Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
Gondolod, hogy Mariota jövő héten se játszhat?
peterk2005
2-4 hetet írtak neki miután kijött a rendelőből
Höri
Úgy tűnik a Titansnél nem csak a keret, de az orvosi stáb is erősebb, és várhatóan bevethető lesz ellenünk. Húzzuk be L-nek.
bobi0092
sebesült Mariotához odaér a kiváló pass rush, hidegen beszálló Cassel még önveszélyesebb mint a kezdő
Höri
És ha emellé még beírod, hogy te leszel a SportTV-n is, akkor meg is rakom minden pénzemmel a Titanst... (ismerve, hogyha csak a közelében vagy a studionak garantáltan zakózunk...)
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
peterk2005
Höri
Úgy tűnik a Titansnél nem csak a keret, de az orvosi stáb is erősebb, és várhatóan bevethető lesz ellenünk. Húzzuk be L-nek.
bobi0092
sebesült Mariotához odaér a kiváló pass rush, hidegen beszálló Cassel még önveszélyesebb mint a kezdő

több mint 8 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 862
peterk2005
Höri
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 158 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Vina lett a hét AFC ST playere, 17-edszer karrierje során!
több mint 8 éve
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 849
Egyébként Hogan térde nem egy saját kickoff utáni tackle közben ment szét? Nekem úgy rémlik a punt után még rendben volt.
Borbinho
akkor ezt beneztem csunyan...
több mint 8 éve
wmitty Indianapolis Colts 731 — Colts fan
Milan Colts
Stez
Sose tudtam, hogy az AC-ből mi a C! 😉

Otthonom MisColts
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát részemről, ha Ballard tényleg nekiáll jövőre nullázva takarítani, akkor bekaphatja, de tövig. 😀 Akkor mi a retkesnek vártunk vele egy évet, miért nem kezdtünk bele rögtön?

Ha már Pagano maradt idénre, és jövőre tényleg megy, akkor a) tessék már idén is úgy építkezni, hogy a fontosabb elemek jövőre is jók legyenek, b) tessék olyan OC-t, DC-t keresni, akinek a védelmi, támadó filozófiája nem teljesen idegen a jelenlegi roster képességeihez. Az tök mindegy, hogy mi lesz egy Bosticcal vagy Turbinnal, de azért T.Y, Quncy Wilson, Hooker, Mack, Simon, Hankins, stb. férjenek már bele az új rezsim elképzelésébe is. Ha nem, akkor inkább ne is váltsunk. Egy teljesen új védelem beéréséhez kell 2-3 év, nekem nincs affinitásom arra, hogy megint reseteljük ezt az időt. Elég kiszenvedni ezt is ami most van. 😕

(Egyébként szerintem Ballard bőséggel ficánkolt, a roster 60%-a új ember. Ennél jobban nemigen lehet ficánkolni. 😊 Az, hogy nem költött el minden fillért az első hónapban, nem feltétlenül spórolás a rebuildre, hanem előrelátás, fokozatosság. Én legalábbis remélem, hogy így van. Nem lehet úgy csapatot építeni, hogy minden hiányposztot azonnal tele töm free agentekkel, mert az anyagilag a romlásba vezet. A free agentek harmada bukó, és ha sokba került, csak viszi a pénzt. Muszáj dönteni, kiválasztani néhány posztot amit megerősít, a többire meg hozni olcsó FA-kat, és még inkább fiatal, olcsó saját szerzeményt, remélve, hogy minél több beválik majd, és olcsón megoldja majd a posztot. Aztán következő évben újabb posztszemle, ahol még mindig gond van azok közül néhány posztra jöhet drága, jó játékos, a megmaradtakra pedig újabb feltöltés fiatallal. És így tovább, ez a menedzselhető módi. Részben ezért is tart ennyi ideig.)
peterk2005
Silvio Berlusconi is megmondta a Milan Colts kapcsán: nem látott még olyat, hogy egy csapatban 11 emberes mozgás lett volna, és nem véletlen, hogy a csapatnak ennyire nem megy.

több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egyébként Hogan térde nem egy saját kickoff utáni tackle közben ment szét? Nekem úgy rémlik a punt után még rendben volt.
Borbinho
De, de tök mindegy. 😊

Jobbulást neki, van a srácban fantázia.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 975 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát részemről, ha Ballard tényleg nekiáll jövőre nullázva takarítani, akkor bekaphatja, de tövig. 😀 Akkor mi a retkesnek vártunk vele egy évet, miért nem kezdtünk bele rögtön?

Ha már Pagano maradt idénre, és jövőre tényleg megy, akkor a) tessék már idén is úgy építkezni, hogy a fontosabb elemek jövőre is jók legyenek, b) tessék olyan OC-t, DC-t keresni, akinek a védelmi, támadó filozófiája nem teljesen idegen a jelenlegi roster képességeihez. Az tök mindegy, hogy mi lesz egy Bosticcal vagy Turbinnal, de azért T.Y, Quncy Wilson, Hooker, Mack, Simon, Hankins, stb. férjenek már bele az új rezsim elképzelésébe is. Ha nem, akkor inkább ne is váltsunk. Egy teljesen új védelem beéréséhez kell 2-3 év, nekem nincs affinitásom arra, hogy megint reseteljük ezt az időt. Elég kiszenvedni ezt is ami most van. 😕

(Egyébként szerintem Ballard bőséggel ficánkolt, a roster 60%-a új ember. Ennél jobban nemigen lehet ficánkolni. 😊 Az, hogy nem költött el minden fillért az első hónapban, nem feltétlenül spórolás a rebuildre, hanem előrelátás, fokozatosság. Én legalábbis remélem, hogy így van. Nem lehet úgy csapatot építeni, hogy minden hiányposztot azonnal tele töm free agentekkel, mert az anyagilag a romlásba vezet. A free agentek harmada bukó, és ha sokba került, csak viszi a pénzt. Muszáj dönteni, kiválasztani néhány posztot amit megerősít, a többire meg hozni olcsó FA-kat, és még inkább fiatal, olcsó saját szerzeményt, remélve, hogy minél több beválik majd, és olcsón megoldja majd a posztot. Aztán következő évben újabb posztszemle, ahol még mindig gond van azok közül néhány posztra jöhet drága, jó játékos, a megmaradtakra pedig újabb feltöltés fiatallal. És így tovább, ez a menedzselhető módi. Részben ezért is tart ennyi ideig.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account 1 758
A fantasztikus special team jatekhivassal sikerult IR-re kuldeni Hogant, ACL szakadasa van. Nem tudom Pagano meg a tobbi edzo mit szolna ha valaki az o testukkel jatszana Maddent. Arra is kivancsi lennek hogy ilyen hajmereszo hivasok mellett mennyi bizalma lehet a csapatnak az edzok iranyaba.
 twitter.com/zkeefer/status/917430479443415045?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=about%3Asrcdoc
Baba Yaga
Azért ennyire látványosan nem kell utálni Paganot.Farki már kifejtette, nem csak nálunk, de általában egyik csapatnál sem az a fő motiváció, hogy tönkretegyék annak a játékosnak a karrierjét aki, már beválasztottak a csapat 53 legjobb játékosa közé.

Az esti meccsen amikor ráment a kétpontosra a bears és hívtak egy triple option-t, ahol végül Trubisky futott be, ott is bármikor ketté törhették volna a lábát ha egy kicsit nagyobb a forgalom.Ennyi erővel, minek kellett ennyire túlbonyolítani egy két pontos kísérletet.

Pagano év végén úgy is menni fog, helyre áll majd a gyűlölködők lelki békéje.
szampi#33
Én mondjuk azon szurkolok, hogy ne az legyen, hogy jön az új csapat, és megint takarítunk nullára, és minden kezdődik elölről. Már az is felmerült bennem, hogy azért nem is ficánkolt annyira Ballard UFA-n, mert ha most behúz 2-3-4 embert nagy pénzért, és utána meg a fele nem jó az új sémába, akkor az szopóág, így próbált olyanokat hozni, akik vagy nem nagy pénz, vagy rugalmasabbak. De ez nagyon csak teória...
több mint 8 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
A fantasztikus special team jatekhivassal sikerult IR-re kuldeni Hogant, ACL szakadasa van. Nem tudom Pagano meg a tobbi edzo mit szolna ha valaki az o testukkel jatszana Maddent. Arra is kivancsi lennek hogy ilyen hajmereszo hivasok mellett mennyi bizalma lehet a csapatnak az edzok iranyaba.
 twitter.com/zkeefer/status/917430479443415045?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=about%3Asrcdoc
Baba Yaga
Azért ennyire látványosan nem kell utálni Paganot.Farki már kifejtette, nem csak nálunk, de általában egyik csapatnál sem az a fő motiváció, hogy tönkretegyék annak a játékosnak a karrierjét aki, már beválasztottak a csapat 53 legjobb játékosa közé.

Az esti meccsen amikor ráment a kétpontosra a bears és hívtak egy triple option-t, ahol végül Trubisky futott be, ott is bármikor ketté törhették volna a lábát ha egy kicsit nagyobb a forgalom.Ennyi erővel, minek kellett ennyire túlbonyolítani egy két pontos kísérletet.

Pagano év végén úgy is menni fog, helyre áll majd a gyűlölködők lelki békéje.

több mint 8 éve
deleted account 1 758
Baba Yaga
Azért ez egy nagyon buta hozzászólás lett...
Ebben a sportban mindenki az egészségével játszik, majd ha egy hosszú passznál triple cov-ban telibeverik a WR-t és eltörik a gerince, akkor lebaszod az O# coordinatort meg Luckot, hogy az elkapó testével/egészségével játszik??
Farky
De ez a jatek teljesen felesleges volt, akkor is csunyan rabaszhattunk volna ha senki se serul meg. Nem sok hija volt hogy a 49ers ezt visszavigye. Az hogy egy passzjateknal megserul valaki azert nem ugyanaz mint ez a szitu. Ja es nem tudom mit szolnal ha ez mondjuk nem egy ST playaval tortenik, hanem Lucknak torik el a labat egy bena trukkos jatek utan.
Baba Yaga
Ez hatalmas hülyeség...Pagi mindig figyel arra, hogy a trükkös játékoknál ne sérüljön meg fontos játékos. Pl itt is meggátolta azzal, hogy 9 embert elküldött a pálya szélére!
 multifiles.pressherald.com/uploads/sites/4/2015/10/734290_333479-Play.jpg
dugo93
Csak nehogy Goddell erre rájöjjön, mert akkor jövőre már ez lesz az új szabálykönyvben a kötelező felállás 😀
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 727
Baba Yaga
Ebben a sportban mindenki az egészségével játszik, majd ha egy hosszú passznál triple cov-ban telibeverik a WR-t és eltörik a gerince, akkor lebaszod az O# coordinatort meg Luckot, hogy az elkapó testével/egészségével játszik??
Farky
De ez a jatek teljesen felesleges volt, akkor is csunyan rabaszhattunk volna ha senki se serul meg. Nem sok hija volt hogy a 49ers ezt visszavigye. Az hogy egy passzjateknal megserul valaki azert nem ugyanaz mint ez a szitu. Ja es nem tudom mit szolnal ha ez mondjuk nem egy ST playaval tortenik, hanem Lucknak torik el a labat egy bena trukkos jatek utan.
Baba Yaga
Ez hatalmas hülyeség...Pagi mindig figyel arra, hogy a trükkös játékoknál ne sérüljön meg fontos játékos. Pl itt is meggátolta azzal, hogy 9 embert elküldött a pálya szélére!
 multifiles.pressherald.com/uploads/sites/4/2015/10/734290_333479-Play.jpg

több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Baba Yaga
Farky
Baba Yaga
Akkor azt mondom, hogy ez van. Ha konzervatív a játék hívás az a baj, ha trükkös akkor meg az. De itt tök felesleges ilyenre kihegyezni, ez egy szerencsétlen sérülés, ezt azért ne varrd már Pagano nyakába

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
Baba Yaga
Farky
több mint 8 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Baba Yaga

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
több mint 8 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Deshaun Watson meg 5TD-t lökött az éjjel. Így is kikaptak, de kezd aggasztó lenni. Akkor is, ha abból az ötből 3 lényegében hail mary volt, bedobta dupla, tripla coverage-ba és Hopkins ill Fuller leszedték. De a mi secondary-nk ellen ez nem nyugtat meg, ellenünk még inkább leszedték volna.
peterk2005
ja, a stat alapján én is beszartam, de aztán az ÖF rámutatott, hogy komoly bingózás volt, annyira nem oktatta a futballt.
Höri
Azért sajna végignézve a találkozót megint nagyon összeszedetten játszott. Tartok tőle, hogy csak megtalálta a régóta keresett QB-ját a Texans. Ami rossz hír a másik 3 csapatnak. Főleg a Jagsnek, ahol az a legjobb opció támadásban, ha 1-et passzol a kezdő QB a 2. félidőben... Bár az is igaz, hogy kb ilyen QB play is elég volt a Texansnak az elmúlt években a csoport megnyeréséhez. 😊
iktriad
azért én ennyire nem sztárolnám, a 261 yard-ból meccs vége előtt 3 perccel 150 yard-nál tartott, akkor 39-20 volt az állás és nem tudom mennyi chiefs mecscet láttál, de nálunk ilyenkor a védelmi felállás nagyjából a szard le alapon működik, na ekkor szedett össze 111 yardot még, amúgy a meccs érdemi részében a közepes is hízelgő lett volna rá
több mint 8 éve
 twitter.com/zkeefer/status/917487783203213314

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 158 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Deshaun Watson meg 5TD-t lökött az éjjel. Így is kikaptak, de kezd aggasztó lenni. Akkor is, ha abból az ötből 3 lényegében hail mary volt, bedobta dupla, tripla coverage-ba és Hopkins ill Fuller leszedték. De a mi secondary-nk ellen ez nem nyugtat meg, ellenünk még inkább leszedték volna.
peterk2005
ja, a stat alapján én is beszartam, de aztán az ÖF rámutatott, hogy komoly bingózás volt, annyira nem oktatta a futballt.
Höri
Tartok tőle, hogy csak megtalálta a régóta keresett QB-ját a Texans.
iktriad
Gratulálok, szóval Watson a következő négy meccsen 8 pick, 70-es kúbé rating.
Stez
Hol kell aláírni? Amúgy mondogatom már egy-két hete, hogy Watson a legjobb egészséges QB jelenleg a divízióban. Lehet, akkor is ez a helyzet, ha Mariota visszatér. Ilyen jó manapság Watson, szerintem.
több mint 8 éve
Azért sajna végignézve a találkozót megint nagyon összeszedetten játszott. Tartok tőle, hogy csak megtalálta a régóta keresett QB-ját a Texans. Ami rossz hír a másik 3 csapatnak. iktriad
A harmadik negyed közepéig-végéig láttam, addig nekem élőben nem volt olyan meggyőző. Meg is lepődtem az 5TD láttán reggel. De tény, hogy sokkal-sokkal jobban néz ki, mint tavaly Goff, vagy Lynch bármikor. BoB lehet, hogy utolsó pillanatban bemákolta magának a mentőövet. 😊

iktriad
Stez
Nabazz, remélem nem jinxelted el Iktriad jinxét. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 49 278 — Whoops, looks like something went wrong.
peterk2005
Höri
iktriad

több mint 8 éve
peterk2005
Höri
Azért sajna végignézve a találkozót megint nagyon összeszedetten játszott. Tartok tőle, hogy csak megtalálta a régóta keresett QB-ját a Texans. Ami rossz hír a másik 3 csapatnak. Főleg a Jagsnek, ahol az a legjobb opció támadásban, ha 1-et passzol a kezdő QB a 2. félidőben... Bár az is igaz, hogy kb ilyen QB play is elég volt a Texansnak az elmúlt években a csoport megnyeréséhez. 😊
több mint 8 éve
Bocs peterk, de én megtéptem a hajam a 20 mp a meccs vége előtt térdelünk húzástól. Nem értek hozzá, de momentum a sf o-nál, térdelünk, feldobás és nem a mienk az érme, akkor ez nem w, az tuti. Miért is volt ez jó hívás? A többi ok, de ez nekem (pár tízezer szerencsésebb helyinek is) nem. Brissettnek is jelezte, hogy mekkora a bizalom.
szg2
Hadd válaszoljak előbb egy statisztikai adattal: Az elmúlt 20 évben nem volt rá példa, hogy bármelyik edző, bármelyik csapat, bármelyik meccsen, döntetlennél - tehát nem hátrányban, muszáj helyzetben!! - megpróbált volna rámenni a győzelemre úgy, hogy 40mp vagy kevesebb volt a hátralevő idő. Senki. Bradyvel se, Rodgers-el se, Manninggel se, Marinoval se. Szerintem ez elég indok arra, hogy mi se menjünk neki egy Jaboby Brissett-el, 20 (tehát nem 40, hanem 20) másodperccel a vége előtt ugyanennek. 😊 (Itt a link a statisztikához, nem blöffölök. 😊 )

Egyébként meg gondold végig. Oké, menjünk neki. Te mit mit hívtál volna? Saját 25 yardosnál voltunk, és volt hátra 20mp. Kellett volna haladni kb. 40 yardot. Volt 1 időkérésünk. Húsz mp-be kb. 3db 15 yardos passz fér bele, feltéve, hogy mindegyik sikerül, és sikerül oldalra ki is szaladni. Ha egy nem jön be, vagy nem sikerül kiszaladni, akkor már 30+ yardost kellene dobni. A playbook 95%-át kihúzhatod, nem működik, csak a közepesen mély, szélre dobott passzokat lehet megpróbálni. Ezt a Niners is tudja, úgy fognak felállni, hogy 3 ember támadja a falat, 8 védekezik passz ellen. Moncrief-et és Hiltont minimum duplázzák, Hiltonon valószínűleg még tripla besegítés is lenne, és még mindig maradna ember a TE-kre is egy az egyben. Na, és akkor dobd be Hiltonnak triplába, vagy Moncriefnek duplába, tudva, hogy ha nem sikerül, netán INT a vége, akkor a Niners FG távolságban lesz és nyeri a meccset.

Ez nem 1-1.5 perces drill, amikor még nyitva a playbook, jöhet a checkdown a RB-nek, vagy mehet a passz a TE-nek 10-15 yardra középre, amivel lehet haladni. És ami a védőket is beljeb csalogatja a szélekről, így a szélső passzokra is van esély. Erre fél percnél már nincs idő.