Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Kicsit rasszista, de "attól hogy a macska belefialt a sütőbe, még nem lesz sütemény" 😄jaja, aki ott született csak más a bőrszíne az rosszEzek jo migransokhány migráns van ezeknél az íreknél????sztem mi kussoljunk erről
nah közben DIbusz megint lábbal bénázik 😕
NB2
Negritis, a vajda
Blevi
aki máshol született az jó
Negritis, a vajda
3 hónapja
én odaadnám neked az 1-es mezt!Én lőttem a saját kapumból állva kapusként gólt a középsuliban. | Kispályán. |hány migráns van ezeknél az íreknél????ha Iktriad állna a kapuban, akkor is így nézne ki a helyzet.
NB2
Toto21
iktriad
3 hónapja
Bolla te faszBeugrott elé az ír, nem tudott mit csinálni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Bolla te fasz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Én lőttem a saját kapumból állva kapusként gólt a középsuliban. | Kispályán. |Iktriad pont ilyen gyertyát rúgnahány migráns van ezeknél az íreknél????ha Iktriad állna a kapuban, akkor is így nézne ki a helyzet.
NB2
Toto21
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Manning hail mary
3 hónapja
jaja, aki ott született csak más a bőrszíne az rosszEzek jo migransokhány migráns van ezeknél az íreknél????sztem mi kussoljunk erről
NB2
Negritis, a vajda
Blevi
aki máshol született az jó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Iktriad pont ilyen gyertyát rúgnahány migráns van ezeknél az íreknél????ha Iktriad állna a kapuban, akkor is így nézne ki a helyzet.
NB2
Toto21
3 hónapja
9 szöglet
3 hónapja
Bolla basszus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Ezek jo migransokhány migráns van ezeknél az íreknél????sztem mi kussoljunk erről
NB2
Negritis, a vajda
3 hónapja
hány migráns van ezeknél az íreknél????ha Iktriad állna a kapuban, akkor is így nézne ki a helyzet.
NB2
3 hónapja
hány migráns van ezeknél az íreknél????sztem mi kussoljunk erről
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Dom ezt le kellett volna adni
3 hónapja
Majdnem ott volt a 3-2. De csak majdnem.
3 hónapja
Fuj ez a feka arc annyira szar, hogy minden megmozdulasat kin nezni. 🤣
3 hónapja
hány migráns van ezeknél az íreknél????nah közben DIbusz megint lábbal bénázik 😕
3 hónapja
érzem most jön a gól
3 hónapja
Mondjuk miota golt rugtak, megint nem akarnak menni az irek. 😃Elkepesztoen erthetetlen, amit csinalnak.
3 hónapja
Most imádkozzanak a Harcosok a Klubban
3 hónapja
Nem tori magat CR hiszen neki nem alom a vb cim.Mondtam én előrePortugália 8-1....Kivették a féket.
Matthew99