Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Pozitívum: Luckot nem törték össze tegnap

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
nagytomy Indianapolis Colts 461
Akkor új játékot indítanék : Minden héten aki a legnagyobb pozitívumot látja a meccsünkben, az kap egy pontot, aki legtöbbet gyűjti az nyer szezon végén. Meccsről inkább nem írok semmit, ez szánalmas amit csinálunk, és csak még jobban felbaszta agyam, amikor Pagano elvileg bemondta a frankót félidőben, hogy "takes full credit of the missed review". Sokat hallott, unalmas, mehet máshova krediteket gyűjteni.

Azért azon jót röhögtem, amikor a Mack-es safety után a "Return of the Mack"-et betolták a hangosra 😀
coltman
A Hungarian AFC South fantasy ligában nálam van a Rams defense, és 37.5 pontot hozott..
több mint 8 éve
szg2 Indianapolis Colts 95
Akkor új játékot indítanék : Minden héten aki a legnagyobb pozitívumot látja a meccsünkben, az kap egy pontot, aki legtöbbet gyűjti az nyer szezon végén. Meccsről inkább nem írok semmit, ez szánalmas amit csinálunk, és csak még jobban felbaszta agyam, amikor Pagano elvileg bemondta a frankót félidőben, hogy "takes full credit of the missed review". Sokat hallott, unalmas, mehet máshova krediteket gyűjteni.

Azért azon jót röhögtem, amikor a Mack-es safety után a "Return of the Mack"-et betolták a hangosra 😀
coltman
Rosszul láttad, az volt a harmadik védő td a ramstől, csak safetyre mentettük. Mack nem volt rossz egyébként, rookietól nem vártam többet első meccsén, lehet belőle vmi. Inkább érdekes volt, hogy egyetlen csapatrészünk sem volt sehol. Ki emlékszik Vina utolsó kihagyott egypontosára? Stáb gondunk van és ha ez így megy, eredménytől függetlenül megy pagano 4 meccs után (nem mintha eredmény jönne).

És a pozitívum versenyre neveznék: Tolzien most kezdett utoljára a coltsban (remélem még játszani sem fog). Láttátok, hogy biztatta a mester a második pick6 után? Gyerünk scottie, megy ez harmadszor is!

Culture is everything - Ballard pre draft press conference
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Édes jó istenem. Komolyan mondom ekkora segg még tuti nem volt Colts HC. De érted úgy indítja el a kövi playt mintha sietni kéne, mert esetleg a másik edző bedobja a pirosat és mi rosszul járhatunk.

Engem rohadtul nem zavarna, ha már ma kibasznák. A szezonunkból sok jót nem hiszem, hogy ki lehet hozni. Főleg nem vele. Akkor meg legalább ne jó pofizzon ez az idióta.

több mint 8 éve
deleted account 1 758

több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Ilyen edzői hiba után mennie kell.
Nincs mese
Ez nem megengedhető
Nyilván semmi köze a végeredményhez de ezt egy vezetőedző nem engedheti meg magának. Várjunk meg pár hetet és 0-4 után mondjuk le jöjjön interim és lehet agyalni a jövőn.
Ez a csapat a painter csapat szintű talentet mutat

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Nem lehet elég korán kezdeni, de már most mondom : takarodjon Pagano a picsába, egy fix TD-t valami nagyon okos indíttatásból FG-ra cserélünk, hátha meglepjük a Rams-t. Komolyan, ilyenkor nála otthon vannak, vagy teljesen leáll az agyműködés, és az oxigén hiány okoz ilyeneket?
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Tökéletes edzői húzás. Bravó 😀
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Tolzien és a fal eddig hozza a formáját

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
A meccsunk utan vezetni fogjuk a csoportot.

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 360 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha minden igaz Luck még októberben is out.....lesz még belőle vmi... .???

Brisett hamarabb memutathatja hogy kezdő kaliber, mint mondjuk JG.
dande
Egybehangzo sajtohirek szerint Luckot felkertek, hogy a lusta Martin helyette irja meg a Game of Thrones folytatasat, ez pedig fontosabb, mint a foca. Lucknak kell ket honap, hogy a konyvklubban atbeszeljek az otleteket es megirja a folytatast, novemberig nem lep palyara.
Stez
Így már mindent értek 😊
több mint 8 éve

dande
Egybehangzo sajtohirek szerint Luckot felkertek, hogy a lusta Martin helyette irja meg a Game of Thrones folytatasat, ez pedig fontosabb, mint a foca. Lucknak kell ket honap, hogy a konyvklubban atbeszeljek az otleteket es megirja a folytatast, novemberig nem lep palyara.

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
OL ba jött depth, Adam Redmond
Tony Adams
Csak így Zach Banner story-t nem értem. Vagy ennyire fogalmatlan lett volna?
uatu
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 360 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Tony Adams
Csak így Zach Banner story-t nem értem. Vagy ennyire fogalmatlan lett volna?
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 322 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Most nem azért, de…

– Mióta Phillip Dorsett a Patriots játékosa, azóta a New England mérlege:

0–1.

Véletlen lenne?
Stez
DorsettGate

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Colts waived RB Matt Jones.
Hát ez nem volt hosszú életű...
Klaci79
Sok ertelme nem is volt, ha valoban odaig vannak Mackert az FO-nal. Meg Turbint is nagyon dicserik. Egy negyedik szamu futora jelenleg hely nem volt, Jones alig lett volna a palyan, a vedelem meg tele van lyukakkal, velhetoen oda kell a rosterhely.

Vagy egy | iranyitora. |

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Colts waived RB Matt Jones.
Hát ez nem volt hosszú életű...
több mint 8 éve
Most nem azért, de…

0–1.

Véletlen lenne?
Stez
Ennél keményebb adat, hogy jelenleg 1/1-en áll a New England, nyilván Brady után top QB-t akarnak húzni és tankolnak a jó draft pozícióért... 😀

Szerintetek egyébként mennyire biztos Pagano helye, értem ezt most olyan szempontból, hogy minek kellene történnie, hogy évközben elküldjük? 0-6, 0-8?
bobi0092
Év közben 100 százalék, hogy marad. Nem kell repülnie, nincs eredménykényszer, ráadásul Ballard jelöltjei a HC-posztra nem munkanélküliek, és csak a szezon után lehet velük elkezdeni tárgyalni, ha úgy döntetének, hogy Pagano megy.

Úgyhogy esélytelen, hogy Csakk távozna az idény közben. De nem is lenne értelme kivágni egyébként.

több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Most nem azért, de…

0–1.

Véletlen lenne?
Stez
Ennél keményebb adat, hogy jelenleg 1/1-en áll a New England, nyilván Brady után top QB-t akarnak húzni és tankolnak a jó draft pozícióért... 😀

Szerintetek egyébként mennyire biztos Pagano helye, értem ezt most olyan szempontból, hogy minek kellene történnie, hogy évközben elküldjük? 0-6, 0-8?
több mint 8 éve
Most nem azért, de…

0–1.

Véletlen lenne?

több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Donald nem játszik ha minden igaz, már csak Toziennek kéne lesérülnie és esélyünk is lenne.

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
szerintetek Brissett kezdhet a hétvégén? Tudom, nem lenne tök logikus, de olvastam valahol ilyesmit.
winston
Nope. Ha szoros a meccs és Tolzien nem tud 1 jó passzt se dobni, akkor talán bedobjuk. Amúgy kétlem.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
szerintetek Brissett kezdhet a hétvégén? Tudom, nem lenne tök logikus, de olvastam valahol ilyesmit.