Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
itt Hooker elugrott a szerelés elől, magyarázza meg ezt szakmailag valaki, lécci!
Otthonom MisColts
több mint 8 éve
Igazad van, ot kihagytam.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Mewhort nincs contract yearben? Moncrieffel egy evben draftoltuk, ha right guardban is jol nyomja (gondolom mindenki ezt szeretne) akkor sanszos hogy rendesen meg kell fizetni. Persze o is siman belefer majd.a Colt amúgy hogy áll fizetési sapkával?Pillanatnyilag Moncrief és Davis van contract year-ben.
shagi0206
peterk2005
több mint 8 éve
a Colt amúgy hogy áll fizetési sapkával?A cap nem probléma a következő 1-2 évben. Igazából csak Luck pénze kiemelkedő, T.Y pénze szolíd ahhoz képest, hogy mit teljesít. Davis keres még jól, az ő 10 millája nem kevés, de nem is elit CB fizu ma már. Doyle pénze átlagolva szolídnak mondható ahhoz képest amit nyújt, és Ballard őt is - és a többi több évre érkezőt - úgy struktúrált, hogy idén keresnek sokat, jövőre pedig milliókkal kevesebbet. (pl. Hankins és Sheard caphitje idén 10, jövőre 7.5 lesz, Doyle idén 8, jövőre 5.2, stb.) Pillanatnyilag Moncrief és Davis van contract year-ben. Plusz Gore, de ő olcsó, pnzügyileg nem oszt nem szoroz, hogy marad vagy megy. Davis, ha marad, akkor is jóval kevesebbe fog kerülni, szóval nála pénz fog megmaradni. Moncriefet majd meglátjuk. Ha marad, a jelenlegi mutatott játék alapján 7-8 milliónál nem hiszem, hogy többe kerülne. Tulajdonképpen ő az egyetlen aki jövőre többletpénzbe kerülne, de jóval többel csökken az össz kifizetés a többiek miatt. A dead money jelenleg 13 millió az Allen trade és pár kivágás miatt. Jövőre ez is le fog esni, nem hiszem, hogy pár milliónál több lenne. Nincs a rosteren olyan játékos aki kivágásra esélyes, és van potenciális dead cap-je.
shagi0206
Szóval jövőre akár több top free agent is beleférne. Férne, mert nem hiszem, hogy Ballard nekiesne az FA piacnak. Hosszabb távon építkezik, nem 1 évre. Emiatt hasonlóra számítok, mint idén: egy-két alaposan megnézett Sheard/Simon/Hankins féle, nem olcsó, de nem is csúcs igazolás. A többi pedig többségében olcsóbb próbáljukki játékosok, plusz fiatalok, future contractosok, másutt nem kellők mindenhonnan ahonnan lehet, a nagy számokra játszva, hátha akad 1-2 tehetség közöttük. Plusz a draft.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Hát abban túl sok minden nem fér bele. Nyilván idén már nem tudnak sok mindent kezdeni vele, szerződésektől függ, hogy jövőre hogy alakul a sapka, meg hogy kiket vágnak ki addig, hogy legyen hely.a Colt amúgy hogy áll fizetési sapkával?A Spotrac szerint jelenleg 20 701 037 dolcsival áll a Colts a sapka alatt.
shagi0206
iktriad
több mint 8 éve
a Colt amúgy hogy áll fizetési sapkával?A Spotrac szerint jelenleg 20 701 037 dolcsival áll a Colts a sapka alatt.
shagi0206
több mint 8 éve
a Colt amúgy hogy áll fizetési sapkával?
több mint 8 éve
Unalmas egy hét elé nézünk, ha ennyire egyetértünk 😀

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Ez most egy ilyen Colts. Brissett jó csere meg minden, de Luckhoz képest borzasztóan limitált az offense, márpedig a Coltsnak kell, hogy az offense pályán legyen, adja az időt a védelemnek.Hát a 66-ot majdnem eltaláltam, csak az eloszlásban tévedtem egy kicsit. Sajna a realitás ez, de mondjuk azt hiszem itt meg is állhat az a hype, hogy majd annyira jó lesz Brisett hogy első vagy második körért tradeljük el. Értem, hogy rendszerint a playhívás kifogy második félidőre, de a 2 TO nem hiszem hogy playbookban szerepelt, és mindkettő ordas volt. Nagyon látszott rajta, hogy bármennyire BB meg TB mellett tevékenykedett azért messze van még attól, hogy nagy értékként emlegessük, de első félidőben is voltak olyan dobásai, amik nem rajta múltak, hogy nem lettek INT-ek, és egy némelyik elég durva benézés volt.
Nekem első perctől kezdve nem volt olyan érzésem, hogy megnyerhetjük a meccset, annak ellenére sem, hogy a félidőig a Hawks offense csak 3 pontot rakott fel. Azért raktak fel annyit, mert lényegében nem voltak pályán. De minket sem saját magunk, hanem a rengeteg centire éppen megcsinált 1st down, és a hawks defensive penaltyk tartottak fönt, nem az offense hasított. Várható volt, hogy ez így nem megy végig.
Onnantól kezdve, pedig, hogy a Hawks elkezdte Wilsont passzoltatni, vége volt a meccsnek. A Brissett töltény elfogyott - mindig elfogy, kb. egy félidőnyi playbookunk van, nincs töltény a half time adjustment utánra -, az offense leállt. Teljesen. Plusz a bekapott TD után rögtön fumble recovery TD és azzal el is ment a meccs. A védelem meg kipukkadt attól, hogy állandóan pályán volt.
Ilyenkor ez van, én ezen nem csodálkozom. Brissettel ti is nulláztatok egy meccset tavaly, tudod milyen, amikor az offense képtelen haladni. Csak ugye a tavalyi védelem volt olyan jó nálatok, hogy kezelhető eredmény lett a vége. De ha nincs ilyen védelem, akkor nem megy offense nélkül. Lásd Chiefs meccs 4. negyede. Képzeld el a tegnapi Panthers elleni meccseteket a Brady offense helyett a tavalyi Brissett offense-el, amelyik a) nem tud pontot felrakni, b) eladja a labdát, c) nem tud pályán maradni, emiatt a védelem van fent folyamatosan. Na, azt a meccset láttad a mi meccsünkön. 😊
Ez van. És amíg Luck vissza nem jön, ez is lesz. Ezt a meccset még Luck-al is erősen L-re vettük, sokkal idegesítőbb a Cardinals elleni vereség. Azt nem szabadott volna leadni a végén. Jövő vasárnap nagyon kéne a W a Niners ellen, de nem lesz egyszerű. Kb. Cardinals, megverhető, de nem szabad hozzá hibát elkövetni.
peterk2005
És asszem 4th Q 9 perc környékén volt az a szemet gyönyörködtető kiírás, hogy colts off yards 2nd half : 10. Szóval ritka alkalom, de azt mondom, hogy ez a meccs nem a D balfaszkodása miatt ment el, hanem az O teljes impotenciája miatt. 2 INT-et szerzett a D, az O kettő labdát eladott, és semmi pihenőidőt nem adott a második félidőben a védelemnek.10 perc volt hátra, amikor 4 perc alatt volt az O fent töltött ideje a második félidőben - nonszensz, nincs védelem ami ezt kibírja, ha az ellen offense nem olyan impotens, mint a mi második félideink.
A védelem előtt viszont emelem kalapom, ahhoz képest hogy honnan indult a szezon, szerzik az INT-eket, alakul a rush-D, és ha majd Vontae is visszarázódik, akkor még a secondarynk is egész pofás lehet - tegnap látszott Davisen a kihagyás, néha elég fogalmatlan volt.
Másik pozitívum, hogy Luckban most már látni az életet, nem a szezon első 1-2 meccsén látható teljes rezignáltság uralkodik, hanem valószínűleg amire Ballardék is utaltak, hogy mentálisan sem volt teljesen rendben a gyerek, az most kezd már helyre jönni.
Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve
Sima L volt, semmi idegesito sincs, ebben a meccsben sem. Luck nelkul ez bottom 5 csapat, tovabbra is. Meg mindig keves a playmaker es a tehetseg, ezen valtoztatni kell a kovetkezo egy-ket holt szezonban, jo drafttal, agresszivebb piacolassal, esetleg cserevel.De valamerre a fos eredmenyek ellenere is tartunk. A vedelemnek vannak momentumai, percei, negyedei, jo felidoi, olykor mar kezd egysegnek kinezni, azt pedig kulon jo latni, hogy hiaba van egy vedonk, aki vedekezni nem tud, de azert csak-csak a kezebe hullik mindig egy labda. Ha Hookert sikerul megtanitani focizni, bele sem merek gondolni, sztar lesz.
Ballard nem jar rossz nyomon, ha minden evben sikerulne huznunk valami playmakert, meg FA-rol is normalisan erositeni, jo lesz ez. Egy Peterson-fele elmebeteg corner es egy Mack/Miller/Bosa-fele rusher, es a vedelmunk is szaggatni fog.
Luck meg Luck, o tarsak nelkul is kepes hasitani az offense-ben. De Ballard meg nem hulye, ugyhogy erre is figyelni fog, hogy megadja neki a segitseget. Talan tenyleg ez a legjobb, hogy egy-egy csiszolatlan gyemant most elso evben belejon, tapasztalatot szerez, az eredmenyek meg nem jonnek, draftolhatunk egy jot elol, a masodik szezonra pedig mar egy szazszazalekos Luckkal vaghatunk neki.
több mint 8 éve
Ez most egy ilyen Colts. Brissett jó csere meg minden, de Luckhoz képest borzasztóan limitált az offense, márpedig a Coltsnak kell, hogy az offense pályán legyen, adja az időt a védelemnek.Nekem első perctől kezdve nem volt olyan érzésem, hogy megnyerhetjük a meccset, annak ellenére sem, hogy a félidőig a Hawks offense csak 3 pontot rakott fel. Azért raktak fel annyit, mert lényegében nem voltak pályán. De minket sem saját magunk, hanem a rengeteg centire éppen megcsinált 1st down, és a hawks defensive penaltyk tartottak fönt, nem az offense hasított. Várható volt, hogy ez így nem megy végig.
Onnantól kezdve, pedig, hogy a Hawks elkezdte Wilsont passzoltatni, vége volt a meccsnek. A Brissett töltény elfogyott - mindig elfogy, kb. egy félidőnyi playbookunk van, nincs töltény a half time adjustment utánra -, az offense leállt. Teljesen. Plusz a bekapott TD után rögtön fumble recovery TD és azzal el is ment a meccs. A védelem meg kipukkadt attól, hogy állandóan pályán volt.
Ilyenkor ez van, én ezen nem csodálkozom. Brissettel ti is nulláztatok egy meccset tavaly, tudod milyen, amikor az offense képtelen haladni. Csak ugye a tavalyi védelem volt olyan jó nálatok, hogy kezelhető eredmény lett a vége. De ha nincs ilyen védelem, akkor nem megy offense nélkül. Lásd Chiefs meccs 4. negyede. Képzeld el a tegnapi Panthers elleni meccseteket a Brady offense helyett a tavalyi Brissett offense-el, amelyik a) nem tud pontot felrakni, b) eladja a labdát, c) nem tud pályán maradni, emiatt a védelem van fent folyamatosan. Na, azt a meccset láttad a mi meccsünkön. 😊
Ez van. És amíg Luck vissza nem jön, ez is lesz. Ezt a meccset még Luck-al is erősen L-re vettük, sokkal idegesítőbb a Cardinals elleni vereség. Azt nem szabadott volna leadni a végén. Jövő vasárnap nagyon kéne a W a Niners ellen, de nem lesz egyszerű. Kb. Cardinals, megverhető, de nem szabad hozzá hibát elkövetni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
15-10-nél még nem ment el, volt két tök hülye zászlótok és onnantól kezdve teljesen szétesett a védelem, támadók meg nem voltak sehol a második félidőben. Az, hogy a végére KO lett, az egy dolog, de a harmadik negyed úgy volt értékelhetetlen, ahogy volt. A negyedikben már nem volt kérdés, jaPagano MAGIC!
Wyatt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy Farley az Geathers helyett játszik? Úgy tudom Geathers a 6. héten tér vissza sérülésből, viszont Farley eddig viszonylag jó (már amennyit láttam belőle).nem, Farley simán jobb
shagi0206
több mint 8 éve
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy Farley az Geathers helyett játszik? Úgy tudom Geathers a 6. héten tér vissza sérülésből, viszont Farley eddig viszonylag jó (már amennyit láttam belőle).
több mint 8 éve
15-10-nél még nem ment el, volt két tök hülye zászlótok és onnantól kezdve teljesen szétesett a védelem, támadók meg nem voltak sehol a második félidőben. Az, hogy a végére KO lett, az egy dolog, de a harmadik negyed úgy volt értékelhetetlen, ahogy volt. A negyedikben már nem volt kérdés, ja

több mint 8 éve
Az első félidőt követően lefeküdtem aludni, és én hülye megnéztem a végét. Hogy a búbánatba fordulhat az elő, amit a szünetben leművelt a csapat és ezt követően a második félidőben? Ilyen terített betlit (jó, volt egy szerencsés interception, de ott is rögvest vége lett a játéknak) az első félidei fölény után...ugyanúgy mint a Rams ellen.
Wyatt
ha látják a fiúk, hogy ez már elment, akkor basznak rá. Csak ez Tolzien kapitánnyal nem 3 negyed hanem 3 perc alatt összejött.
több mint 8 éve
Az első félidőt követően lefeküdtem aludni, és én hülye megnéztem a végét. Hogy a búbánatba fordulhat az elő, amit a szünetben leművelt a csapat és ezt követően a második félidőben? Ilyen terített betlit (jó, volt egy szerencsés interception, de ott is rögvest vége lett a játéknak) az első félidei fölény után...

több mint 8 éve
második féliidőben megvolt a 66 fele
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Érdekesség van bőven az tény. Ki gondolta volna, hogy a Titans 57-et kap az első két fordulóban totálisan impotens Texans offense-től? A csoportban egyelőre szoros meccs nem is volt, valaki mindig agyonverte a másikat.

több mint 8 éve
deleted account
1 758
66:0-ra nagyobb esélyt látok jóval, de érdekességként azért jó ez a 4 2-2 csapat esélye.Na, most kell kihúzni a meglepit a nyuszis kalapból, és rögtön lesz 4 2-2-es csapat a csoportban 😀 És ugye mi lennénk az egyetlenek akkor, akik azért komoly deficittel mennek - no franchise QB. De esély erre <30%.Most akkor 66:0 lesz, vagy nyerünk? 😊
coltman
peterk2005
több mint 8 éve
Na, most kell kihúzni a meglepit a nyuszis kalapból, és rögtön lesz 4 2-2-es csapat a csoportban 😀 És ugye mi lennénk az egyetlenek akkor, akik azért komoly deficittel mennek - no franchise QB. De esély erre <30%.Most akkor 66:0 lesz, vagy nyerünk? 😊
coltman

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Na, most kell kihúzni a meglepit a nyuszis kalapból, és rögtön lesz 4 2-2-es csapat a csoportban 😀 És ugye mi lennénk az egyetlenek akkor, akik azért komoly deficittel mennek - no franchise QB. De esély erre <30%.
több mint 8 éve
Nyilván bulvár szinten mozog a dolog, de amúgy milyen lehetősége van egy játékosnak csapatot váltani? Ha a csapat akivel szerződik nem engedi, tehet bármit a játékos ?Luck tavaly írt alá 5 évre, ebből semmi esélye nem lenne kilépni. Csak holdout vagy visszavonulás jöhetne szóba, ha nem tetszik neki a helyzet. Egy 25 millás contrantból meg nem holdoutol ki senki, hacsak nem annyira megromlott a viszony, hogy az helyrehozhatatlan. És abból nagyobb eséllyel jönne ki Luck rosszul, mint jól, mert az tuti, hogy jó csapathoz nem engednék el, csak gyengébbhez. Oda meg minek akarna menni?
bobi0092
Egyébként is, elmúlt 2 év ide vagy oda, idei küszködés ide vagy oda, a Coltsba még mindig inkább jönni akarnak, mint innen elmenni. Ott van példának Ballard. Ő is minket választott. Lucknak sincs esze ágában sem elmenni, ebben egészen biztos vagyok.

több mint 8 éve
Nyilván bulvár szinten mozog a dolog, de amúgy milyen lehetősége van egy játékosnak csapatot váltani? Ha a csapat akivel szerződik nem engedi, tehet bármit a játékos ?ennek kb. annyi a realitása, mint mikor anno ugyanitt valaki felvetette Luck rookie szezonja után, hogy le kell ültetni a padra, hadd tanuljon belőle (jajj de szép vita is kerekedett belőle)
bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal