Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 326 — NFL bracket champion '26
Ha már Cardinals visit, akkor azért nem bánnám, ha jövőre Bruce bátyó nem csak egy meccset töltene itt a Lucas Oilban, hanem legalább 9-10-et. Tudom, hogy 2018-ig szerződése van, de QB hiányában nem sok esélye van ott nagyobbat alkotni a Palmer Stenton Gabbert hármassal, QB-t meg nem fognak tudni húzni értelmeset, mert az első 4-5 helyre olyan erős a verseny a drafton, hogy azt esélyük sincs elkapni. Itt nálunk meg azért QB csak akad egy (Tolzien ofkorsz), és az Arians féle offense is nagyon feküdt a csapatnak anno.

Persze ez nagyon bilibe lógó kéz dolog, de Ariansnek meg nekünk is win szitu lenne ez.
coltman
Jah csak picket kéne érte adni a Cardsnak (esélyesen 1. kört) h elhozz egy érvényes szerződésű HC-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
küldeni kell a blitzet a szobor ellen, nem kötelező edge rushernek sacket csinálni. 2 helyen cserélődik a Cards OL egy hét alatt, ha most nem mutatja meg kiváló edzői csapatunk a rátermettségét, akkor semmikor.

amúgy meg in Brissett we trust. Moncriefot, Hiltont, Doyle-t meg lehet játszani 2 mp alatt, az, hogy Tolzien balfék, nem releváns. Még ha embert is fog Peterson, valaki biztos mismatch lesz minden második playben.

Nyerjünk!

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Iupati brown humphries out valószínű buccanon is.
Hat így azért majdnem h flip szerintem. Vak vezet világtalant
Miska84
Miert? A Rams offense nelkul csapott minket szet, Palmer megteszi ugyanezt majd, barmilyen is volt az elso forduloban. Itt siettetni nem fogjak, Fitz allandoan uresen lesz, celpontja sokszor akad majd uresen.

Ketlem, hogy affele szenvedest latok majd a Cardinalstol, mint az elozo heten. A vedelem viszont naluk azert a serulesek ellenere is a liga elso feleben van, egy Tolzien/Brissett paros pedig lofaszra nem lesz kepes. Van annyi playmakere az Arizonanak vedelemben es tamadasban egyarant, hogy rohogve nyerjenek.

Hasonlo meccset varok, mint nehany eve, amikor lemostak minket a palyarol. Szerintem a felidore mar mehetek aludni. De legalabb kipihent leszek!

több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Iupati brown humphries out valószínű buccanon is.
Hat így azért majdnem h flip szerintem. Vak vezet világtalant

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
ez nagyon bilibe lógó kéz
coltman
Bilibe lóg a kezed! Tessék reálisan gondolkozni.

több mint 8 éve
Mindenesetre Brisett kezd, csak nehogy kiszorítsa Luckot 😛
dande
Akkor nyerünk.

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
Butler out, Walker, Morrison out-azaz ILB-ben jó nagy lyuk lett.
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Ha már Cardinals visit, akkor azért nem bánnám, ha jövőre Bruce bátyó nem csak egy meccset töltene itt a Lucas Oilban, hanem legalább 9-10-et. Tudom, hogy 2018-ig szerződése van, de QB hiányában nem sok esélye van ott nagyobbat alkotni a Palmer Stenton Gabbert hármassal, QB-t meg nem fognak tudni húzni értelmeset, mert az első 4-5 helyre olyan erős a verseny a drafton, hogy azt esélyük sincs elkapni. Itt nálunk meg azért QB csak akad egy (Tolzien ofkorsz), és az Arians féle offense is nagyon feküdt a csapatnak anno.

Persze ez nagyon bilibe lógó kéz dolog, de Ariansnek meg nekünk is win szitu lenne ez.
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 322 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Brissett time, picksixek számában mindenképp előrelépést várok 😀
JSanyo
Csempiönship!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Brissett time, picksixek számában mindenképp előrelépést várok 😀

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 360 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindenesetre Brisett kezd, csak nehogy kiszorítsa Luckot 😛
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Na micsoda hír, Andrew Luck már megjelent az edzésen, lepacsizott Chuddal és még IR sem lett tőle, megskubizta a csirlíder csajokat, és mondott két jó poént. Innen már sima az út a SB-ig.
coltman
Ez amúgy tényleg akkora hír hogy ennyit írtak róla (pl. StampedeBluen)?

Nem tök alap hogy kint van a csapat edzésén a Franchise QB ha épp nem videózik / playbookot olvas/ opponent defenset elemez?
Csak nehogy Tolzien egy félrement passza nekimenjen a vállának és rásérüljön a sidelineon...
bobi0092
Pont előző héten írta valaki, hogy Luck már kint van a csapattal, csak dobálni nem dobál. Szóval nem tudom, miért lett felkapva éppen most, hogy ismét kiment.
Stez
Talán mert kilátástalan játékkal kikaptatok a rams-től... Média..neked tudnod kellene 😊
több mint 8 éve
Na micsoda hír, Andrew Luck már megjelent az edzésen, lepacsizott Chuddal és még IR sem lett tőle, megskubizta a csirlíder csajokat, és mondott két jó poént. Innen már sima az út a SB-ig.
coltman

Nem tök alap hogy kint van a csapat edzésén a Franchise QB ha épp nem videózik / playbookot olvas/ opponent defenset elemez?
Csak nehogy Tolzien egy félrement passza nekimenjen a vállának és rásérüljön a sidelineon...
bobi0092
Pont előző héten írta valaki, hogy Luck már kint van a csapattal, csak dobálni nem dobál. Szóval nem tudom, miért lett felkapva éppen most, hogy ismét kiment.

több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
coltman

több mint 8 éve
Amúgy kár hogy idén nem játszunk a Pats ellen szerintem NFL rekord lenne ilyem 86-3-mal
bobi0092
na ja, pedig idén vernénk őket.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Sajnos nyert a Texans, de vasárnap Titans - Jaguars ahol ha nyer a Titans senki sem áll 2-0val.

Höri féle optimizmusomban beszélek csak a csoport többi tagjáról 😀

Amúgy kár hogy idén nem játszunk a Pats ellen szerintem NFL rekord lenne ilyem 86-3-mal

Közben már 1.25 az Arizona W jövünk fel mint a talajvíz 😀
több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Nova futonak és LB is kezdő lenne most. Igaz a magyar válogatottban csak 3. Számú futó lesz a hétvégén

Azaz

Hun>Colts

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
No para, ha az O# megússza 14 kapott pont alatt, akkor az előrelépés megkérdőjelezhetetlen

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Szerintem Irsay nem fog tétovázni, ha a hétvége is botrányos lesz hazai pályán,repül Pagano. Neki ez nem üzleti vállalkozás, ez az élete, lépni fog.

twitter.com/zkeefer/status/908335710083670017

Én tudom, hogy ez egy fiatal O-Line, de nem tudom, miért nem lehetne kipróbálni 1 30 körüli FA-t.Tudom,akik ilyenkor utcán vannak ,azok olyanok is,de legalább megpróbálni egyet, vetminimumért. Főleg RT nek.
Tony Adams
Baszki ez azért durva. peterk, Stez, erről dumáltam. Bár azért ennyire nem gondoltam hogy durva lesz a helyzet, de a 2/3 ház úgy 3-4 ilyen meccs után simán bennem volt, hogy meglesz.

Persze ez most egy meccs, de elég indikatív, hogy a szurkolóknak idén végleg tele lett a tökük, és nincs tovább tili-toli, ha nem lesz performansz, akkor nem lesz telt ház, és vsz ezzel a merchandising is lejjebb megy. És nem a pénz vágja földhöz Irsayt, azt szerintem magas ívben leszarja, hanem amit ez jelez. Hát most már kurva kíváncsi vagyok itt hogy mi fog történni velünk ebben a szezonban.
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Szerintem Irsay nem fog tétovázni, ha a hétvége is botrányos lesz hazai pályán,repül Pagano. Neki ez nem üzleti vállalkozás, ez az élete, lépni fog.

Én tudom, hogy ez egy fiatal O-Line, de nem tudom, miért nem lehetne kipróbálni 1 30 körüli FA-t.Tudom,akik ilyenkor utcán vannak ,azok olyanok is,de legalább megpróbálni egyet, vetminimumért. Főleg RT nek.
Tony Adams
Kár, hogy ilyen messze vagyok. Azért kimennék.
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1

Tony Adams
2705 Ft!
A hétvégi válogatott meccsre én 2500-ért vettem 😀

Novakov > Turbin
Höri
Nova > teljes Colts LB sor, ha én vagyok előtte a nózi 😉

több mint 8 éve

Tony Adams
2705 Ft!
A hétvégi válogatott meccsre én 2500-ért vettem 😀

Novakov > Turbin

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Nekem nem a rebuild meg a vesztett meccs ami főként zavaró, hanem a ki ellen és hogyan. Roster nem rosszabb mint tavaly, és pont ezért nem látom, hogy hogy a vérbe tudott ennyire alul teljesíteni a csapat egy "almost rookie" irányító ellen.coltman
Kaptunk mi nár ki ugyanígy nem egyszer, Luckkal is. Pár éve - az akkor szintén QB nélküli - Cardinals vert le minket mint vak a poharad 30+ ponttal. Miközben előtte pár héttel megvertük a bajnokesélyes Ninerst és Seahawkst is. A Ramstől viszont akkor is szintén kikaptunk...

Nem tudok ezekre magyarázatot. Amire esetleg tudnék, annak nincs jelentősége hosszú távon. Tavaly a Packers előbb kikapott tőlünk, majd Tenessee-ben az utána következő héten kapott egy negyvenest. Idény végén meg főcsoportdöntőt játszottak. Az se volt kevésbé érthetetlen. Három éve a Pats egy negyvenest kapott a Chiefstől Kansasben úgy a 4. hét környékén. És botrány szarok is voltak.. Brady-t már elkezdték visszavonultatni a bostoni médiában. Aztán a következő héten agyonverték az akkor éppen szárnyaló Bengalst, és idény végén megnyerték a bajnokságot is. 2006-ban amikor bajnokságot nyertünk, a Jaguars vert el minket itthon 30 ponttal. Futottak ellenünk 300+ yardot. A következő héttől meg futógép csapatok se jutottak 100 yard fölé.

Vannak ilyen meccsek, mindenki beleszalad időnként ordas pofonokba. Engem nem érdekel, hogy a Ramstől 1 vagy 40 ponttal kapunk-e ki, mindkettő vereség. Az érdekel, hogy hosszú távon mik az esélyek, hogy néz ki a csapat. Ha 5-6 hét után is káosz lesz, az már nagy baj lenne, de az még bő egy hónap, és 5 meccs. És még az is csak az idény harmada lenne. Két éve a Panthers 3-4-el kezdett, aztán nyert rá kilenc meccset. Mi is megcsináltuk ugyanezt 2008-ban.

Hosszú az idény na. Egyelőre nincs értelme se 0-12-ről se 12-0-ról beszélni. Hétről hétre lehet csak előre nézni. Aztán majd kiderül, hogy bú vagy bá.
peterk2005
Azért egy rosszul kijött meccs szezon közben, vagy egy rögtön szarul kezdett szezon nem egyenlő. És emlékszem a 4 évvel ezelőtti Rams bukóra, de ahogy mondod, akkor az egy szar meccs volt, ahogy abban az évben a Cardinals ellen se volt sok fogalmunk a dolgokról, de mellette voltak nagy performanszok. De ha idén ugyanúgy legyalázzuk a Hawkst, akkor elfogadom, hogy egy szar meccs volt csak ez a Rams, de addig maradok a realitásnál, hogy iszonyat gyengék vagyunk.