Soccer
41 feliratkozó
4 napja
Lőw első meccse jó lett. Már 28. perctől, 1-1nél emberelőnybe kerültek.

4 napja
Akkor sincs játékAncelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 napja
Ancelotti takarodjÚgyis megfordírjátok vhogy mint mindig 😏
KeyG
4 napja
Azta rohadt most látom milyen büntetőt kapott a Neverton. Köszönjük England!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz

4 napja
Ancelotti takarodj
We are just the Ravens!
4 napja
A Bournemouth úgy szerez vezetést, hogy Milost mutatták közben, hogy valszeg megsérült
Poloska vagyok.
4 napja
Diakhaby rámegy a Chellini díjra?
Poloska vagyok.
4 napja
Vini nem tud tiziket lőni, fogadjuk már el….Pedig ehhez még csak különösebb képesség se kéne.
KeyG
Erősen, valamennyire sarokra helyezve, ezt még egy NB3-as játékosnak is illene tudnia.

4 napja
Mikor akarják már offolni Vinit mint tizilövő?
Poloska vagyok.
4 napja
Vini nem tud tiziket lőni, fogadjuk már el….
We are just the Ravens!
4 napja
Leeds közben szokás szerint elbassza a szezon végét és a tuti(nak tűnő) feljutást...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 napja
Kicsi Como komolyan gondolta ezt a bentmaradás’ dolgot
4 napja
Azt a kutya mekkora kamu tizi a Kecsónak
4 napja
Lehet rárepülnek akkor Dibuszra?Na, ma már Gula is hibázikRáadásul kettő kapitálisat
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt

Liverpool Fc
4 napja
Na, ma már Gula is hibázikRáadásul kettő kapitálisat
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 napja
Esély a 14 pontra! Sose hiszem el addig amíg ténylegesen nincs meg, de az Arsenal már a felállásából elég jól jelezte, hogy ők akkor ezt idénre elengedték és rámennek a BL-re. Több kulcsemberük is csak padozott, nem is sikerült megverniük a favágókat.

Liverpool Fc
5 napja
Meg is van a diagnózis: Musiala 8 hétre kidőlt.Jól van akkor majd jövőre …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 napja
Gyarmatbirodalom lettünk?www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
LEON MYRTAJ A TOTTENHAMTŐL JÖHET A MAGYAR VÁLOGATOTTHOZ
“érdekes helyzetben vagyok, mert albán, magyar, szlovák vagy angol válogatott is lehetnék – remélem, eljutok odáig, hogy felnőttszinten képviseljem az egyiket.”
ozibozi
Mikey
5 napja
Ott olyan játékosok játszanak, akik az országban születtek és nőttek fel. Itt meg már többen olyanok, akik magyarul se tudnak.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
“érdekes helyzetben vagyok, mert albán, magyar, szlovák vagy angol válogatott is lehetnék – remélem, eljutok odáig, hogy felnőttszinten képviseljem az egyiket.”
ozibozi
Mikey
5 napja
Na Musiala kidőlt az Inter ellen úgy néz ki.Szerencse hogy csak ő. A kiállításig ritka görény módon játszott az Augsburg, elég sérülés veszélyesen szabalytalankodtak állandóan …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 napja
YoungZeeZee
8 921
spanyoloknal is van 2-3 hasonlo15-20 év múlva még több hasonló lesz, rengeteg a kivándorló fiatal is és pár is.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
ozibozi
Mikey
KeyG
5 napja
15-20 év múlva még több hasonló lesz, rengeteg a kivándorló fiatal is és pár is.www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/04/leon-myrtaj-a-tottenhamtol-johet-a-magyar-valogatotthozLassan egy rossz szavunk nem lehet a belga vagy svájci válogatottra.
ozibozi
Mikey
We are just the Ravens!