Soccer VB 2026

18 feliratkozó

2 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 281 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
3 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 505 — Bears & Illinois fan
volt most a vegen olyan vegeredmeny ami nagy meglepetes volt?
mint multkor a saudi - arg meccs?
YoungZeeZee
Nekem a Cseho.-Japán is az volt, mert nem voltam/vagyok naprakész, nem voltam felkészülve a japcsik erejére.
csi77
az nem korea volt?
Negritis, a vajda
naná 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 204
 index.hu/sport/futball/2026/07/28/futballvilagbajnoksag-2026-argentina-svajc-breel-embolo-var-piros-lap-ifab/

*insert surprised pikachu*
Negritis, a vajda
Varom keyg-t
YoungZeeZee
Érdekesnek tartom, hogy egy teljesen jogos piros lap után Balogun pályára léphet konkrétan 1-2 nap leforgása alatt, de ha valakit leküldenek “bírói hiba” által azt elismerik a VB után 2 héttel és accept it. És ne nézzük most a másik csapatot, de hazaküldeni így egy csapatot egy VB negyeddöntőben amit néztek több 10 millióan, az nem a sport ünnepe.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 napja
YoungZeeZee 9 942
 index.hu/sport/futball/2026/07/28/futballvilagbajnoksag-2026-argentina-svajc-breel-embolo-var-piros-lap-ifab/

Negritis, a vajda
Varom keyg-t

Szerkesztette: YoungZeeZee
4 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 025 — #NoStress
YoungZeeZee
Nekem a Cseho.-Japán is az volt, mert nem voltam/vagyok naprakész, nem voltam felkészülve a japcsik erejére.
csi77
az nem korea volt?
Negritis, a vajda
Ez volt a meglepetés.

4 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 982 — The Mathematician
YoungZeeZee
csi77
az nem korea volt?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 505 — Bears & Illinois fan
YoungZeeZee

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 napja

Szerkesztette: Löfli

5 napja
Stez SMU Mustangs 49 961 — Whoops, looks like something went wrong.
drága komám saját kezébe vette egy szép hagyomány folytatását. én sírtam a nevetéstől végig, remélem nektek is tetszeni fog
fake.id
eleg sokat elmond errol a kocsogvalogatott relevanciajarol, hogy egyetlen argentin sincsen benne pedig hat legalabb 14-15 argentin jatekos siman beleferhetett volna ...
csebi
Ha olvasod a listat, ez egyaltalan nem kocsog valogatott, inkabb a szerzo szerinti balfasz valogatott. A ketto nem ugyanaz. Ez igaz a felsoroltak nagyjara, nem kocsogok voltak, hanem benaztak vagy balfaszkodtak. De hat nyilvan poen az egesz, ugy is kell kezelni.

5 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
drága komám saját kezébe vette egy szép hagyomány folytatását. én sírtam a nevetéstől végig, remélem nektek is tetszeni fog
fake.id
eleg sokat elmond errol a kocsogvalogatott relevanciajarol, hogy egyetlen argentin sincsen benne pedig hat legalabb 14-15 argentin jatekos siman beleferhetett volna ...
csebi
tudtam, hogy ez lesz a legnagyobb bajotok xd remélem azért sikerül kiheverni. részemről szórakoztatóbb ilyen vicinális csapatokról vagy játékosokról olvasni ilyet, mert 3 hétig ezt a zokogást olvastam ugyanabban a fantáziátlan előadásban, mint amit most idenyöszörögtél
fake.id
szandekosan nem mentem bele konkret nevekbe igen, felesleges is sztem, ahol a koncepcio ennyire elhibazott.
tobb mas hiba is van a nevekkel, es amugy utolag ha az ember utana olvasott volna a Goretzkas tortenetnek ott az derult ki, hogy bar valoban nem jelentkezett onkent, de Kimmich osztotta ki a sorrendet utana.
nyilvan lehet ezert elovenni, hogy nem ugrott, de emiatt kocsogvalogatottba tenni mikozben az egesz vbn volt jo par kozeppalyas, akik tenyleg kocsog modjara vadasztak le az embereket, hat eleg kerdojeles a komad megitelese. vagy hat akkor ne kocsogvalogatott legyen hanem mondjuk csalodast okozok valogatottja.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 napja
Jan Pittsburgh Steelers 5 741 — Steelers fan
YoungZeeZee
Paraguay - Németország, Spanyolország - Cape Verde
deyell
szerintem a törökök szereplése mindenképp az
ahogy cape verde teljes szereplése is a másik irányba
ecuador - németország is, még akkor is ha kinda whatevs meccs és akkor igen ott a német - paraguay
uru - saud
portugália - kongó
a vb momentumát nézve sztem az usa - belgium is az volt, főleg a gólkülönbség
Negritis, a vajda
A nagy összeomlások engem annyira nem lepnek meg, kb minden vb- n van 1-2 -3 csapat, akik nagyon jó eredményekkel érkeznek meg, (titkos esélyes, sötétló, stb...) aztán totál becsődölnek.

Én inkább 1-1 meccsen szoktam meglepődni, mondjuk a német-paraguay ilyen volt.
5 napja
fake.id 2 104 — sixseveeeeeen
fake.id
csebi
tudtam, hogy ez lesz a legnagyobb bajotok xd remélem azért sikerül kiheverni. részemről szórakoztatóbb ilyen vicinális csapatokról vagy játékosokról olvasni ilyet, mert 3 hétig ezt a zokogást olvastam ugyanabban a fantáziátlan előadásban, mint amit most idenyöszörögtél

Szerkesztette: fake.id

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
YoungZeeZee
deyell
szerintem a törökök szereplése mindenképp az
ahogy cape verde teljes szereplése is a másik irányba
ecuador - németország is, még akkor is ha kinda whatevs meccs és akkor igen ott a német - paraguay
uru - saud
portugália - kongó
a vb momentumát nézve sztem az usa - belgium is az volt, főleg a gólkülönbség

5 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 964 — Sworn to the Dark
YoungZeeZee

built for this shit

5 napja
YoungZeeZee 9 942
5 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 559 — Lucas Scott
fake.id

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
9 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 422 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
VB összefoglaló

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/754297533_1562281232209271_3582097018849687504_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=wxtFU4BKirUQ7kNvwEuLH0h&_nc_oc=AdqN3ilkVi5Q9HTwrUhBp0SOKKZ9caPPuFUbWKsXf7jeF-M3_5wT20l1W-AYaZBx9eI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=VjESKzQDbPfm9TutzIKt6Q&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQE4XhB3Z168r7_lJQ635KrWfdFybks_y_8h9k3Jw8kUlg&oe=6A722EBE
11 Mio. Aufrufe · 264.994 Reaktionen | Summary of what happened in World Cup 2026 | Spezon
Summary of what happened in World Cup 2026

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
9 napja
fake.id 2 104 — sixseveeeeeen

Köcsögválogatott 2026

A 48 csapatos világbajnokság meglepetésemre nem volt szörnyű, egyáltalán nem, még a gyengébb csoportmeccsek legtöbbje is tartogatott némi izgalmat. Aztán jött a nyílt osztrák és amerikai, és még ki tudja hány másik bújtatott bunda, érzékeink pedig ettől kiélesedtek. Összeszedtük a földkerekség legpotyásabb kapusait, legfavágóbb védőit, legkevésbé pályabiztos középpályásait, leggólképtelenebb csatárait és legférgebb totócsalóit. Spoiler: olyan erős lett a mezőny, hogy Cöröhét be sem fért, pedig ismét tönkretette a portugálok vébéjét a nárcisztikus papó.

GK
Fernando Muslera – Uruguay
Köcsög kapusból éppen nem volt sok a világbajnokságon. Zidane fia megbízhatóan gyenge volt az algériai kapuban és az amerikai Freese is produkált pár érdekes dolgot, de az Uruguayt szinte egymaga kiejtő Muslerához senki nem tudott hozzá sem szagolni. Hiába könyörgött egy ország és egy csapat a konok komcsi barom Marcelo Bielsának, hogy egy kevésbé indiszponált kapust játszasson a 40 éves Muslera helyett, Bielsa elvtárs a kubai rezsimet idéző jobbantudó süketséggel ragaszkodott a járhatatlan úthoz. A 2010-es elődöntős menetelés veteránja három minősíthetetlen leventególt kapott, de akár a negyediket is rá lehet kenni – az bizonyos, hogy nélküle sikerült volna továbbjutni Uruguaynak a nem éppen halálos csoportból. Egyetlen érv szól hősünk mellett: legalább nem volt akkora bohóc, mint Chilavert, aki nemcsak hogy ugyanilyen gólokat szopott be egy hasonlóan többre hivatott paraguayi csapat kapujában, de az életre haragvó puhos férfiak legszebb hagyományait követve még szép szál rasszista tróger is lett belőle.

DEF
Victor Lindelöf – Svédország
Természetesen most is a puccsisták (bármelyik dél-amerikai ország behelyettesíthető ide) voltak a legagresszívabb védők és a mindenféle -sztánok hazai bajnokságaiból érkező hatodik vonalbeliek a legrosszabbak, de igazságtalan, sőt posztkolonialista módon részrehajló lenne, ha nem tennék a tehetetlen köcsögök közé egy echte svédet is. Gyökereséknek már a kijutása is viccek vicce volt, nyeretlenül szopták az ujjukat a csoportjuk utolsó helyén, olyan futballnagyhatalmaktól kapva veréseket, mint Szlovénia meg Koszovó. A Nemzetek Ligájahelyezésüknek hála így is nekifuthattak a pótselejtezőknek, ahol a náluk is rosszabb kelet-európai csapatok ellen kimákolhatták a kvalifikációt. Hogy a Legendát idézzem: ezért kár vót bazmeg. Négy meccsen tíz kapott gól, sima kiesés, fel is értek Új-Zéland és Katar szintjére. Mindez nem sikerült volna, ha nincs egy olyan tehetetlenül köcsög hátvédjük, mint Lindelöf, aki súlytalan, mint Sulyok Tamás, se nem jó, se nem szép, se nem tud szerelni. A viking cséká majdnem végig fent volt, de szó szerint fele annyit csinált a pályán, mint bármelyik másik svéd hátvéd – ilyen büszkén szarnak lenni pedig a köcsögválogatott számára is ideális csapatkapitánnyá teszi.
Tim Ream – USA
A sportszerűség lábbal taposását, sőt! a bundázás nyílt beismerését jelentő Balogun-affér után az amerikaiaknak helyük van a torna köcsögjei között. Szerencsére ehhez, ellentétben a korrupt nyomorék Infantinoval, semmilyen joghézagra nem kell hivatkoznom, a középhátvédjük meritokratikus alapon is befér ide. A köcsög söprögető szótári jellemzője, hogy öreg, lassú, úgy fordul mint a billenős ZIL, cserébe lehet róla kapni minden fontos meccsen két gólt. A Team USA komplett védelmét képviseli annak legmegbízhatóbban semmirekellő tagja, Tim Ream. Ő, ha kell, luftot rúg, ha kell, lemarad, ha kell, aláfut a labdának, ha kell, lepattan egy nála 15 centivel (és valamennyi inchcsel, nem beszélni idióta) alacsonyabb támadóról. Az amerikaiak első valódi erőpróbáját (szeretlek Bosznia, de na) jelentő belga meccsen valamennyit sikerrel abszolválta. És a feje alapján biztosan republikánus szavazó is.
Ali Abdi – Tunézia
Tunézia két gólt lőtt, tizenkettőt kapott, két edzőt megbuktatott. Voltak még borzalmas csapatok ezen a vébén, de a hasonlóan kitömött irakiakkal ellentétben a „karthagói sasok” mindvégig esélytelen és gyámoltalan csapat benyomását is keltették. A legalább próbálkozó Hannibált leszámítva bárki beférne közülük a rémálomtizenegybe, szóval végül tudományos módszertanhoz kellett nyúlni. A fókuszt a tucatnyi gólt beszopó védelemre szűkítettem, ahol azzal szembesültem, hogy az Abdi-Talbi-Valery tragikus triász megbízhatóan alárendelt szerepet játszott mindvégig bármilyen szembejövő támadó ellen, szóval még mélyebbre kell menni. Hosszas VAR-ozás után kihoztam győztesnek azt az Abdit, aki 0 százalékos pontossággal próbálkozott keresztlabdákkal és minden benyalt gólnál a pályán volt, de bármelyik arab kollégája azonnal beállhatna helyette az ellenfélhez passzolni sérülés esetén. Ideje lenne megkavarni az afrikai selejtezőcsoportokat, vagy horribile dictu néhány helyet elvenni Wakandától, mert emlékeztetnék mindenkit, hogy ezek az inasok vesztes meccs, mi több, kapott gól (!) nélkül jutottak ki a tornára.

MID
Asim Madibo – Katar
Az egyetlen valaha élt ember, akinek a neve mellett szereplő Katar szótól nem kapok idegrohamot, az antiimperialista őslakos harcos Túpac Katari, szóval egy olajos katarinak akkor is helye lenne a köcsögválogatottban, ha senkinek a lábát nem töri el. Madibo azonban ezt is abszolválta, mivel egy tehetségtelen, brutális köcsög. A sivatagi rabszolgatartók hat-nullás égése Kanada ellen két kiállítással és egy játékos hónapokra történő leamortizálásával megspékelve ércnél maradandóbb indokolása lett annak, miért sok 48 csapat egy világbajnokságon. Hát például azért, mert Ázsiában ezt a játékot nem ismerik, cserébe a mocskos FIFA az indiai és a kínai kijutás reményében annyi stokit adott nekik, hogy addig is, amíg ők megtanulnak focizni, a Katarhoz hasonló repülőgépbázisok/benzinkutak (országnak mégse nevezném, ennyi erővel Hatvanpuszta is lehetne ország) ezentúl állandóan itt fognak minket boldogítani.
Diego Gómez – Paraguay
A Sergio Ramos Favágó Akadémia és a Cristiano Ronaldo Színművészeti Főiskola közös képzésén együtt diplomázó, egyszerre végtelenül sportszerűtlen és fetrengősen nyámnyila paraguayi válogatott újra egy világnak juttatta az eszébe, miért is nem néz Libertadores Kupát az az ember, aki már eljutott a felegyenesedésig és az eszközhasználatig. Középpályájuk egytől egyig idefért volna bokákat törni a köcsögválogatott közepére,végül azonban a néha a labdát is eltalálóGalarza elől a legnagyobb balfék nyerte el a posztot. És nem, nem a felszegett fejjel putamadrézni sem tudó, szájeltakarós kiállítást összebénázó Almirónra gondolok, hiszen azt a meccset nélküle is megnyerték. A megtiszteltetés azt a Diego Gómezt illeti, aki a franciák elleni lövészárokharc során akkorát rúgott Douéba a tizenhatoson belül, hogy azt még az MMA-szabálykönyv szerint fújdogáló spori sem tudta elsimisimizni. Gómezt a benyelt büntető után azonnal le is cserélték, a csapattársai pedig valószínűleg nem eltakart szájjal putamadrézták hazautazás közben.
Michal Sadílek - Csehország
Ó jaj, csukja szemünk szent borzalom.Amit Nedvedék visszavonulása óta művel a cseh válogatott ezeken a tornákon, azért kár kijutni. Most is egy fád, unalmas, kedv és tűz nélküli cseh válogatottat láthattunk, ami még viccesen szar se bírt lenni 10+ kapott góllal, csak teljesen olyan volt, mint maga Csehszlovákia 1976-ban. Egyedül az ŠtB lehallgatóállomása hiányzott a kispadról, bár az alkoholista szoci tornatanár edzőjüket elnézve még ebben sem lehetünk biztosak. A csehek egyetlen pontocskával estek ki egy nagyon gyenge csoportból – igazából itt is kollektív erőfeszítésről van szó, amiért talán az irányítóféleséget a legigazságosabb elővenni, elvégre neki kellett volna ezt a brigádot összerántania. Sadílek játszotta a legtöbbet a teljesen felforgatott cseh középpályán, ezt pedig meglehetősen köcsög módon hálálta meg. Talán a lehetetlenül rossz afrikai és ázsiai válogatottak kvótáit inkább Óceániának kéne adnunk, és szurkolni az 50 fős Pongo-Pongo szigeteknek – kinek hiányzik, hogy a kvótafehérség kedvéért olyan csapatok is kijussanak, akiknél a csehek jobbak voltak a pótselejtezőkön?
Leon Goretzka – Németország
Nagy volt a csábítás, hogy a köcsögválogatottat Neuer, Schlotterbeck és a Kurd Klose kivételével csupa németből állítsam össze, de végül népképviseleti alapon az az ember oszthat túl hosszú indításokat a köcsögválogatott középpályáján, aki ebbe a Volkssturmba sem fért be kezdőként. Lehet hogy Nagelsmann inkább felelős ezért, mint Goretzka, hiszen amikor Leon a félprofi pályát látott, legalább két csapattársánál jobban játszott ott, bármilyen alacsonyan is van ez a léc. Köcsögségét igazából azzal érdemelte ki, hogy gyáva volt elrúgni a sorsdöntő tizenegyest Paraguay ellen, megszegve ezzel a „csak parancsot teljesítettem!” szép német néphagyományát és lavinát indítva el hasonlóan beszart társai között a felelősség hárításában. A labda végül a bátor, de focizni nem nagyon tudó Tahhoz került, ő fölébaszta, Németország kiesett, mint a tejfog, pedig Komárom-Esztergom megye (kb. annyi lakosa van Curaçaonak) kitömése után nagy volt a mellény. Was für eine Clownerei!

FW
Igor Thiago – Brazília
Van az a köcsög, aki meccseken keresztül ássa alá csapata munkáját és van az a köcsög, aki még ebben is rossznak bizonyul, ezért lekapják a pályáról és az első meccs első órája után nem bíznak rá komolyabb feladatot annál, hogy ügyesebb társainak osztogassa a Szent Poweradet. Betűre pontosan ezt művelte a Brentford csatára, Igor Thiago, aki ezüstcipőt szerzett a Premier Leagueben Haaland mögött, szóval nem a születésétől fogva tehetségtelen kategóriát képviseli, de ezen a vébén úgy tűnt el, mint Magyarország területének kétharmada 1920-ban. Minden idők egyik legszürkébb brazil válogatottjának támadójátéka az egész tornán a „bazdelőreVini Juniornak” alapokon állt, ami mondjuk ilyen játszótársakkal sokkal jobban érthető. Őszintén szólva nem is emlékszem a Marokkó ellen pályán töltött órájára a bolgárbrazilnak, de mégis mennyire kell rossznak lenni, hogy folyamatosan a Haitinál és Skóciánál komolyabb ellenfelek ellen tehetetlen MatheusCunhát játszassák helyetted? Viszkető érzés, de a brazil kilencesek Ronaldo óta tartó hanyatlásának úgy fest, hogy nem Fred,a 2014-es vébé ősköcsögevolt a legalja.
Marko Arnautović - Ausztria
Nem arról van szó, hogy Arnautovićnak borzalmas vébéje lett volna, azonban a foci többről szól annál, minthogy párszor gólba botlod-e a labdát. Először is, ez a granicsár nyilvánvalóannem osztrák, és itt nem a koponyáját méregetem, hanem a nyilatkozatait. Marko bajtárs egy nagyszerb nacionalista, akinek az albánok létezése sokkal jobban fáj, mint bármi, ami Ausztriával történik és történhet. Semmi baj nincs ezzel, csak akkor el lehet húzni a Balkánra és a közepes osztrák helyett a reménytelenül rossz szerb válogatottban énekelni a háborús nótákat a többi kannibállal.
Bécs persze a történelemben nem először használ hegyi rablókat a saját érdekében. Arnautović, a velünk élő 1848 pedig ennél fogva arra is kiválóan alkalmas, hogy előszedjük egy másik rablásért, a kansasi megnemtámadási szerződésért. Az Algéria ellen Irán kiejtésének céljával összebundázott 3-3 tényleg mintha az 1982-es gijóni szégyen Netflixremakeje lett volna: lehet, hogy több a színesbőrű statiszta és kevésbé arcba mászó a dramaturgia, de a gyomor ugyanúgy felfordul tőle. Ausztria futballügyi feleslegességének hű lenyomata, hogy az anno aranygenerációnak kikiáltott Alabáék nemzetközi szerepléséből ez a totózás marad majd a legemlékezetesebb az utókornak.
KenanYıldız – Törökország
Törökország újra borzalmasan megégett, nem először, nem másodszor – igazából ugyanaz igaz rájuka focijuk eredményét illetően, ami a csehekre is. Velük ellentétben nem voltak bántóan lélektelenek, ellenben igazolták, hogy napjaink alapvetően észre épülő focijában a grundfocista fanatizmus már kevés az üdvösséghez. Többet lövöldöztek az ellenfél kapujára, mint amennyit a görög és örmény szomszédjaikra szoktak (már az összehasonlításból is látszik, hogy igazi szimpatikus bezzegnemzetről beszélhetünk), azonban az amerikai B-csapat elleni iszapbirkózást leszámítva képtelenek voltak gólt szerezni. A székrekedés focipályára való megfelelőjében pedig a juventusosKenanYıldız játszotta a főszerepet. ArdaGüler mögött ő töltötte a legtöbb időt a csatársorban, ezt pedig azzal hálálta meg, hogy eredményességben az ötödik (nem elírás!) legjobb török támadó bírt lenni. Abban a csapatban, amely csak a köcsögkolléga Tim Ream cseréi ellen tudott gólt találni, ez aztán valóban páratlan teljesítmény.

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
9 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 964 — Sworn to the Dark
Nem tudom aktuális-e, de ma olvastam, hogy lehet a 2034-es VB, 2035-re lesz eltolva.

Mivel Ramadan van akkor, amikor meg akarták rendezni... LOL 😀
Toto21
2035-ben is van ramadan. De 2034-ben egy hónappal később már nincs.
Őszentsége Sobri Jóska
akkor viszont az Ázsia játékok vannak ugyanott.

built for this shit

9 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 025 — #NoStress
Nem tudom aktuális-e, de ma olvastam, hogy lehet a 2034-es VB, 2035-re lesz eltolva.

Toto21
2035-ben is van ramadan. De 2034-ben egy hónappal később már nincs.

9 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 281 — "Montoya por favor!"
szóval nemsokára ki kell baszni Rossit, mert vele semmi esélyünk vébét nyerni?
slowmotion
jaj ne, mindjárt jön Sobri újabb levezetése, hogy miért Kaszinós a tökéletes szövkap
Löfli
Pedig
Negritis, a vajda
Kár hogy nincs már a főni hogy megnevezze Rossi utódjának

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 napja
Toto21 Chicago Bears 8 911

Szerkesztette: Toto21
10 napja
Stez SMU Mustangs 49 961 — Whoops, looks like something went wrong.
slowmotion
Mondjuk sosem volt titok, hogy eddig csak hazai szovetsegi kapitannyal lett vilagbajnok minden valogatott. De hat kerem szepen, a mi kapitanyunk magyar! Ha megkerdeznenk az MLSZ-t, megfelelne a szabalynak is. 🙂

10 napja
slowmotion
jaj ne, mindjárt jön Sobri újabb levezetése, hogy miért Kaszinós a tökéletes szövkap
Löfli
Pedig

10 napja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 431 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
slowmotion

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 napja
ozibozi New York Giants 21 935
az jutott eszembe h 10eve ment az ojjojojo a norveg kommentatorok miatt.
most nezzuk meg hol vagyunk mi es ok?
kb ugyanott
YoungZeeZee
Nézd meg az összes “nagy” világraszóló győzelmunket, talán Izland aki most nincs előrébb.