Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért az elég felbaszós, hogy az offense egész tűrhető és a def is teszi a dolgát, van 2 td előnyöd, és ahelyett h lezárnád a meccset 5-6 driveot nyírsz ki a playhívással. Legalább 10-12 futásunk volt középre 8 emberes box ellen a második félidőben. Ennyi erővel térdelhettünk volna is, az is -2yard és legalább nincs sérülésveszély. Nem értem miért nem dobálunk ilyenkor screeneket pl. Főleg amennyi bunch formáció volt, simán ültek volna 3-5 yardokért,az óra meg pörög...Playoff?? Nagy nehezen megvertuk a tavalyi 1/1 birtokosat (KIzer elso intje elotti driveban egyebkent teljesen vakon volt a def, gyakorlatilag biztos TD-t usztunk meg), ennel csak komolyabb probatetel var rank. Sem az edzoi stab, sem a jatekoskeret nem predesztinalt rajatszasra, ergo en inkabb nem dedelgetek ilyen almokat.
Sima meccsnek kellett volna lennie, budget def ide vagy oda. Remélem a múlt heti Cards leolvadásnak nem lesz jelentősége, szar lenne ha azon múlna a PO. Inkább legyünk távol mint h épp h lemaradjunk 😀
Mondjuk AFC south, úgy is a csoportmeccseken dől majd el
Borbinho
több mint 8 éve
Azért az elég felbaszós, hogy az offense egész tűrhető és a def is teszi a dolgát, van 2 td előnyöd, és ahelyett h lezárnád a meccset 5-6 driveot nyírsz ki a playhívással. Legalább 10-12 futásunk volt középre 8 emberes box ellen a második félidőben. Ennyi erővel térdelhettünk volna is, az is -2yard és legalább nincs sérülésveszély. Nem értem miért nem dobálunk ilyenkor screeneket pl. Főleg amennyi bunch formáció volt, simán ültek volna 3-5 yardokért,az óra meg pörög... Sima meccsnek kellett volna lennie, budget def ide vagy oda. Remélem a múlt heti Cards leolvadásnak nem lesz jelentősége, szar lenne ha azon múlna a PO. Inkább legyünk távol mint h épp h lemaradjunk 😀
Mondjuk AFC south, úgy is a csoportmeccseken dől majd el
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Sajna Aiken kapott egy jó nagyot - nem tudom mi van vele, az után a play után nem láttam már pályán -, így meg Bray-el mint #3 WR-el igencsak vékony lett a WR corp. Látszott is, hogy T.Y.-ék pihi nélkül eléggé befáradtak a végére.agyrazkodasa van: www.stampedeblue.com/2017/9/24/16357952/kamar-aiken-ruled-out-for-remainder-of-game-with-concussion
peterk2005
több mint 8 éve
"Luck's quest to return has included a phone call within recent weeks to New Orleans Saints quarterback Drew Brees, who shared his experience in recovering from a major shoulder injury in 2006. That conversation led to Luck paying a visit to Brees' physical therapist, Dr. Kevin Wilk, in conjunction and cooperation with the Colts' hierarchy and medical staff, sources said."Nekem sosem tetszett ez a takarékos meccs felfogás. coltmanA hét kérdése az lesz, hogy vajon Luck ezt a hetet is végigpiheni-e még, vagy esetleg aktiválják? Kb. ez a hét a "normális" 6-8 hetes rehab időszak felső vége. Ha nem aktiválják, akkor a "normális" menethez képest már késni fog.
peterk2005
Nekem ez azt mutatja, hogy nem volt elégedett a rehabbal, ezért próbált meg mást. De állítólag bevált a kezelés.
több mint 8 éve
Watsont a Pats ellen elnézve (sajnos) úgy tűnik csak megtalálták az emberüket.Hát én már nem várok semmit, elvileg most a 6. hét a belőtt visszatérése Lucknak, legalábbis most ez a pletyka kering legtöbbet a levegőben, hogy a Titans ellen tér vissza. De mondjuk ehhez már a héten vissza kéne térnie edzésbe, szóval meglátjuk, hogy mi lesz ebből igaz.Nekem sosem tetszett ez a takarékos meccs felfogás. coltmanA hét kérdése az lesz, hogy vajon Luck ezt a hetet is végigpiheni-e még, vagy esetleg aktiválják? Kb. ez a hét a "normális" 6-8 hetes rehab időszak felső vége. Ha nem aktiválják, akkor a "normális" menethez képest már késni fog.
peterk2005
Az első félidői play hívás teljesen jó is volt, de a számok is ezt igazolják 28 vs 3, mint ahogy Brisett is tényleg jó húzás volt, és ilyenkor röhögök a Texanson például, hogy ha van egy ilyen QB, akkor ők hogy tudtak 4-5 éven keresztül folyamatosan kalap fosokat összeszedni 😀
coltman
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Hát én már nem várok semmit, elvileg most a 6. hét a belőtt visszatérése Lucknak, legalábbis most ez a pletyka kering legtöbbet a levegőben, hogy a Titans ellen tér vissza. De mondjuk ehhez már a héten vissza kéne térnie edzésbe, szóval meglátjuk, hogy mi lesz ebből igaz.Nekem sosem tetszett ez a takarékos meccs felfogás. coltmanA hét kérdése az lesz, hogy vajon Luck ezt a hetet is végigpiheni-e még, vagy esetleg aktiválják? Kb. ez a hét a "normális" 6-8 hetes rehab időszak felső vége. Ha nem aktiválják, akkor a "normális" menethez képest már késni fog.
peterk2005
Az első félidői play hívás teljesen jó is volt, de a számok is ezt igazolják 28 vs 3, mint ahogy Brisett is tényleg jó húzás volt, és ilyenkor röhögök a Texanson például, hogy ha van egy ilyen QB, akkor ők hogy tudtak 4-5 éven keresztül folyamatosan kalap fosokat összeszedni 😀
több mint 8 éve
Nekem sosem tetszett ez a takarékos meccs felfogás. coltmanNekem a 2012-es Broncos-Ravens playoff meccs óta van hidegrázásom a konzervatív felfogástól. Ettől függetlenül "normál helyzetben" morogva bár, de tudomásul veszem, mert az az igazság, hogy az NFL-ben tényleg ez a felfogás hozza arányaiban a legtöbb sikert. De ez egy tanuló csapat, aminek a védelme teljesen kiszámíthatatlan, egyszer fent, egyszer lent. Ilyen körülmények között én biztos jobban mennék. Ha nem is teljes playbookkal, de legalább ne a run-run-run, majd 2 high safety, 10 yard távolságban a CB-k legyen. De egyelőre ez legyen a legnagyobb gondunk, ezt csak megemlítettem. Amúgy a playhívás, amíg nem kezdtünk biztonságosdit, helyén volt. Ráadásul ez amit játszottunk nem is nagyon különbözik attól, amit Luckkal játszanánk. Brissett jó fogás volt, nem kell neki külön playbook, fekszik neki a Luckra írt történet.
A győzelmet egyébként nem kell magyarázni, a mai meccs nem "csak a Browns" ellen született. Ez a Browns 3 ponttal kapott ki a Steelerstől két hete, és a Ravenssel is meccsben voltak végig a játékot nézve, csak a sok turnover miatt kaptak ki. Van egy csomó jó játékosuk, és kezdenek NFL-hez méltóan játszani. Egy Luck-al kötelező meccs lett volna, de egy 2 hetes csere QB-val az akármilyen győzelem is teljesítmény. A JÓ NFL csapatok nagy része is megszenvedne ellenük ha csere QB-val kellene játszaniuk.
A Hawks kikapott, de WIlsonék kezdenek felébredni a szokásos szeptemberi álomból, már volt Seattle offense ma. 😊 Ráadásul ez a defense utálja a szaladgálós QB-kat. Nem mi leszünk az esélyesek, és nem csak a bukiknál. 😀 Viszont én nem gondolom, hogy az eredmény bármit befolyásolna. Ha szoros meccs lesz, ha 40 ponttal kikapunk, tök mindegy. Marad minden, jönni fog a következő meccs.
A hét kérdése az lesz, hogy vajon Luck ezt a hetet is végigpiheni-e még, vagy esetleg aktiválják? Kb. ez a hét a "normális" 6-8 hetes rehab időszak felső vége. Ha nem aktiválják, akkor a "normális" menethez képest már késni fog.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Általában véve a playhívás az első félidőben tetszett, viszont utálom, amikor ilyen félkész defense-el nekiállunk safe game-et játszani a második félidőben. Ez a konzervatív offensive playcalling egyébként is kiszámítható, egy rookie QB-val, fél fallal meg eleve puntra ítélt. A fal melóját is nehezíti, mert a védelem tudja mire számítson, úgy meg sokkal nehezebb. A prevent defense se tetszik. Tudom, hogy az NFL-ben ez a statisztikailag eredményes, de ezzel az alakuló, sérült, patchwork defense-el a prevent csak benyelt TD-ket hoz. Amíg nincs Luck, amíg sérült a fél sec, amíg összeszokás alatt vannak, inkább mennünk kéne végig. De legalábbis kevésbé visszavenni. Ha emiatt kikapunk, legyen. A prevent miatt is elbukunk meccseket.Nekem sosem tetszett ez a takarékos meccs felfogás. Ha már tényleg magunk alá gyűrtük az ellent, akkor ok, de tavaly Texans ellen is ez volt, és ott még a QB-ra se lehetett fogni, hogy még nem ismeri a playbookot, és ezért spóroltunk. Meg még jó pár meccs mióta Luck itt van, és persze mindig jön a kifogás, hogy épp miért. Unalmas.
peterk2005
Amúgy félidőben már kezdtem örülni, hogy ha még csak egy Browns ellen is, de tudunk valami értelmes performanszt összehozni, amiből lehet majd önbizalmat meríteni. Hát sikerült, 3 pont a második félidőben, úgy hogy 2 INT-et is gyűjtött Melvin. Szóval az OC-nk is elmehet a büdös picsába. Persze a tény nyugtat, hogy ha ezt a performanszt hozzuk jövő héten is, akkor már csak 1 meccsig kell Mr. Hekoföpléjert néznünk a partvonalon, mert a 66-0 után nem fogják meghallgatni, hogy mi hiányzott ahhoz, hogy nyerjünk, hanem kibasszák ahova való.
Amúgy Moncrief villanásai tetszettek, de azért elég kevés még mindig - ha Luck visszatér kiderül, hogy csak Brisett nem keresi, vagy mint tavaly, idén is csak epizódszereplő lesz. D pedig nagyjából hozza, ami ezzel a jelenlegi kerettel várható volt - az mondjuk tetszik, hogy tudunk labdákat szerezni, ez tavaly fájdalmasan nem volt meg - már most meg van a fele INT a tavaly szezonnak 3 meccs után.
több mint 8 éve
Kiszenvedtük, bár lehetett volna könnyebb is. Mondjuk amíg Pierre Desir az egyik oldali kezdő CB és Milton a cseréje, addig a pass defense konstansan izgalmas lesz. 😀Az oline küszködős volt, de elfogadható. Futásban Gore átlaga akkor se lenne jó, ha leveszem a rengeted idő ölős bumm a falba futást, így meg még rosszabb, de ez a Browns fal a Steelerst, Bell-el felszerelve is 3 yardos átlagon tartotta, a mi patchwork oline-unktól ennél több már extra lenne. A passprot középen összeesett párszor, Bond talán a leggyengébb meccsét játszotta. De megintcsak, egy beugró rookie-tól ennyi telik reálisan. Kelly nagyon kellene már. Ettől függetlenül mindhárom meccsen jobb volt még ez a fal is, mint a tavalyi idény első felének a fala. T.Y végre megmutatta magát, itt is volt már az ideje. És Moncrief is végre nem csak RZ-ban ébred fel, volt 1-2 nagyon fontos, nem könnyű 3rd down elkapása. Sajna Aiken kapott egy jó nagyot - nem tudom mi van vele, az után a play után nem láttam már pályán -, így meg Bray-el mint #3 WR-el igencsak vékony lett a WR corp. Látszott is, hogy T.Y.-ék pihi nélkül eléggé befáradtak a végére.
A front7 futás ellen ismét korrekten nyomta, kezdjük végre az edge-t is megtartani. A passrush viszont nem elég. Sokszor ott voltuk a közelben, de igazi nyomás alig-alig jött. Ebben fejlődni kell, Hankinsékban (Andersonostul, Ridgeway-estül) ennél több van. A LB corp kb. hozta magát, Bostic végre elfogadhatóan játszott. Morrison meg hozta azt (a nem túl sokat) amit tud. A secondary a probléma még mindig, nem lehet bátran blitzelni, nem lehet szorosan védekezni, a defensive playbook fele nem használható cserékkel meg rookie-kkal, abból meg ez jön ki.
Általában véve a playhívás az első félidőben tetszett, viszont utálom, amikor ilyen félkész defense-el nekiállunk safe game-et játszani a második félidőben. Ez a konzervatív offensive playcalling egyébként is kiszámítható, egy rookie QB-val, fél fallal meg eleve puntra ítélt. A fal melóját is nehezíti, mert a védelem tudja mire számítson, úgy meg sokkal nehezebb. A prevent defense se tetszik. Tudom, hogy az NFL-ben ez a statisztikailag eredményes, de ezzel az alakuló, sérült, patchwork defense-el a prevent csak benyelt TD-ket hoz. Amíg nincs Luck, amíg sérült a fél sec, amíg összeszokás alatt vannak, inkább mennünk kéne végig. De legalábbis kevésbé visszavenni. Ha emiatt kikapunk, legyen. A prevent miatt is elbukunk meccseket.
Amúgy meg egy vicc, hogy ha nincs a múlt heti leolvadás a végére, akkor most 2:1-es is állhatnánk...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Wilsonnal mi történt? Mikor sérült meg? És Mack?Wilson knee
peterk2005
Mack shoulder
több mint 8 éve
Eleg furcsa egy OL az, ahol a 4-es atlag alatti run block „jonak tunik”. Ugyanis egyik futonk sem atlagolja meg ezt a szamot sem, ami ezt a szezont illeti. Es akkor ezt mondom ugy, hogy nem vettem bele a csodas Mack adatait, szoval nem az o kivalo 1.3-as atlaga huzza le 4 ala a tobbiek mutatoit. Szerintem inkabb maradjunk a realitasok talan, es mondjuk ugy, a run block nem katasztrofalis, de a legjobb esetben is csak elmegy kategoria.
több mint 8 éve
Matt Jones felkerült a PS ből. Őt szívesen megnézném, mit tud nálunk, mert a runblock jónak tűnik, neki pedig megvan a kraft hogy belül fusson. (És nem is erőltetném a passzt ennyire, 37 kísérlet szerintem marha sok 1 kvázi rookie QBtól.)
több mint 8 éve
Wilsonnal mi történt? Mikor sérült meg? És Mack?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Colts W - 1.95 - Browns W 1.70Nézz rá a sérült listára:
Hihetetlen, hogy hazai pályán underdogok vagyunk egy olyan csapat ellen aki az elmúlt ~20 tétmeccsének ~90%-ban vereséget szenvedett.
bobi0092
Out:
Andrew Luck
Ryan Kelly
Anthony Walker
Chester Rogers
Quincy Wilson
Marlon Mack
És még Vontae Davis se valószínű, hogy játszana. Szerintem ennyi bőven elég, hogy underdogok legyünk.
több mint 8 éve
Zseniális a kép 😀Colts W - 1.95 - Browns W 1.70Ha tovább szeretnél hitetlenkedni, olvasd el ezt.
Hihetetlen, hogy hazai pályán underdogok vagyunk egy olyan csapat ellen aki az elmúlt ~20 tétmeccsének ~90%-ban vereséget szenvedett.
bobi0092
www.theringer.com/nfl/2017/9/21/16345438/indianapolis-colts-cleveland-browns-andrew-luck
tomi-tomi
több mint 8 éve
Colts W - 1.95 - Browns W 1.70TEHER NÉLKÜL JÁTSZHATNAK A FIÚK, YES!
bobi0092
több mint 8 éve
Colts W - 1.95 - Browns W 1.70Ha tovább szeretnél hitetlenkedni, olvasd el ezt.
bobi0092
www.theringer.com/nfl/2017/9/21/16345438/indianapolis-colts-cleveland-browns-andrew-luck
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Colts W - 1.95 - Browns W 1.70Hihetetlen, hogy hazai pályán underdogok vagyunk egy olyan csapat ellen aki az elmúlt ~20 tétmeccsének ~90%-ban vereséget szenvedett.
több mint 8 éve
Robert Mathis hivatalosan is csatlakozott a Colts szakmai stábhoz. Pass rush konzultáns lesz kiírva az iroda ajtajára.Én is láttam, de azt hittem, hogy ez már régóta így van 😀
peterk2005
több mint 8 éve
Robert Mathis hivatalosan is csatlakozott a Colts szakmai stábhoz. Pass rush konzultáns lesz kiírva az iroda ajtajára.

több mint 8 éve
azért van egy fizetős fantasynk amiben benn van Höri és FA jelenleg is Simon, pedig 22 pontot szerzett 2 hét alatt.SImon az eddigi legjobb védőnk szerintem.Erre Höri kvázi júliusban garanciát vállalt 😀
peterk2005
Borbinho
szóval annyira nem bízik benne
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
SImon az eddigi legjobb védőnk szerintem.Erre Höri kvázi júliusban garanciát vállalt 😀
peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Nekem jobb a véleményem Fairley-ről, szerintem rookie-hoz képest jól teljesít.ő már itt volt tavaly
peterk2005
több mint 8 éve
Hasonlóan látjuk mindketten. Nekem jobb a véleményem Fairley-ről, szerintem rookie-hoz képest jól teljesít. Geathers se egy sebességbajnok, szerintem a sebesség nem lesz probléma. Helyezkedni kell megtanulnia jobban. A vasárnapi 50 yardos TD az övé volt (vagy Hookeré, nem tudom melyiknek a feladata lett volna hátul tartani a frontot, de akié volt, az nem volt a helyén). George számomra is nagy meglepetés, az a kérdés, hogy egy meglepi meccset láttunk-e - amit vasárnap csinált, az simán átlag fölötti, bárkihez mérve - vagy tényleg találtunk egy használható játékost.SImon az eddigi legjobb védőnk szerintem. Hankins kezdi megtalálni magát, Wood-al jó kis páros lesznek. Én Hankinstől (vagy Andersontól ... ő nagyon eltűnt) várnék valamivel több pressure-t. Nem feltétlenül sacket, hanem nyomást a zsebre, matassanak minél közelebb a QB-hoz, hogy ne tudjon fellépni, kényelmetlen legyen, le lehessen esetleg ütni a labdát. De jó úton járnak. A futás elleni teljesítményre meg egy szavunk nem lehet eddig. Sheard-nek a mostani meccse jobban sikerült, az első meccsen nem tetszett. Szerintem vele konstansan úgy leszek, hogy egyszer tetszik, egyszer nagyon nem. Ez van.
Az oline a helyzethez képest szerintem jó. Lehet mögöttük futni rendesen (mondjuk nem Mack, ő eddig csalódás, de Gore és Turbin hozzák a yardokat, megvan hozzá a helyük), és a QB-t is elfogadhatóan megvédik. Szerintem meccsről meccsre jobbak lesznek, főleg, ha Kelly visszatér. Moncrief nekem is kevés, többet szeretnék tőle. De igazából T.Y.-nak se volt az előző kettő jó meccse. Nem csak nehezen jut elkapáshoz, de amikor igen, akkor is hibázgat. Első meccsen a fumble, vasárnap meg érthetetlenül lefeküdt amikor megfuthatta volna a 1st down-t. Nem szokott ő ilyesmiket csinálni.
Vasárnap offense oldalon nem tudom mit várjak el. Mégiscsak egy 2 hete velünk edző fiatal QB-val állunk fel, nem tudom képes-e javulni vagy sem. A legnagyobb problémája az volt, hogy csak nézegette az elkapókat, nem merte megdobni a labdát nagyon sokszor. Ehhez lehet, hogy idő kell. A védelem oldalán a secondary-ra leszek kíváncsi. Lesz-e további előre lépegetés, vagy sem. Egyelőre túlságosan távol védekezünk az elkapóktól, gondolom a rookie-k miatt, nehogy megverjék őket mélységben. Így is megverik őket időnként. 😊 De szép lassan szorítani kellene a fogáson, ahogy kezdenek összeszokni, mert elit rusher nélkül kellene a kemény press.

több mint 8 éve
2.ak vagyunk futás ellen Yard/carryben (2.5). Melvin lett a legjobb CB a PFF-nél. Elit D#Vontae visszajön, Wilson megküzdhet a kezdőért, de az se baj ha Melvin marad. Ami nekem továbbra is hiányzik a defből, az egy fasza SS. Fairley szerintem lassú, csak box safetynek jó. Hooker kurva jó lesz, de kellene neki a segítség, vagy a tudat, hogy egy fasza veterán van mellette, akitől tanulhat és aki ha úgy van besegíthet. Szerintem is túl ösztönből játszik egyelőre Malik, sokszor elviszi a hév. Egy elit QB simán be fogja még szopatni. De nem baj, tanul, a plafonja pedig elképesztő magas.
George személyében lehet találtunk egy biztos pontot az LB sor közepén, feltűnt, hogy mindig ott van a labda közelében.
Simon meg Sheard összerakott 10 pressuret, ami nem rossz. Woods meg Hankins meg pusztít a futás ellen, nagyon tetszik amit eddig tolnak. Össz a def sztem igen jó, ahhoz képest, hogy mennyire egy random társaság. Ha lenne egy premier pass rusherünk meg egy egészséges Geathersünk,kajak azt mondanám hogy pofás a D.
Az offense oldalon Clark nagyon el van tűnve. Picit aggasztó, de Haeg fasza RT-ben, ami zsír, Vujnovich meg úgy látszik marad a másik kezdő G. Kelly nagyot fog dobni az egységen sztem, még akkor is, ha Bond se rossz. AC picit rozsdás, de én se nem raknám át RT-be, se nem basznám ki jövőre. Sok sacket kaptunk, de Brissett is ludas volt egyik másikba. Mack középen nem tud futni, nem meglepetés számomra, pont amiatt féltették, hogy túl sokat mozog/ugrál horizontálisan.
Moncrief egyelőre fos. Nem tud előlépni, nem érdekel h Brissett dobál, contract yearben van, ennél több kell ha kell a.nagy lé.
Össz elég pozitívan állok most a dolgokhoz, a long plan látszik és sztem Ballard elég jó úton jár. Nem lett volna jó ha új edző szopik Luck nélkül egy zsír új kerettel. Lesz egy gyenge szezon, Pags repül és az új HC már egy egész jó keretet vehet át, egy fullos Luckkal.
Ja és ha Bandi lenne egész évben, sima 11W-nk lenne.
#keepbuilding
Szerkesztette: Borbinho