NFL Draft 2025

21 feliratkozó

1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 746 — Lájkold a zsűrit!
Meglepi!

Egy 7 éve halott projektet élesztettem újra, eddig 65 ismertető készült el.
A felhasznált források meglehetősen vegyesek: nfl.com, B/R, PFN, egyetemek honlapjai, Wikipedia...

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
3 napja
Szülinapja alkalmából Logan Brown (OT) ismertetője is felkerült.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 429 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már témánál vagyunk:

Majd nyomnak egy Weedent vele 😀 😀
4 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 490
Erről a Shough propagandáról miszerint pár csapatnál ő a QB1 mit gondolunk?
Cruyffista
Olyan csapatnál aki a hatodik körben tervez harmadik QB-t-t húzni simán lehet ő a QB1.
Őszentsége Sobri Jóska
Kb 1 hónapja kiviszik 2/33-on a Brownsnál, most már első kör sansz sem kizárt, mert a Giants lehet bejönne a Browns elé, hogy elvigye. Sanders, Milroe, Shough megy vissza a Giantshez privát workoutra, ebből nem Shough az imposztor, az tuti. Senkit nem tudnak átverni egy 26 éves, nem is túl atletikus rookie irányítóval. Ellenben számomra ezek a hírek egyre nagyobb kérdőjelet adnak Sanders pozíciójával kapcsolatban, mert elvileg a Saintsnek sem kell. Illetve, hogy Dartot miért nem hívta vissza a Giants. Lehet kiviszi a Raiders? Magasabbra jön fel érte a Rams mint gondolnánk? A Steelers, Seahawks, Dolphins is egyfajta akna, főleg ha a tavalyi Falcons manőverből indulunk ki. Rodgers kivárása és a Steelers első körös húzása közt van-e valamilyen kapcsolat ('zsarolás')?
4 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 533 — #NoStress
Erről a Shough propagandáról miszerint pár csapatnál ő a QB1 mit gondolunk?
Cruyffista
Olyan csapatnál aki a hatodik körben tervez harmadik QB-t-t húzni simán lehet ő a QB1.

4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 852 — Kinek mit intézett a kormánya
CB-k Höritől, hosszan:

Poloska vagyok.
4 napja
Elvileg Graham csúszhat picit, ha a Jax Walkert viszi helyette.

Erről a Shough propagandáról miszerint pár csapatnál ő a QB1 mit gondolunk? 26 éves lesz a pali szezonkezdetre. Egy ilyen öreg játékost az istenért se hype-olnának, ha nem lenne igaz.
4 napja
Mai duó: Jordan Phillips (DT) és Ashton Gillotte (DE).

Madden hates me.
4 napja
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0403%2Fr1473244_1296x729_16-9.jpg
Hunter says game over if he can't play both ways
If an NFL team told Travis Hunter he had to focus on wide receiver or cornerback and not play both, it would be game over for him, he told CBS Sports.

Madden hates me.
5 napja
deyell Las Vegas Raiders 11 825
Ulysses Bentley IV és Fentrell Cypress jól hangzó nevek még.

sit back jollyin
5 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 852 — Kinek mit intézett a kormánya
Justice for Thor Griffith

Poloska vagyok.
5 napja
Akkor a végleges, All-Name Team vastaggal az első csapatosok:
QB: Hajj-Malik Williams (UNLV), DJ Uiagalelei (Florida State)
RB: Izayah Boss (Minnesota Morris), Moni Jones (Vanderbilt), Ty Son Lawton (Indiana), Jaden AlfanoStJohn (SUNY Cortland)
WR: Money Parks (Utah), Isaac TeSlaa (Arkansas), Mac Dalena (Fresno State), Chandler Brayboy (Elon), Theo Wease Jr. (Missouri), Demeer Blankumsee (Memphis)
TE: Skylar Loving-Black (San Jose State), Rivaldo Fairweather (Auburn), Laitia Moceidreke (Australia (IPP)), DJ Thomas-Jones (South Alabama)
OT: Esa Pole (Washington State), Michael Ondelacy (Western Kentucky), Aireontae Ersery (Minnesota), Gerad Christian-Lichtenhan (Oregon State)
OG: Bryce Cabeldue (Kansas), Delfin Xavier Castillo (Vanderbilt), Dartanyan Tinsley (Cincinnati), Dylan Fairchild (Georgia)
C: Parker Titsworth (Ohio), Connor Pay (BYU)

ED: Johnny Walker Jr. (Missouri), Stone Handy (Charlotte), Princely Umanmielen (Ole Miss), TJ Maguranyanga (Zimbabwe (IPP))
DI: Tuiits Kanosh (Utah Tech), Fatorma Mulbah (West Virginia), Carson Berenyi (Saginaw Valley State), Tonka Hemingway (South Carolina)
LB: OC Brothers (UAB), Ruben Hyppolite II (Maryland), Marlowe Wax (Syracuse), Kendall Lightfoot (Western Colorado), Michael Schweinefuss (Charleston), David Schweinefuss (Charleston)
CB: Roman Parodie (Ohio), Jashon Prophete (Northern Illinois), Lu-Magia Hearns III (California), O'Donnell Fortune (South Carolina), Mac McWilliams (UCF), Matthew Littlejohn (California)
S: Lathan Ransom (Ohio State), Kristian Story (Kentucky), Dante Trader Jr. (Maryland), Derrick Canteen (Cincinnati)

K: Tyler Loop (Arizona), Andres Borregales (Miami)
P: Alex Mastromanno (Florida State), James Burnip (Alabama)
LS: Josh Wojciechowicz (Colorado Mines), Donato Crisanti (Rhode Island)

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
5 napja
Over the last five years, my mock draft accuracy ranks fifth among 75 national experts, including a second-place finish out of 172 entries in 2024. Back in 2009, I authored the most accurate first-round mock on record. The key to consistency? A system. This year, I'm adding a new mechanism to the process: Draft IQ, a custom-built tool powered by Amazon QuickSight that evaluates every team's projected draft targets, top needs, front office tendencies and so much more. Be sure to follow Draft IQ before and during the draft for a data-driven approach to exploring the selection plans for all 32 teams.

https://static.www.nfl.com/league/events/draft/2025/iq/draft-iq-thumb.png
2025 NFL Draft IQ | Powered by Amazon QuickSight
Explore Draft IQ, an interactive, data-driven dashboard from Next Gen Stats that predicts all 32 team big boards ahead of the 2025 NFL Draft.
5 napja
A Jagsen nem lepődtem meg, Tony Khan be is szántaná a franchiset, ha nem lenne bő lehetősége UDFA-kat halászni.
Remélem idén nem fogja azt workolni, hogy közben nyaksérülése van xdd

Poloska vagyok.
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 262 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A draftig ez változhat, ahogy a cetlik száma is, de ennyi UDFA-nak van jelenleg helye minden csapatnál.
6 napja
Bár ezek nem újdonságok Conerly-t leszámítva, de itt a megerősítés.

Breer: Shedeur Sanders unlikely to go No. 2 to the Browns or No. 3 to the Giants in the draft.

Schultz: Mason Taylor has steadily risen up team boards and has a real shot to be a late 1st or early 2nd-round pick.

Garafolo: Kyle Williams cemented himself as an early Day 2 pick with a 4.40 40 at the Combine and good meetings with teams.

Schultz: Josh Conerly Jr. is considered a likely 1st-round pick.

Igazából ami ilyen cornerstone kérdés maradt, hogy a Raiders kitart-e Jeanty mellett így, hogy Sanders elérhető lesz. Illetve, hogy lesz-e draft day Tyreek Hill trade, mert akkor a Dolphins fix QB-t vagy WR-t húz. Ezeket tudva jóval könnyebb lenne betippelni ami utána jöhet. A Cardinals Matthew Golden pick tuti kamu, azt továbbra sem akarom elhinni hogy ennyire idióták.
7 napja
Nyugi, GM gameben kiment a 3 TE az első körben

Poloska vagyok.
7 napja
warr_b Washington Commanders 25 799 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
WR Lacy öngyilkos lett.
Cruyffista
Eh... Két nap múlva lett volna a meghallgatása a halálos autóbaleset ügyében, amit okozott, gyanítom emiatt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 napja
WR Lacy öngyilkos lett.
7 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 100
Fannin aranyos történet, de a játék egyik elemében sem mutat NFL-ben kiemelkedőt. Lehet, hogy beválik, de én inkább mondanám Likelyhoz hasonlónak, mint bárki elithez.
7 napja
Ha már Fannin Jr azért zuhant 3. körbe, mert 'olyan TE aki nem elit atléta soha nem lett sztár', megjegyzem, Loveland és Warren nem felmérőzött. A top atléta 9+ RAS athletic score-nál kezdődik elvileg, ezt valszeg Warren bőven megugraná, Loveland meg nem. Mason Taylor 8.85, Fannin 7.76. Kicsit utána néztem és 3 TE-t találtam aki egyértelműen sztár kategória lett és 9 alatt volt felmérőkön: Mark Andrews, Tony Gonzalez, Shannon Sharpe. De például Isaiah Likely, aki ugyan nem sztár, de azért jelenleg az egyik legjobb TE, 5-ös RAS-t produkált.

Sharpe alulméretezett (!) volt, amúgy a méreteihez képest elit atléta számai voltak, szóval ő némileg csalás a rendszerben. Tony Gonzalez mindenben elit volt, viszont közel 5mp alatt futotta a 40-et. Mark Andrews pedig mindenben gyenge volt sebességet leszámítva, szóval ő a kirívó példa.

Tavaly Bowers sem felmérőzött egyébként, eléggé vitatott, hogy 9 felett lett volna-e. Valszeg nem. Arroyo sem felmérőzött, de nála mindegy is az injury history miatt. Ferguson Oregonról 9.32-t csinált, de nekem ő nagyon lusta.

Összességében én a mezőny és tape miatt az idei drafton Warrent, Lovelandet, és Fannint is kivinném elsőben. Értem mi utóbbi kettővel a concern, de a többi poszt állományainál számomra nagyobbak az aggodalmak.
8 napja
press coverage:

Harmon egy stat padder?:

RJ Harvey stacked box ellen (8+ védő) 2x jobb volt, mint Jeanty. Kár, hogy a faszi pályán tarthatatlan lesz az nfl-ben, mert semmilyen szinten nem tud blokkolni. 24 éves, szóval megtanítani is érdekes vállalás volna.
9 napja
Golden (lejárató) thread. Genya dolog, mert ilyet mindenkiről lehet, de hát ja, ezek azért elég valid felvetések:  x.com/ScottBarrettDFB/status/1910730963501416870

jópofa ki dobja kinek trivia:
9 napja
Mondjuk én azt nem értem, hogy lett Banks guard a Beastben, egyedül egy helyen olvastam erről, de ott azt részletezték, miért lenne butaság.
zacknorb
Szezon előtt szó volt róla, aztán mikor kiderült, hogy hosszabb a karja a legtöbb prospectnél, visszakoztak.

Madden hates me.
9 napja
Mondjuk én azt nem értem, hogy lett Banks guard a Beastben, egyedül egy helyen olvastam erről, de ott azt részletezték, miért lenne butaság.

Poloska vagyok.
10 napja
Former Texas WR and current NFL Draft prospect Isaiah Bond turned himself in to Frisco (TX) Police this morning for a matter related to an outstanding warrant for sexual assault, Frisco PD told The Insiders.

He posted bond and was subsequently released.