Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 679 — Raiders fan
LT?Jammal Brown? 😊Newman
Én is néztem, írtam, de inkább RTbe kell ember amúgy, mert Jared Veldheer szolid LT lesz...azért lelkesültünk be a Gaither hírtől mert így lett volna fasza LT és RT is(Veldheer) ment volna át, de egy öreg kedvéért nem raknám át Veldheert...inkább fejlődjön...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
LT?Jammal Brown? 😊Newman
vigyázz mert a végén még nálatok köt ki RT-nek 😀
több mint 13 éve
Esetleg Leonard Davis, Vince Manuwai, Flozell Adams vagy Jammal Brown jöhetne még szóba mint rutinos róka...

Trent Edwards meg mi a fasznak...kb Bollernyit ér...

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
LT?Jammal Brown? 😊

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Blalock-ot sztem nem nagyon engedi már a Falcons. Elég baj nekik, hogy Dahl lelépett a Rams-hez, őt szerintem meg fogják tartani.

Gyorsban végignéztem a walter-on található listát és azt kell mondjam nem bővelkedik a piac a lehetőségekben.

több mint 13 éve
Így nem sok esély van arra, hogy fejlődjön az OL, sőt!peterbadbone
Azért ezt ne siessük el...

LT poszton Veldheer tavalyhoz képest erősödött és a szezon kezdésig vszeg fejlődik is még...
LG poszton ha Loper kezd valóban nem lesz fejlődés, de romlás se nagyon várható...bízzunk még FA érkezésében...
C poszton Wiz ha beváltja a staff reményeit és a mienkét is akkor jobb lesz mint Satele volt...fejlődés várható szezon közben, de romlás nemigen...Satele még visszajöhetne...
RG poszton a nagy kérdőjel...Cooper még van...ha ő marad esetleg akkor sem romlunk, bár tényleg nem fejlődünk...FA igazolás még jó lenne...BC is befuthat ide ugyebár, ha rendbejön a térde és az máris jelenthet javulást...
RT posztra jelenleg van Barnes és Barksdale...nagy hiba lenne ha Walkert nem hoznánk vissza, mert akkor valóban romlunk...

Összességében még bőven tudunk fejlődni a hátralévő időszakban, csak most már tényleg kéne mozdulni...Rolni
Annyiban vitatkoznék, hogy tavaly legalább a rutin valamennyire erősítette a fal jobb oldalát. Carlisle és Walker is dörzsölt harcosok voltak, de volt probléma így is, ehhez jött még egy év Coopnak és ez a kétségbeesett lépés, hogy Barnes RT... mindkettejükre nézve egyértelmű romlás, nem is kicsi. Szívás lenne, ha Hue és Al erre a Gaither szerződésre építette volna fell az offseason stratégiát!peterbadbone
A Cooper-Barnes jobb oldal tényleg rosszabb lenne ezért írtam Walkert...sőt ha ő nem jön és Barksdale használható akkor egy Barnes-Barksdale jobb oldalt is el lehetne képzelni...

Annyit akarok igazából mondani, h a Gaither hírek előtt nem igazán beszéltünk LT igazolásról és OL FA van azért még akikkel lehetne erősödni...

Justin Blalock lenne kurva nagy húzás 😊 akkor Loper mehetne RGbe harcolni...

több mint 13 éve

LT poszton Veldheer tavalyhoz képest erősödött és a szezon kezdésig vszeg fejlődik is még...
LG poszton ha Loper kezd valóban nem lesz fejlődés, de romlás se nagyon várható...bízzunk még FA érkezésében...
C poszton Wiz ha beváltja a staff reményeit és a mienkét is akkor jobb lesz mint Satele volt...fejlődés várható szezon közben, de romlás nemigen...Satele még visszajöhetne...
RG poszton a nagy kérdőjel...Cooper még van...ha ő marad esetleg akkor sem romlunk, bár tényleg nem fejlődünk...FA igazolás még jó lenne...BC is befuthat ide ugyebár, ha rendbejön a térde és az máris jelenthet javulást...
RT posztra jelenleg van Barnes és Barksdale...nagy hiba lenne ha Walkert nem hoznánk vissza, mert akkor valóban romlunk...

Összességében még bőven tudunk fejlődni a hátralévő időszakban, csak most már tényleg kéne mozdulni...Rolni
Annyiban vitatkoznék, hogy tavaly legalább a rutin valamennyire erősítette a fal jobb oldalát. Carlisle és Walker is dörzsölt harcosok voltak, de volt probléma így is, ehhez jött még egy év Coopnak és ez a kétségbeesett lépés, hogy Barnes RT... mindkettejükre nézve egyértelmű romlás, nem is kicsi. Szívás lenne, ha Hue és Al erre a Gaither szerződésre építette volna fell az offseason stratégiát!

Tafur szerint leigazoltuk Trent Edwards-ot.

több mint 13 éve

Összességében még bőven tudunk fejlődni a hátralévő időszakban, csak most már tényleg kéne mozdulni...

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Hát igen, maradnak a fiatalok, akiből egyik sérült.
Wiznek így nehéz dolga lesz, mert nem lesz mellette értelmes G :S

Fuck shit!
több mint 13 éve
Így nem sok esély van arra, hogy fejlődjön az OL, sőt!

Gaither-nek pontosan milyen sérülése volt, ami ennyire nem jött rendbe?

több mint 13 éve
A büdös életbe, Barnes egy lófasz volt, kb csak TE-be tud valamit, de ott is csak blokkolni... Mi a geci van már itt...Bruce
Back upnak maradhat...
Kell Walker, mert Barksdale nem életbiztosítás day 1 kezdő RTnek ilyen rövid offseason után...

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Damn....
több mint 13 éve
A büdös életbe, Barnes egy lófasz volt, kb csak TE-be tud valamit, de ott is csak blokkolni... Mi a geci van már itt...
több mint 13 éve
Így viszont Langston Walker lenne kurva fontos sztem és jól jönne egy OG...

Miller legyen már legalább bejelentve...

Azért annak örülök, h egy sérült embert nem igazoltunk le, főleg nem nagy pénzért...

több mint 13 éve
Vittorio Tafur is hozza már...
dokik nem írták alá kvázi...

több mint 13 éve
nem közli egyik Raideres sem és Schefter JasonLa... semRolni
John ClaytonESPN hozta le a hírt, mondjuk a Miller+Dolphins hír is tőle származik...

több mint 13 éve
Barnes mint kezdő RT??? Remélem Barksdale belehúz és hamar átveszi majd a helyét.

több mint 13 éve
nem közli egyik Raideres sem és Schefter JasonLa... sem

több mint 13 éve
The Raiders re-signed Khalif Barnes to a one-year deal to be the starting right tackle. Raiders decided not to sign Ravens T Jared Gaither.briareos
Ha ez igaz gebasz lehet az egészségével...

Miért nem Langston Walker ??

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 752 — StuG Life
The Raiders re-signed Khalif Barnes to a one-year deal to be the starting right tackle. Raiders decided not to sign Ravens T Jared Gaither.

több mint 13 éve
Nehezen viseli az ember amikor Aso aláír, Manning aláír, Kolb csere... meg hasonlók zajlanak és a saját csapata meg úgy tűnik nem csinál semmit. Na jó a tegnapi "Gaither aláírt/ nem írt alá" hír bizakodásra ad okot, hogy azért folynak az események, de a szurkolók ilyen esetben már nem a nyugalom mintaképei.peterbadbone
Hát igen...

Bár a DHall, Javone, Wilson igazolós évben volt pörgés meg utána pofára esés is...

több mint 13 éve
Nehezen viseli az ember amikor Aso aláír, Manning aláír, Kolb csere... meg hasonlók zajlanak és a saját csapata meg úgy tűnik nem csinál semmit. Na jó a tegnapi "Gaither aláírt/ nem írt alá" hír bizakodásra ad okot, hogy azért folynak az események, de a szurkolók ilyen esetben már nem a nyugalom mintaképei.

több mint 13 éve
egyetlen kérdés az lehet sztem, h Miller akar-e maradniRolni
Miller remains extremely likely to end up back in Oaklandulpianus
Tudom én, csak már kezdjük a várakozást nehezn bírni...

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
egyetlen kérdés az lehet sztem, h Miller akar-e maradniRolni
Miller remains extremely likely to end up back in Oakland

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Egyébként még olyan délután 1 óra van oaklandban, szóval még nem annyira keltek fel biztos az emberek ott 😊
Majd kicsit később jönnek a hírek tuti 😊