Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, ilyenkor jönne jól, ha valaki nyert volna abban a draft tippeldében. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Ennek semmi köze a maddenhez. Ennek ahhoz van köze, hogy nem egy esetben történik meg az NFL-ben az, hogy egy vezetőség igenis mérlegel. Itt nem a szándékos tankolásról van szó, hanem arról, hogyha a szezon elment már, és mondjuk a ligaelit kulcsjátékosod kifejezetten súlyos sérülésből téreget éppen vissza, akkor mérlegeled, hogy mennyire van értelme erőltetni, vagy mennyivel célszerűbb, ha azt mondod, egy kibaszott százalékot nem kockáztatsz a rásérülésre, inkább „pihentessük túl”, de akkor biztos, hogy tízezer százalékos állapotban térhet vissza.

Kb. minden évben lehet látni, hogy olyan csapatok, akiknek már a szezonban úgymond nincs komoly tét, az ilyen kulcsjátékosok esetében nem kockáztatnak, mert elsődleges szempont az, hogy az illető tökéletes állapotba kerüljön és top formában segíthesse ismét a csapatot. Luck esetében pedig elég vékony szálon mozog az egész, mert lehet, hogy igazából két hét múlva olyan top állapotban lesz, hogy az állad leesik, de bőven lehet, hogy csak a bye week után tér vissza, ráadásul még akkor sem lesz top állapotban, hanem arra is kell még 2-3 plusz hét, hogy épp ne legyen rozsdás.

Egyébként pedig szponzorokról, szurkolókról beszélsz. Csak ezek a szponzorok és szurkolók épp agyvérzést fognak kapni, ha Luck ismét megsérül, egyrészt, másrészt Luck 15 éves befektetés, ha visszajön a 12. héten egy 3–9, 4–8-as csapathoz mondjuk, akkor az egyébként cirka 140 milliós irányítód pont nem éri meg felrakni a pályára és kockáztatni az épségét. Szponzorok, szurkolók.

Akkor felteszem a kérdést, szerinted melyik esetben forog veszélyben több pénz, melyik árt jobban az üzletnek? Ha lesérül ismét a 140 millás irányítód, veszélybe kerül akár a következő idénye, akár hosszú távon aggodalmak jelentkeznek a karrierjét illetően, vagy ha a vezetőség úgy határoz, hogy az utolsó 5–6 meccsre egy 3–9-es, 4–8-as csapathoz nem engedi vissza az aranyat érő kincsét?

Ja, és a bye week után három vendégmeccs is lesz, amiknél a telt stadion sem szempont, mivel a jegyeladás ezáltal Irsaynek nem annyira faktor.

Nyilván az egész attól is függ, a bye weeknél milyen mérlege lesz a Coltsnak, de ha ránézek a sorsolásunkra, azt mondom, persze, a Steelersen kívül mindenki fogható, viszont game manager irányítóval nem érzem... Most van egy W-nk, én már akkor összeteszem a két kezem, ha nyerünk hármat a hátralévő hatból (49ers, Jax, Bengals), ha ez megtörténik, akkor is 4–8-cal érkezünk bye-ra.

Ha hármat sem hozunk, a legjobb esetben is 3–9. Az pedig siralmas. És azért én egy 3–9-nél erősen elkezdenék gondolkozni, mivel ez az az év, amivel senki sem számolt, ez a rebuild első éve, felhúzzuk az alapokat, most elképesztően másodlagosak az eredmények, és ezt Irsay is tudja, hidd el.

Egyedül Pagano ment az állásáért ebben az idényben, de igazából ő sem, mert még az útszéli kurva is tudta a szezon előtt, hogy paganót nem mentheti meg szinte semmi, az óra elkezdett ketyegni, már nem vele fogjuk megkezdeni a 2018-as szezont. HC-ként biztosan nem.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Aham, nonszensz. Szoval Manninggel kapcsolatban is csak komolytalan pletyka es vadaskodas volt, hogy konkretan 20 yardra is olyan gyengek a dobasai, hogy az mar faj. Valoban, nem ezt lattuk tole eloben egesz utolso szezonjaban.

Valoszinuleg azok, akik kimennek megnezni az edzest, es nem mellesleg tobben Colts beatwriterek, majd hazudoznak Luck teljesitmenyerol es dobasairol, mert nekik ez jo.

Hat, pedig nem. Es teljes mertekig hiheto, hogy Luck perpillanat siralmas allapotban van, mind a dobasainak a pontossagat, mind az erosseguket tekintve. Solyos serulese volt, a mechanikaja es a mozgasa is valoszinuleg szet van csuszva, ezt latjak rajta gondolom. Nyilvan gond nincsen, mert nehany het alatt ez helyreall, de azert mondtam, hogy szerintem ez nem ugy lesz majd, hogy keszul ket hetet, aztan hurra.

Alapbol szerintem jo ket hetig azt sem engedik majd, hogy barki leutkozze, ha pedig a mechanikaja, a mozgasa es a dobasai rendben lesznek, latszolag minden oke, akkor engedik majd azt is, hogy utkozzenek vele, hozzaerjenek. Ez szerintem megint lesz jo 2-3 het. Szoval arrol beszelnek, hogy Luck igazabol harom het mulva mar palyara lep az alapszakaszban, de en viszont azt mondom, hogy a 12. heten, a bye week utan fogjuk ot eloszor jatszani latni. Azert is, mert Ballardek total biztosra mennek, meg azert is, mert szemmel lathatoan azert meg messze van Luck attol az allapottol, amire azt lehetne mondani, idealis.

En a 12. hetre varom a visszatereset.

Az megint mas kerdes, hogy uzletileg nem biztos, hogy megeri padoztatni Luckot, es sportoloi szempontbol sem. De azert azt ne feledjuk, hogy a liga egyik legjobb iranyitojarol beszelunk, akinek 27 evesen nincsen veseje kb, szarra vertek, most meg egy sulyos mutet utan labadozik. Luck 15 eves befektetes, ebbol a szempontbol viszont Irsaynel boven belefer, hogy hosszu tavon tervez, es nem mondanam, hogy hibazik, ha igy tesz. Ezaltal pedig, ha a 12. jatekheten ugy allunk, hogy lesz kemenyen 2-3 W-nk, akkor Irsay siman mondhatja azt, hogy nem kockaztat, hiszen ez az ev atmeneti, a rebuilt elso eve. Es egyebkent Ballard is ovatos, belole is kinezem, hogy nem fel kimondani ilyet.

Pagano? Paganot tisztelik, elismerik, de szerintem ez az, amibe neki jelenleg mar nincsen beleszolasa. Minden azon fog mulni, hogy Brissettel hany W-nk lesz meg a kovetkezo meccseken, mennyire lesz eselyunk a csoportban, es Luck mindekozben mennyire tudja ismet felvenni a ritmust.
Stez
Egyszer ki kéne szabadulnod már a Madden elől, mert ez a padoztassuk Luck-ot féle mentalitás az életben a "Hogyan tegyünk tönkre egy franchise-t" című könyvhöz lenne tökéletes alapanyag. Peterk leírta, se szurkolók felé nem teheted meg, üzletileg a szponzorok is elmennének a faszba (lásd Adidas figyelmeztetése MU felé), és UFAn is kockáztatnád, hogy ne minket válasszanak a játékosok, mert ha egyszer felmerül egy csapatban, hogy leszarjuk a szezont, akkor ott többször is felmerülhet - elit játékos ilyen csapatba nem hinném hogy menne. Szóval all in all - makes fuck no sense. Ráadásul lesérülni ebben a sportban bármikor le lehet - lásd tavaly Carr.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Aham, nonszensz. Szoval Manninggel kapcsolatban is csak komolytalan pletyka es vadaskodas volt, hogy konkretan 20 yardra is olyan gyengek a dobasai, hogy az mar faj. Valoban, nem ezt lattuk tole eloben egesz utolso szezonjaban.

Valoszinuleg azok, akik kimennek megnezni az edzest, es nem mellesleg tobben Colts beatwriterek, majd hazudoznak Luck teljesitmenyerol es dobasairol, mert nekik ez jo.

Hat, pedig nem. Es teljes mertekig hiheto, hogy Luck perpillanat siralmas allapotban van, mind a dobasainak a pontossagat, mind az erosseguket tekintve. Solyos serulese volt, a mechanikaja es a mozgasa is valoszinuleg szet van csuszva, ezt latjak rajta gondolom. Nyilvan gond nincsen, mert nehany het alatt ez helyreall, de azert mondtam, hogy szerintem ez nem ugy lesz majd, hogy keszul ket hetet, aztan hurra.Stez
Azt hiszed el amit akarsz, én nem gátollak benne. 😊 De ezek a beatwriterek azok a beatwriterek, akik szerint Luck elvágyik, akik szerint a héten másodszor is kirakott Sean Spence jobb, mint Bostic, akik szerint Pagano már tavaly óta nem a Colts edzője, stb.

Úgyhogy én meg maradok a saját magam módszerénél. Hiszem amit látok. Márpedig azt nem hiszem, hogy Luck edzőpályán lenne, ha siralmas állapotban lenne. Ha siralmas állapodban lenne, akkor még rehabolna. Mert annak sincs értelme, hogy egészségesen ültessék mert úgyismindegymár, de annak meg még százszor kevesebb értelme lenne, hogy pályára - akár csak edzőpályára - erőltessék, úgy, hogy fizikailag sincs még rendben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve

Hat, pedig nem. Es teljes mertekig hiheto, hogy Luck perpillanat siralmas allapotban van, mind a dobasainak a pontossagat, mind az erosseguket tekintve. Solyos serulese volt, a mechanikaja es a mozgasa is valoszinuleg szet van csuszva, ezt latjak rajta gondolom. Nyilvan gond nincsen, mert nehany het alatt ez helyreall, de azert mondtam, hogy szerintem ez nem ugy lesz majd, hogy keszul ket hetet, aztan hurra.

Alapbol szerintem jo ket hetig azt sem engedik majd, hogy barki leutkozze, ha pedig a mechanikaja, a mozgasa es a dobasai rendben lesznek, latszolag minden oke, akkor engedik majd azt is, hogy utkozzenek vele, hozzaerjenek. Ez szerintem megint lesz jo 2-3 het. Szoval arrol beszelnek, hogy Luck igazabol harom het mulva mar palyara lep az alapszakaszban, de en viszont azt mondom, hogy a 12. heten, a bye week utan fogjuk ot eloszor jatszani latni. Azert is, mert Ballardek total biztosra mennek, meg azert is, mert szemmel lathatoan azert meg messze van Luck attol az allapottol, amire azt lehetne mondani, idealis.

En a 12. hetre varom a visszatereset.

Az megint mas kerdes, hogy uzletileg nem biztos, hogy megeri padoztatni Luckot, es sportoloi szempontbol sem. De azert azt ne feledjuk, hogy a liga egyik legjobb iranyitojarol beszelunk, akinek 27 evesen nincsen veseje kb, szarra vertek, most meg egy sulyos mutet utan labadozik. Luck 15 eves befektetes, ebbol a szempontbol viszont Irsaynel boven belefer, hogy hosszu tavon tervez, es nem mondanam, hogy hibazik, ha igy tesz. Ezaltal pedig, ha a 12. jatekheten ugy allunk, hogy lesz kemenyen 2-3 W-nk, akkor Irsay siman mondhatja azt, hogy nem kockaztat, hiszen ez az ev atmeneti, a rebuilt elso eve. Es egyebkent Ballard is ovatos, belole is kinezem, hogy nem fel kimondani ilyet.

Pagano? Paganot tisztelik, elismerik, de szerintem ez az, amibe neki jelenleg mar nincsen beleszolasa. Minden azon fog mulni, hogy Brissettel hany W-nk lesz meg a kovetkezo meccseken, mennyire lesz eselyunk a csoportban, es Luck mindekozben mennyire tudja ismet felvenni a ritmust.

több mint 8 éve
Mai injury update:

- Farley, Hairston, Chester Rogers nem edzett
- Doyle, Wilson, Melvin (plusz Luck) limited
- Mack, Kelly, Walker, MIlton full

több mint 8 éve
Az NFL-ben, ha van egy Luckod aki játékra képes, akkor nem padoztatod. Pont. Ezen nem is érdemes filózni, mert kizárt az ellenkezője.

Luck állítólag tényleg elég offon van a dobásaival, bár nem tudom mennyire lehet a forrásokra adni. Sokan azzal kezdik, hogy az edzők is erősebben dobáltak 10 yardra, mint Luck, ami nonszensz. Ha kiengedték a pályára, akkor az biztos, hogy fizikailag röhögve eldobál már 50 yardra is. Ha nem tudna, akkor még mindig gumikötelezne valahol a rehab épület mélyén, egyedül. Az viszont simán benne van, hogy totál off target, mellé, alá, elé, stb. dobál, nem érzi a tempót, sebességet, nincs két egyforma dobása, stb. A nagy kérdés, hogy ezt mennyi idő rendbe tenni. Dunsztom sincs, azt is el tudom képzelni, hogy 1-2 hét, azt is, hogy 4-5.

Akárhogy is, jöjjön vissza minél hamarabb, mert lehangoló nézni így az offense-t. Általában se szeretek olyan meccseket nézni ahol "just don't loose the game" szintű QB játszik, a Colts nyilván annál is tízszer jobban lehangol.

több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Termèszetesen teljesen mellèkes(max JSanyo izgul rá), de ahogy nèztem az edzèsről kèszült kèpeket Luck is fejlesztette a sisakját Revo Speed-ről, Speed Flex-re.Csak egy kis èrdekessèg. 😊
szampi#33
Leírnád a tudatlanoknak, köztük nekem, hogy van-e designon kívül különbség a két sisak között?
Borbinho
Hát biztonságosabb.Sokkal jobban nyeli el a külső hèj az erőhatásokat, a rácsot tartó müanyag tartók gyorskioldó szerkezet kaptak, így nyak sèrülèsnèl nem kell csavarozni, kisebb az esèlye, hogy elmozdul a fej.Az állvèdő már nem patentszerű hanem gyorskötegelő szerű recès szèlekkel illeszkedik a sisakhoz.Lènyegèben előbb szakad le a nyakad mintsem egy ilyen sisak lerepüljön a fejedről.A belső szivacsozás is eltèrő, de annyira már nem ástam bele magam milyen zselès anyag van benne.Lènyegèben a legjobb jelenlegi sisak a piacon és a ligában.Illetve van már egy konkurenciája ami nyáron jött ki, R.Willson, G.Tate már abba nyomja.
szampi#33
... lényegében b.szhatjuk, ha megint leszakad a lépe 😀

több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Plusz Pagi úgy is félti a seggét és jól tudja, hogy ha van ember aki megmentheti az állását az Luck.

Jó, persze a zseniális kifogásai is évek óta bejönnek 😀

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Jó, de milyen indokkal padoztatod a kezdő QB-dat? Már úgy is mindegy a szezon? Egyrészt a szurkolók miatt nem tehetik meg, másrészt ahogy Peterk is írta korábban, Irsaynek ez biznic. Állhatunk 1-8ban is, nem látom értelmét annak, hogy padozzon, ha full egészséges.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Aham. Szóval a tegnapi beszámolók alapján Luck konkrétan szarabb volt az edzésen, mint Tolzien. Állítólag egyébként a legjobb esetben is három hétig dobálgat és készül, előbb semmiképpen sem vetjük be, de sokak szerint akár a bye weekig is jegelhetjük.

Na az lesz az, hogyha őt visszarakjuk a 10-12. hét környékén játszani, momentán szerintem nincs értelme. A rájátszás akkor már kb. esélytelen lesz, Luckkal éppen csak annyi lesz, hogy tényleg behúzzuk azt a plusz 3-4 meccset, amivel aztán 1/15 környékén draftolhatunk.

Ennek így nem lesz viszont értelme, annak ellenére, hogy értem én, Luckot játszatni kell, ő sem akarja végigcsücsülni a szezont, ha nem muszáj, etc.

több mint 8 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Sisakszakértők, Luck dobál! Végre a fény! Misi, 7. hétre visszatér és colts vs. colts a fantasyben!

Kellyvel Jacoby a harmadik héten a harmadik centerrel játszik. Bár nyilván ezt most fejlődésként élheti meg.

Korainak érzem, de SB már találgatja chuck utódját...

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Termèszetesen teljesen mellèkes(max JSanyo izgul rá), de ahogy nèztem az edzèsről kèszült kèpeket Luck is fejlesztette a sisakját Revo Speed-ről, Speed Flex-re.Csak egy kis èrdekessèg. 😊
szampi#33
Leírnád a tudatlanoknak, köztük nekem, hogy van-e designon kívül különbség a két sisak között?
Borbinho
Hát biztonságosabb.Sokkal jobban nyeli el a külső hèj az erőhatásokat, a rácsot tartó müanyag tartók gyorskioldó szerkezet kaptak, így nyak sèrülèsnèl nem kell csavarozni, kisebb az esèlye, hogy elmozdul a fej.Az állvèdő már nem patentszerű hanem gyorskötegelő szerű recès szèlekkel illeszkedik a sisakhoz.Lènyegèben előbb szakad le a nyakad mintsem egy ilyen sisak lerepüljön a fejedről.A belső szivacsozás is eltèrő, de annyira már nem ástam bele magam milyen zselès anyag van benne.Lènyegèben a legjobb jelenlegi sisak a piacon és a ligában.Illetve van már egy konkurenciája ami nyáron jött ki, R.Willson, G.Tate már abba nyomja.
szampi#33
Mondjuk tényleges upgrade a Vicis Zero1 lenne, ugye amit az agyrázkódások okozta maradandó sérülések ihlettek, bár nem tudom, hogy az ténylegesen már productionben van, vagy még csak tesztelési fázisban.
több mint 8 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
szampi#33
Borbinho

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szampi#33

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359

több mint 8 éve
BANDI DOBÁLT MA!!!

| Remélem Jimmy nem vádol majd plágiummal |

több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Nem fogják szerintem hetekig élesben a pálya közelébe engedni.
Stez
Nyilván első héten még max csak dobálni fog az elkapóknak.
több mint 8 éve
Nem fogják szerintem hetekig élesben a pálya közelébe engedni. És nincs is miért. De mondjuk Luckot nem féltem összeszokás nélkül sem. Főleg, hogy az elkapóbrigád nem cserélődött le, akikkel együtt játszik, azokkal nagyjából évek óta. Luck épp akkora zseni, hogy az ilyen apróságok, mint az összeszokás, ne okozzon neki olyan óriási problémát. Ettől függetlenül én a 10. hét előtt biztos nem küldeném pályára, akkor is abban az esetben, ha olyan minimális hátrányunk van a többiekkel szemben a csoportban, amit röhögve be lehet hozni.

Ennek a vége megint az lesz, hogy simán lemaradunk a PO-ról, de egy Luckkal pont hozzuk majd azt a plusz 2-3W-t, ami miatt a top10-ből is kikerülünk a drafton.

több mint 8 éve
Corner szerintem is egy lehetséges opció. Sőt, ha Davis nem marad, akkor tulajdonképpen kötelező, de marha messze van még az offseason, korai erről beszélni. Azt se tudjuk ki fog beválni a sok érkezőből ill. fiatalból és ki nem.

Kíváncsi leszek Luckra. Vajon csak szédeleg az első héten, vagy tényleg edzésnek nevezhető dolgot is művel majd? A Titans meccs egyre neccesebbnek tűnik, ha még a héten is csak felvezet....

több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Na, Bandi a héten már labdát vesz a kezébe.
több mint 8 éve
Olyan nincs, hogy XY nem elérhető. Sosem tudhatod, ki elérhető és ki nem. Egész nyáron azt lehetett hallani, hogy a Jets például nem csak Richardsont passzolná el, hanem Wilkersont is. Nem tudhatod, hogy a Rams mennyire passzolná el Donaldot a nyári hisztije után, de az látszik, hogy valószínűleg nem fognak odaadni egy DT-nek annyit, mint amit mondjuk anno Suh kapott.

Akár trade, akár meglepő cutok keretében simán vannak/lehetnek elérhető akár sztárok is, minden évben akadnak jó játékosok. És azért szoktak kijönni fasza pass rusherek is a piacra, ha csak az elmúlt 2-3 évet nézem, akkor Vernon, Calais Campbell, volt FA, ezáltal elérhető Mario Williams is, de ott volt Suh, ott volt Fairley (nem is egyszer), ott volt Orakpo.

Mindig lehet kire költeni, kérdés, mennyire akarunk. Illetve azért azt is tegyük hozzá, nyilván nem csak a nevekre kell menni, egy Ballard, akinek azért esze is van, vélhetően tudja, milyen rendszert akarnak, fognak futtatni, és tisztában van vele, hogy XY esetleg abszolút nem illik bele, így akkor a GM nem kockáztat nagy pénzzel.

De hogy nincsenek elérhető minőségi játékosok? Ez nem igaz. És egyébként de, szerintem pont, hogy cornerbackre is megérné nagy zsozsót odatolni, én például Janoris Jenkins szerződtetésében nagyon reménykedtem, vagy abban, hogy hozzunk el egy Tru. johnsont a Ramstől, miután évek óta csak tagelgetik, amiből foylton balhé van.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
a Colt amúgy hogy áll fizetési sapkával?
shagi0206
A cap nem probléma a következő 1-2 évben. Igazából csak Luck pénze kiemelkedő, T.Y pénze szolíd ahhoz képest, hogy mit teljesít. Davis keres még jól, az ő 10 millája nem kevés, de nem is elit CB fizu ma már. Doyle pénze átlagolva szolídnak mondható ahhoz képest amit nyújt, és Ballard őt is - és a többi több évre érkezőt - úgy struktúrált, hogy idén keresnek sokat, jövőre pedig milliókkal kevesebbet. (pl. Hankins és Sheard caphitje idén 10, jövőre 7.5 lesz, Doyle idén 8, jövőre 5.2, stb.) Pillanatnyilag Moncrief és Davis van contract year-ben. Plusz Gore, de ő olcsó, pnzügyileg nem oszt nem szoroz, hogy marad vagy megy. Davis, ha marad, akkor is jóval kevesebbe fog kerülni, szóval nála pénz fog megmaradni. Moncriefet majd meglátjuk. Ha marad, a jelenlegi mutatott játék alapján 7-8 milliónál nem hiszem, hogy többe kerülne. Tulajdonképpen ő az egyetlen aki jövőre többletpénzbe kerülne, de jóval többel csökken az össz kifizetés a többiek miatt. A dead money jelenleg 13 millió az Allen trade és pár kivágás miatt. Jövőre ez is le fog esni, nem hiszem, hogy pár milliónál több lenne. Nincs a rosteren olyan játékos aki kivágásra esélyes, és van potenciális dead cap-je.

Szóval jövőre akár több top free agent is beleférne. Férne, mert nem hiszem, hogy Ballard nekiesne az FA piacnak. Hosszabb távon építkezik, nem 1 évre. Emiatt hasonlóra számítok, mint idén: egy-két alaposan megnézett Sheard/Simon/Hankins féle, nem olcsó, de nem is csúcs igazolás. A többi pedig többségében olcsóbb próbáljukki játékosok, plusz fiatalok, future contractosok, másutt nem kellők mindenhonnan ahonnan lehet, a nagy számokra játszva, hátha akad 1-2 tehetség közöttük. Plusz a draft.
peterk2005
plusz dobjuk hozzá, hogy elmúlt 2 évben +12M volt mindkét évben a fizetési sapka is, és várhatóan jövőre is nő. De igazából nagyon nem is tudnánk mire nagy ZS-t költeni, mert pass rusher nem lesz elérhető, S meg CB poszton a draftokra nincs értelme FA-t hozni, így kb ILB-re lehetne majd körbenézni. Meg offense oldalon esetleg WR/TE poszton, ha mondjuk Rogers vagy Aiken alulteljesít, esetleg OL, de ez kb a worst case scenario, ami UFAn kinéz.
több mint 8 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 116
itt Hooker elugrott a szerelés elől, magyarázza meg ezt szakmailag valaki, lécci!

wmitty
Mert, azt láttad, mikor volt egy visszahordás, és a kicking team tagja ahelyett, hogy ment volna szerelni, visszafordult blokkolni, mintha az lett volna a feladata?
Annál viccesebb dolgot nem nagyon láttam.
több mint 8 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
fele akkora betűkkel volt kiírva, mint szükséges lett volna...

Otthonom MisColts