Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
csak lőttek távolról

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 napja
Szedd ki bohóc
21 napja
A picsába
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
21 napja
Megerdemlitek vohocok
21 napja
Lőni kell ès kèsz
21 napja
az gól, hülye volt az angol taktikaés figyeljétek meg innen behúzzák az argok még rendes játékidőben
21 napja
Megerdemli a gyoker tuchel
21 napja
Na tessék

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
Fuck
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
21 napja
várható volt, hogy ezt nem fogják bírni.
21 napja
Ennek a meccsnek tizipárbajban KELL eldőlnie.vagy 15 vagy 45Van még 20 perc, egyet csak összehoznak. Pontosan egyet.Az előző helyzettel elvesztették. Nincs több esélyük. Lefőtt a kávé.Most eldőlt a meccs, ez egy olyan találkozó, ahol ha reggelig játszanak, akkor sem lesz egyenlítés. Vannak ilyen meccsekpedig ha így megy tovább, jönni fog az egyenlítés. Meg még lehet meg is fordítják.
ozibozi
shagi0206
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
NB2
21 napja
Túl korán ellőtték a puskaporukat
21 napja
Ahogy mondtam ha az angolok mennek be akkor drukkolnèk nekik de ezt main"játèkot" látva...inkább bnem
21 napja
Ak fikazta tegnap a spanyolokat most mit szolnak az angolok jatekahoz?Nekem nem tunt fel, h dobalnak magukat az angolok. Betoltak a mourinho buszt es ennyi
Blevi
21 napja
Ak fikazta tegnap a spanyolokat most mit szolnak az angolok jatekahoz?Amíg vezetnek nekem tetszik.
Blevi
21 napja
Ak fikazta tegnap a spanyolokat most mit szolnak az angolok jatekahoz?legalább nem fetrengenek nonstop
Blevi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Burn az a tipikus angol tuskó fejű 😊Hát azért nem egy Wayne Rooney.
NB2
21 napja
Ak fikazta tegnap a spanyolokat most mit szolnak az angolok jatekahoz?
21 napja
vagy 15 vagy 45Van még 20 perc, egyet csak összehoznak. Pontosan egyet.Az előző helyzettel elvesztették. Nincs több esélyük. Lefőtt a kávé.Most eldőlt a meccs, ez egy olyan találkozó, ahol ha reggelig játszanak, akkor sem lesz egyenlítés. Vannak ilyen meccsekpedig ha így megy tovább, jönni fog az egyenlítés. Meg még lehet meg is fordítják.
ozibozi
shagi0206
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
21 napja
ezzel fogják felkérni stezt az angolok szövkapnak, igaz fenyítő bevonulózenewhat do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 napja
És mi lesz ha az argentinok találnak egy gólt? 11esekre mennek majd rá az angolok?