Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
21 napja
Tul kemeny volt a labda?
21 napja
Elmondhatatlanul várom azt a soccerben, amikor a spori nyugodtan kioszt akár 4 sárgát is az arcába nonartikualtivan üvöltő félhülyéknek.
21 napja
Egy próbát megért.Nem értem miért hitték hogy kihúzzák, de majd valaki megmagyarázza…Anglia mindjárt nyom egy Egyiptomot. OK hogy Argentina váltott, de hogy lehet ilyen felfogásban játszani 1-0 után?De behozta ezt a sok darabos nímandot, oszt egy se tud focizni, innentől halál lesz Angliának.
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
Toca
21 napja
Tuchel túlgondolta és elcseszte...
21 napja
Megerdemli anglia a kiesest, baszki 60. percben betolni a buszt 1-0nal argentina ellen... Idiotak.Amugy ez tenyleg meglep, amikor Tuchel a szovkap? Jo hogy nem alltak be a 45. perctol. 😀
Duff
21 napja
Megerdemli anglia a kiesest, baszki 60. percben betolni a buszt 1-0nal argentina ellen... Idiotak.
21 napja
Nem értem miért hitték hogy kihúzzák, de majd valaki megmagyarázza…Anglia mindjárt nyom egy Egyiptomot. OK hogy Argentina váltott, de hogy lehet ilyen felfogásban játszani 1-0 után?De behozta ezt a sok darabos nímandot, oszt egy se tud focizni, innentől halál lesz Angliának.
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
21 napja
Most játssza az agyát a fasztestű a kapubanHala az egnek az argentin kapuban egy vegtelenul szimpatikus uriember all, akinek hasonlo meg sem szokott fordulni a fejeben.
remontada
21 napja
csak lőttek távolrólEz a foci.
Löfli
Ha nem lősz nincs gól. Ha lősz, akkor meg lehet.
21 napja
Hülye angolok, öt darab argentínre tíz védő helyezkedett az ötösön, a tizenhatos előtt három argentín várt átlövésre.Ki gondolta volna, hogy baj lehet ebből?
21 napja
Anglia mindjárt nyom egy Egyiptomot. OK hogy Argentina váltott, de hogy lehet ilyen felfogásban játszani 1-0 után?De behozta ezt a sok darabos nímandot, oszt egy se tud focizni, innentől halál lesz Angliának.
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Most játssza az agyát a fasztestű a kapuban
21 napja
az gól, hülye volt az angol taktikaAz be is baszna.
és figyeljétek meg innen behúzzák az argok még rendes játékidőben
NB2
21 napja
És mi lesz ha az argentinok találnak egy gólt? 11esekre mennek majd rá az angolok?Ezt akartam én is kérdezni
Sixo
21 napja
Pont gondoltam mik ezek a fasz szögletek, erre bejön 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
21 napja
És mi lesz ha az argentinok találnak egy gólt? 11esekre mennek majd rá az angolok?Akkor 11esek a cél.
Sixo
21 napja
Ak fikazta tegnap a spanyolokat most mit szolnak az angolok jatekahoz?De a spanyolok szarok, tőlük ez okés, de az angol keret...
Blevi
21 napja
Ennyi volt, ha csak az angolok nem huzzak ki 11-esig.
21 napja
Sejtettem, hogy a legnagyobb retek cigany fog golt loni, Enzo sajnos kurva jol lo tavolrol.Tuchel meg most okoskodhat, hogyan akarjon golt rugni ezzel a defense csapattal.
21 napja
Pickford hiába ugrott már 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
21 napja
ezt náluk olyan kétélű fegyver lehet, mint zidane-nálCsak az argentinok tudnak fejelni.Anglia mindjárt nyom egy Egyiptomot. OK hogy Argentina váltott, de hogy lehet ilyen felfogásban játszani 1-0 után?Mexikó ellen is ezt tolták igaz emberhatrányban és valami majd 50 beadás volt ellenül
eaglesmcnabb
kapitnono
Stez
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 napja
innen kurva nehéz lesz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Varhato volt