Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Nuggets:- Carr kapcsán egyelőre nincs szó hosszútávú hosszabbításról
- még az év vége előtt beindulhat a tisztogatás
- MD egy újabb Gruden/Mayock pároshoz hasonló comboban gondolkodik. (HC választaná a GM-t)
- high profile HC-ban gondolkodik (Harbaugh, Dabo)
- az az általános álláspont az épületen belül, hogy Jacobs nem kap elég labdát.
több mint 4 éve
Pederson?Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Én előre próbálom készíteni magam, h ne essek nagyon pofára, amikor Mark GoldenBoy Davis bejelenti a legújabb profi lépését majd...
Rolni
több mint 4 éve
Dabo állítólag radaron van.Melyik egyetemi nagykutyának jött be a váltás utoljára?
Amadeus
Én előre próbálom készíteni magam, h ne essek nagyon pofára, amikor Mark GoldenBoy Davis bejelenti a legújabb profi lépését majd...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
Hunter Renfrow has 85 catches this season. Only other #Raiders WRs w/ 85+ catches in season:Tim Brown (1994, '95, '96, 97, '99, 2001)
Jerry Rice (2002)
Michael Crabtree (2015, '16)
több mint 4 éve
Vic Tafur@VicTafur
Carr takes a big hit and fumbles.
If you're asking why not put Mariota in at this point, I think it's because the coaching staff feels Carr is a lot better and wouldn't want garbage-time success influencing anything.
több mint 4 éve
Dabo állítólag radaron van.Uhhh, az se lesz egy fáklyásmenet
Amadeus
több mint 4 éve
Dabo állítólag radaron van.
több mint 4 éve
És milyen jól kezdte a mai meccset...www.youtube.com/watch?v=aaRmZ7FXqUcNem mintha Ő jól játszana vagy bírná a teste a strapát...
Raiders RB Josh Jacobs Calls Out Teammates
Beers&Beards
Rolni
több mint 4 éve
Hát azért aki ezután is azt mondja, h a mi védelmünk jobb... 😊
több mint 4 éve
Egyenlőre csak insider csipogás, de utóbbi időben egyre inkább azt lehet olvasni, h házat fog törölni MD szezon után...Tafur szerint MD eldönti Carr jövőjét mielőtt nekilát a HC/GM keresésnek...GM? Akkor ez így hivatalos?
Rolni
ulpianus
Az még nem tiszta elvileg, h erős GM a célpont, aki hoz majd HC-t magának vagy erős HC érkezik, aki majd hoz egy GM-et.
Kipróbálta Mark mindkettőt és van aki szerint a Gruden féle erős HC vonalat keresi inkább.
Egy Jim Harbaugh 6év 60milla engem nem lepne meg.
Erős karakter, van Raiders kötődése, van NFL szinten sikeres múltja...
@Amadeus nem az új rezsim első feladata kellene, h legyen Carr és a QB helyzet kiértékelése? Ha te benne lennél a HC/GM keringőben nem örülnél neki, ha te dönthetnél erről?
Ha azt mondja Mark, h nincs hosszabbítás és rábízza az új rezsimre, h elcserélik vagy megtartják és megpróbálják meggyőzni őt a hosszabbításról 2022-es szezonnal azt mondom OK. De ha mondjuk MD előre eldönti, h el kell cserélni az azért nem vetít előre egészséges munkafeltételeket és simán lehet, h minőségi GM és/vagy HC ilyen miatt visszalép vagy bele se kezd a folyamatba.
Nem védem már Carr-t, simán mehet amerre lát részemről, de jó lenne egy profi GM/HC keresést látni és szerintem a tulaj részéről nem profi dolog egy ilyen kaliberű kérdést eldönteni előre...
több mint 4 éve
Tafur szerint MD eldönti Carr jövőjét mielőtt nekilát a HC/GM keresésnek...Mondjuk van benne ráció. Tiszta szituba jönne az új rezsim.
Rolni
több mint 4 éve
Tafur szerint MD eldönti Carr jövőjét mielőtt nekilát a HC/GM keresésnek...GM? Akkor ez így hivatalos?
Rolni

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
A legjobb fajtából!!Tafur szerint MD eldönti Carr jövőjét mielőtt nekilát a HC/GM keresésnek...Szakember.
Rolni
empty taxi
több mint 4 éve
Tafur szerint MD eldönti Carr jövőjét mielőtt nekilát a HC/GM keresésnek...Szakember.
Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tafur szerint MD eldönti Carr jövőjét mielőtt nekilát a HC/GM keresésnek...
több mint 4 éve
Btw nektek hogy tetszett az Isteni Deablo első full meccse LB-be?Ha így marad, akkor trade Littleton.
Sajna nem láttam még csak az összefoglalót, de a számok jól mutatnak, csak nemtudom, mennyire csalókák.
Pari
több mint 4 éve
Btw nektek hogy tetszett az Isteni Deablo első full meccse LB-be?Sajna nem láttam még csak az összefoglalót, de a számok jól mutatnak, csak nemtudom, mennyire csalókák.
több mint 4 éve
Yup, most Amadeussal vagyok. Lehet, hogy a helyezések nem azt mutatják, de tényéeg ég és föld.
Mack óta segg utolsó vagyunk általában pasz siettetésben Woodson óta labdaszerzésben, idén (magunkhoz képest kimagaslóak vagyunk)
ami megbicsaklott az a run d meg az o
több mint 4 éve
A KC ilyen védelemmel idén is SB-t nyerne.A KC vedelem most epp (ugy a hetedik meccs ota folyamatosan) eleg jol adja.
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amúgy nem értem miért gondoljátok, hogy korrekt lett a védelmünk?Két gondolat bánt engemet, hogy klasszikust idézzek:
Igen remekül rajtolt Bradley és stábja, de az utóbbi hetekben komoly mélyrepülésben vannak és ha az egész eddigi szezont nézzük nem vagyunk túl jók sajnos...
Engedett yardok tekintetében 19-ek vagyunk
Engedett pontok tekintetében 26-ak vagyunk
Engedett TD-k tekintetében 27-ek vagyunk
Engedett RZ TD-k tekintetében 18-ak vagyunk
Engedett RZ TD % tekintetében 32-ek vagyunk
Engedett 3rd down "konverziók" tekintetében 27-ek vagyunk
Engedett 3rd down % tekintetében 20-ak vagyunk
Engedett rush yardok tekintetében 26-ak vagyunk
Engedett completion % tekintetében 24-ek vagyunk
Engedett átlagos passer rating tekintetében 26-ak vagyunk
Szerzett sack % tekintetében 23-ak vagyunk
Szerezett sack/meccs tekintetében 19-ek vagyunk
Szerzett labdék tekintetében 23-ak vagyunk
Engedett passing yard tekintetében 13-ak vagyunk
Engedett yards/play tekintetében 9-ek vagyunk
15 team stat alapján 2!! db-al vagyunk átlagnál jobbak és csak egy tekintetében vagyunk top10-esek.
10 statban 20. vagy rosszabb helyen vagyunk.
Azt gondolom, hogy gond nélkül el lehet engedni év végén Bradely-t is, ha az új HC-nek más elképzelései vannak, mert bár a Paul Gunetherekhez és a Ken Nortonokhoz képest előrelépés volt, de összességében nem egy nehezen pótolható teljesítmény ez sajnos.
Rolni
1, utóbbi meccseken rendre a 4. negyedben csuklottunk meg. Egészen addig a védelem úgy tartott meccsben minket, hogy az offense gyakorlatilag semmit sem csinált. Nem reális elvárás ettől a védelemtől, hogy 0 offense teljesítménnyel 3 negyednél tovább tartsanak minket életben.
2, Kurva nagy előrelépés volt az előzőekhez képest. Azért emlékszem még a tavalyi védelemre. Ég és föld.
Ahogy a kinti fórumon írták, Gus egy okayish DC, aki egy okayish defenset össze tud rakni. Ugye itt ez volt a cél az elit offense mellé.
Ebből lett egy okayish defense és egy hullagyenge offense szezon végére.
A KC ilyen védelemmel idén is SB-t nyerne.
több mint 4 éve
Amúgy nem értem miért gondoljátok, hogy korrekt lett a védelmünk?Igen remekül rajtolt Bradley és stábja, de az utóbbi hetekben komoly mélyrepülésben vannak és ha az egész eddigi szezont nézzük nem vagyunk túl jók sajnos...
Engedett yardok tekintetében 19-ek vagyunk
Engedett pontok tekintetében 26-ak vagyunk
Engedett TD-k tekintetében 27-ek vagyunk
Engedett RZ TD-k tekintetében 18-ak vagyunk
Engedett RZ TD % tekintetében 32-ek vagyunk
Engedett 3rd down "konverziók" tekintetében 27-ek vagyunk
Engedett 3rd down % tekintetében 20-ak vagyunk
Engedett rush yardok tekintetében 26-ak vagyunk
Engedett completion % tekintetében 24-ek vagyunk
Engedett átlagos passer rating tekintetében 26-ak vagyunk
Szerzett sack % tekintetében 23-ak vagyunk
Szerezett sack/meccs tekintetében 19-ek vagyunk
Szerzett labdék tekintetében 23-ak vagyunk
Engedett passing yard tekintetében 13-ak vagyunk
Engedett yards/play tekintetében 9-ek vagyunk
15 team stat alapján 2!! db-al vagyunk átlagnál jobbak és csak egy tekintetében vagyunk top10-esek.
10 statban 20. vagy rosszabb helyen vagyunk.
Azt gondolom, hogy gond nélkül el lehet engedni év végén Bradely-t is, ha az új HC-nek más elképzelései vannak, mert bár a Paul Gunetherekhez és a Ken Nortonokhoz képest előrelépés volt, de összességében nem egy nehezen pótolható teljesítmény ez sajnos.
több mint 4 éve
Azon agyaltam, mennyire korrekt lett a D, pass rush, secondary...Nincs jó all rounder 3tech DT rosteren.
De mi az oka annak, hogy run ellen szarok vagyunk? vagy pont az az oka, hogy inkabb a passz jatekot probaljuk megfogni?
Pari
több mint 4 éve
Azon agyaltam, mennyire korrekt lett a D, pass rush, secondary...De mi az oka annak, hogy run ellen szarok vagyunk? vagy pont az az oka, hogy inkabb a passz jatekot probaljuk megfogni?
több mint 4 éve
raiderswire.usatoday.com/2021/12/09/raiders-cb-nate-hobbs-is-the-second-highest-graded-day-3-pick-from-2021-nfl-draft/Remélhetőleg a következő stáb is megtartja majd slot CB-nek és nem próbálják a szélre tolni, ahol nem ment neki az egyetemen.
Surda
Mullen mellé a szélre érdemes lehet Hayward-ot visszahozni, ha marad egy zone heavy D felfogás...