Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Mégsem kell Tolzientől tartanotok. 😊
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
The Patriots are trading QB Jacoby Brissett to the Colts for WR Phillip Dorsett, league source tells ESPN.
több mint 8 éve
Eddig semmi meglepő. Sean Spence ès J.Fergusson elküldve.T.J. Ward miert repült Denverből? Egy Colts sisakot el tudnèk kèpzelni rajta.
több mint 8 éve
általában pesszimista vagyok de ha van Luck a csapat szerintem nem lesz rossz, meglehetne az első hely. nélküle olya 3-13-as csapat vagyunk
I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Nesze, Luck nem játszik az első héten. Irsay elismerte. Egy éve pofázom, hogy Tolziennek kellett volna adni Luck pénzét. 8-Dakkor hogy nyígna az FO h a cap 20-30%-a IR vagy PUP listán van ezért nem nyerünk SB-t?????? na erre nem gondoltál
Stez
több mint 8 éve
Nesze, Luck nem játszik az első héten. Irsay elismerte. Egy éve pofázom, hogy Tolziennek kellett volna adni Luck pénzét. 8-D
több mint 8 éve
Elé kellett volna rakni Stafford szerződését, akkor biztos Indianapolist választotta volna. A pénzéhes majma!
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Aztán felépül Luck, és kipicsázzátok Big Benéket a PO-ban, és meglátja, hogy hiba volt 😀Én meg összejövök Selena Gomezzel, ja 😀
Wyatt
több mint 8 éve
Én azt láttam, hogy volt máshonnan nagyobb ajánlata, de ő Pittsburghbe akart menni, így kevesebb pénzért is bevállalta. Ha így van, tök mindegy, hány ajánlat jött volna még. És azért a Steelersnél nem sok biztosabb PO-várományos van (és most így elsőre az AFC-döntőre sem soknak van több esélye, mint a Vasasnak), úgyhogy azért érthető, hogy ennyi év szopás után nem egy Indybe akart menni például. Aztán felépül Luck, és kipicsázzátok Big Benéket a PO-ban, és meglátja, hogy hiba volt 😀

több mint 8 éve
Majdnem annyiért ment el mint ami olvashattunk 😊)))Mert honnan tudod, a többi csapat mit ajánlott neki? Nem olvastam más összegekről. De egyébként én Haden helyében vártam volna egy vagy két napot, a kezdeti 4-5 csapaton felül szerintem még előkerült volna 2-3 érdeklődő, a nagy CB-needesek. Mint a Colts.
Én is a 3 év 27 milliót választottam volna egy SB contender csapatnál
Miska84
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Majdnem annyiért ment el mint ami olvashattunk 😊)))Mondjuk ott is megvan a hagyománya a fizikai roncsok gyűjtésének 😀
Én is a 3 év 27 milliót választottam volna egy SB contender csapatnál
Miska84
több mint 8 éve
Majdnem annyiért ment el mint ami olvashattunk 😊)))Én is a 3 év 27 milliót választottam volna egy SB contender csapatnál
több mint 8 éve
Mindamellett hogy én is kedvelem Davis-t, már nem tartom nélkülözhetetlennek, és nem vennék rá mérget,hogy nálunk marad az egész idényben.Na akkor meglátjuk, mit is tud Quincy Wilson.Évi 9 milliót keres, ezzel átlagban a 19. helyen van a cornerek között. Ha meg a pályán van, évente lehoz két-három fos meccset, amúgy meg megbízható és jól játszik. A Coltsban öt szezon alatt kihagyott kilenc darab meccset. Kilencet. Azért ezek alapján nálam elég erőteljes ez a hiba lenne megfizetni kijelentés.
Sajnálom Vontae-t, de nem képes egészséges lenni, nem lehet rá építeni, hiba volna túlfizetni
Ballard remélem tökös lesz, még a főcsoporton belül is lehet szerintem trade partnereket keresni, nem fogunk beleszólni a nagyok dolgába.
Tony Adams
De egyébként én is imádkozom Hadenért, főleg, hogy Davis kihagyja szerintem az első 4-6 meccset biztosan.
Stez
A 9 kihagyott meccs szép, de számomra fals szám, sokszor játszott összedrótozva, nem is kiemelkedőn, és meccsek közben is sokszor esett ki.
több mint 8 éve
Pont Luck miatt is mehet pénz Hadennek. Amíg Luck nincs, addig Haden irányíthat, utána meg áttoljuk cornernek. Így már teljes mértékig megéri.
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Teljesítmény alapon már okés a dolog, úgy tényleg elfér, de én még akkor sem adnék neki azért hatalmas összegeket - két év az két év "kihagyás", és mivel nem vagyunk PO/SB kényszerben így túlzott felesleges kockázatot nem látok érdemesnek bevállalni.A secondarynk mozgatása meg tényleg aggasztó, kezdve TéJéZöld cornerben való próbálgatása, még ha Dallas ellen elvileg voltak jó megoldásai is. De Luck úgyis kihagy 4-6 meccset, majd betoljuk, és első meccsen a fal baszik majd bármit is tenni, és rögtön megy majd IR-ra, ergo nincs min izgulni idén 😀
több mint 8 éve
Teljesítmény, meccsfüggő szerződést kell neki adni. Nem véletlenül fos két éve, tavaly kétszer is műtötték az ágyékát, végig meglátszott rajta, hogy nem egészséges, előtte meg Kuechly-szintű agyrázkódásgondjai voltak.Nyilván veszélyes és kockázatos, ezért kell elépakolni olyan szerződést, amivel megkaphatja akár a nagy lét is, ha megdolgozik érte. De amúgy a jelenlegi helyzetet, Davis sérülését figyelembe véve engem az sem zavarna, ha Hadent túlfizetnénk. Siralmas a hátsó tengelyünk, erre jön, hogy Hooker sem képes egészséges maradni, Davis fene tudja, mikor játszhat, és már a safetyket pakoljuk át és próbálgatjuk cornernek.
Jelen esetben eléggé rászorulunk Hadenre, függetlenül attól, hogy mi idén beéghetünk, nincs elvárás és muszáj-PO.
több mint 8 éve
Hát 2 éve zsinórban a liga utolsó harmadában van, szóval a világ faszsága lenne odatenni neki nagy ZS-t - az a Grigson féle módszer lenne, remélem Ballard ennél értelmesebb - és vsz az lesz eddigieket látva.mondjuk a szerződése is közrejátszott h senki nem akarta elvinni/bevállalni
In 2015, Haden had a major concussion and missed 10 games.
In 2016, he played with significant groins injuries and had surgery in both groin areas after the season.
Here's what Football Outsiders wrote about Haden:
"After a horrendous injury-plagued 2015, Haden ranked 76th out of 87 cornerbacks in adjusted yards per pass in 2016. Quarterbacks certainly aren't afraid anymore, as Haden's estimated target percentage has been over 20 percent in the last three seasons."
Profootball focus wrote:
"2016 was Haden's worst year as a pro. He gave up a league-high six touchdowns. He allowed 1.48 yards per coverage snap, the league's 12th highest among cornerbacks."
The website ranked 110 cornerbacks. Haden was 88th.
Profootballfocus also added Haden has continued to have problems this preseason:
"He has allowed 1.61 yards per coverage snap and a passer rating of 104.6, the highest among Browns cornerbacks with at least 30 coverage snaps."
www.cleveland.com/pluto/index.ssf/2017/08/cleveland_browns_joe_haden_trade.html
Ha már egyszer elkezdtük kitakarítani a Grigson szemetet, akkor nem lennék boldog, ha vissza is töltenénk belőle. Plusz egy Browns engedi el, ahol azért nem a SB kaliber játékosok sorakoznak minden poszton. Vsz elég súlyos oka van ennek, és nem csak a ZS. Plusz nem tradelték, hanem kivágták, ergo valószínűsíthető, hogy az értéke elég alacsony, ha még egy 5-6. körös picket sem sikerült összekukázni érte sehonnan. 2-3 misiért make or break 1 éves szerződés elfér, de többet elég nagy marhaság lenne odatolni elé.
coltman
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Hát 2 éve zsinórban a liga utolsó harmadában van, szóval a világ faszsága lenne odatenni neki nagy ZS-t - az a Grigson féle módszer lenne, remélem Ballard ennél értelmesebb - és vsz az lesz eddigieket látva.In 2015, Haden had a major concussion and missed 10 games.
In 2016, he played with significant groins injuries and had surgery in both groin areas after the season.
Here's what Football Outsiders wrote about Haden:
"After a horrendous injury-plagued 2015, Haden ranked 76th out of 87 cornerbacks in adjusted yards per pass in 2016. Quarterbacks certainly aren't afraid anymore, as Haden's estimated target percentage has been over 20 percent in the last three seasons."
Profootball focus wrote:
"2016 was Haden's worst year as a pro. He gave up a league-high six touchdowns. He allowed 1.48 yards per coverage snap, the league's 12th highest among cornerbacks."
The website ranked 110 cornerbacks. Haden was 88th.
Profootballfocus also added Haden has continued to have problems this preseason:
"He has allowed 1.61 yards per coverage snap and a passer rating of 104.6, the highest among Browns cornerbacks with at least 30 coverage snaps."
www.cleveland.com/pluto/index.ssf/2017/08/cleveland_browns_joe_haden_trade.html
Ha már egyszer elkezdtük kitakarítani a Grigson szemetet, akkor nem lennék boldog, ha vissza is töltenénk belőle. Plusz egy Browns engedi el, ahol azért nem a SB kaliber játékosok sorakoznak minden poszton. Vsz elég súlyos oka van ennek, és nem csak a ZS. Plusz nem tradelték, hanem kivágták, ergo valószínűsíthető, hogy az értéke elég alacsony, ha még egy 5-6. körös picket sem sikerült összekukázni érte sehonnan. 2-3 misiért make or break 1 éves szerződés elfér, de többet elég nagy marhaság lenne odatolni elé.
több mint 8 éve
Szerintem meg vonzo landolasi pont, van penz, garantalt kezdohely, a csapat tamadosora az elitbe vart Luck miatt. Mar ha azt nezzuk, hogy mondjuk nyilvan elmehet egy Patsbe is a gyuruert, csak ott az evi 10 millio helyett kapni fog 5 milliot, ami azert mar korantsem annyira csabito, ha egy 28 eves jatekosrol beszelunk.
több mint 8 éve
egy D# játékosnak sosem az :/Kivágták Hadent, ha most sem megyünk rá........hát nem tudom, szerintem Indy most kurvára nem vonzó landolási pont.
Farky
Höri
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Kivágták Hadent, ha most sem megyünk rá........hát nem tudom, szerintem Indy most kurvára nem vonzó landolási pont.
Farky
több mint 8 éve
Joe Haden's agent Drew Rosenhaus on his client: "Tons of interest in him. He will have a new deal with another team by tomorrow afternoon."pénzünk van rá, corner meg sosem árt. Toljuk csak oda a zsét
Szerkesztette: Farky
több mint 8 éve
Na kibaszott gyorsan hozzuk el. Adjuk oda neki a világ összes garantált lóvéját, és az első héten szedjen be egy agyrázkódást, hogy career ending lehessen. Igazi Colt-pályafutás lenne.
több mint 8 éve
Kivágták Hadent, ha most sem megyünk rá........
több mint 8 éve
Na akkor meglátjuk, mit is tud Quincy Wilson.Évi 9 milliót keres, ezzel átlagban a 19. helyen van a cornerek között. Ha meg a pályán van, évente lehoz két-három fos meccset, amúgy meg megbízható és jól játszik. A Coltsban öt szezon alatt kihagyott kilenc darab meccset. Kilencet. Azért ezek alapján nálam elég erőteljes ez a hiba lenne megfizetni kijelentés.
Sajnálom Vontae-t, de nem képes egészséges lenni, nem lehet rá építeni, hiba volna túlfizetni
Ballard remélem tökös lesz, még a főcsoporton belül is lehet szerintem trade partnereket keresni, nem fogunk beleszólni a nagyok dolgába.
Tony Adams
De egyébként én is imádkozom Hadenért, főleg, hogy Davis kihagyja szerintem az első 4-6 meccset biztosan.