Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Előttük maximum akkor leszünk, ha épp leköröznek, és közben lengetik nekünk a kék zászlót 😊 (tudom, irónia volt)De 2030ra utolérjük Ausztriát akkor 2036ra olyan előnyt tudunk kiépíteni velük szemben h egy kis visszaesés utána is bőven előttük leszünk.Ezt az olimpiát akkor is lenyomják a torkunkon, ha közben világvége és csak paralimpia leszNagyon szurkolok, hogy sikerüljön nekik. Megérdemlik ők, meg a magyar társadalom, hogy egy olimpiába belecsődüljünk.
telex.hu/belfold/2024/11/13/olimpia-nepszavazas-kuria-nvb-dontes
Dzsokijuing
Valahol egészen költői vég lenne belerokkanni egy tök irreális álomba.
Amadeus the Young
csebi
több mint 1 éve
De 2030ra utolérjük Ausztriát akkor 2036ra olyan előnyt tudunk kiépíteni velük szemben h egy kis visszaesés utána is bőven előttük leszünk.Ezt az olimpiát akkor is lenyomják a torkunkon, ha közben világvége és csak paralimpia leszNagyon szurkolok, hogy sikerüljön nekik. Megérdemlik ők, meg a magyar társadalom, hogy egy olimpiába belecsődüljünk.
Dzsokijuing
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ezt az olimpiát akkor is lenyomják a torkunkon, ha közben világvége és csak paralimpia leszNagyon szurkolok, hogy sikerüljön nekik. Megérdemlik ők, meg a magyar társadalom, hogy egy olimpiába belecsődüljünk.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Ezt az olimpiát akkor is lenyomják a torkunkon, ha közben világvége és csak paralimpia leszDe az alapvetően nem jó hír, hogy lehet róla népszavazást tartani? (mintsem, hogy erőből átnyomjanak valami törvényi szabályozást)
Dzsokijuing
Ha jól látom a cikkben ez: "fővárosi szintű helyi népszavazás" Budapesten azért nem olyan biztos, hogy 50% feletti támogatása lenne egy olimpiának. Ha meg igen, akkor meg nehéz azt mondani, hogy az emberek nem akarják...
több mint 1 éve
Ezt az olimpiát akkor is lenyomják a torkunkon, ha közben világvége és csak paralimpia lesz telex.hu/belfold/2024/11/13/olimpia-nepszavazas-kuria-nvb-dontes
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
A jól csináljákot tartsuk fenn azoknak, akik valamit valóban JÓL csinálnak.Pontosan, a Jordan Belfort is jól csinálta végülis nem? Mit számít hogy kivel basz ki, attól még a saját szemszögéből jól csinálja nem?
Ezek az emberek a diplomások (nem értelmiségiek!) legalja, zéró erkölcsi érzékkel és zéró politikai tehetséggel (tisztelet a kivételnek).
Régen Disraelik, Bibók és hasonló arcok vágtak bele a népjobbításba.
Tudom, régen minden jobb volt (nem), de ez már csak vergődés.
Dzsokijuing
Az ördög ha célt ér akkor JÓL csinálta nem?
Ne használjuk ezt a szót ha igyekszünk mint társadalom valamilyen konszenzusos fogalom értelmezést alkalmazni…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
A jól csináljákot tartsuk fenn azoknak, akik valamit valóban JÓL csinálnak.Akkor is kiáll azok elé,akik lehet hogy élve nyúzzák meg.Mondjuk ez is költői túlzás,hiszen nem mindenki kérdezhet mindent....😀 😀 😀 ez komoly akar lenni?Hát izé...nem teljesen. Ezek az emberek szerintem istentelen tehetséges politikusok,baromi jó reakcióérzékkel,és abszolút nem látszik rajtuk a meglepődés még akkor sem,ha amúgy igen felkészültek.Szerintem ők mentik ki jó sokszor a Fidesz s..ggét....Remélem sötét oldal alatt úgy általában a politikát kell érteni ☺️Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
A drog rossz Janóóó, érteni? Kokszos Tomikától ne kérj annyit.
Beki
Foresz
szaba
Valami hasonló emberkék kellettek volna már rég a másik oldalon is,akkor lehet lenne még ellenzék is....
Foresz
Gulyás úgy szokott izzadni a kormányinfókon, mint aki megmászta a himaláját.
Az számít olyan nagy dolognak, h össze-vissza kamuznak, nem a válaszra reagálnak, hanem teljesen másról kezdenek el beszélni(és közben milliárdokat lopnak az adófizetőktől)? Ezek komoly skillek 😀 bízzuk rájuk az ország vezetését 😀
Ha annyira komoly skill-jeik lennének, nem kellett volna poltikusi pályára állniuk..
Pep71
Mondj egy hasonló karaktert a másik oldalról.(Hadházy-n kívül,mert ő azért egy másfajta ellenzéki politizálást folytat.)
| Nem szimpatizálok velük,szóval itt nem arról van szó hogy én egyetértek velük.De el kell ismerni,hogy amit csinálnak,ami a céljuk azt jól csinálják. |
Foresz
Ezek az emberek a diplomások (nem értelmiségiek!) legalja, zéró erkölcsi érzékkel és zéró politikai tehetséggel (tisztelet a kivételnek).
Régen Disraelik, Bibók és hasonló arcok vágtak bele a népjobbításba.
Tudom, régen minden jobb volt (nem), de ez már csak vergődés.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Mert ha nyugatról mész keletre, akkor aládforog a Föld és még a repülőút is rövidebb, mint keletről nyugat fele.Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otTegnap mentem haza GyMS-ba Bp-ről, odafele 45 percet késett az IC a 1.5 órás úton, visszafele a mai napon már csak 22 percet!
Beki
1 nap alatt LJ felére csökkentette a késést! Mi ez, ha nem effektív? Köszönöm! 🤗🧡
bogjosi
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ez egészen dermesztő:INTERJÚ az állítólagos "ÁLDOZATOMMAL" | HAZUGSÁGVIZSGÁLATTAL!
www.youtube.com/watch?v=io31wkhOSSU
több mint 1 éve
Akkor is kiáll azok elé,akik lehet hogy élve nyúzzák meg.Mondjuk ez is költői túlzás,hiszen nem mindenki kérdezhet mindent....😀 😀 😀 ez komoly akar lenni?Hát izé...nem teljesen. Ezek az emberek szerintem istentelen tehetséges politikusok,baromi jó reakcióérzékkel,és abszolút nem látszik rajtuk a meglepődés még akkor sem,ha amúgy igen felkészültek.Szerintem ők mentik ki jó sokszor a Fidesz s..ggét....Remélem sötét oldal alatt úgy általában a politikát kell érteni ☺️Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
Beki
Foresz
szaba
Valami hasonló emberkék kellettek volna már rég a másik oldalon is,akkor lehet lenne még ellenzék is....
Foresz
Az számít olyan nagy dolognak, h össze-vissza kamuznak, nem a válaszra reagálnak, hanem teljesen másról kezdenek el beszélni(és közben milliárdokat lopnak az adófizetőktől)? Ezek komoly skillek 😀 bízzuk rájuk az ország vezetését 😀
Ha annyira komoly skill-jeik lennének, nem kellett volna poltikusi pályára állniuk..
Pep71
Mondj egy hasonló karaktert a másik oldalról.(Hadházy-n kívül,mert ő azért egy másfajta ellenzéki politizálást folytat.)
| Nem szimpatizálok velük,szóval itt nem arról van szó hogy én egyetértek velük.De el kell ismerni,hogy amit csinálnak,ami a céljuk azt jól csinálják. |
több mint 1 éve
😀 😀 😀 ez komoly akar lenni?Hát izé...nem teljesen. Ezek az emberek szerintem istentelen tehetséges politikusok,baromi jó reakcióérzékkel,és abszolút nem látszik rajtuk a meglepődés még akkor sem,ha amúgy igen felkészültek.Szerintem ők mentik ki jó sokszor a Fidesz s..ggét....Remélem sötét oldal alatt úgy általában a politikát kell érteni ☺️Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
Beki
Foresz
szaba
Foresz
több mint 1 éve
Hát izé...nem teljesen. Ezek az emberek szerintem istentelen tehetséges politikusok,baromi jó reakcióérzékkel,és abszolút nem látszik rajtuk a meglepődés még akkor sem,ha amúgy igen felkészültek.Szerintem ők mentik ki jó sokszor a Fidesz s..ggét....Remélem sötét oldal alatt úgy általában a politikát kell érteni ☺️Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
Beki
Foresz
szaba
több mint 1 éve
Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otTegnap mentem haza GyMS-ba Bp-ről, odafele 45 percet késett az IC a 1.5 órás úton, visszafele a mai napon már csak 22 percet!
Beki
1 nap alatt LJ felére csökkentette a késést! Mi ez, ha nem effektív? Köszönöm! 🤗🧡
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Amugy igen ehhez a kormanyszoviveshez ebben a rendszerben az irtozatosan nagy boron az arcon kivul azert pengenek is kell lenni. Lazar anno rendszeresen elerte hogy egy jogos kritika utan a kerdezo erezte a vegen szarul magat. Ezek komoly skillek, nem veletlenul vannak ott.Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
Beki
Foresz
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=jIzptEF0SxINe legyen semmi kétség, egészen biztos, hogy ő mondta. Fenn van a jutyúbon.
Ez én úgy fogom terjeszteni, hogy hallottátok mit mondott a Viktor?
Eazzy
több mint 1 éve
Remélem sötét oldal alatt úgy általában a politikát kell érteni ☺️Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
Beki
Foresz
több mint 1 éve
Vagy csak Amit senki nem keresett igazánMillió dolog eltűnt már.Ami egyszer a netre kerül az már nem tűnik el😊www.reddit.com/r/hungary/s/89mZWkx0j1Az is lehet kérdés, hogy azóta miért törölték a bejegyzést.
Izgalmas dilemma, hogy a random fideszes pribek amatorizmusa vagy emberi hitvanysaga a nagyobb foku.
dankodavid
kittli
ozibozi
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=jIzptEF0SxIEz én úgy fogom terjeszteni, hogy hallottátok mit mondott a Viktor?
több mint 1 éve
You mean the ollózós videó?Millió dolog eltűnt már.Ami egyszer a netre kerül az már nem tűnik el😊www.reddit.com/r/hungary/s/89mZWkx0j1Az is lehet kérdés, hogy azóta miért törölték a bejegyzést.
Izgalmas dilemma, hogy a random fideszes pribek amatorizmusa vagy emberi hitvanysaga a nagyobb foku.
dankodavid
kittli
ozibozi
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Millió dolog eltűnt már.Ami egyszer a netre kerül az már nem tűnik el😊www.reddit.com/r/hungary/s/89mZWkx0j1Az is lehet kérdés, hogy azóta miért törölték a bejegyzést.
dankodavid
kittli
ozibozi
több mint 1 éve
Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otNekem Lézer Janiról mindig a Csillagok háborúja és Darth Wader jut eszembe. Igen tehetséges egy fószer,csak nem tudom hogy keveredett át a sötét oldalra.... De különben például a kormányszóvivő Gulyásról is ez a véleményem.
Beki
több mint 1 éve
Magyar Péter suttyó videója most ilye Sebestyén Balázsozás lenne?Büdösek az emberek he.
több mint 1 éve
Lázár János szerint csak azért beszél mindenki a késésekről, mert eddig kevesen használták a MÁV-otA drog rossz Janóóó, érteni? Kokszos Tomikától ne kérj annyit.
több mint 1 éve
Na dagikám, korai volt az öröm, megkapod a nyakadba Rubio-t, aki min. nem csíp téged... 😊
több mint 1 éve
hvg.hu/gazdasag/20241112_imflacio-arak-dragulas-ksh-ebxNézd meg a linket, az nem az infláció, hanem az imfláció!
nőtt az infláció ...
Negritis, a vajda
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.