltak mint az ezermilliàrd + elégetése után 👀Mi lett volna ha arányosan hasonlítgatják össze a támogatások mértékével is.
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_buttonPont arra jöttem amikor ez volt, nem akartam hinni a szememnek meg a fülemnek, azt hittem Észak Koreában vagyok 😂
Ezért csúszott ez a szar????
Negritis, a vajda

7 hónapja
Az egyik véglet a 2010 előtti világ, a másik a mostani. Szóval ez egyébént a nagyon érdekes és eléggé összetett szakmai kérdés a sportfinanszírozás. Mondhatni izgalmas intellektuális meló. A kultúra ugyanez. De az ország első 20-30 problémájàban azért nincs benne.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
Negritis, a vajda
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 hónapja
én egészen biztos vagyok benne, hogy ez a faszi bűnös, de ez a testbeszéd-elemzés szerintem egy humbug😊Nem az a lényeg hogy igaz e, hanem hogy az emberek elhiszik e. 😉Ez azért nekem egy "kissé" erőltetett 😊
Nomac
szerintem 100x sokatmondóbb a mögötte ülők reakciói
Szesze
Nomac
7 hónapja
Nem az a lényeg hogy igaz e, hanem hogy az emberek elhiszik e. 😉Ez azért nekem egy "kissé" erőltetett 😊
Nomac
szerintem 100x sokatmondóbb a mögötte ülők reakciói
Szesze
7 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirNE KEVERJÜK BE A SPORTOT A POLITIKÁBA
NB2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
Ezért igazolja le a Tisza időben Orbán "Sir Robin" Balázst.A legnagyobb probléma, hogy a Fidesz kormányzását is elvenné tőlünk. 😕 Aztán az ukránok, Brüsszel és a migránsok három oldalról támadnának meg minket másnap.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirA Tisza MINDENT elvenne, lapozzunk.
NB2
Dzsokijuing
Mikey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
“Először választást kell nyerni, utána mindenről lehet beszélni” -Tarr Zotyesz hagyatékawww.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
Negritis, a vajda
7 hónapja
A legnagyobb probléma, hogy a Fidesz kormányzását is elvenné tőlünk. 😕 Aztán az ukránok, Brüsszel és a migránsok három oldalról támadnának meg minket másnap.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirA Tisza MINDENT elvenne, lapozzunk.
NB2
Dzsokijuing
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirA Tisza MINDENT elvenne, lapozzunk.
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Tarjányi Péter is ki van akadva.Jól van.
Repedezik ez a szar, végre.
7 hónapja
www.reddit.com/r/hungary/comments/1no8q7z/keleti_palyaudvar_hetfon/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_buttonEzért csúszott ez a szar????
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirAz biztos hogy át kell gondolni a sport finanszírozást
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2025/09/a-tisza-part-elvenne-a-forrasokat-a-magyar-sporttol-is-sajtohirén akkor a Fideszre szavazok, tuti (irónia)
7 hónapja
24.hu/kulfold/2025/09/23/magyar-peter-mentelmi-jog-nem-javasol-europai-parlament/Erre már rég kész van ,hogy ezért cserébe MP brüsszel bábja ezzel irányítják
ez sem jött össze a dagadéknak
Beki