Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
fenyevekre vagyunk a Titans-Texans duotol, de csapatepitesben meg a Jax is jocskan elottunk jar.
Baba Yaga
nem értek egyet.
A Jaguars egyértelműen szarban van mert senki nem tudja, hogy hány olyan meccsük lesz, hogy egy first downért is izzadni kell. A Texans majdnem ugyanez. Még ha a defense elit közeli is (at Hou) mi rá tudunk küldeni egy hasonló tudású offense-t ha van Luck. Nem hiszem, hogy leiskoláznának. A jax meg pláne nem.

a Titans jobban áll, ezt nehéz lenne tagadni, de ellenük se elvetélt ötlet felezni a párharcot.

Viszont ha sokáig baromkodik sorgi painter Tolzien, akkor mindegy

több mint 8 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Ha Luck 4-5 hétig out, akkor szerintem tök nyugodtan pihentethetjük a 8. hétig, és ha még lesz esély a PO-ra, akkor pályára küldjük. Amint pedig elmegy az esély, leültethetjük, fölösleges összetöretni egy ilyen sérülés után.
Stez
Mert ám ez jellemző egy 120 misis QB-ra, hogy ha elment a PO esély, akkor leül a padra 😀 Amúgy szerintem még mindig betli csoport vagyunk, szóval kis mázlival még akár valami jó is összejöhet - csoportban szerintem most úgy össze-vissza-körbe fog mindenki mindenkit verni, hogy pont ezért akár ölünkbe is hullhat a PO.
coltman
fenyevekre vagyunk a Titans-Texans duotol, de csapatepitesben meg a Jax is jocskan elottunk jar. Luck nelkul nagy szopoka lesz az ev, de vele is sokszor fognak alazni. A roster mozgasokbol nekem az jon le hogy az FO egyaltalan nem veszi komolyan ezt az evet. Gyakorlatilag alig van poszt ahol megvannak a stabil kezdok, depthrol meg ne is beszeljunk. Egyebkent tavaly Grigson is ezt csinalta a szezon kozeledtevel, minden veteran, tulfizetett sztarocska repult, na jo maradt azert maradt egy par. Most kciserelodott a fel csapat de egyaltalan nem erzem utosebbnek, nem latok benne nagy potencialt, megint egy rakas UDFA-nak kell megvaltania a vilagot. Ki lesz amugy a center mig Kelly serult? Bond? Akkor jobb is hogy Luck nem jatszik, Donald megeroszakolna kb otszor. Szerintem egy 6-10 koruli szezonunk lesz. Az elejen mindenki romma ver, a vegere el kezd osszeallni a front7 es a tamadofal, jovore meg SB-ban alazzuk a Bearst 😊.
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Szerintem Banner jönni fog vissza, ha túljut a waiveren.
peterk2005
nem jutott, Barna lett.

mondjuk én benne sose bíztam, a Herman Johnson-klubból nem szeretek draftolni.
Höri
Szóval nem az igazi, ha ugyan olyan vastag az OL mint amilyen magas? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha Luck 4-5 hétig out, akkor szerintem tök nyugodtan pihentethetjük a 8. hétig, és ha még lesz esély a PO-ra, akkor pályára küldjük. Amint pedig elmegy az esély, leültethetjük, fölösleges összetöretni egy ilyen sérülés után.
Stez
Mert ám ez jellemző egy 120 misis QB-ra, hogy ha elment a PO esély, akkor leül a padra 😀 Amúgy szerintem még mindig betli csoport vagyunk, szóval kis mázlival még akár valami jó is összejöhet - csoportban szerintem most úgy össze-vissza-körbe fog mindenki mindenkit verni, hogy pont ezért akár ölünkbe is hullhat a PO.
coltman
Nem ez a jellemző, csak most nem egy 120 milliós irányítóról beszélünk, hanem egy 120 milliós, de súlyos sérülésből lábadozó, a szezonkezdetkor abszolút nem egészséges játékosról beszélünk, aki a franchise alapköve lesz a következő tíz évben.

Így kicsit más a leányzó fekvése. Úgy, hogy egy rebuilt legelején vagyunk, úgy hosszú távon kell gondolkozni, nem pedig abban, hogy most legyen egy 7-9-es mérleg, mert az tök jó, és a fejlődés megkérdőjelezhetetlen.

Szerkesztette: Stez

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintem Banner jönni fog vissza, ha túljut a waiveren.
peterk2005
nem jutott, Barna lett.

mondjuk én benne sose bíztam, a Herman Johnson-klubból nem szeretek draftolni.

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
4-12vel épp hogy lecsúszunk majd a PO-ról az óriási hajrát nyomó 5-11ben végző Titans miatt.
Texans 3-13, Jax 2-14.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
deleted account 1 758
Stez
több mint 8 éve
félek h Luck 4-5 hétig out lesz, és így pont azok a meccsek mennek el amik nyerhetőek kellének.
a fogadóirodáknál 7,5 over under, szerintem nem lesz meg a 8 win.

lényeg h induljon el valami. bízom egy rendes szopó évben, azaz 6-10, 5-11 vagy ilyesmi, ha már nem lesz PO.
és akkor, bár csípem paganot, repül, és ami a lényeg h teljesen új coach staff állna fel, ilyen mocacchino féle barmokat elzavarjuk.

év közepén már lehet nézelődni HC után, szerintem jövőre egy PO menetelés is összejöhet. gyenge csoport, jó sorsolás.

#mintadallas #majdjövőre
Miska84

Igazából win-win szituban vagyunk, nekünk egy erős pick rendkívül jól jönne, hogy valami playmakert (lehetőleg premierposztra) el tudjunk hozni. Jobban örülnék ennek, mintha ismét hoznánk egy tavalyihoz hasonló idényt, amikor lemaradtunk a rájátszásról, de 15 körüli pickre voltunk csak jók.

több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
félek h Luck 4-5 hétig out lesz, és így pont azok a meccsek mennek el amik nyerhetőek kellének.
a fogadóirodáknál 7,5 over under, szerintem nem lesz meg a 8 win.

lényeg h induljon el valami. bízom egy rendes szopó évben, azaz 6-10, 5-11 vagy ilyesmi, ha már nem lesz PO.
és akkor, bár csípem paganot, repül, és ami a lényeg h teljesen új coach staff állna fel, ilyen mocacchino féle barmokat elzavarjuk.

év közepén már lehet nézelődni HC után, szerintem jövőre egy PO menetelés is összejöhet. gyenge csoport, jó sorsolás.

#mintadallas #majdjövőre

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
 twitter.com/HolderStephen/status/904725515830996992
Tony Adams
Na mondjuk annak a Ballardnak, aki karrierje során több future HOF, vagy hasonló szintű cornert scoutolt, igazából el tudom hinni, hogy ez nem holmi „kurva okos vagyok, ezért meghúzom a váratlant” féle faszméregetés.

Grigson esetében elfogott volna a röhögés egy ilyen nyilatkozattól, de Ballard azért valószínűleg jobban tudja, mit beszél. Csak hát azért még így sem mondom, hogy a szezonnak neki lehetett volna menni alapesetben úgy, hogy Greennel már kezdő cornerként számolunk, és ez akkor is igaz, ha Davis nem sérül le, mert a másik oldalán Green és Wilson vélhetően elég sokat lett volna a pályán. Így meg mindkettőnek muszájból kell kezdenie majd.

Ezért lett volna jó egy Haden, még akkor is, ha az elmúlt két évben szar is volt. A fronthetet a sok igazolás ellenére sem látom jelentősen jobbnak a tavalyinál, de azért nem aggódom, lesznek fos meccseik, lesznek jók is. Viszont a secondarytől nagyon félek. Davisszel is féltem, nélküle végképp. Az a baj, hogy az a sanda gyanúm, Luck visszajön, és megint rögtön a nyakába kell vennie a csapatot, mert Saints-módra az idény kétharmadában olyan meccseink lesznek, ahol a gameplan az, hogy szerezzünk több pontot egy pontháborúban az ellenfélnél.

Az meg nem a mi asztalunk.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 976 — The only discipline that lasts, is self discipline
Holder épp arról ír, hogy egy jelölt a visszatérős IR-re, Keefer meg arról, hogy nincs jel arra, hogy visszatérős IR lenne belőle.Borbinho
Nem tudom ezek miről írnak, néha rettentő fogalmatlanok pedig ebből élnek... Idéntől nincs visszatérős IR. Csak sima IR van és bárkit vissza lehet hozni. Én meg elhoznám Barnidge-t. Elkapni tud, egy szál Doyle mellé az is több mint a semmi.

Bannert meg Morrist jó lenne visszahozni PS-be, főleg Bannert. Szimpatikus a csóka, felépítésre egy igazi monstrum, agya megvan a játékhoz, ha fel tudnák készíteni fizikailag a ligához, mást nem egy korrekt back upnak jó lehet. Főleg nagyon fájó lenne 3-4 hónappal a draft után le is mondani róla....Borbinho
Szerintem Banner jönni fog vissza, ha túljut a waiveren. Morris viszont már nem eligible, már eltöltött 3 évet PS-ban. Többet nem lehet. Szerintem ezért is volt ez a nagy csere QB mizéria. Tolzien olyan amilyen, nem lesz jobb, de rosszabb bőven lehet. Morris kinőtt a keltető időből, rosteren kéne tartani, ahhoz meg nem volt elég jó. Az új gyereknél meg egyelőre Curtis Painter is jobban nézett ki 😊 Brissett vszleg ezért jött. Meg fogunk szabadulni Tolzientől is szerintem amint Luck visszajön és Brissett fejből fel tud mondani 10 oldalt a playbookból.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
just for fun...Érdemes a többit is megnézni, vannak kurva jók 😀
coltman
új mottó: van irányító, minden van

több mint 8 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 920 — Colts Fan
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Na Luck tuti Out az első héten, Kelly meg csak "néhány" hetet hagy ki

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
deleted account 1 758
just for fun...Érdemes a többit is megnézni, vannak kurva jók 😀 | kedvencem, Jets : The Jets do not play football. Football just sort of happens to them. |

cdn.vox-cdn.com/thumbor/EvTG3S9-g4UzscdlfjflhO8Cw5Y=/800x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/9090399/colts.png

www.sbnation.com/2017/8/22/16181334/chart-party-history-of-nfl

Szerkesztette: deleted account
több mint 8 éve

Holder épp arról ír, hogy egy jelölt a visszatérős IR-re, Keefer meg arról, hogy nincs jel arra, hogy visszatérős IR lenne belőle.
Bannert meg Morrist jó lenne visszahozni PS-be, főleg Bannert. Szimpatikus a csóka, felépítésre egy igazi monstrum, agya megvan a játékhoz, ha fel tudnák készíteni fizikailag a ligához, mást nem egy korrekt back upnak jó lehet.
Főleg nagyon fájó lenne 3-4 hónappal a draft után le is mondani róla....

Szerkesztette: Borbinho

több mint 8 éve
Colts have signed seven players to their practice squad, the team announced. --WR Fred Brown --TE Henry Krieger-Coble --OL Adam Redmond --LB Darnell Sankey --LB Garrett Sickels --QB Phillip Walker --S Andrew Williamson
több mint 8 éve
Miska84 Indianapolis Colts 1 454 — bandiszerencse
Small school gyerek volt, valami nevenincs suliból.
peterk2005
ezt kikérem magamnak. 😊

pont azért lett a kedvencünk, mert úgy gondoljuk, hogy Lindenwood egyetem nincs is, csak kitalálta a srác a draft miatt.

Hörinek a fizetős fantasyban is Lindenwood a csapatneve 😊

Desirrel minden meg van oldva, Lindenwood az új Bama

I have two secret weapons -- my legs, my arms and my brain.-- Michael Vick
több mint 8 éve
(Az öt ember egyébként: DB Pierre Desir, WR Matt Hazel, RB Matt Jones, DB Kenny Moore, G Ian Silberma. Még nem tartok ott, hogy kit sikerült ezek közül tényleg megszerezni.)peterk2005
Update: mindenkit sikerült. Akkor vagy senki másnak nem kellettek, vagy ez már a success lista volt...

Matt Jones: Őt ismerjük gondolom. Fumblitisz miatt rakta ki a Redskins, de van egy olyan gyanúm, hogy legalább annyit nyomott a latban, hogy a régi GM liblingje volt. Nagy darab, 240 font körüli srác, ilyenünk nincs rosteren. Negyedik embernek jobb, mint bárki akit mi oda tudtunk volna rakni a Mack mögötti depthből. Ha kiderül, hogy nótórius labdavesztő, legfeljebb innen is megy. Ha meg nem, jó lehet még a Gore utáni időkben is Mack mögé.

Ian Silberman: sose hallottam a nevét eddig. Guardból nagyhirtelen konvertált center, be kellett ugrania a sérültek helyett a first teambe pár hete, és jól játszott. Itt a sztorija.

Matt Hazel: Ő is Redskins. Volt pár highlight reel elkapása preseasonban, azok szépek voltak. Több infóm nincs.

Kenny Moore: A Pats tette ki, idei UDFA-juk volt. Ő a másik aki a 4. pre meccsen kitűnt, a másik volt ugye Brissett. Ennyit tudok róla.

Pierre Desir: Őt ismerem 😊 Na jó, az túlzás hogy ismerem, hallottam róla. 2014-ben az első GM játék évemben draft idején kukkolgattam őt, mint lehetséges középső körös picket, és megmaradt bennem a neve. Small school gyerek volt, valami nevenincs suliból. Végül Clevelandbe került (tényleg valami középső körben), 2 évig ott is volt, és játszott is valamennyit. Aztán valahogy Seattle-ben kötött ki, ezt már nem tudom mikor, hogyan. Most a Seattle rakta ki mi meg szedtük fel.

Swchenke, Basham, Morris ez eddig három. Még 2 emberkét raktunk ki, egyelőre nem látom, hogy kiket. De gondolom CB sorból, ha már ennyi DB érkezett. Milton lehet az egyik. (Tévedtem: Ronald Martin és Brandon Williams a kettő távozó.)
peterk2005
Banner, nem Basham.
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 976 — The only discipline that lasts, is self discipline
(Az öt ember egyébként: DB Pierre Desir, WR Matt Hazel, RB Matt Jones, DB Kenny Moore, G Ian Silberma. Még nem tartok ott, hogy kit sikerült ezek közül tényleg megszerezni.)peterk2005
Update: mindenkit sikerült. Akkor vagy senki másnak nem kellettek, vagy ez már a success lista volt...

Matt Jones: Őt ismerjük gondolom. Fumblitisz miatt rakta ki a Redskins, de van egy olyan gyanúm, hogy legalább annyit nyomott a latban, hogy a régi GM liblingje volt. Nagy darab, 240 font körüli srác, ilyenünk nincs rosteren. Negyedik embernek jobb, mint bárki akit mi oda tudtunk volna rakni a Mack mögötti depthből. Ha kiderül, hogy nótórius labdavesztő, legfeljebb innen is megy. Ha meg nem, jó lehet még a Gore utáni időkben is Mack mögé.

Ian Silberman: sose hallottam a nevét eddig. Guardból nagyhirtelen konvertált center, be kellett ugrania a sérültek helyett a first teambe pár hete, és jól játszott. Itt a sztorija.

Matt Hazel: Ő is Redskins. Volt pár highlight reel elkapása preseasonban, azok szépek voltak. Több infóm nincs.

Kenny Moore: A Pats tette ki, idei UDFA-juk volt. Ő a másik aki a 4. pre meccsen kitűnt, a másik volt ugye Brissett. Ennyit tudok róla.

Pierre Desir: Őt ismerem 😊 Na jó, az túlzás hogy ismerem, hallottam róla. 2014-ben az első GM játék évemben draft idején kukkolgattam őt, mint lehetséges középső körös picket, és megmaradt bennem a neve. Small school gyerek volt, valami nevenincs suliból. Végül Clevelandbe került (tényleg valami középső körben), 2 évig ott is volt, és játszott is valamennyit. Aztán valahogy Seattle-ben kötött ki, ezt már nem tudom mikor, hogyan. Most a Seattle rakta ki mi meg szedtük fel.

Swchenke, Basham, Morris ez eddig három. Még 2 emberkét raktunk ki, egyelőre nem látom, hogy kiket. De gondolom CB sorból, ha már ennyi DB érkezett. Milton lehet az egyik. (Tévedtem: Ronald Martin és Brandon Williams a kettő távozó.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Zach Bannert és Stephen Morrist is elküldtük wtf?
Farky
Nem ez a meglepő (szerintem ezeket csak direkt később waiveltük, hogy kisebb eséllyel szedje fel más csapat és tudjuk PS-ba lopni), hanem how Scwenke-t is elküldtük. Úgy, hogy Kelly még kb. egy hónapig nem lesz. Nem csak rookie QB-val ugrunk neki a szezonnak, de UDFA centerrel is. 😊

És közben öt (öt!. ÖT!!!!, ÖT!!!) waver claimünk van: Ez teljesen beteg, a Browns meg Jags csinálnak ilyent, de most tetszik. 😀 (Az öt ember egyébként: DB Pierre Desir, WR Matt Hazel, RB Matt Jones, DB Kenny Moore, G Ian Silberma. Még nem tartok ott, hogy kit sikerült ezek közül tényleg megszerezni.)

(A mi kirakott játékosaink közül egyedül McGill-t claimelték. Tells a lot... Update: Jo-Jo-t is claimelték közben...)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Zach Bannert és Stephen Morrist is elküldtük wtf?

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 158 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Colts claimed RB Matt Jones off waivers, per source
Colts claimed five players on waivers: DB Pierre Desir, WR Matt Hazel, RB Matt Jones, DB Kenny Moore, G Ian Silberman.
Klaci79
3 FCS-es vagy annál is alacsonyabb osztályú playa. Ki intézte itt a claimelést, Gene Smith sutyiban? 😊
több mint 8 éve
Gerald Hodges szabad lett, ha jól rémlik, volt is nálunk viziten a nyáron.
Elférne középen.
több mint 8 éve
Schwenket kibasztuk