Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Bocs peterk, de én megtéptem a hajam a 20 mp a meccs vége előtt térdelünk húzástól. Nem értek hozzá, de momentum a sf o-nál, térdelünk, feldobás és nem a mienk az érme, akkor ez nem w, az tuti. Miért is volt ez jó hívás? A többi ok, de ez nekem (pár tízezer szerencsésebb helyinek is) nem. Brissettnek is jelezte, hogy mekkora a bizalom.
szg2
Hát az totál agyfasz volt. Kinyír már ez a csávó.

több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Bocs peterk, de én megtéptem a hajam a 20 mp a meccs vége előtt térdelünk húzástól. Nem értek hozzá, de momentum a sf o-nál, térdelünk, feldobás és nem a mienk az érme, akkor ez nem w, az tuti. Miért is volt ez jó hívás? A többi ok, de ez nekem (pár tízezer szerencsésebb helyinek is) nem. Brissettnek is jelezte, hogy mekkora a bizalom.
szg2
És nem csak a meccs végén. A félidőknél is rendszeresen hozzánk kerül a ladba fél perc környéki időkkel, időkéréssel és térdelünk. Nem csak most Brissett-tel. Ez évekre visszamenőleg így van, még Luck-kal is. Simán fel tudnánk rakni 3 pontot a táblára, de nem.
több mint 8 éve
szg2 Indianapolis Colts 95

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Fairleyvel akár még nagy páros is lehetnek. Persze nem idén, mert van pár nagy játékuk, de elég nagy hibák is becsúsznak még. Mindenesetre tetszik ez a duó.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Speaking of Hooker: Az NFL.com szerint az első 4 hét alapján az 5. legjobb rookie eddig:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/cmwwdrkpprmoxyb347tx
2017 NFL rookie rankings: Kareem Hunt leads at quarter mark
Kareem Hunt isn't just running away with Offensive Rookie of the Year honors -- he's a legit MVP candidate. The Chiefs RB tops Daniel Jeremiah's rookie rankings -- who else makes the updated top 25?

Ahhoz képest, hogy több szakértő szerint az a fajta nagyon fiatal tehetség, aki első évében liga bottom frustrating produkciót nyújt, hogy aztán másod, harmad évére all-pro legyen, ez több, mint bíztató kezdés. Vannak még hajtépős dolgai, le-le marad, néha csak nézelődik, de közben meg szép fokozatosan a legmegbízhatóbb szerelő lesz a secondary-ben. Tegnap 2 utolsó emberes open tackle-je volt, olyan tisztán és szépen megoldotta, mint a huzat.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Deshaun Watson meg 5TD-t lökött az éjjel. Így is kikaptak, de kezd aggasztó lenni. Akkor is, ha abból az ötből 3 lényegében hail mary volt, bedobta dupla, tripla coverage-ba és Hopkins ill Fuller leszedték. De a mi secondary-nk ellen ez nem nyugtat meg, ellenünk még inkább leszedték volna.
peterk2005
ja, a stat alapján én is beszartam, de aztán az ÖF rámutatott, hogy komoly bingózás volt, annyira nem oktatta a futballt.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolod, hogy Mariota jövő héten se játszhat?
peterk2005
2-4 hetet írtak neki miután kijött a rendelőből
Höri
Mularkey meg egész héten day-to-day-t mondott, és papíron tegnap is gametime decision volt, hogy játszik-e. Remélem csak ködösítés.

Deshaun Watson meg 5TD-t lökött az éjjel. Így is kikaptak, de kezd aggasztó lenni. Akkor is, ha abból az ötből 3 lényegében hail mary volt, bedobta dupla, tripla coverage-ba és Hopkins ill Fuller leszedték. De a mi secondary-nk ellen ez nem nyugtat meg, ellenünk még inkább leszedték volna.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
peterk2005
Höri
Jah, "Luck meg előszezonban már edzhet, Week1-re rendben lesz...." 😀

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
peterk2005
Höri
Véletlenül nem a mi orvosainknál járt? Mert akkor könnyen lehet season out is belőle...
több mint 8 éve
peterk2005

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Mákunk van mert Cassel van akkora fék még a Titans-nek is, hogy akár mi nyerjük meg a következő roncsderbit. Nyilván OT-ben. Mack rulz

| Mondjuk a Delanie Walker-nemTD-jük hatalmas kamu volt |

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Azért hangosan felröhögtem, amikor láttam a Brissett-picket az OT-ban. De amúgy azért Ballardtól ez nagy húzás volt. Ebben a mai NFL-ben nagy érték már a hozzá hasonló irányító is, hiába hullámzó és vannak gyengéi. Fiatal, nagyon vég hová fejlődnie, de amúgy azért nála látszik, hogy nem ez a jelenlegi a plafon. Belőle akár több is lehetne, mint game manager kúbé, csak rohadt sokat kellene csiszolgatni hozzá. A potenciál megvan benne.

Ha meg arra gondolok, hogy egy Dorsett-tet passzoltunk oda érte, azt, aki a draftolása óta kerékkötője volt a csapatnak, és fixen kiraktuk volna a keretszűkítésnél, hát egy szavam nincs. Ballard egyáltalán nem operál sztárokkal és nevekkel, ő fű alatt hozott el ilyen Simonokat, Brissetteket, Hankinseket. Nem sztárok, hanem „csöndes munkások”, viszont azért kezd meglátszani, hogy ez a hajtóerő meccsről meccsre fejlődik és javul.

Oké, fos csapatok ellen nyerünk, ráadásul kínkeservesen, de én ennek örülök, mert az ilyen kiszenvedett győzelmek jó kis tapasztalatot adnak a fiataloknak. Többet, minthogy nyerünk 20 ponttal, és az utolsó negyedben már konkrétan a játékra sem kell figyelniük.

Nem lesz ez szar, tényleg, csak nem szabad az idei szezont, mérleget nézni, kicsit túl kell tekinteni. Ballard okos, megfontolt húzásai lassan-lassan azért mutatnak némi eredményt is, még Hookerben reménykedem nagyon, hogy sikerül őt focistává faragni, mert elképesztő, mennyire magasan van nála a plafon, a Coltsnak pedig sok-sok éve nem volt hozzá hasonló playmaker DB-je.

több mint 8 éve
Én csak azon "röhögtem", hogy Brenneman (kommentátor) első kérdése OT-ban : miért Gore-t erőltetjük, ha egyszer Mack van ritmusban? Inkább nem is mondok semmit, mert megint oda jutnánk vissza, ami már nagyon unalmas 😛coltman
Nem volt neki igaza. Mack-nek nagyon jó napja volt, de a srác egyelőre képtelen a két tackle között futni, nem érzi a réseket, a cutback lane-eket. Overtime-ban, első downokra nem az ilyent rakod fel, hanem azt a Gore-t aki ugyan nem szaladgál 30 yardokat a szélen, de benne van meg az az esély, hogy 3rd and shortot csináljunk, hogy ne legyen muszáj Brissettet passzoltatni. (Főleg úgy, hogy ha nem akarunk kiszámíthatóak lenni, és pontot akarunk szerezni, akkor KELL dobni első kettőre is - ahogy meg is tettük -, és ha a passz nem jön össze, ne 3&10-et kelljen lehetőleg állandóan megcsinálni.) A harmadik downokra - ami egyelőre az ő ideje - fel is küldték, és meg is hívták rá a jó playeket.

Én a mai meccsben playcalling szempontból nem találtam hibát. Nagyítóval persze mindig mindenbe bele lehet kötni, de reálisan nézve végig teljesen jó volt offense és defense oldalon is a hívás. Offense-ben toltuk max protection-ban, wide formation-ban, rámentünk a Niners front gyenge oldalára, rájátszottunk az off-position szükség cornerre. És többnyire működött is. Amikor nem, az végrehajtási hiba volt. Valaki elcseszte a blokkját, elejtette a labdát, nem vette fel az emberét, stb. Erre tudom azt mondani, hogy fiatal csapat, tanulópénz. Ezt el tudom fogadni, mert a végrehajtás jön majd a tapasztalattal. Brissett se tud felidegesíteni, pedig azért nagyon kijönnek a gyengéi a srácnak. A decision making környékén valami borzasztó lajhár időnként. Hezitál, keresgél, de közben nem lép fel, nem lép ki, stb. De nem tudom bántani, mert közben meg vannak szép dolgai is, látszik, hogy meccsről meccsre tanul, megtesz mindent. Jó backup lesz belőle. Többet meg nem lehet tőle elvárni.

(Ma egyébként - a negyedik negyedes újabb 2TD ellenére - a defense playhívás is tetszett. Amit mindig utálok pl. az a prevent. Na, ma nem volt prevent, nem ezért kaptuk be a végén a 2TD-t, hanem egyéni hibákból ... és egy kis pech miatt, az a lepattanó labda 3rd downra mázli volt, de ez benne van. Ettől függetlenül a a védelem jól váltogatta az emberezést és zónázást, megvolt teremtve a lehetőség arra, hogy Hoyert hibára kényszerítsük. Akkor mentünk 3 men rush-al, 8 emberes backfield-el amikor kellett és akkor mentünk 6 emberrel Hoyerra, amikor kellett. Volt olyan, hogy Sheard és Simon (!!) állt fel középen és Hankins indult a szélről, be is nyelték párszor. Párszor nem tetszett, hogy a deep threat gyereken - nem jut eszembe a neve - lazán védekeztünk úgy, hogy a safety-k is eléggé fent voltak, de kb. ennyi. A TE-n sajna nem tudunk jól védekezni egyelőre, jobb LB sor, vagy jobb, tapasztaltabb safety kéne hozzá. Lényeg a lényeg, hogy ha már nem sikerül, akkor inkább a végrehajtás ne sikerüljön, mint, hogy a fantázia hiányozzon, a partvonal bénázzon, lebénulás, fejben elveszés, stb. legyen. Ma nem erről volt szó. (Szvsz múlt héten sem, de az már régen vót 😀 ))

több mint 8 éve
deleted account 1 758
A szobor meg...kezdem nem érteni, hogy hogy lehet valaki szobrász, ha konkrétan a szobor nem hasonlít arra, akiről csinálja.coltman
Itt a válasz, hogy miért. 😀
Peyton thanked the sculptor for "not making my forehead too big." 😀
coltman
peterk2005
Hát nem a homlokában van a számottevő különbség, kb majdnem mint a Ronaldo féle szobor - no connection 😛 Csak ugye itt nagy rész felszerelés által takarva.
Végül csak behúztuk a kiesőjelöltek döntőjét. Volt több szép és ugyanannyi hajtépős játék is, de legalább ezt nem vesztettük el, mint a Cardinals ellenit. 😀

u.i.:
Macknek végre összejött a jó meccs, remélem nem sérült bele rögtön úgy, hogy mehet is IR-re....
peterk2005
Én csak azon "röhögtem", hogy Brenneman (kommentátor) első kérdése OT-ban : miért Gore-t erőltetjük, ha egyszer Mack van ritmusban? Inkább nem is mondok semmit, mert megint oda jutnánk vissza, ami már nagyon unalmas 😛

De azt jó volt látni, hogy TY első két borzalmas játéka után összekapta magát és tolt egy komoly meccset. Brisett meg továbbra is nagyon rookie, az az OT INT - no fucking clue, hogy ott mire gondolt, mert ha tényleg Danielsnek akarta dobni, akkor csak olyan 6-8 yarddal dobta rövidebbre.
több mint 8 éve
A szobor meg...kezdem nem érteni, hogy hogy lehet valaki szobrász, ha konkrétan a szobor nem hasonlít arra, akiről csinálja.coltman
Itt a válasz, hogy miért. 😀
Peyton thanked the sculptor for "not making my forehead too big." 😀
coltman
Végül csak behúztuk a kiesőjelöltek döntőjét. Volt több szép és ugyanannyi hajtépős játék is, de legalább ezt nem vesztettük el, mint a Cardinals ellenit. 😀

u.i.:
Macknek végre összejött a jó meccs, remélem nem sérült bele rögtön úgy, hogy mehet is IR-re....

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Memories 😥 😊

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
| A szobor meg...kezdem nem érteni, hogy hogy lehet valaki szobrász, ha konkrétan a szobor nem hasonlít arra, akiről csinálja. |
coltman
 twitter.com/zkeefer/status/916753904284700673

😀
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Hangulatos lett a szoboravatás. Dungy szép beszédet mondott, igazi kultúrember, csak tisztelni lehet. Jó volt a kormányzó dumája ("because of him the city got a new stadium with retractable roof which never seems to retract" 😊 ), Saturday jobban néz ki, mint amikor visszavonult, de szokás szerint a show-t végül Letterman vitte el.

Peyton a végén labdákat dobált a közönségnek. Egész szép stílusban nyomta a 40-60 yardosakat, ne lepődjetek meg ha Stez nemsokára jönni fog, hogy igazoljuk le, mert jobb állapotban van a karja, mint Lucknak. 😊
peterk2005
Stezi? Ott cheerleadelt, hogy elkaphasson egy labdát, és miközben autogramot kért rá, már dumálta rá Peytont, hogy térjen vissza, mert különben egy nagyobb Luck szobrot fog majd elé építtetni miután Ballard leköszöntével ő jön 😀

Amúgy tényleg jó show volt, és bár én sosem bírtam Lettermant, azért az a roast, hogy "Peyton won the same number of matches as his brother Eli in 2017" kurva jó volt 😀 És azért az mekkora élmény lehet annak a pár embernek, akik elkapták a labdát, hogy Peyton dobását kapták el... | A szobor meg...kezdem nem érteni, hogy hogy lehet valaki szobrász, ha konkrétan a szobor nem hasonlít arra, akiről csinálja. |
több mint 8 éve
Hangulatos lett a szoboravatás. Dungy szép beszédet mondott, igazi kultúrember, csak tisztelni lehet. Jó volt a kormányzó dumája ("because of him the city got a new stadium with retractable roof which never seems to retract" 😊 ), Saturday jobban néz ki, mint amikor visszavonult, de szokás szerint a show-t végül Letterman vitte el.

Peyton a végén labdákat dobált a közönségnek. Egész szép stílusban nyomta a 40-60 yardosakat, ne lepődjetek meg ha Stez nemsokára jönni fog, hogy igazoljuk le, mert jobb állapotban van a karja, mint Lucknak. 😊

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
több mint 8 éve
vagy itt
 www.facebook.com/pg/colts/videos/?ref=page_internal

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Ma este 9-kor Manning szobor avatás, a colts.com élőben fogja közvetíteni. Felszólalók lesznek többek között Irsay, Dungy, Polian, Goodell, Indy polgármestere. Utána party, ebből nem tudom mennyi lesz látható. Talán a colts.com valamit ad majd élőben.
peterk2005
 www.colts.com/videos/videos/WATCH-LIVE-Peyton-Manning-Statue-Unveiling-Ceremony/fdb7e3a7-df18-46de-a61f-a992136220b4
több mint 8 éve
Ma este 9-kor Manning szobor avatás, a colts.com élőben fogja közvetíteni. Felszólalók lesznek többek között Irsay, Dungy, Polian, Goodell, Indy polgármestere. Utána party, ebből nem tudom mennyi lesz látható. Talán a colts.com valamit ad majd élőben.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Na, ilyenkor jönne jól, ha valaki nyert volna abban a draft tippeldében. 😀
peterk2005
Majd jövőre szervezettebben csináljuk, és az első két kör összes játékosára adunk le tippet 😀
| Aztán Stez betippel valami 3. körös liblienget oszt azzal nyer majd és cseszhetjük 😀 |