Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 878 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az az ace TD passz telleg hatalmas volt de egy ket trukkos jatekot leszamitva ugyan azt csinaltak mint most csak rosszabb WR ekkelD#
Henne limitált minket. Most meg limitálják Bortlest.
több mint 11 éve
D# Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 71
Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....D#
Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕iktriad
Szerintem akkor lenne slump ha elotte nyujtott volna valami kiemelkdot de tavaly sem ultek nagyon a playek...amikor a mezonygolt rugtuk az botranyos volt a 10esen 2futas ami addig se ment es egy kilatastalan hb screen h tuti ne kerelijenek messzebb az a szotuacio pont jo lett volna h epitsek blake onbizalmatD#
Tavaly nagyon kreaítv volt. Lásd MJD vagy Ace is rendelkezett TD passzal, és sok kreatív playhívás volt. Idén ennek sajna nyoma sincsen.iktriad
Az az ace TD passz telleg hatalmas volt de egy ket trukkos jatekot leszamitva ugyan azt csinaltak mint most csak rosszabb WR ekkel
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 878 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....D#
Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕iktriad
Szerintem akkor lenne slump ha elotte nyujtott volna valami kiemelkdot de tavaly sem ultek nagyon a playek...amikor a mezonygolt rugtuk az botranyos volt a 10esen 2futas ami addig se ment es egy kilatastalan hb screen h tuti ne kerelijenek messzebb az a szotuacio pont jo lett volna h epitsek blake onbizalmatD#
Tavaly nagyon kreaítv volt. Lásd MJD vagy Ace is rendelkezett TD passzal, és sok kreatív playhívás volt. Idén ennek sajna nyoma sincsen.
több mint 11 éve
Szerintem akkor lenne slump ha elotte nyujtott volna valami kiemelkdot de tavaly sem ultek nagyon a playek...amikor a mezonygolt rugtuk az botranyos volt a 10esen 2futas ami addig se ment es egy kilatastalan hb screen h tuti ne kerelijenek messzebb az a szotuacio pont jo lett volna h epitsek blake onbizalmat
több mint 11 éve
Bár csak fél szemmel követtem a mai meccset, ami számomra továbbra is hihetetlen, hogy Bortles ugyanazt játssza, mint nálunk Foles. Egyszerűen nem veszi észre az üres célpontokat. Lehet üresen Lee, Shorts, Marcedes vagy Hurns, tök mindegy. Csak a primary receivert nézi, ha ketten védekeznek rajta, akkor még megpróbálja, háromnál inkább megdobja a checkdownt (ha van) 0 yardért. Ha néha jobban szétnézne, jobban működne ez az offense is.mustaine
Ez az egyik terület, amiben fejlődnie kell az offseason alatt.
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 331 — Chalk Dawk fan
Bár csak fél szemmel követtem a mai meccset, ami számomra továbbra is hihetetlen, hogy Bortles ugyanazt játssza, mint nálunk Foles. Egyszerűen nem veszi észre az üres célpontokat. Lehet üresen Lee, Shorts, Marcedes vagy Hurns, tök mindegy. Csak a primary receivert nézi, ha ketten védekeznek rajta, akkor még megpróbálja, háromnál inkább megdobja a checkdownt (ha van) 0 yardért. Ha néha jobban szétnézne, jobban működne ez az offense is.

több mint 11 éve
Először éreztem a fanbase növekvő kritikáját Jedd Fisch felé jogosnak. Neki is van egyfajta sophomore slumpja, mint OC. 😕
több mint 11 éve
Eleg borzalmas volt az O ma is, de szerintem egyre inkannb a playcalling tunik hihetetlenul szarnak....
több mint 11 éve
!

bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/jacksonville_jaguars/887928baggio
Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad
minden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáértbaggio
És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀iktriad
vagy Shoelace is mehetne (vissza) QB-nek 😊 a lényeg, amit az idézett vitánál is írtam, hogy bármit megtennék, ami MÁS az eddigi gyakorlatnál, mert itt már strukturális szinten vannak problémák...

de lehet, hogy épp most fog bejönni a "majd jövőre (jönnek azok, akikkel majd a következőt követő évben) jók leszünk!" hozzáállás 😊baggio
Idén volt QB váltás, új emberek szinte minden poszton, az eredmény ugyanaz. Mi más tudunk még csinálni? Mariota draft 1/1re(az nem lesz) vagy mi?
több mint 11 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 473 — no es importante
!

Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?iktriad
És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀iktriad
vagy Shoelace is mehetne (vissza) QB-nek 😊 a lényeg, amit az idézett vitánál is írtam, hogy bármit megtennék, ami MÁS az eddigi gyakorlatnál, mert itt már strukturális szinten vannak problémák...

de lehet, hogy épp most fog bejönni a "majd jövőre (jönnek azok, akikkel majd a következőt követő évben) jók leszünk!" hozzáállás 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
!

És aztán Tebowért? Mert ő nem kompatibilis Caldwellel. 😀
több mint 11 éve
!

minden követ megmozgatnák Urban Meyer leigazolásáért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
!

Ahelyett hogy a múltban vájkálnánk, te mit javasolnál nekünk, mint megoldás 2015re nézve?
több mint 11 éve
!

https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Jacksonville Jaguars - NFL - Csapatfórumok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
több mint 11 éve
A Big Cat Country nyitóoldala jelenleg. Egyetértünk.
több mint 11 éve
Nézzük a pozitívumokat: 5 sack, 3 Clemonstól. Leenek volt egy nagy elkapása. Bortlesnek nem volt picksixe. 12 tackle jött Telvin Smithtől!
Mienk az 1/1 pick jelenleg (Mariotát lehet be kéne húzni vele? ..).

A negatívumok: borzalmas offenzív game plan. Borzalmas O. Rosszabb volt a meccs, mint a Redskins elleni. Teljes tanácstalanság. Van még 5 meccs ebből a szarból.
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 499

több mint 11 éve
12 újoncunk van a benevezett játékosok között, több mint a keret 1/4e. Mindössze 4 WR aktív ma csak, abból az egyik Ace...

Inaktívaink:
Andre Branch,
Jeremiah George,
Mike Brown,
Teddy Williams,
Storm Johnson.
Tyler Shatley
Sam Young.
több mint 11 éve
Baromi jó, 35 perces interjú Caldwellel, szinte mindenre kiterjedő kérdésekkel(Nagyon ajánlott anyag)!
 www.jaguars.com/media-gallery/audio/Jags-365-David-Caldwell-Town-Hall-Meeting/26e5daf4-33c9-4d53-9d70-e105014277ab
Érdekes, hogy pl. Dave nem igazán szeret túl sokat költeni FAben, mert szeretné a saját játékosainkat inkább meghosszabbítani - Alualu és Shorts (+ Roy Miller) esetében kíváncsi vagyok megteszi-e idén.
Tényleg szinte mindenkit és minden posztot érintenek Sextonnal.
Dave azt is elmondta éppen most jött vissza Kaliforniából, ahol megnézett pár UCLA és USC edzést és játékost! Hm.... Csak nem Leonard Willams és Eric Kendricks volt a túra fő oka?....
több mint 11 éve
Jeremiah George és Branch biztosan nem játszik, mindenki más valószinű besorolást kapott.

Kinek mi volt a leghidegfebb eddigi meccse: Aki kérdez- Josh Scobee. Aki válaszol: Bowanko, Ta 'ofo' ou, Marcedes és és egy srác, akit Scobee csak így hív "Bortelsz" : 😀
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Kickin-it-with-Scobee/ad730f40-e294-4a4a-b337-115adc6b5ef2
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Most hogy nyert a Raiders, ha vasárnap kikapunk a Coltstól, a Jaguarshoz kerül virtuálisan az 1/1es pick. Majd a 16. héten visszaadjuk nekik.iktriad
Akkor inkább majd csak az offseasonben adjuk vissza 4-5 jó pickért cserébe!Húsrágó
A Raidersnek mondjuk biztos nem kell az 1/1-es pick. .iktriad
csak a Mariotaert kapott sok sok pick 😊
Mondjuk ti sem hiszem hogy ot huznatok szivetek szerint
több mint 11 éve
Most hogy nyert a Raiders, ha vasárnap kikapunk a Coltstól, a Jaguarshoz kerül virtuálisan az 1/1es pick. Majd a 16. héten visszaadjuk nekik.iktriad
Akkor inkább majd csak az offseasonben adjuk vissza 4-5 jó pickért cserébe!Húsrágó
A Raidersnek mondjuk biztos nem kell az 1/1-es pick. .
több mint 11 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 073 — Jaguars fan
Akkor inkább majd csak az offseasonben adjuk vissza 4-5 jó pickért cserébe!
több mint 11 éve
Most hogy nyert a Raiders, ha vasárnap kikapunk a Coltstól, a Jaguarshoz kerül virtuálisan az 1/1es pick. Majd a 16. héten visszaadjuk nekik.
több mint 11 éve
Gus szerint a mai edzés is nagyon király volt(a 3. zsinórban a héten), sőt a 2 edzésbeli kakaskodást is kvázi örömmel nyugtázta. 😀😀
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Bradley_Really_pleased_with_Thursdays_practice/b37aed82-435f-43ef-9cd8-7342097da310
Ha holnap is ilyen pozítiv lesz az edzésről, és vasárnap hatalamasat szívunk, akkor ez megy nálunk edzéseken(edzések helyett). 😀😀

Marcedest, Bortelst és Cyprient külön kiemete Gus a mai teljesítményükért.