Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hát, ha Goff ellen se tudjuk átvészelni Vontae hiányát, akkor sok reményünk nem maradhat az idényre. Az elkapóik mondjuk potensek.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 976 — The only discipline that lasts, is self discipline
Quincy Wilson college poszta LCB volt, úgyhogy szvsz ő fog Davis helyén játszani, a másik oldalon meg marad Melvin. Ha Hairston az idényben azt hozza amennyit a preseason fejlődése alapján remélni lehet, akkor slotban ő lesz a "kezdő", a kát safety meg Hooker és Farley, amíg egészségesek. Butler meg amolyan mindenes, ott száll be ahol éppen kell. Valami ilyesmire tippelek.

Luckkal kapcsolatban az, hogy nem mondanak semmit, nekünk zavaró, de amúgy ésszerű. Semmi hasznuk nem lenne belőle, ha kiteregetnék a tényeket. Nincs olyan scenario, amin a média ne tudna pánikolni. Most azon pánikolnak, hogy nincs infó, ha mondanának mondjuk 4-5 hetet, akkor azon pánikolnának, hogy Luck lassan gyógyul, és miért nincs cserek QB, ha meg 2 hetet mondanak és netán 2 hét után nem játszik, akkor meg azon menne a pánik, ráadásul akkor még le is hazugoznák őket. Inkább kussolnak és kész.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Na akkor meglátjuk, mit is tud Quincy Wilson.
Tony Adams
Én meg Butler safety pályafutásának a végét látom. Megy vissza cornernek,
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
Ha lemondana a klub Vontaeről, 1,2 a dead cap-ja maradna, és 9 milla szabadulna föl...

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Csak rámennék olcsón Hadenre
Farky
malac

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Csak rámennék olcsón Hadenre

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
Na akkor meglátjuk, mit is tud Quincy Wilson.
Sajnálom Vontae-t, de nem képes egészséges lenni, nem lehet rá építeni, hiba volna túlfizetni
Ballard remélem tökös lesz, még a főcsoporton belül is lehet szerintem trade partnereket keresni, nem fogunk beleszólni a nagyok dolgába.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter‏ @AdamSchefter
Colts HC Chuck Pagano said CB Vontae Davis will miss multiple games with groin injury. Another Indy loss.
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Szerintem színfalak mögött ez le van dumálva, hogy infot nem adunk ki, pont.
coltman
Egyrészt, akkor ennyi erővel az összes többi csapat minek tart a sajtótájékoztatón injury update-et ?
Lemegy vasárnap a meccs, az egyik játékos gyanúsan sérülést szerezve kapott tacklet, azonnal teljes hírzárlat, Beast mode szerűen minden head coach annyit mond: "No timetable", majd jelentkezünk. Mi köze hozzá bárkinek is? Aztán vasárnap meg a meccs előtt vagy be van adva a neve IR-re a playernek vagy ott van a rosteren...

Mivel jobb az a Coltsnak, hogy gyakorlatilag a 2 héttől a 2 hónapig semmit nem tudunk Luckról? Nem tud belőle készülni a Rams a Cardinals meg a Browns ha egy csoda folytán mégis felépülne?
Közben pl. a vak is látja, hogy nem lesz kész a Week1-re, de senki nem meri kimondani hivatalosan, hogy Luck is out for week 1.
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Ezen annyira nem érdemes pörögni szerintem, mármint hogy Pagano hogy kommunikál. Amióta Coltsnál van, ezt csinálja, habos lófasz mondatok tömkelege, függetlenül attól, hogy most Luckról van szó, vagy akár egy meccs értékeléséről. Szerintem színfalak mögött ez le van dumálva, hogy infot nem adunk ki, pont. Onnantól a többi csak a csomagolás. Megnézed Luck is még egy hónapja tolt valami tweet-et, hogy nem kell parázni a válla miatt, de azóta semmi. Valószínűleg rá is rászóltak, hogy no info.

Ami aggasztóbb az a miértje ennek, mert az tényleg nem járja, hogy Tolziennel tervezünk nekimenni a szezonnak. Még ha jó indulatú vagyok, és az első három meccset nem is tartom totálisan nyerhetetlennek (bár esélyek azért így is jóval 50% alatt vannak), azért a 4. heti Hawks ellen egy Tolziennel gyakorlatilag mészárszék lesz a látvány, amikor őt elkezdi a Hawks védelme leápolni rendesen.

Ha peterk által beollózott cikk mentén megyek, akkor pedig sajna úgy néz ki, hogy még 1-2 hónap mire lesz Luck, mivel ha izomépítés/kondi visszaépítésről lenne szó az nagyon is belőhető, ergo ha nincs belőve időpont, akkor még nem kapta meg a zöld jelzést, hogy mehet az edzésmunka. Ellenben viszont valamikor két hete meg volt már arról hír, hogy Luck dobálgatott edzésen, tehát ezzel el is érünk a totális WTF állapothoz. Azért ezen még lenne mit javítani, mert sok millió szurkolónak basszák így el a napjait/heteit, ami azért elég köcsög dolog.

Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Pagano remek interjút adott az Indy Star újságírójának ... miszerint, ő nem látta Luckot dobálni, de nem is láthatta mert Luck a training room-ban van, ő meg megbeszéléseken és edzéseken 😀

Akit érdekel teljesben angolul ajánlom a Stampede Blue cikket...

Egyébként tényleg nem tudják, hogy mikor jön vissza Luck X-Y hét intervallumban, vagy egyszerűen altatni akarjuk az ellenfeleket? Mi értelme ennek a titkolózásnak?

Bár már látom előre az idei évet: Luck nem tudott kezdeni az első 4-6 meccsen, így természetesen a PO-ba jutás fel sem merülhetett, nem érett be még Ballard munkája, ezért Pagano nem is igazán tehet arról, hogy így sikerült az év, hosszabítunk vele még 1x... :/
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 976 — The only discipline that lasts, is self discipline
Imádom ezeket a punter meg longsnapper váltásokat, remek amikor előző nap zársz GM játékban aztán másnap kiteszik a punteredet.... Tudom, tartsak kettő puntert rosteren. 😀

Amúgy sejthető volt Locke elküldése, nekünk olyan punter kell aki kickoffot is tud rúgni, Locke meg nem tudta az endzone-ig se elrúgni. Ennek a Rigoberto gyereknek sokkal erősebb a lába. És a neve is jobb. Pat után illendő legalább valamiben nem átlagosnak lenni.

Earl Wolff is érkezett, nem tetszik nekem ez a kapkodás
Farky
Nem kapkodunk, hanem sietünk. 😊 Az utolsó premeccset csütörtökön játsszuk, előtte van csak értelme ilyen töltelékeket hozni, hogy megnézhessék még a pályán is őket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Earl Wolff is érkezett, nem tetszik nekem ez a kapkodás

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
játszik majd egy meccset aztán nem kerül be az 53-ba.

több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Colts traded long snapper Thomas Hennessy to Jets in exchange for safety Ronald Martin.
Farky
Gm of the year.
Nem tudom ko ez a safety gyerek de ha romlott káposztán kívül barmit kapsz egy noname longsnapperert akkor te vagy az ev üzletembere

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Viszont így nem igazán értem miért volt garantált rész Locke szerződésében...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Colts traded long snapper Thomas Hennessy to Jets in exchange for safety Ronald Martin.

több mint 8 éve
Locke ment...
Komolyan elmondaná nekem vki, h miért is? Rigoberto annyival jobb lenne? Vagy csak olcsóbb?
uatu
ha olcsóbb, az pont elég erény. Locke nem egy nagy varázsló, ráadásul a semleges drukker mindig azt hinné, hogy a QB puntol

Personal: Born in Chico, Calif...nickname is “Rigo”
engem megvett

Szerkesztette: Höri

több mint 8 éve
uatu Indianapolis Colts 1 071 — uatu@freemail.hu
Locke ment...
Komolyan elmondaná nekem vki, h miért is? Rigoberto annyival jobb lenne? Vagy csak olcsóbb?
több mint 8 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
 www.nfl.com/player/mattgalambos/2559355/profile
Miska84
Local prospect-ként járt nálunk kötelezőn draft előtt, PITT-ről érkezett rookie camp tryout-ra és leigazolta a csapat. PS-ért van versenyben, ügyes, aktív játékos, de nyers. Spec team-ben próbálgatjuk, rosterre-Def-be nincs esélye egyelőre, vannak ösztönei, ő az idei Matakevich-ünk. Nehéz gyerekkora volt, az apját nem ismeri, az anyja nevelte fel.A konkrét gyökerekről nem olvastam utalást.
több mint 8 éve
Simon kezdte a jobb dolgokat, ismét egy beast volt, ismért odaért a QB-hoz, ezúttal nem INT, nem sack, hanem elvette Big Bentől a labdát. Fumble, turnover, mi jöttünk.
peterk2005
Nagyon megérte örökbefogadnom

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Landryt állítólag elpaterolnák a Miamiból. Na neki tudnék örülni valami lókaka, esetleg közepes pickért. Egy hozzá hasonló route runner azért eléggé odabaszna Hilton mellett és a slotban. Jövőre meg kellene fizetnünk, de azért ő nem szar játékos, ráadásul visszahordani is tud.

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez az Indianapolis Colts, úgyhogy Davisnek véget ért a karrierje. Simon meg azért jó, mert fehér.

több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
sztem írjuk fel Hunt-ot is a pozitívumok közé
JSanyo
Mit csinált - nehezatleta? Semmit?
Miska84
folyamatosan kapta a doubleteam-et, így statisztikailag nehéz dolga volt, egy monster TFLje volt, ami lényegében megölte azt a drive-ot, és ennyi.. ellenben sokkal hasznosabb a játéka, kellenek ilyen emberek a darálóba 😊 futás nem ment el rajta és pass rushban is javulgat, remélem rostert fog.

több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/uf4l4nieicqix57vvepo
Matt Galambos Stats, News and Video - LB | NFL.com
Latest on LB Matt Galambos including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick