Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Amúgy egy ilyen végjátékban kell újoncot avatni + beküldeni egy pár meccsen szerepelt játékost 3 percre?Csak kérdem...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Legalább annyi pozitívuma lenne ennek a meccsnek, hogy viktorgeci agyvérzést kap, de ennyi szerencsénk sincs...
3 hónapja
Azért sajnálom a stadionban a szurkolókat, főleg a gyerekeket.Hányszor, de hányszor éltem át én is ezt, hogy az utolsó pillanatban (általában a svédek és Ibra) lőnek egy gólt és aztán csak ott állsz, döbbenten, néma csendben, értetlenül és kiüresedve.
Döbbenet bakker, hogy a nyomorult labdát nem tudjuk megtartani az utolsó pár percre, hanem beállunk védekezni.
3 hónapja
Viszlat Maestro. Legyen tokod legalabb ajanld fel.Igazabol nem. Amit kitalalt, ult. Aztan kidobta a Mister a kukaba harom siralmas cserevel.
Lemeccseltek megint.
Kenny
3 hónapja
Rossi is hibás. Második meccsen visszaállunk bekkelni. Megérdemeltük!Cserélsz védőt ilyen szituban az utolsó percekben?
Toto21
3 hónapja
Ez az egész lebonyolítás is szánalmas tőlünk függetlenül. Korrupt FIFA megnövelte a létszámot a világtalanok és lakatlan szigetek számára akik kettőt nem tudnak dekázni, de Európának plusz helyet nem adnak. Sokan kíváncsiak a Banglades vs Lakatlan szigetek meccsre
3 hónapja
X-re állunk és a 96-dik percbes góllal kikapunk....Hát gyerekek Iktriad baszódj meg...
Jobb előre felkészülni és a fordítottja jön be 😁
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
3 teljesen elkerülhető gólt kaptunk, nekem ez a meccs igazából Rossi-é, nem lehet ilyen meccsen ennyire szar taktikával beleérni a meccs végébe, abszolút nem készültünk az ívelgetésre, nem húztuk az időt, nem is próbáltuk tartani a labdát, a cseréknél meg nem ilyenkor kell újoncokat avatni, akik csillogó szemmel és tele gatyával kéne kiharcolják 40 év után a VB-kijutás esélyét...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
de a keret jó része most is ilyenMinden gúny nélkül, nincs más lehetőség.Ilyen esély kb. 30 évente van, 1997, most volt ez.Veszünk 11 albánt. 😀
Bezárult megint egy window, a csodálatos magyar utánpótlás garantálja a jövőt a következő 25 évre.
Kampman
iktriad
Le kell vadászni a diaszpóra már kint született, a hazai posvánnyal lehetőleg sosem érintkező tagjait.
Aztán persze, hogy közülük hányan akarják itthon égetni magukat, az is érdekes kérdés volna.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Viszlat Maestro. Legyen tokod legalabb ajanld fel. Lemeccseltek megint.
3 hónapja
Konkretan az elso meccsen bakizo Kelleher nyerte meg a mait nekik, ez volt a kulonbseg.Pistám, most akkor tudank focizni az írek vagy nem?Nyilván hülyén hangzott, de a kreativitás csíráját se véltem felfedezni az írek játékában, szóval nem volt teljesen hülyeség a beszólás 😊 mondjuk a kapusuk sokkal jobb lol
petey
Jakehomer
Ami gaz, elnezve a ket csapatot, ezt az ir csapatot rohogve kellett volna vernunk.
3 hónapja
Minden gúny nélkül, nincs más lehetőség.Ilyen esély kb. 30 évente van, 1997, most volt ez.Veszünk 11 albánt. 😀
Bezárult megint egy window, a csodálatos magyar utánpótlás garantálja a jövőt a következő 25 évre.
Kampman
iktriad
Le kell vadászni a diaszpóra már kint született, a hazai posvánnyal lehetőleg sosem érintkező tagjait.
Aztán persze, hogy közülük hányan akarják itthon égetni magukat, az is érdekes kérdés volna.
3 hónapja
Proxyi
168
Stúdióbeszélgetés: döbbenet van, mi érdemeltük volna meg, stb stb.Ezért is tartunk itt, nincs soha felelős, megoldás.
3 hónapja
Várom a magyarázkodást. A végén megint elfogyott a levegő és törte a hátunkat a kapu pedig tudtuk hogy ez kint se jött be.A végén megkaptuk a gyógy-írt
Matthew99
3 hónapja
Sajnos nincs játékunk olyan csapatok ellen, akiknél alapvetően azért jobbak vagyunk.De mit jelent az hogy alapvetően jobbak vagyunk? Mitől vagyunk jobbak mint ők?
Klaci79
3 hónapja
Jó nagy pofon ez a magyar családoknakEzért kell felkészülni a legrosszabbra, és akkor minden, ami nem az már pozitívum.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Lőttek 5 gólt 2 meccsenPistám, most akkor tudank focizni az írek vagy nem?Nyilván hülyén hangzott, de a kreativitás csíráját se véltem felfedezni az írek játékában, szóval nem volt teljesen hülyeség a beszólás 😊 mondjuk a kapusuk sokkal jobb lol
petey
Jakehomer
3 hónapja
Kb. 15-17 ember a 16oson belül.És előtte 49 métert szállt, arra is jöhetett volnaEz miért is Dibusz?3 méterről rúgta a csóka? Ki kellett volna jönnie
Sinisa
Jakehomer
gordon
Utána 2 védő ellen nyer fejpárbajt az ír játékos.
6 méteren pattan, csúszik a labda - kb. 3,5 méteren ér bele az ír csatár. Nem látom Dénes hol tudott volna beavatkozni.
Ês tudom - nem tud kijönni, láttam ezt sokszor…
Divat lett mindenért hibáztatni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Nem jöhet ki, mert az ír védő ott akár kapura is fejelheti, a csúsztatásra meg már később ért oda a lendületben levő csatárral szemben.ott ilyenkor ki kell vetődni a kapusnak és megszerezni a labdát, nem hátrálni!70-30ban az övé, de Dibusz is vastagon benne van sztem"dibusz megérdemli hogy világversenyen védjen"Szerintem ez tovabbra is Mocsi hibaja volt elsodlegesen egyebkent, pedig nem vagyok egy Dibusz fan.
meg a faszt ...
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
Toto21
3 hónapja
Ez még a Holdról is látszik Vitya
3 hónapja
Sajnos nincs játékunk olyan csapatok ellen, akiknél alapvetően azért jobbak vagyunk.Ezt pofázom régóta, de én vagyok a hülye
Klaci79
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Van itt 1-2 Topkomment! zsÍR
3 hónapja
Buzi MLSZ
3 hónapja
Sajnos nincs játékunk olyan csapatok ellen, akiknél alapvetően azért jobbak vagyunk.