Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Pistám, most akkor tudank focizni az írek vagy nem?Nyilván hülyén hangzott, de a kreativitás csíráját se véltem felfedezni az írek játékában, szóval nem volt teljesen hülyeség a beszólás 😊 mondjuk a kapusuk sokkal jobb lol
petey
Tepper takarodj!
3 hónapja
Az első meccsen elbaszták 0-2 ről kint ahogy a fogadásom is. Vitya legalább nem mutogathatja a kampányba hogy kijutottunk.
Öljünk meg pénzt a fociba.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Gondolom mától akkor Írország az ellenségünk
3 hónapja
Az a baj hogy meg se èrint...majd ha hazaèrek írok.....
3 hónapja
Jó nagy pofon ez a magyar családoknak
3 hónapja
A felívelgetős írek ellen az egyik legrosszabb kapus, beszoptuk hogy Tóth lesérültA második gólrol ne is beszéljünk...Ez miért is Dibusz?nézd már meg mi a faszt csinált. ahelyett h beterítette volna a kaput elöre fele kivetődött, hogy elöklözze és mellé ütött/elkésett. ha ugyanazt csinálja mint a védésnél simán elakad benne labda
Sinisa
peach
Plussz amit a selejtezzobe kapott, mert csak akkor jön ki a kapubol ha félidő vagy meccs végén be kell menni az öltözőbe
Bazsinho
Lesz ez még így se!
3 hónapja
Ki jött de borzalmasan. Ennek így nem volt értelme. Félmegoldás. Vagy kimegy teljesen és nem hagyja, hogy elrúgja vagy ott marad a vonalon és akkor is simán kivédi ezt a pöttyintést.És előtte 49 métert szállt, arra is jöhetett volnaEz miért is Dibusz?3 méterről rúgta a csóka? Ki kellett volna jönnie
Sinisa
Jakehomer
gordon
3 hónapja
Nem lehetett volna ott a labda, ahol... Igen, igaz, Dibusz elore vetodott, nem szelre, de szerintem ilyen golt top kapusok is kapnak es kaptak mar siman. Egyszeruen ez a helyzet nem alakulhatott volna ki, ami a vedo bakija.70-30ban az övé, de Dibusz is vastagon benne van sztem"dibusz megérdemli hogy világversenyen védjen"Szerintem ez tovabbra is Mocsi hibaja volt elsodlegesen egyebkent, pedig nem vagyok egy Dibusz fan.
meg a faszt ...
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
ott ilyenkor ki kell vetődni a kapusnak és megszerezni a labdát, nem hátrálni!70-30ban az övé, de Dibusz is vastagon benne van sztem"dibusz megérdemli hogy világversenyen védjen"Szerintem ez tovabbra is Mocsi hibaja volt elsodlegesen egyebkent, pedig nem vagyok egy Dibusz fan.
meg a faszt ...
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
3 hónapja
Ilyen esély kb. 30 évente van, 1997, most volt ez.Veszünk 11 albánt. 😀
Bezárult megint egy window, a csodálatos magyar utánpótlás garantálja a jövőt a következő 25 évre.
Kampman
3 hónapja
Én már sosem fogok látni magyar gurulós focit VB-n.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
3 hónapja
A második gólrol ne is beszéljünk...Ez miért is Dibusz?nézd már meg mi a faszt csinált. ahelyett h beterítette volna a kaput elöre fele kivetődött, hogy elöklözze és mellé ütött/elkésett. ha ugyanazt csinálja mint a védésnél simán elakad benne labda
Sinisa
peach
Plussz amit a selejtezzobe kapott, mert csak akkor jön ki a kapubol ha félidő vagy meccs végén be kell menni az öltözőbe
3 hónapja
igazából az én hibám az egész, tegnap hajnalban fogadtam az X2-re 2000 euróval

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Vállalom... Igaz 1-1-et mondtam és 96-dik percben Írek rúgnak egyet
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Ezek a madar irek bazmeg egyszer vezettek, a 96. percben.Amikor a legfontosabb.
Stez
3 hónapja
Ez a Mucsi csere nem kellett volna a végén…bár nem hibáztatom őt se, sajnos tényleg nem megy nekünk ez a fejjáték 😢
3 hónapja
ezeket az íreket oda-vissza kellett volna verniDe nem voltak rá képesek
NB2
3 hónapja
Ilyen esély kb. 30 évente van, 1997, most volt ez. Bezárult megint egy window, a csodálatos magyar utánpótlás garantálja a jövőt a következő 25 évre.
3 hónapja
És előtte 49 métert szállt, arra is jöhetett volnaEz miért is Dibusz?3 méterről rúgta a csóka? Ki kellett volna jönnie
Sinisa
Jakehomer
3 hónapja
Rossi is hibás. Második meccsen visszaállunk bekkelni. Megérdemeltük!
3 hónapja
Hát ez ciki, ez van. Szegény pesti belváros,biztos szétbasszák a szurkolók.
3 hónapja
Proxyi
168
Mondjuk időhúzás lehetősége is meg volt a végén a játékosainknak, de amatőrök.
3 hónapja
egy dolgot kellett volna elkerulni, hagyni oket ivelgetni. mit csinaltak 10 percig? ivelgettek.
3 hónapja
Várom a magyarázkodást. A végén megint elfogyott a levegő és törte a hátunkat a kapu pedig tudtuk hogy ez kint se jött be.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.