GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 876
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
A PS-ből claimelt játékosoknak mindenki szabadított fel helyet, a távozókat viszont még nem mindenki pótolta. Erre holnap estig van még lehetőségük az érintetteknek, ellenkező esetben marad 10 alatti létszámmal a PS-ük.
vassadi
Oops, jó akkor eggyel kevesebb lesz.
több mint 6 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 792
A PS-ből claimelt játékosoknak mindenki szabadított fel helyet, a távozókat viszont még nem mindenki pótolta. Erre holnap estig van még lehetőségük az érintetteknek, ellenkező esetben marad 10 alatti létszámmal a PS-ük.
több mint 6 éve
ljambrik Dallas Cowboys Purdue Boilermakers 648
Szimuláció mikor kezdődik?
több mint 6 éve
Megint lehet claimelni waivelt játékost?
Paul43
PS-ből "ellopott" játékos pótlása volt.
több mint 6 éve
Paul43 New England Patriots Indiana Hoosiers 557
Megint lehet claimelni waivelt játékost?
több mint 6 éve
Illetve ha van hátrasorolás, akkor miért lehet egyszerre 2-3 embert is claimelni (lásd moat PS claim) úgy, hogy nem sorolódnak hátra?

Akkor az lenne az igazságos, ha egy claim után azonnal hátra lenne sorolva az ember. Mert pl a csapat aki elvitte előlem az egyetlen embert akit akartam, szintén több embert tudott claimelni. De itt akkor miért nincs hátrasorolás?
Paul43
Volt hátrasorolás, azonnal a claim után. Kettőtök közül a Broncos volt előrébb a waiver sorrendben, és mivel Griffin nála is a lista első helyén volt, ezért ő kapta. Ezután egyből hátrasorolódott. Majd amikor ismét sorra került, volt még olyan játékos a listáján, aki vihető volt, így megkapta őt is. A közleményekhez is a claimelés sorrendjében írtam fel a játékosokat, de itt vannak a teljes igénylisták is, ezekből magad is leszűrheted, hogy miért ez az eredmény jött ki:

Steelers (1.):
Olasunkanmi Adeniyi, DE (Bills)

Texans (8.):
Kentavius Street, DE (Raiders)
Geron Christian, OT (Titans)
Wyatt Teller, OG (Chargers)
Eddy Pineiro, K (Panthers)

Bengals (11.):
Geron Christian, OT (Titans)
Hercules Mata'afa, DE (Packers)
Dan Arnold, TE (Eagles)
Alex McGough, QB (Eagles)
Jason Cabinda, LB (Titans)*
Kentavious Street, DE (Raiders)

Broncos (12.):
Shaquem Griffin, LB (Raiders)
Trent Sherfield, WR (Seahawks)

Rams (18.):
Brian Price, DT (Packers)
Corey Levin, OG (Chargers)

Buccaneers (31.):
Shaquem Griffin, LB (Raiders)

* Cabinda alapesetben még a Bengalshoz került volna mint ötödik claimelt játékos, de a GM max. 4 játékost kért, emiatt marad a Titansnél.

Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
m
Amúgy IRL is úgy van, hogy aki claimelt az visszacsúszik a végére?
Paul43
3ik forduloig nem, csak utana
Spigo
Mármint az alapszakasz 3. fordulójáig?
Paul43
Igen, odaig a draft sorrend a waiver sorrend es onnantol a mindenkori "tabella". De nem csuszik vissza ha claimelt vkit akkor sem, szerintem.
Spigo
Akkor itt miért így van?
Paul43
Gondolom mert itt a szimulacio alatt nincs waiver. Illetve a fantasy ligakban igy szokott lenni.
Spigo
A kérdés alapvetően úgy nézne ki, hogy ha IRL offseason alatt nincs hátrasorolás akkor itt miért? Szezon közbent hagyjuk.
Illetve ha van hátrasorolás, akkor miért lehet egyszerre 2-3 embert is claimelni (lásd moat PS claim) úgy, hogy nem sorolódnak hátra?

Akkor az lenne az igazságos, ha egy claim után azonnal hátra lenne sorolva az ember. Mert pl a csapat aki elvitte előlem az egyetlen embert akit akartam, szintén több embert tudott claimelni. De itt akkor miért nincs hátrasorolás?

Vagy akkor a következő offseasontől kezdve, ahogy IRL, úgy itt se legyen hátrasorolás. Mert ugye ezzel pont a szarabb csapatokat segítenénk. A jelenlegi helyzettel meg pont nem.
több mint 6 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
m
Paul43
Spigo
Paul43
Igen, odaig a draft sorrend a waiver sorrend es onnantol a mindenkori "tabella". De nem csuszik vissza ha claimelt vkit akkor sem, szerintem.
Spigo
Akkor itt miért így van?
Paul43
Gondolom mert itt a szimulacio alatt nincs waiver. Illetve a fantasy ligakban igy szokott lenni.
több mint 6 éve
m
Paul43
Spigo
Paul43
Spigo
Akkor itt miért így van?
több mint 6 éve
m
Paul43
Spigo
Paul43
több mint 6 éve
Paul43
Spigo
több mint 6 éve
Paul43
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Mikor lesz eredmény?
Paul43
Talán már ma.
több mint 6 éve
Mikor lesz eredmény?
több mint 6 éve
BrainKingSoldier New England Patriots 93
Most akkor mikortól van a PS claim? Elvileg ma 20:00-ra volt tervezve.
Paul43
Megvárom, ma estig rendezi-e a sorait az, aki még adós ezzel, de több haladék nem jár, akkor belenyúlok én a csapatba. Utána mehet majd, az már úgyis megvan, hogy én kiket célzok meg. Szólni fogok, addig légy türelemmel. Más teendő már úgyse lesz, mi lesz veled januárig? 😛
vassadi
@vassadi átnéztem a rostert és egy érdekes dolgot találtam csak: nálam 1 dollárral több a cap space (8,538,931) 😀 pedig minden más stimmel és ugye csak összeadós, kivonós képletek vannak...
mind blown
BrainKingSoldier
¯\_(ツ)_/¯

Remélem nem haragszol meg, de ennek nem fogok utánajárni. 😊
vassadi
nem, azt hiszem kibírom 😀
több mint 6 éve
Elnézést hogy nem válaszoltam. A Depth Chartoknál már tudtam hogy ez lesz és "jeleztem" előre hogy kik lennének a PS-ben.
Heisman Trophy
Nincs igazából jelentősége. De akkor legyenek ők, átírom majd a roster fájlban.
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 641 — "Montoya por favor!"
Elnézést hogy nem válaszoltam. A Depth Chartoknál már tudtam hogy ez lesz és "jeleztem" előre hogy kik lennének a PS-ben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
A Bearsnél Tyree St. Louis, William Sweet és Blace Brown, a Patsnél Cece Jefferson és Porter Gustin kerül PS-be, a Packers pedig választ majd magának egy long snappert, és így elvileg rendben is vagyunk.
több mint 6 éve
Paul43
Megvárom, ma estig rendezi-e a sorait az, aki még adós ezzel, de több haladék nem jár, akkor belenyúlok én a csapatba. Utána mehet majd, az már úgyis megvan, hogy én kiket célzok meg. Szólni fogok, addig légy türelemmel. Más teendő már úgyse lesz, mi lesz veled januárig? 😛
vassadi
@vassadi átnéztem a rostert és egy érdekes dolgot találtam csak: nálam 1 dollárral több a cap space (8,538,931) 😀 pedig minden más stimmel és ugye csak összeadós, kivonós képletek vannak...
mind blown
BrainKingSoldier
¯\_(ツ)_/¯

Remélem nem haragszol meg, de ennek nem fogok utánajárni. 😊
több mint 6 éve
BrainKingSoldier New England Patriots 93
Paul43
vassadi
mind blown
több mint 6 éve
Paul43
vassadi
Megpusztulok Januárig 😂😂
több mint 6 éve
Paul43
több mint 6 éve
több mint 6 éve
@Heisman Trophy, @DeSean, @Habi Már a javítási határidő is lejárt, de még mindig nincs rendben a keretetek, jó lenne intézkedni.

Illetve @Paul43, te is tartozol még egy waive beírásával.

Ami a Vikingst illeti, beírtam a hiányzó játékosok szerződéseit, de természetesen még így is vannak hiányosságok, 42 fő van csak a keretben. Szerintem azt kellene csinálni, hogy csak a Maddenben pótoljuk ki a csapatot 53 főre. A jelenleg elérhető, "maradék" kategóriájú játékosok közül hosszútávú szerződéssel pláne nem akarok senkit a leendő új GM nyakára hozni, meg annak se nagyon van értelme, hogy egyéves szerződéssel berakjak valakit a csapatba kvázi a semmiért, akkor már többre megy az új GM azzal, ha a cap space-e a mostani (így sem túl magas) értéken marad és azt viszi tovább carryoverként, nem lesz még az is alacsonyabb.
vassadi
Kész