NFL csevegő
82 feliratkozó
12 órája
kiváncsi vagyok idén ki nyeri a díjat és hogy meddig "bírja" utána 😊És 2016-ban jason garett év edzője,
www.pro-football-reference.com/awards/ap-coach-of-the-year.htm
Negritis, a vajda
De vitte a díjat Ezékial meg a Dakota is simán.
12 órája
mondjuk ha SB győzelemig marad akkor sose rúgják kikiváncsi vagyok idén ki nyeri a díjat és hogy meddig "bírja" utána 😊Az elmúlt években leginkább túlteljesítő "kiscsapatok" HC-i kapták, nem is gondoltam, hogy Andy Reidnek vagy Sirianinak nincs ebből az időszakból.
Negritis, a vajda
Így akkor egyértelmű idén Coen, és SB győzelemig fogja "bírni".
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 órája
kiváncsi vagyok idén ki nyeri a díjat és hogy meddig "bírja" utána 😊Az elmúlt években leginkább túlteljesítő "kiscsapatok" HC-i kapták, nem is gondoltam, hogy Andy Reidnek vagy Sirianinak nincs ebből az időszakból.
Negritis, a vajda
Így akkor egyértelmű idén Coen, és SB győzelemig fogja "bírni".
15 órája
kiváncsi vagyok idén ki nyeri a díjat és hogy meddig "bírja" utána 😊www.pro-football-reference.com/awards/ap-coach-of-the-year.htm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 órája
es most nagyon meglepodtem, hogy egyetlen Giants elkapo fert fel ...
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
Kedvenc statom a playoff előttJól tartja magát. AFC-ben vannak az öreg rókák, Harbaugh, Payton, Tomlin, McDermott, Vrabel mind 50+.
Matt LaFleur is the oldest coach in the NFC playoffs (46).
zacknorb
1 napja
Kedvenc statom a playoff előttMatt LaFleur is the oldest coach in the NFC playoffs (46).
Poloska vagyok.
1 napja
Azt a végén kiderül, hogy csebi több éven át hülyítette a népet, végig Pesten volt, azt se tudja hol van Málta 😊Maltan esetleg tudtok helyet? 😀 epp hetvegen viszek el ismerost, akinek kb elso elmeny lesz egy Jags-Bills Wild Card merkozes. ha ugyes leszek akkor hatha bevonzom jo kis jags drukkernek ...Egyik barátom vendéglátózott ott, a part melletti helyeken szerinte kb mindenhol lehet nézni majd. De szerintem te jobban ismered ezeket a helyet mint ő 😊
csebi
dancogo
1 napja
Maltan esetleg tudtok helyet? 😀 epp hetvegen viszek el ismerost, akinek kb elso elmeny lesz egy Jags-Bills Wild Card merkozes. ha ugyes leszek akkor hatha bevonzom jo kis jags drukkernek ...Egyik barátom vendéglátózott ott, a part melletti helyeken szerinte kb mindenhol lehet nézni majd. De szerintem te jobban ismered ezeket a helyet mint ő 😊
csebi
1 napja
Wild cardChargers - Pats
Bills - Jaguars
Texans - Steelers
Packers - Bears
49ers - Eagles
Rams - Panthers
2 napja
Wild cardTudtam.
Chargers - Pats
Bills - Jaguars
Texans - Steelers
Packers - Bears
49ers - Eagles
Rams - Panthers
Divisional
Chargers - Broncos
Steelers - Jaguars
49ers - Seahawks
Rams - Bears
Conference
Chargers - Jaguars
49ers - Rams
Super Bowl
Chargers - Rams
tenorx
2 napja
Wild cardChargers - Pats
Bills - Jaguars
Texans - Steelers
Packers - Bears
49ers - Eagles
Rams - Panthers
Divisional
Chargers - Broncos
Steelers - Jaguars
49ers - Seahawks
Rams - Bears
Conference
Chargers - Jaguars
49ers - Rams
Super Bowl
Chargers - Rams
2 napja
AFC wildcard meglátások:- a steelers 35 éve nem kapott ki hétfő esti meccsen hazai pályán
- hétfőn összesen 5 alkalommal kaptak ki otthon a történelemben (37-ből)
- a steelers D elég ramatyul nézett ki a ravens elleni meccsen, lényegében már az első negyedtől szituációs D-nek nézett ki a dolog, viszont emiatt a Texansnál jobb ellenfelet nem is kaphattak volna. ha Stroud gyáva lesz és nem indul meg lábon, akkor a Steelersnek abszolút lehet keresnivalója a meccsen
- Rodgers és Stroud között 18 év van
- McDermott még nem nyert idegenbeli PO meccset, 3x kikapott a Chiefs ellen, 1x a Texans ellen, 1x pedig Tyroddal a Jax elleni szuperrangadón 10-3-ra (Bortlesnek 87 passzolt yardja volt azon a meccsen) - utána 4 hónappal felcseréltek Allenért
- a Bills a lehető legrosszabb ellenfelet kapta meg, az alapszakasz alapján a labda mindkét oldalán dominálnia kell a meccset a Jaxnek, úgyhogy elég hamar eldől, hogy a Bills altatásáról szőtt históriák mennyire igazolódnak be
- Herbertnek nincs még nyert PO meccse, egyszer 27-0-ról kapott ki a Jaxtől, tavaly pedig 4 intet dobott Houstonban
- Vrabel Titans HC-ként csak idegenben nyert PO meccset a Brady féle Pats és a Lamar féle Ravens ellen, mindkettőt underdogként. Hazai pályán egyszer a Ravens, egyszer pedig a Bengals ellen is kikapott, utóbbin favoritként.
- a pats milton williams sérülése előtt 2,2 yardot engedett a futónak, mielőtt kontaktba került a védővel ami 5. legjobb volt a ligában. a miami ellen már játszott. ez azért fontos, mert hideg meccs lesz, és lehet hogy esős is. "The Chargers dropped back to pass on 48.8% of their offensive plays, the 20th-highest rate in the league. Heck, the Steelers had a higher percentage of pass plays than the Chargers."
- RZ offenz (TD rate): Bills (liga 3.): 66.2%, Jax 61.8%, Steelers 58.8%, Pats 57.1%, Chargers 47.4% (29.), Texans 46.3% (30.)
- 3rd down success rate: Chargers (3.) 45.8%, Bills, 44.8%, Pats 42.9%, Steelers 40%, Jax 39.2%, Texans 37.2% (23.)
2 napja
Eredménykövető menjen, és akkor tuti rászokik 😊Maltan esetleg tudtok helyet? 😀 epp hetvegen viszek el ismerost, akinek kb elso elmeny lesz egy Jags-Bills Wild Card merkozes. ha ugyes leszek akkor hatha bevonzom jo kis jags drukkernek ...nem vagyok jó a kerületekben, ez a 2 jutott eszembe komolyabb guglizás nélkül...az első félidőt hangnélkül, mert a pincérek a zenét preferálták. Amúgy is inkább kocsmaesemény egy meccsnézés. Cserébe se nem IX se nem XIKezdem néhány barátomat behúzni az NFL nézésébe, olyan helyet keresnék, ahol a két vasárnap esti meccset lehet nézni. 4-5 fővel lennénk, preferált lenne a IX, XI kerület. Tudtok esetleg ajánlani?nemtom hirtelen mennyire fér oda, de pár érdemes lehet rákérdezni a Grundnál
Sebii
meg mi tavaly az I55-ben néztünk közösen Playoff meccset
Negritis, a vajda
15ben a Grundon jó volt, de az Super Bowlt volt, gyakorlatilag mindenki aki ott volt a SB miatt volt ott. Random szombat 19h lehet más a helyzet ott is.
Nincs jobb, mint felhívni a vendéglátó/szórakozó helyeket és érdeklődni a lehetőségekről.
Black_Adder
a Grundba amúgy is szokott lenni meccsnézés, de nyilván egy SB teljesen más
de amúgy jah, valszeg az a legegyszerűbb hogy odacsörögni hogy lesz-e valami vagy legalább facebookon rájuk írni
Negritis, a vajda
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
2 napja
Maltan esetleg tudtok helyet? 😀 epp hetvegen viszek el ismerost, akinek kb elso elmeny lesz egy Jags-Bills Wild Card merkozes. ha ugyes leszek akkor hatha bevonzom jo kis jags drukkernek ...nem vagyok jó a kerületekben, ez a 2 jutott eszembe komolyabb guglizás nélkül...az első félidőt hangnélkül, mert a pincérek a zenét preferálták. Amúgy is inkább kocsmaesemény egy meccsnézés. Cserébe se nem IX se nem XIKezdem néhány barátomat behúzni az NFL nézésébe, olyan helyet keresnék, ahol a két vasárnap esti meccset lehet nézni. 4-5 fővel lennénk, preferált lenne a IX, XI kerület. Tudtok esetleg ajánlani?nemtom hirtelen mennyire fér oda, de pár érdemes lehet rákérdezni a Grundnál
Sebii
meg mi tavaly az I55-ben néztünk közösen Playoff meccset
Negritis, a vajda
15ben a Grundon jó volt, de az Super Bowlt volt, gyakorlatilag mindenki aki ott volt a SB miatt volt ott. Random szombat 19h lehet más a helyzet ott is.
Nincs jobb, mint felhívni a vendéglátó/szórakozó helyeket és érdeklődni a lehetőségekről.
Black_Adder
a Grundba amúgy is szokott lenni meccsnézés, de nyilván egy SB teljesen más
de amúgy jah, valszeg az a legegyszerűbb hogy odacsörögni hogy lesz-e valami vagy legalább facebookon rájuk írni
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 napja
Wild CardTexans-Steelers
Bills-Jaguars
Chargers-Patriots
Rams-Panthers
49ers-Eagles
Packers-Bears
Divisional
Bills-Broncos
Texans-Patriots
Bears-Rams
49ers-Seahawks
Championship
Bills-Patriots
Bears-Seahawks
SB
Bills-Seahawks
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 napja
Final punter rankings of the 2025 season:
— Puntalytics (@ThePuntRunts) January 5, 2026
Congrats to everyone on another great year! pic.twitter.com/djcmM4P1lt
Poloska vagyok.
3 napja
Panthers - RamsEz igen!
Bears - Packers
Jags - Bills
Eagles - Niners
Pats - Chargers
Steelers - Texans
Seahawks - 49ers
Bears - Rams
Broncos - Steelers
Pats - Jags
Seahawks - Rams
Broncos - Jags
Seahawks - Jags
gamerkr
Végre egy logikus predikció, gondos analízis, tökéletes tippek, le a kalappal.
3 napja
Nem minden szuperhős visel köpenyt!Hogy hogy még nincs "Kiből lehet NFL vezetőedző 2026-ban?" topik és tracker, mikor már ennyi a jelölt? 😊Szívesen.
iktriad
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/edzokeringo-2026-2026-01/3110749
empty taxi
3 napja
Hogy hogy még nincs "Kiből lehet NFL vezetőedző 2026-ban?" topik és tracker, mikor már ennyi a jelölt? 😊Szívesen.
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
Végre újra van értelme tippelni. 😊Wild Card
Texans-Steelers
Bills-Jaguars
Chargers-Patriots
Rams-Panthers
49ers-Eagles
Packers-Bears
Divisional
Bills-Broncos
Steelers-Patriots
Packers-Seahawks
Rams-Eagles
Championship
Bills-Patriots
Packers-Eagles
SB
Eagles-Patriots

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
3 napja
Retiring #Colts QB Philip Rivers, today talking to local reporters: "I do think, as humbly as I can say it, that I can coach at this level. I know enough about the game, about the guys from a leadership standpoint."
3 napja
Sajnálom, de még a mi vereségünkben sem vagyok olyan biztos, mint hogy a Chargers megint elbukja a foxborói kalandot.Na akkor már egy jó tippsorozat, ami jó eséllyel úgy az 1. wild card meccsen fog elmenniEgy 0 találatos első körrel kezdesz, az kemény.
Panthers - Rams
Bears - Packers
Jags - Bills
Eagles - Niners
Pats - Chargers
Steelers - Texans
Seahawks - Rams
Bears - Eagles
Broncos - Steelers
Pats - Jags
Eagles - Rams
Broncos - Jags