Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Üdv! Idén még eddig egy Colts derbit sem sikerült megnéznem,szóval van valami,amit én nem tudok,de a fogadóirodák igen? Csak mert elég érdekes ez a 3,15-ös Odds rá,a statisztikák szerint ráadásul a Titans nem is jobb,minimális a különbség.Érdemes megrakni,vagy inkább vegyek belőle 5 tálca jó sört?😀
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Kikapott a Jags, ha nyerünk akkor csoport elejére ugorhatnánk egálban Luck nélkül... Mariota játszik, szerintem 350yard+ ebből 250+ a második félidőben
bobi0092
Szerintem attól függ majd, hogy Murray és Henry mennyire tudja futni a yardokat és alapozni Mariotának. Ha a futást fogjuk majd, szvsz Mariota sem lesz akkora ász. Egyáltalán nem gondolom lefutottnak a meccset, én azt mondom, van esélyünk.

Csak mondjuk ezeknél a meccseknél szokott az jönni, mintha Paganóék totál gameplan nélkül érkeznének, az elején egyből 14-17 pontos hátrányba kerülünk, ezek után pedig már egy mezei csereirányítóval folyton passzolunk, borul minden, a védelem pedig végig a pályán lesz, aztán így be is nyalnak 35-40 pontot.
Stez
Ezeknél a meccseknél alatt mit értesz? Amikor Mariota tipúsú az ellenfél QBjra akkor az elején engedjük el a meccset, egyébként csak a végén? A Rams ellen mintha preseason lett volna még, aztán jött a Cardinals, ahol a meccs végére lett 0 a gameplan, hogy aztán ezt még megismételjük zsinórban 3-szor... Ergo eddig 5 meccsünkből, 4 ugyanazt a mintát mutatta, szoros / teljesen jó, de legalábbis vállalható első félidő, teljesen ergya második félidő (vagy inkább 4. negyed...). Nem tudom mit csinálunk a Half time alatt, vagy a második félidőben, de elképesztően szétesünk... Teljesen mindegy, hogy mi lesz most a félidei eredmény, ha minden összejön 35-7-re vezetünk, akkor is képesek leszünk kiengedni a végére.
Ami amúgy sajnos már tavaly Luckkal is megfigyelhető volt 1-2x..., a Texans ellen sosem felejtem el azt a szerencsétlenkedést amit véghezvittünk ellenük...

Érdekes módon Luck első 1-2-3 évében meg pont fordítva volt, hihetetlen comebackeket csináltunk, volt kb. 16 meccsünk zsinórban, ahol nyitó driveokból semmit nem tudtunk csinálni...

A Titans ellen mondjuk bármilyen trágyák vagyunk mindig tudunk valamit hozni... Luckkal, Hassievel, Freeman + Lindley duóval (jéézusom).
Én csak ebben bízok, meg abban, hogy nem Höri közvetít ami mindig jó jel, mert vele eddig csak zakózott a Cotls csúnyákat.
bobi0092
Nem. Én azokon a meccseken fedezem fel roppant sokszor ezt a káoszt, aminél olyan az ellenfél, ahol azért papíron tudjuk, mi vár ránk, mire játszanak leginkább, futásra, passzra alapoznak-e, megvan, főként mire kell készülni. És jó pár esetben nem is játszanak mást, hanem mintha mi betliznénk teljesen gameplant figyelembe véve, igaz ez akár offense, akár defense oldalra. Még úgy is rengeteg ilyen meccse volt Paganóéknak, amikor Luck állt a center mögött, és úgy is belefutottunk jó pár nagy pofonba, de így, hogy nincs Luck, így meg ugye az van, hogy konkrétan hibázni sem nagyon lehet, mert azzal kb. vége is.

És kicsit félek, hogy pont a mai Titans lesz ami a gameplanen és az edzői dolgokon megy majd el, nem pedig azon például, hogy kétpontos hátrányban Vina 40-ről hibázik.

több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Kikapott a Jags, ha nyerünk akkor csoport elejére ugorhatnánk egálban Luck nélkül... Mariota játszik, szerintem 350yard+ ebből 250+ a második félidőben
bobi0092
Szerintem attól függ majd, hogy Murray és Henry mennyire tudja futni a yardokat és alapozni Mariotának. Ha a futást fogjuk majd, szvsz Mariota sem lesz akkora ász. Egyáltalán nem gondolom lefutottnak a meccset, én azt mondom, van esélyünk.

Csak mondjuk ezeknél a meccseknél szokott az jönni, mintha Paganóék totál gameplan nélkül érkeznének, az elején egyből 14-17 pontos hátrányba kerülünk, ezek után pedig már egy mezei csereirányítóval folyton passzolunk, borul minden, a védelem pedig végig a pályán lesz, aztán így be is nyalnak 35-40 pontot.
Stez
Ezeknél a meccseknél alatt mit értesz? Amikor Mariota tipúsú az ellenfél QBjra akkor az elején engedjük el a meccset, egyébként csak a végén? A Rams ellen mintha preseason lett volna még, aztán jött a Cardinals, ahol a meccs végére lett 0 a gameplan, hogy aztán ezt még megismételjük zsinórban 3-szor... Ergo eddig 5 meccsünkből, 4 ugyanazt a mintát mutatta, szoros / teljesen jó, de legalábbis vállalható első félidő, teljesen ergya második félidő (vagy inkább 4. negyed...). Nem tudom mit csinálunk a Half time alatt, vagy a második félidőben, de elképesztően szétesünk... Teljesen mindegy, hogy mi lesz most a félidei eredmény, ha minden összejön 35-7-re vezetünk, akkor is képesek leszünk kiengedni a végére.
Ami amúgy sajnos már tavaly Luckkal is megfigyelhető volt 1-2x..., a Texans ellen sosem felejtem el azt a szerencsétlenkedést amit véghezvittünk ellenük...

Érdekes módon Luck első 1-2-3 évében meg pont fordítva volt, hihetetlen comebackeket csináltunk, volt kb. 16 meccsünk zsinórban, ahol nyitó driveokból semmit nem tudtunk csinálni...

A Titans ellen mondjuk bármilyen trágyák vagyunk mindig tudunk valamit hozni... Luckkal, Hassievel, Freeman + Lindley duóval (jéézusom).
Én csak ebben bízok, meg abban, hogy nem Höri közvetít ami mindig jó jel, mert vele eddig csak zakózott a Cotls csúnyákat.

Szerkesztette: bobi0092
több mint 8 éve
bobi0092

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Csak hogy mindenkinek jó kedve legyen 😀

www.stampedeblue.com/2017/10/15/16479460/monday-night-football-officiating-crew-could-make-colts-vs-titans-unbearable

Már most látom mennyire megéri majd felkelni f3-kor 😛
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Állítólag Mewhort a visszavonulást fontolgatja. Az egyetlen épkézláb OL akit az utóbbi években sikerült találni Kelly-n kívül. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mewhort -> IR
Beki
OL keringő újraindul. Tippverseny. Aki a hétfői kezdőt helyesen megtippeli, egy hétig büntetés nélkül csesztetheti Stez-t. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Mewhort -> IR
több mint 8 éve
Toler Arizonában jó volt, csak két súlyos sérülést is összeszedett, arra meg rámentek folyton az évei. Nálunk viszont elképesztően szörnyen játszott. Lowerynek is volt több kifejezetten jó éve, míg nálunk csak rohangált árnyékra. Landry is betli volt még anno, Washingtonban azért faszán tolta, csak felfújta magát, aztán ráment a rengeteg eltiltás az itteni játékára is, pályán és azon kívül is.

Persze a DB-knél mondhatunk pozitív és negatív példákat is, míg mondjuk ha megnézem az utóbbi években a fronthét érkező játékosokat, a legtöbb szabadügynökként igazolt játékos láthatatlan volt. Ja, Walden hozott sackeket, de összességében vicc, ugye Trent Cole, Sheppard csere után, volt fos Werner-draft, Studebaker nulla, Redding oké, de Arthur Jones óriási betli, Jean-Francois-nak is sokat fizettünk, Sio Moore amilyen gyorsan jött, úgy ment is, Spence nyolcadszor van lapáton fél év alatt.

Most ez a Simon, Sheard páros korrektnek tűnik, bár Sheard hullámzik, inkább Simonban látom a kiegyensúlyozottságot, míg Mingo például szó szerint semmit nem tudott felmutatni egyelőre.

Most a Ballard-érában kezd némileg úgy érződni, hogy már a fronthét is kezd használhatóvá válni, Hankinsszel, Simonnal. De ILB borzasztóan kellene így is. Én Bowmannek azért is örülnék, mert ebbe a fiatal, tapasztalatlan védelemre egy hozzá hasonló leader azért azért elég jó hatással lehetne.

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 325 — NFL bracket champion '26
Amúgy az megvan, hogy a PFF-nél jelenleg PatRob a legjobb corner a ligában? 😀
peterk2005
Nála ez úgy működik h játszik a csapatban szarul (Saints), utána eligazol vhova, ahol megy neki (Chargers), majd indul elölről a ciklus (Colts ill. Eagles).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szóval akkor most hiba volt elengedni, mert olyan jó játékos?
Stez
Nem, csak ironikus az idény eleji helyzetünket nézve.

Amúgy kb. ő az egyetlen az utóbbi években a secondaryból aki itt gyengébb volt mint máshol. Többnyire itt vagy azt hozták amit máshol, vagy jobbat. Davis, Adams itt lettek pro-bowlerek, Butler jobb lett nálunk, Melvinből itt lett NFL játékos, Toler, Lowery itt is azt hozta amit máshol. Akik meg elmentek (Smith, Brown, Colt Anderson stb.) máshol se váltottak világot.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 360 — Így remélem megfelelek nektek.....
Stez
Nekünk a PFF nélkü is eddig bejött. Vmi nagy gubanc lehet azért NOLAban mert ő már a harmadik játékos, aki közvetve, közvetlenül onnan érkezik s nálunk beválni látszik. Bár Sproles ott se volt rossz (annál inkább Jenkins s PatRob). De ezt még csak halkan írom, nem akarom elkiabálni.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Amúgy az megvan, hogy a PFF-nél jelenleg PatRob a legjobb corner a ligában? 😀

több mint 8 éve
Direkt megnéztem mit csinált a Colts ellen. Hááát.... futás ellen még oké, de lassabb már, mint Morrison. 😕 Coverage-ben meg kb. használhatatlan, mint egy teknős a nyulak mellett. Sajnálatos, hogy a sérülések ennyire tönkretették, nagyszerű játékos volt 😕

(Szóval szerintem run stoppernek még hasznos lehet, csakhogy nekünk run stopper LB-re semmi szükségünk. Azt Bostic, Morrison + Jeremiah George teljesen jól megoldja eddig. Coverage-ben jó LB kéne, vagy legalább egy kiváló blitzer. Bowman nem az, egyik sem. Nagyon nem. 😕)

több mint 8 éve
Nem kérdés, hogy egy jó Bowman upgrade lenne ILB poszton. Az a kérdés, hogy mennyire lenne jó? A Niners nem anyagi okok miatt tette ki, nem is összeveszett Shanahan-el, hanem szép lassan kiszorult a csapatból.

Másrészt Ballard egész idényben úgy kerülgette a nevesebb ILB free agenteket, mint macska a forró kását. Nem tudom mi lehet az elképzelése, de valamiért nem ugrunk ezekre...
peterk2005
Egyáltalán nem szorult ki, egyszerűen lassult már, de a teljesítménye rossz abszolút nem volt. Csak a 49ers teljes rebuldben van, sok fiatalt hoztak a sorba, így inkább már nekik adogatják meg a lehetőséget a tapasztalatszerzésre.

Bowman még röhögve jobb szintet tudna hozni a lassulásával együtt is, mint mondjuk Jackson hozott nálunk. Ami azért nem volt rossz.

több mint 8 éve
Nem kérdés, hogy egy jó Bowman upgrade lenne ILB poszton. Az a kérdés, hogy mennyire lenne jó? A Niners nem anyagi okok miatt tette ki, nem is összeveszett Shanahan-el, hanem szép lassan kiszorult a csapatból.

Másrészt Ballard egész idényben úgy kerülgette a nevesebb ILB free agenteket, mint macska a forró kását. Nem tudom mi lehet az elképzelése, de valamiért nem ugrunk ezekre...

több mint 8 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Mivel az inside linenbacker gyenge pont nem kellene ramenni Bowmanra? Sapka ala gondolom beferne
több mint 8 éve
Ezekben a dobásokban rettenesen semmi erő. Dolgozni kell még, lesz ez még néhány hét.
Stez
He's not throwing them w velocity, which is intentional.

Pagano egyébként most adott először valami kézzelfogható timeline-t. Azt mondta az 1-2 hét practice squad drill után 1-2 hét piros mezes edzés, és utána 1-2 hét rendes edzés. Vagyis 3-6 hét. Precízen belőtte. 😀

több mint 8 éve
Ezekben a dobásokban rettenesen semmi erő. Dolgozni kell még, lesz ez még néhány hét.

több mint 8 éve
Bob Kravitz @bkravitz
Luck will start getting snaps in the 7 on 7 drill while on the scout team.

Stephen Holder @HolderStephen
Definitely seeing significantly more aggressive throws from Andrew Luck today. He's not throwing them w velocity, which is intentional.

Zak Keefer @zkeefer
I feel like this constitutes news: Andrew Luck just threw a football 40 yards. Looking more like himself.

Olyan nagyot nem tévedtem azzal a múlt heti 50 yardos tippemmel 😊 :

www.youtube.com/watch?v=jv-TAXdYtGw

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 158 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És ha emellé még beírod, hogy te leszel a SportTV-n is, akkor meg is rakom minden pénzemmel a Titanst... (ismerve, hogyha csak a közelében vagy a studionak garantáltan zakózunk...)
bobi0092
Gumbó lesz
Höri
akkor este rötliszburger lesz a vacsi 😊
JSanyo
És Marvin Lewis roast lesz mellé Carson Palmer menüvel.
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
És ha emellé még beírod, hogy te leszel a SportTV-n is, akkor meg is rakom minden pénzemmel a Titanst... (ismerve, hogyha csak a közelében vagy a studionak garantáltan zakózunk...)
bobi0092
Gumbó lesz
Höri
akkor este rötliszburger lesz a vacsi 😊

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gondolod, hogy Mariota jövő héten se játszhat?
peterk2005
2-4 hetet írtak neki miután kijött a rendelőből
Höri
Úgy tűnik a Titansnél nem csak a keret, de az orvosi stáb is erősebb, és várhatóan bevethető lesz ellenünk. Húzzuk be L-nek.
bobi0092
sebesült Mariotához odaér a kiváló pass rush, hidegen beszálló Cassel még önveszélyesebb mint a kezdő
Höri
bobi0092
Gumbó lesz