Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
szöllősi az egyik legnagyobb métely a mai magyar labdarúgásbanwww.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
Hát igen, egy monopol piacot könnyű vezetni.
"Köszönöm a közmédia és a TV2 Csoport vezetőinek is, hogy létrejöhet ez a különleges együttműködés."
Hát igen, kurva nagy tárgyalás lehetett xdd
zacknorb
Szerkesztette: Kenny
5 hónapja
⚽60 évvel ezelőtt írta meg Bene Ferenc a magyar futball egyik legnagyobb történetét!1964-ben, Tokióban a 19 éves Bene Ferenc vezette magyar válogatott 6:0-ra győzte le Marokkót az olimpiai játékokon. Bene hat gólt szerzett ezen a meccsen, amely máig emlékezetes pillanata a magyar futballnak.
5 hónapja
www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/10/a-nemzeti-sport-es-a-spiler-tv-kozos-allando-tudositot-kuld-liverpoolba"A Nemzeti Sport, Magyarország 122 éves, piacvezető sportnapilapja"
YoungZeeZee
Hát igen, egy monopol piacot könnyű vezetni.
"Köszönöm a közmédia és a TV2 Csoport vezetőinek is, hogy létrejöhet ez a különleges együttműködés."
Hát igen, kurva nagy tárgyalás lehetett xdd
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
5 hónapja
a Bolton úgy nyert ma a Huddersfield ellen, hogy a 92. percben még 1-0-ra égtek, az komoly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
azert na, eleg fasza lett a lilak hetvegi meze.Mert ti inkább nyertek? 🤣
Ilyet mi vajon miert nem tudunk?
Kenny
Poloska vagyok.
5 hónapja
azert na, eleg fasza lett a lilak hetvegi meze. Ilyet mi vajon miert nem tudunk?
5 hónapja
Ő és CuJo isAzert kell a telen Guehi. Kotlezo. De amugy Szobo miatt azert lehet tapsikolni, mert igy szvsz joval tobbet lesz kozeppalyan hatosban, kezdeni fog stabilan, nem lesz sokat lehetoseg vedonek betolni ismet. ez az o szempontjabol azert jo dolog, fontos plusz perceket kap ismet.Sztem se, de ugye CB ahol vékonyak vagyunk és oda nem sikerült hozni senkitmost olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
btw: felroppent egy lehetoseg, hogy a februari arsenal-pool meccsre kimehetnek, lehet meg is teszem.
csebi
Meccsről majd beszámolót😊
Negritis, a vajda
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Azert kell a telen Guehi. Kotlezo. De amugy Szobo miatt azert lehet tapsikolni, mert igy szvsz joval tobbet lesz kozeppalyan hatosban, kezdeni fog stabilan, nem lesz sokat lehetoseg vedonek betolni ismet. ez az o szempontjabol azert jo dolog, fontos plusz perceket kap ismet.Sztem se, de ugye CB ahol vékonyak vagyunk és oda nem sikerült hozni senkitmost olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
btw: felroppent egy lehetoseg, hogy a februari arsenal-pool meccsre kimehetnek, lehet meg is teszem.
csebi
Negritis, a vajda
5 hónapja
Sztem se, de ugye CB ahol vékonyak vagyunk és oda nem sikerült hozni senkitmost olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
csebi
5 hónapja
most olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlmondjuk az idei nagybevasarlas utan nem lehet serulesekre sem hivatkozni ha esetleg nem jonnenek az eredmenyek.
Konatéval együtt
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
a lilak mar most vonyitanak a Red Bull erkezese ellen, es fosnak, hogy szatelit csapat lesznek.majd ha újra piaci alapon működnek a dolgok, azért majd nézzük meg a dolgokat...
mondjuk ahogy a MOL intezi az uzleti ugyeit meg az is lehet, hogy par ev mulva eladja.
Ugyanitt Isten eltesse a varos szelieket, 10 000 napja lettek bajnokok utoljara.
Kenny
5 hónapja
a lilak mar most vonyitanak a Red Bull erkezese ellen, es fosnak, hogy szatelit csapat lesznek. mondjuk ahogy a MOL intezi az uzleti ugyeit meg az is lehet, hogy par ev mulva eladja.
Ugyanitt Isten eltesse a varos szelieket, 10 000 napja lettek bajnokok utoljara.
5 hónapja
YoungZeeZee
9 511
respekt tothnak,mert jol teljesitett,de ez tul van tolva. szep uzenet,de 1honappal ezelott is jatszott mar c roni ellen illetve ugy tesznek az emberek mintha vmi 17 evesnek kellett volna beallnia hirtelen raadasul fellabu lenne.
petey
bakker egy felnott 28 eves sportolo. aki beallt es tette a dolgat,DE igen faszan. ha igy marad nem lesznek gondjaink gk poszton.
nalam jelenleg gula elott van bar o magasabb szinten jatszik,de ezek a bravurok ritkan jottek tole,nem nagyon tartott minket meccsben sosem.max a bolgarok ellen a 2020eb selejtezon.
gula sztem a lipcsei rendszer miatt top ott.
5 hónapja
www.plus.fifa.com/en/player/900d4ef5-d188-41cc-9790-81e1063f7e52?catalogId=ba6fbf78-3667-4345-87f7-5b065247e632&entryPoint=CTAMár az elődöntőknél tart az U20-as VB.Vhol lehet nèzni?
Most kezdődik a francia-marokkói meccs
A másik elődöntőben Argentína játszik Kolumbiával.
Kampman
dande2
5 hónapja
Már az elődöntőknél tart az U20-as VB.Most kezdődik a francia-marokkói meccs
A másik elődöntőben Argentína játszik Kolumbiával.
5 hónapja
most olvasom Gravenberch sérülését, hiányzott mint szar a zsebbőlKonatéval együtt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
5 hónapja
Jogos teljesen, de lássuk be nem ez volt a papírforma hogy x lesz így én ezt vettem alapul. Sebaj. Soha ne öregedjen rosszabbul a gondolatom..🫣Elég jól öregedett az hogy a veszélyeztetett játékosoknak ki kellett volna sárgázniui magukat🤣Ha a portugálok hozzák a papírformát az írek ellen, akkor mi egy örmények elleni győzelem esetén matematikailag is 2. helyen végzünk és akkor az ír meccs tét nélküli. Márpedig az örmények ellen nincs eltiltottunk és ahogy írtad, a portugálok elleni pontszerzést az alapozta meg, hogy szintén mindenki bevethető volt.
Szalai, Szobo gól
De ettől még tartom azt hogy baj lehet hogyha főleg Dominik sárgát kap a következő meccsen
remontada
Értettem az okfejtésedet, de amikor van összesen 6 meccsed egy selejtezőcsoportban, akkor egy meccset sem fogsz szándékosan kihagyni és hiba is lenne szándékosan kihagyni (akkor is, ha Szobo kap sárgát még és kihagyja az írek elleni meccset).
ervinator
5 hónapja
Elég jól öregedett az hogy a veszélyeztetett játékosoknak ki kellett volna sárgázniui magukat🤣Ha a portugálok hozzák a papírformát az írek ellen, akkor mi egy örmények elleni győzelem esetén matematikailag is 2. helyen végzünk és akkor az ír meccs tét nélküli. Márpedig az örmények ellen nincs eltiltottunk és ahogy írtad, a portugálok elleni pontszerzést az alapozta meg, hogy szintén mindenki bevethető volt.
Szalai, Szobo gól
De ettől még tartom azt hogy baj lehet hogyha főleg Dominik sárgát kap a következő meccsen
remontada
Értettem az okfejtésedet, de amikor van összesen 6 meccsed egy selejtezőcsoportban, akkor egy meccset sem fogsz szándékosan kihagyni és hiba is lenne szándékosan kihagyni (akkor is, ha Szobo kap sárgát még és kihagyja az írek elleni meccset).
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
YoungZeeZee
9 511
amugy en a 42perc kornyeken neztem ra az app h mennyi az annyi.laton 1-1 big chance..na mondom vezettunk is.majd a masodik portugal kapufa elott kapcsoodtam be...mondom ez nagy szopo lesz,aztan egyre jobban jottunk fel.
sztem a portugalok ha 100%ban odakoncentralnak bedaralnak minkeg 10-bol 10szer.egyszeruen nem fekszik nekunk a stilusuk.
ami nagyon pozitiv volt h a magyar csapat meglatta az alkalmat h mikor lehet sansz es valtottak es jottek a helyzetek.
bevallom szobi goljanal egy halk basssza meg igen elhangzott,mert mindenki aludt mar.
en kb ennyi pontot remeletem a meccsek elott.tudva hogy az irek ellen mi tortent csalodas.illetve pesten remeltem 1pontot a cronaldoek ellen.
5 hónapja
Jo, hat azert ne ezt a meccset vedd alapul. 😀epp ezt irtam en is, hogy azert er sokat ez a meccs (akar ponttal akar anelkul), mert jatekban felnottunk, nem szoritottak be minket veszesen, nem engedtuk, hogy lezarjak a meccset stb.Összességében nem sok jobb válogatott van azért Európában. Jelenleg mindenhol érzek gondokat, a portugáloknál is...CR mellett egy Semedo a jb, de rengeteg minőségi játékosuk van és 1-1 meccsen bárki ellen esélyesek. Talán a francia-spanyol-angol aki kiemelkedik, de látod, mindenki képes belehibázni egy-egy 90 percbe.Ez a pont szerintem fantasztikus siker! Egy csomó győzelem nem ér ennyit, ezek a portugálok baromi jók de nem érdemtelenül hoztuk a pontot!amugy epp azon gondolkodtam meccs kozben, hogy azert nem tunnek annyira baromi jonak.
Klaci79
nem igazan nyomtak be minket, vol par helyzetuk alairom, de nem voltunk alarendelt szerepben mint mondjuk BP-n. epp ez teszi meg nagyobba a tegnapi ikszet, mert lehet itt szerencsere meg makra mutogatni, de alapvetoen eltuntettek a minosegbeli kulonbseget, es mikor kellett akkor bevittuk az utolso dofest. raadasul elotte is volt helyzetunk, kapufank, nekunk is szoval annyira nem volt meglepetes, hogy vegul csak kiegyenlitettunk. nem hagytuk, hogy a portugalok lezarjak a meccset, a vegen pedig buntettunk.
csebi
Egyébként a VB nyilván más, de ilyen eseményen is mutatták már meg a portugálok, hogy kevésbé esélyesként is tudnak nyerni (persze nem vb-t) és a mondanivalóm lényege, hogy egy ilyen pont nálam többet ér, mint egy örmény vagy szerb elleni győzelem, még 23-ból. Az ilyen meccseken nem szoktunk hozzá, hogy a 91. percben mi támadunk és egyenlítünk. Főleg mostanában, amikor sokszor azt érzem megfáradt kissé ez a Rossi kapcsolat.
Klaci79
ha ezt a meccset veszem alapul akkor nem is tunik annyira jonak ez a portugal valogatott pedig Europaban igen en is ugy latom, hogy mondjuk a spanyol, angol, francia mogott ok vannak ott jelenleg.
csebi
Mint ahogy a magyar csapatnal is egyebkent eg es fold a kulonbseg evek ota, ahogy felporog a nevesebb valogatottak ellen, meg peldaul egy Litvania vagy egy Irorszag, Ormenyorszag ellen.
5 hónapja
Azt is köszönjük meg, hogy bazi nyíltan játszottak és sokszor teliszarták a védekezést....epp ezt irtam en is, hogy azert er sokat ez a meccs (akar ponttal akar anelkul), mert jatekban felnottunk, nem szoritottak be minket veszesen, nem engedtuk, hogy lezarjak a meccset stb.Összességében nem sok jobb válogatott van azért Európában. Jelenleg mindenhol érzek gondokat, a portugáloknál is...CR mellett egy Semedo a jb, de rengeteg minőségi játékosuk van és 1-1 meccsen bárki ellen esélyesek. Talán a francia-spanyol-angol aki kiemelkedik, de látod, mindenki képes belehibázni egy-egy 90 percbe.Ez a pont szerintem fantasztikus siker! Egy csomó győzelem nem ér ennyit, ezek a portugálok baromi jók de nem érdemtelenül hoztuk a pontot!amugy epp azon gondolkodtam meccs kozben, hogy azert nem tunnek annyira baromi jonak.
Klaci79
nem igazan nyomtak be minket, vol par helyzetuk alairom, de nem voltunk alarendelt szerepben mint mondjuk BP-n. epp ez teszi meg nagyobba a tegnapi ikszet, mert lehet itt szerencsere meg makra mutogatni, de alapvetoen eltuntettek a minosegbeli kulonbseget, es mikor kellett akkor bevittuk az utolso dofest. raadasul elotte is volt helyzetunk, kapufank, nekunk is szoval annyira nem volt meglepetes, hogy vegul csak kiegyenlitettunk. nem hagytuk, hogy a portugalok lezarjak a meccset, a vegen pedig buntettunk.
csebi
Egyébként a VB nyilván más, de ilyen eseményen is mutatták már meg a portugálok, hogy kevésbé esélyesként is tudnak nyerni (persze nem vb-t) és a mondanivalóm lényege, hogy egy ilyen pont nálam többet ér, mint egy örmény vagy szerb elleni győzelem, még 23-ból. Az ilyen meccseken nem szoktunk hozzá, hogy a 91. percben mi támadunk és egyenlítünk. Főleg mostanában, amikor sokszor azt érzem megfáradt kissé ez a Rossi kapcsolat.
Klaci79
ha ezt a meccset veszem alapul akkor nem is tunik annyira jonak ez a portugal valogatott pedig Europaban igen en is ugy latom, hogy mondjuk a spanyol, angol, francia mogott ok vannak ott jelenleg.
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018