Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Ó egy Desir 😂
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Hazel nem rosszabb mint Dorsett, de simán inactive várományos.Desir Miska84 kedvenc játékosa, szóval winning, jönni fog az avatárcsere.
Matt Jones se elvetemült ötlet.
Amaz kettő nem tudom ki
több mint 8 éve
az első 5 meccsből 4 NFC West meccsünk van meg a Browns.durván hangzik, de 0-5-nél se menne el a szezon 😀
több mint 8 éve
Úgyhogy Paganonak és Ballardnak is az az érdeke, hogy ezt a képet erősítse. Paganon ezen kívül teljesítménykényszer is van, de ez Ballardtól függetlenül is megvan. Pagano Irsay felelőssége lesz amíg itt van, ő ragaszkodott hozzá. Ballard helyzetét mindez nem befolyásolja. Azért a 10 helyért nem éri meg belemenni semmibe. mert nem nyerne vele lényegében semmit. Ha top3-ról lenne szó, az talán más lenne, de top10 vagy top20 lényegében mindegy. Ezért nem éri meg machinálni. QB-t nem kell húzni még vagy egy évtizedig, más posztokra meg top20-ban is simán lehet megfelelő talentet találni, ha hátradőlhet és tényleg best available alapon húzhat. Márpedig van ideje, megteheti. Akkor meg minek kockáztassa, hogy Irsayben esetleg azt az érzetet keltse, hogy a saját játékát játssza.arra gondoltam ha 0-3-mal kezdünk, Lucknak elvileg jó a válla, akkor egy 5-10 évre berendezkedő GM nem akarja játszatni, ha pár százalék a újrasérülés esélye akkor pihentetni akarja.
peterk2005
na és pagano? 0-4-nél már nem arról fognak cikkezni h repül-e, hanem hogy csak szezon végén vagy már közben.
nem azt mondtam h Ballard tankolni akar, de az egyiken óriási teljesítménykényszer van, a másikon egyáltalán nincs. ez érdekkülönbség. a többit majd az élet mutatja meg
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Állítólag bent van egy WR claimünk. Érdekes, mindenre gondoltam volna 2 napja, csak arra nem, hogy pont WR-t fogunk claimelni. De a történtek után van hely a top4 mögött, Bray nem az a nélkülözhetetlen ember. Kíváncsi leszek kiben láttak annyit, amennyit pl. Bug Howardban nem. Állítólag a Seattle waivelt egy srácot aki igen jól játszott a preseasonban. Én nem láttam őt, passz.Farley-ben elég biztos lehet a stáb, hogy még csak rá se mozdult Wardra. Vékony poszttól van szó, Ward nem is lett volna drága, és minőségi kezdő. Ha nem sérült annyira, hogy már nem ugyanaz a játékos mint tavaly. De amilyen gyorsan új csapatot talált, nem úgy tűnik. (Amúgy szerintem Ward nem dirty játékos. Ez lett róla a kép mert kicsinálta Gronk(?) térdét, de amúgy én 3 évig néztem a Broncosban, és nem az a Talib féle gettógernya. Egy strong safety, akik manapság első számú elkapó killerek lettek. Kisebbek mint egy LB, testen nem olyan eredményesek, főleg mióta szigorodtak is a szabályok, fejre nem lehet, satöbbi. Ráadásul gyakran TE-ken védekeznek, jóval nagyobb bengákon. Hát mennek térdre, a fürgeségüket használva erő híján. Mindegyik ezt teszi, a posztjukból, a feladatból és az új szabályokból adódóan.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
és érdekes lesz h milyen lesz a kapcsolat pagano és ballard közöttPagano két krízist is túlélt. Tavaly már mindenki megírta, hogy távozik, és mégis új szerződést kapott, pedig Grigson mindent megtett, hogy megszabaduljon tőle. Idén meg túlélte a GM cserét, Irsay kifejezett igényére, ami szintén nem gyakori. Szerintem az öreg jobban bízik Paganoban, mint azt általában hiszik, hisszük. És Irsay nem az a vasárnapról hétfőre meggondolom magam típus. Komoly ok kell arra, hogy megváltoztassa a véleményét, és lépjen.
ha kimondjuk ha nem elemi érdekütközés van köztünk.
Ballardnak nem árt egy top10 pick, senki sem fogja megkérdőjelezni a döntéseit a rebuild első évében.
kicsit úgy érzem, hogy pagano maradt de mindenki érzi h csak a balhét elvinni maradt, egy sokkal erősebb kerettel egy friss HC jövőre akár rögtön sikereket érhet el, értem itt a PO elérését
Miska84
Jelenleg persze Ballardban is nagy a bizalom. Sőt, neki bizalmi tőkéből is bőven van, valószínűleg évekre elég, évekre stabil a helye. Ugyanakkor, ha van valami ami az öreget kiakaszthatja, az az, ha megint azt érzi, hogy a FO nem egy felé megy, hanem játszmákat játszik, saját érdekek mentén működik. Rohadtul elege lehetett a Grigson-Pagano sagaból, rendet, békét, együttműködést akar. Ez mindkettejükre igaz, Paganora is és Ballardra is. Egyiktől sem akar semmi olyant látni, ami nem a teljes szeretet, megértés, együttműködés felé mutat.
Úgyhogy Paganonak és Ballardnak is az az érdeke, hogy ezt a képet erősítse. Paganon ezen kívül teljesítménykényszer is van, de ez Ballardtól függetlenül is megvan. Pagano Irsay felelőssége lesz amíg itt van, ő ragaszkodott hozzá. Ballard helyzetét mindez nem befolyásolja. Azért a 10 helyért nem éri meg belemenni semmibe. mert nem nyerne vele lényegében semmit. Ha top3-ról lenne szó, az talán más lenne, de top10 vagy top20 lényegében mindegy. Ezért nem éri meg machinálni. QB-t nem kell húzni még vagy egy évtizedig, más posztokra meg top20-ban is simán lehet megfelelő talentet találni, ha hátradőlhet és tényleg best available alapon húzhat. Márpedig van ideje, megteheti. Akkor meg minek kockáztassa, hogy Irsayben esetleg azt az érzetet keltse, hogy a saját játékát játssza.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
jó a trade mert Brissettet bírtam collegeban, Dorsettet meg utálom.Nem könnyű ám cserepartnert találni, akinek szintén van ....sett végződésű nevű játékosa. a legjobb elérhető volt.
több mint 8 éve
és érdekes lesz h milyen lesz a kapcsolat pagano és ballard közöttÁllítólag semmi érzelem, a dolog kizárólag a szexről szól. A hírek szerint még gumit is szoktak húzni.
Miska84
több mint 8 éve
és érdekes lesz h milyen lesz a kapcsolat pagano és ballard közöttha kimondjuk ha nem elemi érdekütközés van köztünk.
Ballardnak nem árt egy top10 pick, senki sem fogja megkérdőjelezni a döntéseit a rebuild első évében.
kicsit úgy érzem, hogy pagano maradt de mindenki érzi h csak a balhét elvinni maradt, egy sokkal erősebb kerettel egy friss HC jövőre akár rögtön sikereket érhet el, értem itt a PO elérését
több mint 8 éve
Boone- felé dologgal az a cink, hogy mi elkezdtük építeni a 2-3 év múlva talán ütőképes colt-otfőleg igaz ez az OL-ra, akkor minek hoznánk ide egy veteránt, nem derül ki h egy Clark, vagy egy Haeg megéri-e az áldozatot.
egy ilyen járékosra top 15ös csapatnak van szüksége, akik már ebben az évben hasítani akarnak.
Ward is ilyen. nem hasonlítható Adamshez. utóbbi normális. vezér. mentor.
Ward egy jó pléya, de alattomos, igazi gettóharcos.
Kerley/Cruz nak jobban tudnék örülni, ők nem olyan poszton vannak ahol tele vagyunk fiatallal.
Egy RT egy kell egy meccsre, ha szerencsés vagy akkor egy szezonra. SS is lejátsza a playek 80-90%-át.
de WR az más. sosem lehet elég, nem fogja befolyásolni Roders snapjeit érdemben, ha meg igen az se baj hamar kiderül h nem egy hosszútávú megoldás.
több mint 8 éve
Mondjuk az érdekes hogy több beatwriter szerint is (Holder többek között) Dorsett rosteren maradt volna, és egész jó ajánlatokat dobtunk vissza. Ez azt sejteti hogy tényleg QB-t akartunk, Bill meg bírja a korai Grigson pickeket. Nem tűnik olyan veretesnek az offense, ahogy a def sem. Az mindenesetre tuti hogy a fél keret lecserélődött.
twitter.com/MyColtsAccount/status/904089157269676033?s=09
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Ami a cutokat illeti, Wardnak én is örülnék, bár a stílusát nem kedvelem túlzottan, és Ballard láthatóan nem a hard hitter safetyket keresi a posztra. De annyira nagy a lyuk az amúgy is üveg Hooker másik oldalán, hogy Ward kellene, mint egy falat kenyér, már ha egészséges.Az OL-be még lehetne szemezgetni Boone-nal, akivel akár kezdőként lehet számolni, de backupnak mindenképp erős lenne. Jaye Howard Kansasben remek volt, bár azért sejthető volt, hogy a remek fronthét rátesz a teljesítményére, de Ballard jól ismeri, én őt is hoznám.
Véer esélytelen, hogy jöjjön, de Dorsett helyén Kerley a slotban elférne, jó csere lenne. Vagy Cruz, Lucknak egy tapasztalt, biztoskezű elkapó középen nagy segítség lenne a Super Bowlban, a Seahawks védelme azért elég kemény dió lesz. Van pár érdekes név, lehet szemezgetni. Aki egyből kezdő lenne egészségesen, az Ward(y).
Ja, és a vén fasz Vinát muszáj lenne befosatni Aguayo szerződtetésével, hadd érezze az öreg a nyomást X-DDDDD
több mint 8 éve
Pedig ez a csere nem oszt, nem szoroz. Ballard elküldött máshová egy játékost, akivel kapcsolatban tudta, hogy amúgy az 53-as kerethirdetésnél megköszönné neki az eddigieket. Mert Dorsettel kapcsolatban ez lett volna. Elégszer kapott esélyt a bizonyításra, most még erre az új GM ráhúzott egy teljes TC-t, és igazából semmit sem tudott kezdeni az eséllyel Dorsett. Luccak és nélküle sem. Brissett elhozatala pedig nem jelenti azt, hogy nem hiszünk Tolzienben, de irányítót amúgy is hoztunk volna a biztonság kedvéért, Brissettben pedig azért láttak annyi potenciált, hogyha Lucknál esetleg valami balul sül el, akkor Brissett a szezon második felében akár be is ugorhat.Arról szó sincs, hogy azzal számolnak, hogy ő kezdeni fog, amíg Luck nem játszhat, nem lenne odaereszteni a pályára egy irányítót, aki nem Manning vagy Luck, hogy egy éjszaka alatt bevágja a fullos playbookot, és aki ráadásul egyáltalán nincs is összeszokva a csapattal.
Igazából már azért is örülhetünk, hogyha Dorsettért nem olyasvalakit kaptunk, aki két hónap múlva már a rosteren sem lesz. Hidegen hagy, hogy hova ment, a Pats nem tőle lesz jobb, hanem a Pats Dorsett nélkül is bombaerős. Ballard okos volt, Allen után a második kémünket is beküldte a susnyásba, hogy gyengítse a riválist. x-D
Jól rábasztatok, Hazafiak!
több mint 8 éve
Gondolom a fizikai képességeire, és a mért adataira gondolsz itt leginkább. WyattNem elsősorban. Szerintem szimplán a tehetséget nézve Dorsettben durván több van, mint amit itt kihozott magából. Néztem őt eleget, és egyáltalán nem csak egy speedster akit seam route-okra el lehet zavarni és annyi. Tud ő igen precíz route-okat futni minden fajtából, olyanokat is amivel slotban életveszélyes lehet(ne). És emellé nagyon jó keze van. És most leesik a plafon, de szerintem kevésbé érzékeny a kemény press man-re, mint T.Y. Csak nálunk eleve az érkezése is érthetetlen volt T.Y. mellett. És úgy alakult, hogy mindig történt valami (T.Y, sérülés, koordinátor csere, stb.) ami miatt mindig ő lett az odd man out.
Hogy aztán ez csak ordas pech a részéről, vagy mondjuk mentális okai vannak (pölö képtelen kihozni magából azt, ami benne van), azt nem tudom. És emiatt nem örülök ennek a trade-nek. A másik topicban írtam picit hosszabban is. Miközben Ballard szemszögéből logikusnak gondolom, az én "gut feelingem" nem jó. Vagy mondjuk úgy, félek a karmától. 😊
(Logikusan nézve teljesen ésszerű a dolog. Nálunk Dorsett kicsúszott a rosterről, mindenki beelőzte. És tényleg beelőzte. Majd meglátod, Chester Rogers tényleg jobb. Érdemes lesz figyelni a srácot idén. Brissett pedig a prototipusa annak a QB-nak, aki Luck mögé kell, mert a Luckra írt playbook tökéletesen fekszik az ő stílusához. (Persze nyilván nem tud belőle mindent megcsinálni.) És, hát nem véletlenül volt 3. körös, ennyivel jobb is, mint a jelenlegi cserék bármelyike. Legalább ennyivel. Igaz, most még Brissett sem kész, de melyik QB az? Még első körben is jó ha ötből egy, középső körben meg.... A lényeg, hogy a stílusa és a tehetsége megvan. És itt elücsörögne Luckkal egy filmroomban, szívná magába azt a playbookot ami neki is fekszik, passzolgatna Luck mellett edzésen, együtt elemeznének, stb. Belátható időn belül olyan backup lehetne, amilyen pl. Manning mögött sose volt. És Luck mögött is csak Hassie, aki a kora miatt csak ideiglenes megoldás lehetett. Brissett hosszabb időre is megoldhatja a backup helyzetet. 2019 után is. Ballard meg nem jövő hétre építkezik, hanem hosszú távra.)

több mint 8 éve
A Dorsett trade nagyon nem tetszik. Nem Brissett miatt, az tök mindegy. Meg Dorsett elküldése se zavar, mi nem tudtuk rendesen használni, és amikor mégis, akkor mindig lesérült. De pont a Patriotsba? Ha valahol tudnak valamit kezdeni az ilyen speedsterekkel az pont Boston. Ha összevetem Dorsett alap adottságait Edelman vagy Amendola adottságaival, akkor inkább láttam volna eltradelve a Jaguarsba....Gondolom a fizikai képességeire, és a mért adataira gondolsz itt leginkább. Mondjuk a hosszú távú sebessége tény, hogy magasabb bármelyiknél, pont én is említettem nálunk, hogy mennyire mókás lesz a fehér, agilis, de kevésbé speedster elkapóink után felállhatunk a 4.33-as Cooksszal és a 4.28-as Dorsett-tel. Azért ott lehet sebességbeli előnyünk, és mintha Brady is egyre jobb lenne a hosszú passzoknál, úgyhogy látok arra esélyt, amit írsz, hogy ki tudjuk őket használni rendesen.
peterk2005
Ugyanakkor gyors szeparációra építő, gyors, rövid passzos játékokat tekintve azért a kis törpéinkre sem lehet ám panasz. És Juliannek aligha kell szégyenkeznie még Dorsett-tel összevetve sem.
Edelman Dorsett
10 yard 1.52 1.48
20 y sh 3.92 4.03
3cone 6.62 6.85
Úgyhogy azért olyan bődületes fölény (sőt, igazából bármilyen, leszámítva a végsebességet, mert az irányváltásoknál, elkapásoknál megint csak nem lehet probléma) nincs Dorsett javára, mint amit várna az ember
Brissett kapcsán egyetértek. Annyira most nem jó, hogy erre a néhány meccsre (nulla közös munkával) jobb legyen, mint az itt lévők, vagy hogy meccseket nyerjen, inkább csak nem veszítené el. És akkor ott vagytok, hogy három évig van egy olcsó csere irányítótok, ami végül is több, mint egy kukázás során érkező nulla ellenérték, ha tényleg nem volt maradása. Viszont nálunk látok arra opciót, hogy nagy haszna legyen Dorsettnek, fordítva nem látom, és szerintem ti sem akarjátok, maradjon csak csere Luck mögött.

több mint 8 éve
Ayers kivágása kicsit meglepett. Aztán belegondoltam és annyira mégse. Simon + Sheard mögött a cseresorban nem volt nagy különbség, Basham-et nyilván nem fogják kitenni - benne komoly potenciál is lehet hosszabb távon -, és a backup sorból Ayers került a legtöbbe. Fejből pontosan nem tudom, de olyan kb. 2 milla körül spórolhattunk az ő kivágásával. Azért picit meglep, hogy Mingo maradt és Ayers ment. Mondjuk Mingo az utóbbi két hétben eléggé odatette magát. És ő egy extra jó spec teamer, gondolom ez is számított.Jo-jo Natson elküldésében biztos voltam a csütörtöki meccs után. Lehet akármilyen agilis, mutathatja magát, csinálhat jó dolgokat, de ha a 3rd stringerek között 3-szor elveszíti a labdát, akkor neki annyi. Ilyen játékosra az edzők - teljes joggal - nem mernek feladatot bízni. Talán kap egy PS esélyt és jövőre megpróbálhatja még egyszer.
Kicsit meglep, hogy Pope nem maradt rosteren így, hogy mindenkit "eltakarítottak" aki a #4 helyre esélyes volt. De gondolom a 4 QB miatt nem volt hely. Remélem PS-ba vissza tudjuk (és akarjuk) hozni, abban a srácban van lehetőség.
Parry egyértelmű volt. A DL sor olyan mély volt, hogy nem csak neki, de McGill-nek is mennie kellett. Ridgeway jobb, ez egyértelmű, de McGill-t picit sajnálom, mert a GM játékban pátyolgatom őt. 😊 (Annyira azért nem zavar, szvsz el fog kelni máshol, nekünk meg tényleg nem kellett.)

több mint 8 éve
Tudom, nem is ez volt a lényeg. You get the point. 😉akkor inkább láttam volna eltradelve a Jaguarsba....A WR az egyetlen olyan poszt a Jagsben, ahol minőségi és mennyiségi többlet van/volt.
peterk2005
iktriad
Luck ahogy várható volt, aktív. Most azt lesz érdemes figyelni, mennyi snapet kap edzéseken. Első napon (napokon) nyilván fokozatosan emelik a dózist, de ha jövő hét vége felé nem edz normál menetben, akkor nem biztos, hogy csak 2 meccset hagy ki...

több mint 8 éve
www.colts.com/news/article-1/Andrew-Luck-Activated-From-PUP-List-On-Active-Roster-To-Begin-Season/803619f0-ef7c-45fc-8dcd-996715b55f10Luck is back.
Meglátjuk edzésen mit mutat végre.
Szerkesztette: uatu
több mint 8 éve
akkor inkább láttam volna eltradelve a Jaguarsba....A WR az egyetlen olyan poszt a Jagsben, ahol minőségi és mennyiségi többlet van/volt.
peterk2005
több mint 8 éve
Eddig semmi meglepő. Sean Spence ès J.Fergusson elküldve.Ward 6 millát keresett volna idén, és találtak egy legalább olyan jó olcsó fiatalt. Ward ettől még bőőven elférne nálunk, lenne akkora upgrade, mint Adams volt. Egyáltalán nem bánnám, ha itt kötne ki. De még szívesebben látnám a Broncos secondary coachot.
T.J. Ward miert repült Denverből? Egy Colts sisakot el tudnèk kèpzelni rajta.
szampi#33
A Dorsett trade nagyon nem tetszik. Nem Brissett miatt, az tök mindegy. Meg Dorsett elküldése se zavar, mi nem tudtuk rendesen használni, és amikor mégis, akkor mindig lesérült. De pont a Patriotsba? Ha valahol tudnak valamit kezdeni az ilyen speedsterekkel az pont Boston. Ha összevetem Dorsett alap adottságait Edelman vagy Amendola adottságaival, akkor inkább láttam volna eltradelve a Jaguarsba.... Brissettel meg nem tudom mit akarunk. Luck mögé nekünk még 10+ évig vagy egy igen tapasztalt levezető veterán kell, akivel, ha Luck csak 1-2 meccsre esik ki lenne esélyünk nyerni is. (Na jó, ez qrvára nem igaz. 😊 Pont, hogy egy ilyen Brissett féle QB kellett Luck mögé, de akkor se tetszik. Fosok a karmától 😀)

több mint 8 éve
Jojo Netson is ment. Pedig érte szorítottam. 😕
több mint 8 éve
Akkor Luck nem lehet olyan jó, Tolzienben meg nem bíznak.
több mint 8 éve
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Sírok mi ez a trade. Ha nem cutoltuk volna Dorsettet akkor érthetetlen...