USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Eddig ugye Mo volt az utolsó aki ellene volt, a németek gondolom csak hezitálnak, de akkor is.Kapják is be ha ez igaz …news.sky.com/story/ukraine-russia-war-live-latest-news-putin-kyiv-invasion-12541713?postid=3428793#liveblog-bodyEzek szerint Németország az utolsó csatlós swift ügyben? Nahát, én egész nap azt olvastam, hogy Viktor az.
Szopják le magukat a németek ha miattuk szívunk megint.
Akár hívhatjuk ezt a lépésüket az új Molotov-Ribbentrop paktumnak is
Solymi
MC12
csebi
Egyék meg bakker amit megfőztek.
több mint 3 éve
A dobogó így is meglettnews.sky.com/story/ukraine-russia-war-live-latest-news-putin-kyiv-invasion-12541713?postid=3428793#liveblog-bodyEzek szerint Németország az utolsó csatlós swift ügyben? Nahát, én egész nap azt olvastam, hogy Viktor az.
Solymi
MC12
több mint 3 éve
Mer a nyelvtörvény (nem helyeslem) ugyanaz mint amit az oroszok csinálnak?még ehhez pozitív dologként odaírhattad volna hogy éljen az ukrán nyelvtörvény és sok sikert az ukrán az ukrán banderistáknak(neonáciknak).
sutianap
pfefe8
Mintha itthon nem pénzelnének neonácikat...gondolom a B közép az csak hagyomány örző csoport, mi?
több mint 3 éve
Amúgy faszom én nem értem ezt a nyelvtörvényezést. Fasz jogszabály? Igen. Kellő jogalap ahhoz, hogy lerohanjuk az országot, bombázzuk a civileket, megöljük a politikai vezetőit? Nem.még ehhez pozitív dologként odaírhattad volna hogy éljen az ukrán nyelvtörvény és sok sikert az ukrán az ukrán banderistáknak(neonáciknak).Világos, hogy mindkét oldal tele van akasztófára való banditákkal, antiszociális pszichopatákkal, vagy csak simán undorító demagógokkal, de emberileg teljesen érthető, hogy ilyenkor az underdognak szurkol a többség.
pfefe8
Kampman
Mi a faszom ezen ennyire bonyolult? Tudom, vonuljunk be mi is Kárpátaljáért.
Agyhalott csürhe ez.
több mint 3 éve
Kapják is be ha ez igaz …news.sky.com/story/ukraine-russia-war-live-latest-news-putin-kyiv-invasion-12541713?postid=3428793#liveblog-bodyEzek szerint Németország az utolsó csatlós swift ügyben? Nahát, én egész nap azt olvastam, hogy Viktor az.
Solymi
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
még ehhez pozitív dologként odaírhattad volna hogy éljen az ukrán nyelvtörvény és sok sikert az ukrán az ukrán banderistáknak(neonáciknak).Világos, hogy mindkét oldal tele van akasztófára való banditákkal, antiszociális pszichopatákkal, vagy csak simán undorító demagógokkal, de emberileg teljesen érthető, hogy ilyenkor az underdognak szurkol a többség.
pfefe8
több mint 3 éve
twitter.com/nexta_tv/status/1497601928984936448?s=20&t=JYw3j6Ipj8NZqBb98ZuULgsajnos a háború ilyen, meghalnak a katonák és a civilek. oroszok is persze, az ukránok persze nem.
nagyon nem úgy megy ez a háború, ahogy kitalálták Moszkvában.
Amadeus
Steelers fan
több mint 3 éve
Kettőt. Őket is az oroszok.Ok hány kárpátaljai magyart öltek meg eddig?még ehhez pozitív dologként odaírhattad volna hogy éljen az ukrán nyelvtörvény és sok sikert az ukrán az ukrán banderistáknak(neonáciknak).
sutianap
pfefe8
csebi
több mint 3 éve
news.sky.com/story/ukraine-russia-war-live-latest-news-putin-kyiv-invasion-12541713?postid=3428793#liveblog-bodyEzek szerint Németország az utolsó csatlós swift ügyben? Nahát, én egész nap azt olvastam, hogy Viktor az.
Solymi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
"Németország a világháború óta először járulhat hozzá, hogy német fegyvereket szállítsanak háborús övezetbe" - 444Újabb érv az orosz honvédő háború nosztalgiás, antifasiszta retorikába.
@bria: remélem nem hoznak szégyent dédfaterék helyi renoméjára.
Amadeus
több mint 3 éve
Ok hány kárpátaljai magyart öltek meg eddig?még ehhez pozitív dologként odaírhattad volna hogy éljen az ukrán nyelvtörvény és sok sikert az ukrán az ukrán banderistáknak(neonáciknak).
sutianap
pfefe8
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
még ehhez pozitív dologként odaírhattad volna hogy éljen az ukrán nyelvtörvény és sok sikert az ukrán az ukrán banderistáknak(neonáciknak).
sutianap
Steelers fan
több mint 3 éve
"Németország a világháború óta először járulhat hozzá, hogy német fegyvereket szállítsanak háborús övezetbe" - 444@bria: remélem nem hoznak szégyent dédfaterék helyi renoméjára.
több mint 3 éve
WOW @fpleitgenCNN is live on CNN right now showing an enormous column of Russian tanks moving toward the border near Kharkiv as night has fallen in Russia and Ukraine pic.twitter.com/Ge14jiO51x
— Nora Neus (@noraneus) February 26, 2022
több mint 3 éve
twitter.com/nexta_tv/status/1497601928984936448?s=20&t=JYw3j6Ipj8NZqBb98ZuULgNem is tudom miért nézem meg ezeket a videókat...
nagyon nem úgy megy ez a háború, ahogy kitalálták Moszkvában.
Amadeus
több mint 3 éve
Ő amúgy nagy csalódás, nem így indult. Szerintem kezdik felfogni, hogy ennek a sztorinak rendszerváltás/puccs lehet/lesz a vége Moszkvában.Alapvetően lehetetlen bármi ilyesmi, maximum a gyárakat, üzemeket tudják elvenni, a cégeknek meg nem ez az értéke.Egy ilyen lépés milyen hatásokkal járna hosszútávon? Nem hiszem, hogy túl hamar vissza tudnák szerezni a bizalmat. Ki vinne oda bármit is ezután?Torok kulugyer szerint nem zartak le a Fekete-tengert.Biztos sokat használna a kínai barátságnak is
Kozben Medvegyev azt mondta, megfontoljak, hogy minden kulfoldi tulajdont allamositanak az orszagban!
Mi a f@sz. B+, ezeknek elmentek otthonrol.
undisputedly
Gyurma Pappa
andree
Itt most az van, hogy dobálnak be faszságokat, és várják a reakciókat. Medvegyev évek óta ennyit ér.
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
Alapvetően lehetetlen bármi ilyesmi, maximum a gyárakat, üzemeket tudják elvenni, a cégeknek meg nem ez az értéke.Egy ilyen lépés milyen hatásokkal járna hosszútávon? Nem hiszem, hogy túl hamar vissza tudnák szerezni a bizalmat. Ki vinne oda bármit is ezután?Torok kulugyer szerint nem zartak le a Fekete-tengert.Biztos sokat használna a kínai barátságnak is
Kozben Medvegyev azt mondta, megfontoljak, hogy minden kulfoldi tulajdont allamositanak az orszagban!
undisputedly
Gyurma Pappa
andree
Itt most az van, hogy dobálnak be faszságokat, és várják a reakciókat. Medvegyev évek óta ennyit ér.

több mint 3 éve
Kulugyminiszterunk: “a magyar baloldal rendkívüli veszélyt jelent Magyarországra” nem is Putyin hanem a baloldal …Putyin nem jelent veszélyt Magyarországra jelenleg, csak a baloldal 😊
csebi
Mer a baloldal tudja megdönteni Vityát 😊
több mint 3 éve
twitter.com/DefenceU/status/1497541775707316228?s=20&t=pD_Se53dnFfmVIY36WZROAEzekhez a vidikhez azért tessék odaírni, hogy graphic content.
Amadeus
több mint 3 éve
twitter.com/nexta_tv/status/1497601928984936448?s=20&t=JYw3j6Ipj8NZqBb98ZuULgnagyon nem úgy megy ez a háború, ahogy kitalálták Moszkvában.
több mint 3 éve
Mindenképpen praktikus Putyin részéről népirtással kombinalnia a békefenntartást, a kedves barátságos csecsen harcosok ha vérfürdőt rendeznek, az pont 5 perc alatt szalad majd szét a közösségi médiában. Szerinted mi lesz a következménye?Van itt morál kéremszépen 😀Én azért várnék még azzal a morállal ameddig nem kerül szembe velük ez a szájhős. Azok a csecsenek szó szerint harcosok, akik gyermekkoruk óta gyakorlatilag harcban állnak. Olyan harci tapasztalattal rendelkeznek, amit nagyon nehéz megszerezni és főleg túlélni. Minden hadseregnél amióta világ a világ ezek a kiképzett és harci tapasztalattal rendelkező egységek a "legértékesebbek". Ráadásul a városi gerillaharcban is tapasztaltak ami a óriási előny. egy komoly harci tapasztalattal rendelkező egység felér 5 szörös túlerővel minimum. Sajnos a való világ nem a filmek világa, ahol egy rambó elintézi az ellenséget.
9gag.com/gag/aLvnBvV
Hanni
pfefe8
több mint 3 éve
news.sky.com/story/ukraine-russia-war-live-latest-news-putin-kyiv-invasion-12541713?postid=3428793#liveblog-bodySzopják le magukat a németek ha miattuk szívunk megint.
több mint 3 éve
Kulugyminiszterunk: “a magyar baloldal rendkívüli veszélyt jelent Magyarországra” nem is Putyin hanem a baloldal …
több mint 3 éve
Én azt sem hiszem el, hogy egyetlen büfét is államosítanak. Medvegyev minden külföldit mondott, és egyelőre a szájkarate megymert elhitted, hogy ha lesz államosítás akkor a kínai érdekeltségeket is államosítják majd😊 Tényleg tök hülyének nézitek a ruszkikat? Sok mindent lehet rájuk mondani ,de hogy tök hülyék azt nem.Torok kulugyer szerint nem zartak le a Fekete-tengert.Biztos sokat használna a kínai barátságnak is
undisputedly
Gyurma Pappa
pfefe8