Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
BC is valszeg PUP listen lesz, bár én úgy tudom, hogy csak egy ember lehet PUP listán, vagy ebben nem vagyok egészen tájékozott, de azt írják, hogy ő is ott lesz Scott mellett.Csodálom hogy Schilens még ép, idén megúszhatná a campet sérülés nélkül.CJ 3,2m iden...
A tavalyi LB tisztogatás után szép, hogy Howard eddig bírta a rosteren.
Cooperrel nem tudom mire várnak, de CJ backupnak elférne, csak nem olyan nagy a szerződése...
És Scottot OLB-be!BMG
Scott pup list
BC elbukta a phisical testet...wtf? Ezert van meg itt Cooper sztem...Rolni
"Jackson said Scott is on the physically-unable-to-perform list and that Campbell probably will be, too. DHB may return sooner than later."
több mint 13 éve
Csodálom hogy Schilens még ép, idén megúszhatná a campet sérülés nélkül.CJ 3,2m iden...
A tavalyi LB tisztogatás után szép, hogy Howard eddig bírta a rosteren.
Cooperrel nem tudom mire várnak, de CJ backupnak elférne, csak nem olyan nagy a szerződése...
És Scottot OLB-be!BMG
Scott pup list
BC elbukta a phisical testet...wtf? Ezert van meg itt Cooper sztem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
bmg
2 681
Csodálom hogy Schilens még ép, idén megúszhatná a campet sérülés nélkül.A tavalyi LB tisztogatás után szép, hogy Howard eddig bírta a rosteren.
És Scottot OLB-be!
több mint 13 éve
Bc es DHB serules miatt nem edzett...Big John edzeskozben serult meg...Trevor Scott...pup lista...
T.Howard WILLnek elfogadhato playa, de nekuk Groves es Goethel melle nem ert volna ennyit...
több mint 13 éve
Az edzésen a jelenlévő játékosok ilyen felállásban játszottak a védelemben:Stanford Routt and Chris Johnson at cornerback.
Tyvon Branch at free safety, Mike Mitchell at strong safety.
Kamerion Wimbley and Quentin Groves at outside linebacker, with Rolando McClain in the middle.
Matt Shaughnessy and Lamarr Houston at defensive end, Tommy Kelly and Richard Seymour at defensive tackle.
Majdnemhogy elfogadható lenne ez kezdőnek is. Talán CJ helyett kellene egy másik CB (Cromartie 😊 )
Az offense inkább a kérdéses és azon belül is a fal. Jelenleg így nézett ki:
Jared Veldheer played left tackle, Daniel Loper left guard, rookie Stefen Wisniewski center, Carlisle right guard and undrafted rookie Alan Pelc right tackle
több mint 13 éve
Chris Johnson - DB - RaidersUpdating previous items, the Raiders have not released CB Chris Johnson or RG Cooper Carlisle.
NFL Network erroneously reported that the two players had been released, but both took part in training camp practice on Thursday. They may be cut later on, though. Both have relatively large salaries in comparison to their recent production levels. In Oakland, of course, they're both penciled in as starters.
több mint 13 éve
Thomas Howard Bengal lett...2ev 6,5 Mha kezdőnek szánják megéri,szerintem am is megéri,de én bírom is a játékát 😊
Ennyit tuti nem adtunk volna, de nem is eri meg sztem...Rolni
Raiders released CB Chris Johnson.
It's a little surprising that the Raiders would move on from Johnson when they're set to lose free agent Nnamdi Asomugha. Perhaps it's a sign that the Raiders have something up their sleeve at corner, such as going after Antonio Cromartie.
érdekes,ahhoz képest,hogy a sérülése előtt még kezdő posztra is esélyes lehetett volna tavaly...
több mint 13 éve
Cooper es CJ cutrol twittel az nfl metwork es Tafur...esetleg Gaither es Cromartie eloszele 😊Vagy "csak" Millerhez kell??
több mint 13 éve
Thomas Howard Bengal lett...2ev 6,5 M Ennyit tuti nem adtunk volna, de nem is eri meg sztem...
több mint 13 éve
Some detaila on @Ochocinco. Three teams were granted permission to trade for him, including the 49ers and Raiders. Pats win outúgy néz ki valóban megmozdultunk érte...
több mint 13 éve
Na Ochocinco elvileg Patsbe trédelődik...csak azért írom, mert hozzánk is volt emlegetve...
több mint 13 éve
De vele kapcsolatban nagy meglepetésre nem lehet számítani, mert nincs neve. A Redskins is csak akkor jöhet szóba, ha Shanny emlékszik rá, mint az egyik csoportrivális LT-re. Szerény,szürke, 'jómunkásember', ideális backup.
több mint 13 éve
Ezek a legnyílvánvalóbbak...mariohenderson Mario Hendersonvagy nálunk lesz backup LT, vagy a Seahawks-ban, esetleg még a Redskins-ben, de jobban szeretnném ha inkább nálunk lenne.peterbadbone
by VittorioTafur
Got good news today that my Gun charge was dropped, God is good n im thankful for His blessings n now i can focus fully on football
Kérdés, h hol?Rolni
több mint 13 éve
mariohenderson Mario Hendersonvagy nálunk lesz backup LT, vagy a Seahawks-ban, esetleg még a Redskins-ben, de jobban szeretnném ha inkább nálunk lenne.
by VittorioTafur
Got good news today that my Gun charge was dropped, God is good n im thankful for His blessings n now i can focus fully on football
Kérdés, h hol?Rolni
több mint 13 éve
mariohenderson Mario Henderson by VittorioTafur
Kérdés, h hol?
több mint 13 éve
Az öreg a DHall, Javone, Gibril szerződések óta külsős emberrel óvatos lett...emiatt lehet a Gaither menet lassúsága...Olvastam, a gondom az nem nagyon látok tisztán, ahány hely annyi capet írnak.Csak jöjjenek már.van pénz!!!
Tudom nincs pénz, de én azért egy Ricet is megnéztem volna itt.Delonso_
Olvasd el a fentebbi agymenésemet!!Rolni
Ha tényleg eltüntek a beragadt pénzek az hawaii... akkor viszont miért nem indultunk be valakire jobban?Delonso_
Miller gondolom meg nem annyira egyszerűen adja magát 😊
Közben Wimbley-vel és még kitudja hány emberrel tárgyalnak...
De hátha beindulunk mostmá...
több mint 13 éve
Na a könnyebbik része megvan az offseason-nek. Most már Miller legyen a következő! Utána jöhet Gaither, Roy Williams, Morrison és Huff. 😀
több mint 13 éve
Olvastam, a gondom az nem nagyon látok tisztán, ahány hely annyi capet írnak.Csak jöjjenek már.van pénz!!!
Olvasd el a fentebbi agymenésemet!!Rolni
Ha tényleg eltüntek a beragadt pénzek az hawaii... akkor viszont miért nem indultunk be valakire jobban?
több mint 13 éve
Csak jöjjenek már.van pénz!!!
Olvasd el a fentebbi agymenésemet!!
több mint 13 éve
Csak jöjjenek már.Tudom nincs pénz, de én azért egy Ricet is megnéztem volna itt.
több mint 13 éve
BazookaJoe72 Joseph Barksdale Just signed my contract with the raiders. Excited about the future. Now im headed to camp
Jöhet Miller, Gaither és a többiek...
több mint 13 éve
Hát, végül RG sem árt nálam, szal az se para, ha Barksdale megy RG-be 😊WyattHa jön Gaither sztem tuti joenak a G spot...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Hát, végül RG sem árt nálam, szal az se para, ha Barksdale megy RG-be 😊
több mint 13 éve
Akkor már idén új stadion kéne 😊Gaither ritka nagy állat.