Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Ezek a madar irek bazmeg egyszer vezettek, a 96. percben.Írek egy percben.
Stez
3 hónapja
70-30ban az övé, de Dibusz is vastagon benne van sztem"dibusz megérdemli hogy világversenyen védjen"Szerintem ez tovabbra is Mocsi hibaja volt elsodlegesen egyebkent, pedig nem vagyok egy Dibusz fan.
meg a faszt ...
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ezeket az íreket oda-vissza kellett volna verni
3 hónapja
Mejgegyzem, az egész onnan indult, hogy Orban kivitte szélre, és onnan felívelte Kellehernek, akit senki sem támadott meg.Rúgja át az egész pályát baszki.
3 hónapja
A bírót sem lehet szidni
3 hónapja
Ha Tóth Balázs véd ma, akkor más az eredmény..megint ott szobrozott a vonalon, egy kibaszott labdát nem húzott le és feküdt rá amikor nagyon kellett volna...
3 hónapja
Elmehetsz anyádba HajdúB… mégis mi a faszom takarózunk 4 éve azzal hogy Portugália nem kaparja ki a gesztenyét!!!!?????
3 hónapja
"dibusz megérdemli hogy világversenyen védjen"Szerintem ez tovabbra is Mocsi hibaja volt elsodlegesen egyebkent, pedig nem vagyok egy Dibusz fan.
meg a faszt ...
Negritis, a vajda
3 hónapja
Ez miért is Dibusz?nézd már meg mi a faszt csinált. ahelyett h beterítette volna a kaput elöre fele kivetődött, hogy elöklözze és mellé ütött/elkésett. ha ugyanazt csinálja mint a védésnél simán elakad benne labda
Sinisa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
De újpncot is avattunk legalább
3 hónapja
van 2 isDibusz 😀 😀Nem igaz, hogy nincs egy félértelmes kapusunk, ez a csávó nettó emberhátrány
r.baggio
Jakehomer
egyik sajnos megsérült
a másik meg nem állampárt kompatibilis
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Le.lehet mondani Rossi úr. Dibuszt aki még egyszer válogatottba rakja, az se normális.
3 hónapja
Ez miért is Dibusz?3 méterről rúgta a csóka? Ki kellett volna jönnie
Sinisa
Tepper takarodj!
3 hónapja
MENJETEK A FASZOMBA BÉNA GECIK
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Balfaszok bazdmeg.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
3 hónapja
Igazi balfaszok.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 hónapja
Ezek a madar irek bazmeg egyszer vezettek, a 96. percben.
3 hónapja
Igazi factory of sadness az egész magyar futball, itt soha nem változik semmi
3 hónapja
keresem a bohóc emojit, de nincs meg.
3 hónapja
Ha nem Herbertékkel játszanánk 120 perc múlva azt mondanám #chargerkedés.
3 hónapja
Dibusz 😀 😀Nem igaz, hogy nincs egy félértelmes kapusunk, ez a csávó nettó emberhátrány
r.baggio
Tepper takarodj!
3 hónapja
Ez miért is Dibusz?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
na bekapcsolom a streamet, hátha találnak még egy gólt az írekbocsi
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!